Dodaj do ulubionych

Blues Brothers

15.10.06, 18:43
ogladam to własnie setny raz i znowu okazuje się znakomitym filmem:-) a jaka
muza...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Blues Brothers 15.10.06, 20:06
      wytrzezwialas po 10-ciu latach?!
      to na forum dla dzieci..
      • ja_aska Re: Blues Brothers 15.10.06, 20:30
        czemu o to pytasz? właśnie leciało w tv więc sobie posłuchałam muzy.
        • Gość: deus.ex.machine Re: Blues Brothers IP: 80.53.41.* 15.10.06, 20:54
          Stanowczo powinnas obejrzec film: "Private Football Cup 2006" - mysle ze bardzo
          by Ci sie spodobal... dobra akcja, ciekawa fabula i niezwykla dramturgia
          sprawiaja ze jest to jeden z lepszych filmow offowych poruszajacych problematyke
          namietnosci, wladzy, pieniedzy a do tego piekna Praga... no ten naturalizm gry
          aktorskiej - film szczery i naturalny, nie cofajacy sie przed ukazaniem nam
          prawdy o otaczajacym nas swiecie...
          • ja_aska Re: Blues Brothers 15.10.06, 20:57
            wolę gwiezdne wojny
            • Gość: deus.ex.machine Re: Blues Brothers IP: 80.53.41.* 15.10.06, 21:14
              No co Ty jasiek...? zalewasz! ja tez wole SW a szczegolnie "Imperium
              kontratkuje" - czy Imperium bylo zle skoro za jego istnienia zlikwodowana
              niewolnictwo, zaprowadzono lad i porzadek, wyciszono konflikty i poprawiono
              bezpieczenstwo handlu... Widzialem kilka analiz i wychodzi ze Imperium nie bylo
              tak zle jak probuje sie to odmalowac w powszechnej opinii - moze jednak
              dyktatura jest sposobem?
              • ja_aska Re: Blues Brothers 15.10.06, 22:01
                ale imperator był delikatnie rzecz biorąc paskudny
                • Gość: deus.ex.machine Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 15.10.06, 22:22
                  A Ty?
                  • ja_aska Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 11:30
                    za późno, nie żyje
                    • Gość: rebeliant Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:36
                      ja_aska napisała:

> za późno, nie żyje

a kto go zabił ?, no kto ?
                      • nieslubne_dziecko_romana Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 11:43
                        Myślę, że Blues Brothers mieści się w pierwszej "piątce" moich ulubionych
                        filmów. Rewelacyjna ścieżka dźwiękowa - niezależnie od stanu ducha zawsze
                        dodaje pozytywnej energii. Do dzisiaj pamiętam jak byłem na tym w kinie:-))A
                        później kasety video, DVD.....
                      • ja_aska Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 12:54
                        Vader
                        • Gość: deus.ex.machine Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 16.10.06, 13:48
                          Vader nie byl imperatorem, imperator zostal pozniej odtworzony z materialu
                          genetycznego...
                          • ja_aska Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 13:59

kotku czytaj dokładnie: Vader zabił imperatora!
                            KOTY rządzą
                            • Gość: deus.ex.machine Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 16.10.06, 14:19
                              kocurku - Vader go zabil ale zostanie potem odtworzony z materialu genetycznego...
                              • ja_aska Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 15:03
                                kto?
                • beatrix13 Re: Blues Brothers 16.10.06, 11:50
                  byłam na " B B" w Kosmosie,a ile sie musiałam wykłócić (o te brakujące kilka
                  lat) ,żeby mnie wpusciły,bo panie bileterki bardzo rygorystycznie do wieku
                  podchodziły ,
                  ale warto było,bo to film z takich,które trzeba zobaczyc i nie mozna zapomnieć
                  • Gość: :) Re: Blues Brothers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:13
                    To ty stara doopa jesteś...
                  • exman Re: Blues Brothers 16.10.06, 12:57
                    Ja byłem też w Kosmosie, zerwaliśmy się z kumplem z zajęć na uczelni, ależ
                    zimno było w kinie....drugi raz spotkałem BB w windzie, możecie nie wierzyć ale
                    gadałem w windzie z Dannym Ackroydem. Chyba ze dwie minuty !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka