aniaxx 27.04.05, 08:54 poszukuje bucikow memo w gdansku, czy ktos wie gdzie moge je kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolza Re: buciki memo lub inne ortopedyczne 03.06.05, 11:22 Też mam problem ze znalezieniem zdrowotnych sandałków dla mojej 4-letniej córci. Żeby nie odstraszały wyglądem. Podpowiedzcie, gdzie w Trójmieście? Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: buciki memo 03.06.05, 11:34 Jest dobry sklep z bucikami ortopedycznymi w Geancie k. Osowej. Nie pamiętam nazwy tego sklepu, można go znaleźć prawie naprzeciwko wejścia do supermarketu i kas. Odpowiedz Link Zgłoś
jolza Re: buciki memo 03.06.05, 12:11 Dzięki, ale niestety, tam nie mieli nawet jednej pary ze zdrowotnych sandałków dla 4-letniej damy.Może ktoś jeszcze podsunie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: buciki memo 12.06.05, 18:41 W Geancie w Osowej widziałam owszem buciki ortopedyczne, ale firmy NEMO, a nie MEMO. Jakoś pachnie mi to podróbką, a ceny bardzo wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowianka Re: buciki memo 09.06.05, 00:32 Buciki memo można kupić w Geant`e i we Wrzeszczu w tym nowym centrum. Ale ja bym chciała ostrzec przed jakością tych butów. Kupowałam butki wczesnowiosenne - zamknięte, wiązane za kostkę. Te co kupiliśmy miały wadę. Pod podeszwą była ogromna fałda, w środku w buciku. Jak wymienialiśmy i już dokładnie oglądaliśmy każdy but, to się okazało, że większość miała albo za krótkie wkładki (o rozmiar), albo niedokładnie przyklejone przy palcach. Niestety roczne dziecko nie powie mamie, że go coś uwiera. A chciałoby się zaufać tym atestom, tylko nie wiem kto i jakie buty kontroluje. A dodam jeszcze, że mieliśmy ogromne problemy przy wymianie tych butków. Kursowaliśmy Wrzeszcz - Osowa i odwrotnie. Cena buta porządna, ale jakość mierna. Ja osobiście omijam te sklepy z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
seiw Re: buciki memo 14.06.05, 09:39 nie wiem gdzie Memo, ale Postęp i Nemo są w "Smyku" w CH Alfa na Kolobrzeskiej. Nemo nie polecam, u nas koślawiły się. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia80 Re: buciki memo 25.06.05, 17:19 W CH ALFA jest bardzo duży wybór bucików, z otropedycznych widziałam tylko buciki postępu, ale warto sie tam rozejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś