Dodaj do ulubionych

widziaełem chorych ludzi

01.10.06, 14:47
w tv trwam bezpodsrednia relacja z wiecu poparcia dla rzadu. to chyba
pierwszy taki wiec od czasow gierka. niezwykla rzecz zrobic sobie wiec dla
siebie samego i sie nim napawac.
widzialem ludzi chorych na wladze, chorych na nienawisc ktorzy kazdego kto ma
inny poglad niz oni rozszarpaliby na strzepy. widzalem tez ta gawiedz.
przasna, grozna. pomyslalem co by bylo jakby stanal przed nimi tusk albo
kilku ludzi z PO. mechanizm rodem z jedwabnego.
widzialem tez ludzi chorych w sposob calkiem zwyczajny. wlantywnowicz mowila
ze obalono olszewskiego bo nie chcial sie zgodzic na przeksztalcenie
sowieckich jednostek wojskowych w spolki skarbu panstwa. a pan gwiazda ze
istnija gleboko zakonspirowane struktury komunistyczne. okraszone rota, Boze
cos polske i blogoslawienstwem jankowskiego ostoi ubostwa i moralnosci.

ciekawe czy u rzadzacych to juz jest ten poziom napawania sie wladza i
nieomylnosci ktory nie pozwala zejsc z drogi do dyktatury.
pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • czerwona.mamba czy oglądanie TVTrwam to choroba blekusia? 01.10.06, 15:05
      Po co ci oglądać TV Trwam blekuś?
      Nie mogłeś namówić swoich w PO aby jednak doszło do koalicji?
      a może zazdrościsz liczebności i organizacji wiecu?
      Blekuś mam nadzieję że nie mogłeś się oderwac od czuwania przy łożu pokłutego
      nożem politycznego zakapiora, razem z Rokitą, dlatego nie zorganizowałeś kontr-
      wiecu.
      Co do porównania wiecu z pogromem z Jedwabnego , to analogia wydaje mi się
      nazbyt subtelna, by komentować.
      Niegłupi z ciebie facet bleki,ale wyraźnie sie zmartwiłeś że wybory się odwleką.
      Trzeba było wejść jednak w tę koalicję blackexit i ucywilizować tę hołotę
      PiSowską, spadkobierców oprawców z Jednwabnego, chorych na władzę , chorych z
      nienawiści, innego rozszarpali by na strzępy.
      • blackexit zydowska telewizja 01.10.06, 19:28
        czerwona.mamba napisała:

> Po co ci oglądać TV Trwam blekuś?

z ciekawosci

> Nie mogłeś namówić swoich w PO aby jednak doszło do koalicji?

chyba mnie przeceniasz. ani oni moi ani nie nadaje sie do namawiania.

> a może zazdrościsz liczebności i organizacji wiecu?

niespecjalnie to wiec typowo gierkowski raczej zenujacy i niezbyt liczny.

> Co do porównania wiecu z pogromem z Jedwabnego , to analogia wydaje mi się
        > nazbyt subtelna, by komentować.

"zydowska telewizja!" krzyczeli uczestnicy wiecu z piana na ustach do
        dziennikarzy tvn. pozdrawiam black
    • Gość: zib Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:08
      Właśnie wylazłeś Beger spod spódnicy, czy tam się wybierasz?
      • blackexit Re: widziaełem chorych ludzi 01.10.06, 19:29
        Gość portalu: zib napisał(a):

> Właśnie wylazłeś Beger spod spódnicy, czy tam się wybierasz?

fajny poziom. co mam zapytac czy wylazles kaczorowi z rozporka?
        pozdrawiam black

• lalunia696 Re: widziaełem chorych ludzi 02.10.06, 09:07
          mam wrażenie ,ze komuś bardzo zależy,aby podzielić polaków, skomfliktować
    • blondgirl Re: widziaełem chorych ludzi 02.10.06, 09:23
      Masz rację, to są chorzy ludzie, którym dawno temu zatrzymał się czas.

Mam ...dzieścia... lat i mam dość tej wszechogaeniającej mnie nienawiści, nie
      obchodzą mnie teczki, agenci, komuniści, układy, cykliści itd., itp - JA CHCĘ
      ŻYĆ NORMALNIE W NORMALNYM KRAJU!!!
      • piotr33k2 Re: widziaełem chorych ludzi 02.10.06, 17:32
        blondgirl napisała:

> Masz rację, to są chorzy ludzie, którym dawno temu zatrzymał się czas.
        >
        > Mam ...dzieścia... lat i mam dość tej wszechogaeniającej mnie nienawiści, nie
        > obchodzą mnie teczki, agenci, komuniści, układy, cykliści itd., itp - JA CHCĘ
        > ŻYĆ NORMALNIE W NORMALNYM KRAJU!!!
        dokładnie ,chcesz żyć pracować zarobic na mieszkanie jakis samochód itp .itd
        ale według nich to mityczny układ ,postkomuna ,sb ,ub , platforma ,sld ,kgb i
        bóg jeszcze wie kto ci to uniemożliwia ,( he he).antek macierewicz jak tylko
        doszczetnie rozbije Wsi. to wszystko będziesz miała ,i prace i mieszkanie
        itp .itd. ,he he.
    • Gość: Jazzek Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:31
      Zgadzam się z tymi, którzy w tym zdarzeniu widzą wiec wyborczy. Tylko nie wiem,
      czy chodzi o wybory samorządowe, czy parlamentarne.

