martaewa29 16.05.06, 08:09 proszę o opinię Marta na teście 2 kreski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniag28 Re: dr Celewicz 16.05.06, 12:43 100 zł za wizytę. Lekarz bardzo miły, sympatyczny, napewno nie stresuje swoich pacjentek. Myślę, że przy wyborze lekarza dobrze brać pod uwagę szpital w którym będzie się chciało rodzić. Dr Celewicz pracuje w Klinice na Unii Lubelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jagnar Re: dr Celewicz 16.05.06, 12:52 Bardzo spokojny i rzezowy. Szef gabinetu USG na Unii Lubelskiej wiec ze skierowaniem na np. badania prenatalne nie ma problemu. Jak cos jet nie tak omowi temat od A do Z duzo czasu poswieca pacjentkom na wizycie ... no ale jak sie placi 100 do 150 zl to chyba powinien co? Odpowiedz Link Zgłoś
martaewa29 Re: dr Celewicz 19.07.06, 08:53 W poniedziałek byłam na wizycie u dr Celewicza po raz drugi. Opinie są o nim raczej pozytywne, ale na mnie wrażenia dobrego nie zrobił, jest za bardzo przemądrzały i do tego ten jego ton. Może nie przypadliśmy sobie do gustu ? Za wizytę zapłaciłam 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ktg29 Re: dr Celewicz 19.07.06, 09:03 Dr Celewicz prowadził moją ciążę, nic szczególnego się nie działo, ale o mało z torbami mnie nie puścił. Dodatkowo płatne jest u niego USG połówkowe, które robi inny lekarz na Unii koszt 135 zł. Odpowiedz Link Zgłoś