ja_aska 15.10.06, 18:43 ogladam to własnie setny raz i znowu okazuje się znakomitym filmem:-) a jaka muza...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Blues Brothers 15.10.06, 20:06 wytrzezwialas po 10-ciu latach?! to na forum dla dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Blues Brothers 15.10.06, 20:30 czemu o to pytasz? właśnie leciało w tv więc sobie posłuchałam muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: Blues Brothers IP: 80.53.41.* 15.10.06, 20:54 Stanowczo powinnas obejrzec film: "Private Football Cup 2006" - mysle ze bardzo by Ci sie spodobal... dobra akcja, ciekawa fabula i niezwykla dramturgia sprawiaja ze jest to jeden z lepszych filmow offowych poruszajacych problematyke namietnosci, wladzy, pieniedzy a do tego piekna Praga... no ten naturalizm gry aktorskiej - film szczery i naturalny, nie cofajacy sie przed ukazaniem nam prawdy o otaczajacym nas swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: Blues Brothers IP: 80.53.41.* 15.10.06, 21:14 No co Ty jasiek...? zalewasz! ja tez wole SW a szczegolnie "Imperium kontratkuje" - czy Imperium bylo zle skoro za jego istnienia zlikwodowana niewolnictwo, zaprowadzono lad i porzadek, wyciszono konflikty i poprawiono bezpieczenstwo handlu... Widzialem kilka analiz i wychodzi ze Imperium nie bylo tak zle jak probuje sie to odmalowac w powszechnej opinii - moze jednak dyktatura jest sposobem? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Blues Brothers 15.10.06, 22:01 ale imperator był delikatnie rzecz biorąc paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 15.10.06, 22:22 A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebeliant Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:36 ja_aska napisała: > za późno, nie żyje a kto go zabił ?, no kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 11:43 Myślę, że Blues Brothers mieści się w pierwszej "piątce" moich ulubionych filmów. Rewelacyjna ścieżka dźwiękowa - niezależnie od stanu ducha zawsze dodaje pozytywnej energii. Do dzisiaj pamiętam jak byłem na tym w kinie:-))A później kasety video, DVD..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 16.10.06, 13:48 Vader nie byl imperatorem, imperator zostal pozniej odtworzony z materialu genetycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... 16.10.06, 13:59 kotku czytaj dokładnie: Vader zabił imperatora! KOTY rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: Ja z nim spac nie mam zamiaru... IP: 80.53.41.* 16.10.06, 14:19 kocurku - Vader go zabil ale zostanie potem odtworzony z materialu genetycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Blues Brothers 16.10.06, 11:50 byłam na " B B" w Kosmosie,a ile sie musiałam wykłócić (o te brakujące kilka lat) ,żeby mnie wpusciły,bo panie bileterki bardzo rygorystycznie do wieku podchodziły , ale warto było,bo to film z takich,które trzeba zobaczyc i nie mozna zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Blues Brothers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:13 To ty stara doopa jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Blues Brothers 16.10.06, 12:57 Ja byłem też w Kosmosie, zerwaliśmy się z kumplem z zajęć na uczelni, ależ zimno było w kinie....drugi raz spotkałem BB w windzie, możecie nie wierzyć ale gadałem w windzie z Dannym Ackroydem. Chyba ze dwie minuty !!! Odpowiedz Link Zgłoś