beatrix13 20.06.06, 00:43 Farfał, publikujący we "Froncie", antysemickie i nazistowskie artykuliki; nowa Polska idzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas a ja wiem, że IP: *.centertel.pl 20.06.06, 01:17 a ja wiem, że moje myśli Tobie odpowiadają z grubsza... a jak napisze, że sikałem i żygałem przez okna, że autem po pijaku jeździłem, że za młodu biłem innych i rzadziłem na podwórku... że gejów ganialiśmy...że kradłem! Ludzie się moja droga zmieniają... czasami nie do poznania... Znam zresztą wielu policjantów co są bandytami i znam kolesia, co uciekł przed święceniami na ksiedza, a teraz razem na niejednej imprezie szaleliśmy... wino, kobiety i seks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a ja wiem, że IP: *.centertel.pl 20.06.06, 01:24 a czemu... mi to idzie na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: a ja wiem, że IP: *.chello.pl 20.06.06, 01:29 fakt nie powinienem tak pisac. no to zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja wiem, że 20.06.06, 07:36 tak szybko zmienił się zmienił? 2 lata temu pisał "Polska dla Polaków" i o pozbyciu się Żydów z naszego kraju w sposób bardzo niewybredny pisał; nie wstydzi się tych poglądów; oj naiwny Andy jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP 20.06.06, 02:03 nie wiedzialem ze przyjdą jeszcze takie czasy że osoby wyznające oficjalnie do tej pory faszyzm w czystej postaci i namawiajace tym samym do ludobójstwa będa miały realny oficjalny i urzędowy wpływ na naszą rzeczywistosć,to skandal na miare międzynarodową ,o to do czego dorowadziły rządy tych dwóch despotów (kaczynskich). Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP 20.06.06, 07:34 Jestem tego samego zdania...z tego się nie wyrasta jak z krótkich spodenek. W tym przypadku spróbowałbym go sprowokować do jego ulubionych zachowań... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Pomija żydów więc faszysta 20.06.06, 07:49 Co wy tak bez przerwy o jakiś żydach? A kim oni dla was są ze tak ciągle, wszedzie, zawsze, wciąz o nich piszecie? Jeśli jakiemuś zydowi spadnie tu kawałek łuszczu z głowy - już rozpisujecie się na 1000 postów. Załosne, innych ważnych tematów nie macie w waszym zasranym życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:18 Ta nominacja to decyzja kompromitująca aktualny układ polityczny. Bez wątpienia będzie miała swoje komentarze w Europie i świecie. Wstydzę się za kraj z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP 20.06.06, 10:24 a tak ostatnio premier zapewniał na arenie międzynarodowej, że w Polsce nie ma tolerancji dla antysemityzmu i ksenofobii, że takie zjawiska u nas zanikaja, a tu masz, siła rażenia - TVP Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja fajny rysuneczek 20.06.06, 10:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3428042.html Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: fajny rysuneczek 20.06.06, 10:21 xxtoja napisała: > bi.gazeta.pl/im/7/3428/m3428097.jpg Przepraszam ze się spytam. Co ci nie pasuje w tym zdjęciu? Granica naszej Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: fajny rysuneczek 20.06.06, 10:25 masz rację nie pasuje mi granica naszej Polski. jest jakaś dziwnie pociachana i jakiś drut kolczasty, cy ja mieszkam w jakims obozie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorżyk Re: fajny rysuneczek IP: *.chello.pl 20.06.06, 14:03 Piotruś F. wlaśnie dzielnie sie broni na konferencji. Wielki przywódca socjalistyczny Mitterand jak mial 20 lat był faszystą francuskim w rządzie VICHI i lapał żydów we Francji ładował do pociągu w wiadomym kierunku. Po wojnie donosił na swoich kolegów faszystów i darowano mu jego przeszłość oraz tuszując jego faszyzm przerzucając go do socjalistów komunizujących, czyli niedaleko. Nie przypominam sobie , żeby teraz zwalano jego pomniki. Większe wrażenie na francuzach zrobiła jego nieślubna córka i jej mamusia na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Number 1 na wszechpolskiej liscie przebojow 20.06.06, 14:45 wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/muza/getto.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:52 Wysłuchałem tej konferencji pana od Frondy i błędów młodości. Ludzie ! To przecież smarkacz i bynajmniej nie do końca chodzi mi tutaj o wiek. Zmienny w nastrojach, niezrównoważony. Na konferencji prasowej , w świetle kamer i innego sprzętu audiowizualnego :-) posługiwał się fatalnym jak na media słownictwem godnym luzackiej rozmowy przy piwie w pubie : np "Okey" , "sorry" , "przywalić się do mnie" i inne tego typu. Szok ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP 20.06.06, 18:41 kaja się ,ze był młody, a teraz stary w wieku 28 lat?; nie poznaje się na zdjęciu ze słynnym gestem Hitlera, twierdzi,że ktoś jego nazwiskiem podpisał artykuł, wtedy jemu to nie przeszkadzało? a teraz? no pewnie dlatego,że intratna posadka sprzed nosa może uciec, jakoś nie wierzę w jego metamorfozę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP IP: 217.153.5.* 20.06.06, 18:42 żeby było śmieszniej jeszcze to z niego taki skin jak ze mnie ministrant. To zwyk ly zadymiarz i dupek służebny był. A jego komentarz, że to nie on narysował ten kretyński rysunek w swojej gazecie, to tylko gwoździk do jego politycznej trumienki. A za trupięgi nich glany sobie weźmie na ten swój ostatni marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja kiedyś tez IP: *.centertel.pl 20.06.06, 19:12 ja kiedyś sprzedawałem choinki w duzej ilości i co by lepiej sprzedawać reklamowałem w swoich punktach sprzedaży: POLSKIE CHOINKI W POLSKIM DOMU! i działało, choc powinno byc odwrotnie, bo szwedzkie były jak malowane... Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: i oddał się do dyspozycji Rady Nadzorczej TVP 20.06.06, 20:19 Prawdziwy skin by tak nie postapił! Prawdziwy skin skułby ryj tym zakłamanym pismakom ;))) A ten co? To ma być skin? To popierdółka jakaś, nie skin ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: i oddał się do dyspozycji Rady Nadzorczej TVP 20.06.06, 20:24 Ojciec i dziadek Tuska tez jak byli starsi - pokochali Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: i oddał się do dyspozycji Rady Nadzorczej TVP 20.06.06, 21:11 Tylko, że nie byli faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: i oddał się do dyspozycji Rady Nadzorczej TVP 21.06.06, 00:18 najpierw słyszałem tłumacznia że miał wtedy 18 potem siedemnaście a dzisiaj że 16 lat ,jak tak dalej pójdzie to do konca tygodnia dojdzie ze był wtedy przedszkolakiem redaktorem!,he he . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: i oddał się do dyspozycji Rady Nadzorczej TVP 21.06.06, 09:22 pewne grzechy młodości dyskwalifikują do predystynowania pewnych stanowisk, aktywny działacz Ku KluX Klanu w młodości w wiku dojrzałym nie zostałby dyplomatą ani prezydentem USA tam funkcjonują standardy, a u nas byle przestępca może w rządzie zasiadać,a pani po 8 klasach posłanką zostaje i może ministrem w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany taki wybór za młodu :( 21.06.06, 10:51 nie ma co tego tłumaczyć błędami młodości...bzdury.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: taki wybór za młodu :( 21.06.06, 10:54 a ja miałam kiedyś kolegę, który zakładał pierwsza frakcję faszystowska w szczecinie tak dla draki w liceum za czasów komuny, apóźniej sam się z siebie śmiał, bo zniego był niezły jajcarz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: taki wybór za młodu :( 21.06.06, 10:58 tłumaczy się,że coś za młodu robił, jakby teraz w wieku 28 lat stary był, za mało czasu upłynęło, żeby mogło dojść do ewolucji myśli na bazie doświadczeń życiowych, świeżbią go rączki do niezłej kasy wiceprezesa i wszystkiego jest w stanie wyprzeć się Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: taki wybór za młodu :( 21.06.06, 11:07 u tego mojego kolegi szybciej do ewolucji doszło, te swoje młodzieńcze zabawy licealne skończył jak poszedł do pracy i tez jak trafił w inne środowisko. Do pracy poszedł po wojsku do którego poszedł po ukończeniu liceum. Fakt praca zmienia, nie na darmo jest - punk widzenia zmienia sie od punktu siedzenia. w tym przykładie tylko chciałam pokazać, że nie należy generalizować. Bo ten mój znajomy faktycznie się zmienił, nagle wydoroślał, ale cóż tak to było. Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany Re: taki wybór za młodu :( 21.06.06, 22:34 fajnego kolegę miałaś....słowo dla draki i faszyzm średnio mi idzie w parze, ale OK, ja za takich znajomych dziękuję... czy dla draki też lał w mordę i unosił rękę w nazistowskim pozdrowieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bjq Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP 21.06.06, 13:55 beatrix13 napisała: > Farfał, > publikujący we "Froncie", > antysemickie i nazistowskie artykuliki; > nowa Polska idzie ano idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: ex(?) nazista i skinhead wiceprezesem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:27 Nie idzie, ona już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 faszysta pełną gębą 26.06.06, 10:13 okazało się,że publikował w faszyzującym "Szczerbcu" i był aktywistą Narodowego Odrodzenia Polski, o tym też był zapomniał? jak na młody wiek to dziwne kłopoty z pamięcią Odpowiedz Link Zgłoś
safiano Re: faszysta pełną gębą 26.06.06, 10:39 Liga zgodnie domaga się aby nie oceniać Giertycha, Wierzejskiego, Farfała i resztę po tym co było, po tym co powiedzieli. A po czym ich oceniać? Powinniśmy zrobić wszystko abyśmy nie musieli ich w przyszłości osądzać po tym co zrobią. Historia uczy, że trzeba pewnym poglądom stawiać tamę, zanim Ci co je głoszą zdążą je zrealizować i wprowadzić w życie. Nie chcę czekać na klerykalizację życia, skazanie ateistów, homoseksualistów, obcokrajowców…. i wielu innych grup o odmiennych poglądach na ostracyzm oraz alienację. Nie chcę czekać na ograniczanie swobód obywatelskich, na pałowanie niewygodnych, na przyzwolenie na nienawiść, nietolerancję oraz faszyzm, na dzielenie ludzi na „durni, pedałów i lewaków”… Odpowiedz Link Zgłoś