Z drugiej strony dziwią mnie żałosne popiskiwania opozycji po tym wiecu.
      Niesiołowski prawie się rozpłakał, że oni też mają prawo wyrażac swoje zdanie.
      Jakby tatuś Kaczyński mu zabawki zabrał.
    • Gość: lehi Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:59
      Tylko, że na szczęście żyjemy (jeszcze? ) w innych czasach, podobno w IV RP, a
      nie w II RP. Dobry żołnierz nie zawsze potrafi odnaleźć się w normalnej
      rzeczywistości, gdzie nie trzeba walczyć, gdzie nie ma wroga, gdzie trzeba
      tworzyć, być dobrym gospodarzem itp. Komunę obaliliśmy masę lat temu i to jest
      rozdział zamknięty. Nie wiem dlaczego ( przynajmniej niektóre środowiska) teraz
      negatywnie ocenia się Okrągły Stół, jadna z nielicznych rewolucji w historii
      praktycznie bez ofiar, martwych bohaterów. A co do wiecu w Stoczni? Premier,
      czy Pis ma prawo robić sobie takie wiece, że to trochę przypomina właśnie
      mitingi gierkowskie, czy z tamtych czasów, widocznie Kaczyńskiemu z tamtych
      czasów to się podobało. Kat i ofiara, ale prawda pewnie leży gdzieś po środku….
    • Gość: Doradca Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:02
      Dobrze to określiłeś. To chorzy ludzie pałający żądzą zemsty i chęcia wręcz
      walki. Jest czego się bać. Cała nadziej z szansie na 50 % w sejmie platformy
      lub ewentualnej koalicji z sld-pd-uw-up
    • xyz-xyz Re: widziaełem chorych ludzi 02.10.06, 10:16
      widzialem ludzi chorych na wladze, chorych na nienawisc ktorzy kazdego kto ma
      > inny poglad niz oni rozszarpaliby na strzepy.

jeszcze nie tak dawno byłeś ich op5rzedstawicielem na tym forum. Wtedy jednak
      chciałeś rozszarpywać kogoś innego, jednak z tymi samymi ludźmi. Co się blacuś
      zmieniło? Co się stało z przyjaciółmi z POPiSu?
      • blackexit Re: widziaełem chorych ludzi 02.10.06, 20:08
        xyz-xyz napisał:

> jeszcze nie tak dawno byłeś ich op5rzedstawicielem na tym forum.

po 1 jestem przedstawicielem swoim wlasnym jeszce tak nisko nie upadklem zeby
        byc przedstawiclem jakiejs partii czego nie mozna powiedziec o tobie :)
        2. jelsi mialbnym byc czyims przedstawicilem to napewno nie pis czy rodziny
        radia maryja bo tych krytykowalem zawsze. tobie sie powinno podbac bo robia to
        samo co sld a no chyba ze to inna grupa kolegow niz wy.
        pozdrawiam black
        • xyz-xyz Re: widziaełem chorych ludzi 03.10.06, 12:32
          > po 1 jestem przedstawicielem swoim wlasnym jeszce tak nisko nie upadklem zeby
          > byc przedstawiclem jakiejs partii czego nie mozna powiedziec o tobie :)

*Ja, w odróżnieniu od Ciebie, nie zgrywam apolitycznego. Nie zmyślam bzdetów o
          konkursach, w których rzekomo mnie do pracy przyjęto.

2. jelsi mialbnym byc czyims przedstawicilem to napewno nie pis czy rodziny
          > radia maryja bo tych krytykowalem zawsze.

Kłamiesz:) Wiem, że Ci wstyd. Ale nie rób z ludzi idiotów. Obrażasz ich.

tobie sie powinno podbac bo robia to
          > samo co sld

Błąd blacusiu, oni robią dokładnie to, co chciała robić Platforma. Szarpią cugle
          demokracji. Robią dokładnie to, co zapowiadali, a za co im klaskałeś. Sojusz to
          poważna partia, po przejściach, ale tego qurestwa co robi prawica, nigdy nawet
          przy wódce wśród swoich nie zapowiadał.

a no chyba ze to inna grupa kolegow niz wy.

I tu jesteś blisko sedna. To jest właśnie inna grupa Twoich kolegów, a w
          zasadzie przyjaciół z POPiSu.
    • Gość: 5 gwiazdek Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:21
      blackexit napisał:

>
      > ciekawe czy u rzadzacych to juz jest ten poziom napawania sie wladza i
      > nieomylnosci ktory nie pozwala zejsc z drogi do dyktatury.

Też się zastanawiam...I myślę, że już są na drodze do dyktatury, niestety...
      Jak ktoś latami stał na drugiej linii, nie mógł się do władzy dopchać, choć chciał, ma głęboką wiarę w własną nieomylność, a do tego kompleksy - to jest znakomitym materiałem na dyktatora. A ich jest dwóch, na dodatek. Zero oporów, brat poprze brata. Daruję sobie złośliwość, że dyktatorzy to zwykle bywali hmm...ludzie niskiego wzrostu...
      • Gość: :) Re: widziaełem chorych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:39
        Gość portalu: 5 gwiazdek napisał(a):

Daruję sobie złośliwość, że dyktatorzy to zwykle bywali hmm...lud
        > zie niskiego wzrostu...

Ależ to prawda! Mali jak najbardziej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka