Dodaj do ulubionych

pogon sprzedawala mecze :))))))))

08.01.03, 08:06
hahahahahahahahaaaaa

za glosem
"O jaką korupcję chodziło prezydentowi? Prezes klubu Les Gondor nie miał
wątpliwości, że Jurczyk miał na myśli podejrzenia dotyczące przehandlowania
jesienią kilku spotkań przez piłkarzy Pogoni. - Mówiłem panu prezydentowi
całą prawdę o klubie - zapewniał Gondor. - Opowiedziałem o restrukturyzacji
klubu. Przedstawiłem listę dokonanych przeze mnie wydatków. Nie ukrywałem też
faktu, że jesienią w kilku przypadkach mieliśmy uzasadnione podejrzenia wobec
postawy nie fair naszych piłkarzy."

to ja sie pytam kto bylby takim idiota, ktory kupowalby mecz od druzyny na
poziomie pogoni?????????????
Obserwuj wątek
    • spokojny Mniej akademickich dyskusji.Więcej efektów kibice! 08.01.03, 08:18
      skuter70 napisał:

> hahahahahahahahaaaaa
      >
      > za glosem
      > "O jaką korupcję chodziło prezydentowi? Prezes klubu Les Gondor nie miał
      > wątpliwości, że Jurczyk miał na myśli podejrzenia dotyczące przehandlowania
      > jesienią kilku spotkań przez piłkarzy Pogoni. - Mówiłem panu prezydentowi
      > całą prawdę o klubie - zapewniał Gondor. - Opowiedziałem o restrukturyzacji
      > klubu. Przedstawiłem listę dokonanych przeze mnie wydatków. Nie ukrywałem też
      > faktu, że jesienią w kilku przypadkach mieliśmy uzasadnione podejrzenia wobec
      > postawy nie fair naszych piłkarzy."
      >
      > to ja sie pytam kto bylby takim idiota, ktory kupowalby mecz od druzyny na
      > poziomie pogoni?????????????
      Skuter 70. Jest możliwe , że Jurczyk żle kojarzy. Jednak kibice Pogoni winni
      zaproponować Prezydentowi stałego doradcę, który uchroni klub przed ewentualną,
      kolejną chybioną decyzją, a przynajmniej przyjrzyjcie się obecnym doradcom
      Jurczyka w tej sprawie.
      Jest szansa wyprostować to co się dzieje z Pogonią wyprostować.Nie działajcie
      na "Nie" tylko spróbujcie współpracować i wyprowadzić klub z zapaści. Władza
      jest jaka jest, ale jest problem do rzeczowego i konstruktywnego rozwiązania z
      każdą władzą.Macie szansę gdyż Zarząd Jurczyka potrzebuje sukcesu. A to dobra
      okazja.
    • Gość: rado Re: pogon sprzedawala mecze :)))))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 11:04
      no wlasnie mmialem o tym napisac przy dyskusji o pogoni. nie wiek czy teraz
      sprzedawali ale wiem ze sprzedawali wczesniej jakes 2/3 lata temu. niech sobie
      chlopaki radza bidulki.
      pozdrawiam rado
    • Gość: skaner Re: pogon sprzedawala mecze :)))))))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 11:17
      skuter70 napisał:

> to ja sie pytam kto bylby takim idiota, ktory kupowalby mecz od druzyny na
      > poziomie pogoni?????????????
      Lech Poznań dał zarobic chłopakom z Pogoni - był w trudnej sytuacji.
      Pozdrowienia z Poznania
    • Gość: nurt Re: pogon sprzedawala mecze :)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 18:20
      To ma być DUMA POMORZA ? Lepiej niech jednak zniknie z piłkarskiej mapy Polski
    • Gość: agent Re: A co mądrego może powiedzieć ten magazynier IP: *.net.iton.pl 08.01.03, 18:29
      "i tam była korupcja" he, he
      robi tylko zadymę osłonową dla działań swoich "fachowców"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka