Dodaj do ulubionych

Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:34
Widzieliście!?wyjeżdżam z Galaxy i co widzę?! na bilboardach pod cezasem
nasza radna Małgorzata Jacyna-Witt z hasłem To nie koniec! nr telefonu i
super zdjęcie.mój ojciec to aż westchnąl
Obserwuj wątek
    • absztyfikant :))))))))))))))) 29.08.06, 21:41
      youtube.com/watch?v=1A6bsurxJDg
      To bedzie koniec:)

Przyjmij ten maly muzyczny upominek na otracie lez:)
      • Gość: syf Re: :))))))))))))))) IP: 62.69.212.* 29.08.06, 21:47
        No ładny utworek, a coś bardziej dynamicznego.
        • absztyfikant Re: :))))))))))))))) 29.08.06, 22:10
          Dla Ciebie:

youtube.com/watch?v=PLdwm_Mmk0Y
          Dla klamczuszki Malgosi:

youtube.com/watch?v=JKQhUBd9QfM
          Dla pozostalych:

youtube.com/watch?v=eESLa6XNsSQ
          • ohne.zucker Re: :))))))))))))))) 29.08.06, 22:13
            absztyfikant napisał:

> Dla Ciebie:
            >
            > youtube.com/watch?v=PLdwm_Mmk0Y
            > Dla klamczuszki Malgosi:
            >
            > youtube.com/watch?v=JKQhUBd9QfM
            > Dla pozostalych:
            >
            > youtube.com/watch?v=eESLa6XNsSQ
            >
            >

odejdz juz chlopczyku, nawet na tym forum judaika maja cie za barana,
            megalomana i kapusia...
            • Gość: oczko Re: :))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:19
              ten absztyfikant to jakiś przygłup,prawda?
      • Gość: folta Re: :))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:48
        Jak to mówią Polacy: ten się śmieje, kto się śmieje ostatni :))))))))))))))
        • Gość: gosc Re: :))))))))))))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.08.06, 01:57
          ostatni smieje sie ten z brakiem poczucia humoru
    • Gość: Galoty oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:52
      Czy te oczy mogą być jasnowidzącymi oczyma ?
      bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11264&soid=7E4E9BEF62CA45DD87E0787C9BBC5AC1
      Nie sądzę. To raczej oczy frustrata z szansą wystąpienia w roli samobójcy tylko
      to forum go przed tym chorni. Odreagowuje. To zdrowe.
      • ohne.zucker Re: oczy jasnowidzące 29.08.06, 21:55
        Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Czy te oczy mogą być jasnowidzącymi oczyma ?
        > bip.um.szczecin.pl/showpage?
        chapter=11264&soid=7E4E9BEF62CA45DD87E0787C9BBC5AC1
        > Nie sądzę. To raczej oczy frustrata z szansą wystąpienia w roli samobójcy
        tylko
        >
        > to forum go przed tym chorni. Odreagowuje. To zdrowe.

No zesz k..a!!! Nie przy jedzeniu!!! Malo pawia nie puscilem, co ty mi z tym
        cpunem tak w czasie kolacji wyjezdzasz, bleeee...
        • Gość: Galoty Re: oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:59
          Starałem sie delikatnie.
          Mówiono, że to zdjęcie jest jeszcze z tego nie aż tak bardzo wyskokowego okresu
          tzn takiego gdzie ponoć jeszcze dało się to trochę kontrolować. Tak mi w każdym
          razie powiedziały seksurzędniczki a one wiedzą prawie wszystko.
      • Gość: oczko Re: oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:57
        a kto to jest????!!!!!!!!!!!!!!!
        • ohne.zucker Re: oczy jasnowidzące 29.08.06, 21:58
          Gość portalu: oczko napisał(a):

> a kto to jest????!!!!!!!!!!!!!!!

cpun jakis.
          • Gość: oczko Re: oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:59
            no nie gadaj.ćpun radnym?????!!!!!!!!!!!!!!
            • ohne.zucker Re: oczy jasnowidzące 29.08.06, 22:00

> no nie gadaj.ćpun radnym?????!!!!!!!!!!!!!

tak mowi wiele ludzi...
              • Gość: purystka Re: oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:07
                WIELU ludzi
                • ohne.zucker Re: oczy jasnowidzące 29.08.06, 22:09
                  Gość portalu: purystka napisał(a):

> WIELU ludzi

no widzisz i tobie tez wiele ludzi to mowi
                  :)
                  • Gość: oczko Re: oczy jasnowidzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:10
                    a ta purystka to nie brzydkie słowo że nie wycięli?
                    • ohne.zucker Re: oczy jasnowidzące 29.08.06, 22:11

> a ta purystka to nie brzydkie słowo że nie wycięli?

pare liter poprzestawiac, ze trzy dolozyc i regulamin zlamany jak nic!!!!

ciac!!!
                      • Gość: labatt z dedykacja.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 29.08.06, 22:17
                        ...video.google.com/videoplay?docid=2734287104054737756
                        • ohne.zucker Re: z dedykacja.... 29.08.06, 22:20
                          Gość portalu: labatt napisał(a):

> ...video.google.com/videoplay?docid=2734287104054737756

dziekuje, rowniez pozdrawiam.

fantango nie tancze...
                        • baba_w_oknie Re: z dedykacja.... 29.08.06, 22:20
                          dla jakiegoś specjalnego pedała?
                          • Gość: konik ale czy ktoś widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:25
                            ale czy ktoś widział ten bilboard/to byłaby niezła prowokacja...
                            • Gość: labatt berek..... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 29.08.06, 22:30
                              NIgdy nie lubilam tej zabawy ......
                            • Gość: pako Re: ale czy ktoś widział? IP: *.centertel.pl 29.08.06, 22:51
                              Ja widziałem na Wyszyńskiego przed mostem. Nareszcie coś innego. To kobieta z
                              klasą i tak tez wygląda bilboard. Ciekawe czy to zapowiedź kampanii na ...?
                              • Gość: Janusz Re: ale czy ktoś widział? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.06, 23:14
                                Widziałem pod Cezasem.Rewela! Bilboard utrzymany w dobrym klimacie,intrygujący,
                                o wysokiej estetyce, zdjęcie świetne. Porównując do dumnego.szczecina -
                                przepaść jakościowa i przesłaniowa. Widać, że robiła to dobra agencja.
                                • Gość: endy Re: ale czy ktoś widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:27
                                  Nie widziałem ale z zainteresowaniem jutro spojrzę. ciekaw jestem czy tylko te
                                  2?
                                  • baba_w_oknie Re: ale czy ktoś widział? 30.08.06, 00:00
                                    Zawsze mówiłam że kobieta może się obejść bez mężczyzny, ale bez piczki - nigdy.
                                    nondidju.over-blog.com/article-3520188.html
                                    • absztyfikant Re: ale czy ktoś widział? 06.09.06, 13:47
                                      Hehehe:)
                                • Gość: muniek musisz sam sobie gratulować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 07:43
                                  jako autora plakaciku nikt ciebie jeszcze nie docenił ? :)
                                  • Gość: ciekawski Re: musisz sam sobie gratulować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 07:45
                                    to jest tym członkiem PIS czy nie ?
                                    • Gość: syf Re: musisz sam sobie gratulować? IP: 62.69.212.* 30.08.06, 08:07
                                      A duzo to produkcja plakatów?
                                      • Gość: jonek co dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 08:16
                                        co dużo?
                                      • Gość: syf Re: musisz sam sobie gratulować? IP: 62.69.212.* 30.08.06, 09:13
                                        Sorry, chciałem się zapytać: czy dużo jest tych plakatów i skąd kasa na te
                                        plakaty?
                                        • Gość: mieszkaniec Re: musisz sam sobie gratulować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:28
                                          to plakaty czy bilbordy ?
                                          • Gość: syf Re: musisz sam sobie gratulować? IP: 62.69.212.* 30.08.06, 09:37
                                            bilbordy
                                            • Gość: agent Re: musisz sam sobie gratulować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:49
                                              z dochodów własnych p.Jacyny. Faktura wystawiona na P. Jacynę. bilboardów jest 3
                                              • ohne.zucker Re: musisz sam sobie gratulować? 01.09.06, 08:30
                                                Gość portalu: agent napisał(a):

> z dochodów własnych p.Jacyny. Faktura wystawiona na P. Jacynę. bilboardów
                                                jest
                                                > 3

szybka reakcja na pytanie. To mi sie podoba...
                                                a Krzystek, jak nie odpowiadzial - tak nie odpowiada...

• absztyfikant Re: musisz sam sobie gratulować? 05.09.06, 15:56
                                                  Juz odpowiedzial:)
                                                  • fistoffury Re: musisz sam sobie gratulować? 05.09.06, 18:56
                                                    absztyfikant napisał:

> Juz odpowiedzial:)

ujkowi? Oficerowi prowadzacemu ? Babci ?
                                                    KOmu i gdzie odpowiedzial?
    • Gość: leon Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:20
      A tak swoją drogą, że ta kobieta zawsze wie,kiedy uderzyć?Jakoś innym radnym
      nie wpadło do głowy podsumować kadencję. Pomysł sam w sobie przewrotny,bo niby
      podsumowuje kadencję ale zapowiada kontynuację. Brawo!
      • Gość: syf Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: 62.69.212.* 30.08.06, 16:48
        To trzeba przyznać ma pomysły, no fajnie podsumowała swoja pracę.
        • absztyfikant Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 31.08.06, 12:56
          :)
          • Gość: landek Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:16
            ;)
          • Gość: marul Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:26
            Zawsze myślałem że LOVI kończyli mądrzy ludzie,ale czytając niejakiego
            absztyfikanta,mocno się zawiodłem...
            • Gość: Vewabrix Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: 83.168.96.* 04.09.06, 13:43
              Fajna babka ta Małgorzatka!
    • Gość: olśniony Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.06, 22:40
      Pani Małgosiu! Jak to miło wracać z kina i spotkać Panią na bilboardzie, Ma
      Pani w naszej rodzinie 2 pokolenia męskich wielbicieli.
    • Gość: Doradca Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:36
      Pani Małorzata jest taki pistoletem. Takimi samymi pistoletami są Nitras,
      Napieralski, Lepper, Macierewicz. Są tylko z innych opcji. Jak przeanalizowałem
      interpelacje MJW i związane z tym jej poglądy to szczerze mówiąc jej miejsce
      właściwe to nasze SLD gdzie sądzę doskonale by się sprawdziła jako ariergarda .
      Lepiej miż Napieralski. To nie jest złosliwe ani krytyczne. Naprawdę ma poglądy
      SLDowskie. Kiepsko zna pacierze i modlitwy, jest trochę populistką. ma
      wrażliwość społeczną, jest dynamiczna.
      W końcu też była w Uni Wolności a stąd krok do SLD
      • ohne.zucker Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD 01.09.06, 08:38
        Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Pani Małorzata jest taki pistoletem. Takimi samymi pistoletami są Nitras,
        > Napieralski, Lepper, Macierewicz. Są tylko z innych opcji. Jak
        przeanalizowałem
        >
        > interpelacje MJW i związane z tym jej poglądy to szczerze mówiąc jej miejsce
        > właściwe to nasze SLD gdzie sądzę doskonale by się sprawdziła jako
        ariergarda .
        >
        > Lepiej miż Napieralski. To nie jest złosliwe ani krytyczne. Naprawdę ma
        poglądy
        >
        > SLDowskie. Kiepsko zna pacierze i modlitwy, jest trochę populistką. ma
        > wrażliwość społeczną, jest dynamiczna.
        > W końcu też była w Uni Wolności a stąd krok do SLD

mi sie wydaje kiepski analityku, ze odzeszla z UW wlasnie przez ten jeden krok
        do SLD....
        • Gość: Doradca Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:41
          Pani Małgorzato. Nie załapała się po prostu. W czasie kiedy odeszła zbliżenia
          do SLD nie było. Poza tym pisałem o poglądach politycznych a nie o układach.
          Mieszkania za złotówkę itp słuszne koncepcje.
          • ohne.zucker Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD 01.09.06, 08:45
            Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Pani Małgorzato. Nie załapała się po prostu. W czasie kiedy odeszła zbliżenia
            > do SLD nie było.

to po co to piszesz w kontekscie zbieznosci ???? :))))
            manipulacyjka na sniadanko ?/ zblizenie srodowiska UW z komuchami (pozniejsze
            SLD) zaczelo sie na dlugo przed 1989, powoli zaczyna to wychodzic...

Poza tym pisałem o poglądach politycznych a nie o układach.
            > Mieszkania za złotówkę itp słuszne koncepcje.

Mieszkania za zlotowke to jest akurat jedna z lepszych kocepcji, przynoszaca
            dlugofalowo ogromne oszczednosci...

• Gość: Doradca Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:49
              Nie przeczę. To bardzo dobra koncepcja o charakterze lewicowym i gorąco ją
              popieram. Zapraszamy do SLD. Gruby zna bardzo dobrze numery telefonów i adresy
              do nas a w razie czego pan radny (były) Kobylański nawet nasze adresy
              prywatne :))
          • Gość: endy Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:39
            Ale w przypadku mieszkań za złotówkę największym przeciwnikiem było SLD w
            koalicji z Marianem Jurczykiem. A więc jednak nie pasuje. Radni z SLD chyba
            uważali że te mieszkania za 1 zł to się im należą i panu prezydentowi
            Krzystkowi.
            • ohne.zucker Re: Małgorzata Jacyna-Witt ? Zparaszamy do SLD 01.09.06, 17:22
              Gość portalu: endy napisał(a):

> Ale w przypadku mieszkań za złotówkę największym przeciwnikiem było SLD w
              > koalicji z Marianem Jurczykiem. A więc jednak nie pasuje. Radni z SLD chyba
              > uważali że te mieszkania za 1 zł to się im należą i panu prezydentowi
              > Krzystkowi.

i jeszcze Wziatek tam reke w gore podnosil...
      • Gość: wulkanizator Re: Ja bym Gosi jeszcze dogodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:20
        znam sie na tej robocie
    • Gość: rene Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:03
      Mój kolega jak zobaczył ten bilboard to skomentował: ta kobieta daje jasno do
      zrozumienia że jeszcze pokaże co potrafi. Ja bym się na miejscu jej wrogów
      zaczął bać.
      • absztyfikant Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 04.09.06, 23:04
        Sugerujesz, ze zacznie sie publicznie obnazac?:))))
        • Gość: dyżurny Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:08
          Nie, że obije ci w mordę
          • Gość: rene Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:08
            mniej więcej tak
            • absztyfikant Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 04.09.06, 23:09
              Hihihihihiiiiiiihihihi:)
              • Gość: dyżurny Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:12
                śmiejesz się jak pedał?
                facet to śmieje się hahahahahahahaha
                • absztyfikant Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 04.09.06, 23:14
                  www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-03-22_1079967067.mp3
                  • absztyfikant :))) 04.09.06, 23:21
                    www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-07-08_1089296266.mp3
        • beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 04.09.06, 23:16
          absztyfikant napisał:

> Sugerujesz, ze zacznie sie publicznie obnazac?:))))
          >
          ...............................................................
          zata\ńczy i zaśpiewa:)
          • Gość: dyżurny Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:29
            łojdiridi łojdirididida łojdirididida u-ha
            • absztyfikant Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 04.09.06, 23:30
              www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-07-08_1089296266.mp3
              • rafal.yeswain Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! 06.09.06, 13:48
                absztyfikant napisał:

> www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-07-08_1089296266.mp3

jak to sie wkleja takie fajne pliki?
                • Gość: lary Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:52
                  Pamiętam że Rafał Jesswain to bliski kolega dr Sieńki z UW, co to teraz
                  przeszedł do PO? Prawda Rafał?
                  • Gość: lary Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:39
                    Rafał!!! Prawda, że jesteś kolegą dr Sieńki?
          • Gość: galoty Re: Niech się obnaży przede mną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:13
            Jestem dwoma rękoma za
            • Gość: sopel Re: Niech się obnaży przede mną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:03
              też bym chciał...
              • beatrix13 Re: Niech się obnaży przede mną 07.09.06, 15:55
                prawie jak Ciciollina:)
                • Gość: fellini prawie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:59
                  Prawie czyni różniće. Ty też jesteś prawie obiektywny.
                  • Gość: majster Re: Ja chce ją zobaczyć w playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:16
                    MJW jak BMW
                    • Gość: leiser Prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:18
                      Najwyższa klasa!
                    • beatrix13 Re: Ja chce ją zobaczyć w playboyu 07.09.06, 16:18
                      może w Hustlerze?
                      wszak to ostra babka
                      • Gość: leiser Re: Ja chce ją zobaczyć w playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:22
                        Też tak uważam.
                      • Gość: galoty Re: beatrix ty podobno nóg nie golisz hihihihihih IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:23
                        taki wstyd
                        • Gość: sandy Re: beatrix ty podobno nóg nie golisz hihihihihih IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:26
                          Niby faceci nóg nie golą, ale są tacy faceci co golą. Myślisz, że beatrix13 do
                          takich facetów należy. Faktem jest, że taki jakiś on dziwny...
                          • Gość: ciepły marek Re: beatrix ty podobno nóg nie golisz hihihihihih IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:30
                            może jest ciepły?
                        • beatrix13 qiu pro quo ,galot 07.09.06, 16:42
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=43679970&wv.x=2&a=44207266
                          • beatrix13 qui ..... 07.09.06, 16:43
                            wybacz mały lapsus
                            • Gość: radny Re: qui ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:50
                              w poniedziałek jest sesja,można sobie pooglądać śliczne i zgrabne nóżki naszej
                              Małgosi. Na szczęście zaczęła chodzić często w spódnicy.
                              • beatrix13 Re: qui ..... 07.09.06, 16:52
                                kołki śliczne nie są
                                • Gość: lapis Re: qui ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:55
                                  Zgrabniutkie nóżki, zawsze gładziutkie i opalone
                              • beatrix13 Re: qui ..... 07.09.06, 17:02
                                Gość portalu: radny napisał(a):

> w poniedziałek jest sesja,można sobie pooglądać śliczne i zgrabne nóżki
                                naszej

............................................................................
                                to za to ci diete wypłacają?
                              • Gość: ex radny Re: qui .....podobno ma nowy biust, prawda to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:32
                                ??
                • Gość: ma. bi. Re: Beatrix13 ty podobno pedał jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:34
                  prawda to?
                  • beatrix13 Re: Beatrix13 ty podobno pedał jesteś 07.09.06, 18:50
                    zdecydowanie wolę mężczyzn:)
    • Gość: melony Re: MJW zatańcz na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:21
      kobieta malina
      • Gość: leiser Re: MJW zatańcz na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:23
        To na pewno też potrafi. Jak Demi
        • Gość: faktor Re: MJW zatańcz na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:24
          Demi Moore oczywiście?
          • Gość: leiser Re: MJW zatańcz na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:25
            Oczywiście
    • beatrix13 Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec kłamstw 07.09.06, 16:54
      takie miało być hasło,ale bilbord za wąski i trzeba było uciąć
      • Gość: lapis Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:58
        To znaczy że pani Małgosia wyjaśni kto finansuje kampanię Krzystka i jaki był
        udział Piechoty w rozkradaniu stoczni?
        • Gość: ulka Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:15
          Dajcie jej spokój to miernota i tak nic nie wykrzyczy
        • Gość: kibol Re: Małgorzata Jacyna-Witt - To nie koniec kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:17
          Ona chodzi w tej samej lidze co nasz prezio ten sam poziom
    • Gość: radny obok Re:Pani Gosiu prosze pokazać nowe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:22
      zawsze jest na co popatrzeć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka