Dodaj do ulubionych

Zmarł Arkadiusz Kawecki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:36
Niech Pan Sekulski nie robi ludziom wody z mózgu ościom o wybitnej jednostce.
Zmarł i fakt, że szkoda. Jak wiadomo wszystkim wszem i wobec w samym
Komforcie, godło Teraz Polska w latach 90-tych kupowało się w cenie od 100
tys. wzwyż i wszyscy wiedzą, że Komfort zapłacił gościom w stol_y_cy. Kasa na
Komfort szła z lewizny postkomuny i tak powstawały czerwone spółki zasilające
poźniej sztaby wyborcze SLDowców. Ot i cała prawda o tzw. b_y_znesie!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: 217.96.3.* 25.10.06, 22:29
      Kondolencje dla rodziny. Bardzo smuci, że tak młodzi ludzie odchodzą.
      • Gość: K.K. Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.stargard.mm.pl 26.10.06, 23:32
        Pracowałem z Arkiem, dobry człowiek, choć różniliśmy się poglądami politycznymi.
        Zmarłym, zwłaszcza tak młodo, należy się szacunek, a nie obrzucanie ich błotem.
    • Gość: zx Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:50
      Kasjer szczecińskiej lewicy?
      • Gość: lewy Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:37
        cóż....
      • Gość: Hienożerca Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 08:05
        A mozesz sie dzisiaj zamknac, gnoju? Odpuscic na dwa dni? Od soboty rob, co
        chcesz, ale uszanuj smutek po smierci czlowieka. W ziemi wszyscy sa rowni. Tak
        samo zony i dzieci tych z lewicy i tych z prawicy tak samo placza nad trumna
        swojego meza czy ojca.

O 15.00 w piatek na Cmentarzu Centralnym.
        • Gość: do Hienożercy Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:39
          tylko ci się tak wydaje do nieba sld nie idzie
    • ex Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki 26.10.06, 01:10
      o zmarlych mowi sie dobrze albo wcale. szkoda, ze o tym nie wiesz.

wyrazy wspolczucia dla bliskich.
    • Gość: kawiorek Wciąż nie mogę uwierzyć... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 26.10.06, 03:11
      ... zajęcia przez niego prowadzone były jednymi z najciekawszych. Czy to ważne
      skąd szła kasa, jaka partia itd. Zmarł młody, ambitny fachowiec, specjalista i
      dobry człowiek, takim go zapamiętajmy... SZOK!!!
    • Gość: Memory Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 05:03
      Zapomniano również wspomnieć w życiorysie o początku jego kariery. Czego tu się
      wstydzić ? Na początku lat 90 to był on asystentem posła Piechoty oraz jednym z
      szefów Fundacji Talent Promocja Postęp której prezesem był Jacek Piechota.
      Cześć jego pamięci tylko nie wybiórczej.
      • Gość: Schola "przy innym ogniu w inną noc do zobaczenia znów... IP: 83.168.96.* 26.10.06, 07:42
        A ja go pamiętam jako świetnego kupla z czasów gdy jeszcze zapatrywania
        polityczne nie były ważne, a liczyła się przyjaźń...

Będzie go brakować
        • Gość: ja Re: "przy innym ogniu w inną noc do zobaczenia zn IP: *.szczecin.enea.pl 26.10.06, 12:49
          Tak. To prawda.
          • Gość: przyjaciele nie zgaaśnie tej przyjaźni moc........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:52
            [*]
      • Gość: ufoludek Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.orange.pl 26.10.06, 10:18
        Tylko hieny i padlinożercy nie mają umiaru.
        To tylko ludzkie śmieci, odpady.
    • Gość: iska Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 07:54
      ja go znałam z innej strony niż opisana w panegiryku pana sekulskiego. ale to
      chyba nie jest istotne. to nie jest dobry pomysł, aby pisać o czlowieku, jakim
      by on nie był, po jego śmierci na forum. została rodzina. ciszej...
      • zona.pijaka Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki 26.10.06, 08:27
        Kawecki?, Kawecki? Pierwszy raz słyszę. A udzielał się na tym forum? Nie wiem
        po co zaśmiecacie to forum nekrologami jakimiś nieznanymi ogółowi ludźmi?
        • czerwony_groszek Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki 26.10.06, 08:31
          A może tak trochę szacunku!!!
        • Gość: art Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: 195.136.49.* 26.10.06, 21:13
          ku..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          chowasz się pod ksywą obrażasz ludzi nawet ich nie znając. arek był naprawdę
          fajnym facetem szkoda że go niema. nie masz szacunku ku.. a ciekawe jakbyś
          spotkał się zemną oko w oko.
          • Gość: piotr Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.chello.pl 29.10.06, 07:28
            ty - trwardziel- "nie boisz się tak węgla wozić?"
    • Gość: Doradca Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:38
      Znałęm Arka bardzo dobrze. Inteligentny , koleżeński i skuteczny twardy
      biznesman. Ciepły w bezposrednim kontakcie towarzyskim. Wspaniały człowiek. W
      zasadzie pozbawiony zacietrzewienia i agresji czym w naszym środowisku się
      wyróżniał.
      • Gość: torys [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • exman [...] 26.10.06, 09:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Wqrwiony Exman - jeszcze sporo doświadczeń przed tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:40
            To żart był?
            Idź jutro popatrzeć na Centralny: ile będzie ludzi, jak zachowa się żona i
            córka. A jeśli się boisz, to shut the fuck up.
            • Gość: Doradca Re: Exman - jeszcze sporo doświadczeń przed tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:44
              Dokładnie tak. Szmaciarz.
              • zona.pijaka Re: Exman - jeszcze sporo doświadczeń przed tobą 26.10.06, 09:59
                A powiedzcie mi kochani czy owieczka Dolly, zmodyfikowana genetycznie - długo
                żyła?
              • exman Re: Exman - jeszcze sporo doświadczeń przed tobą 26.10.06, 10:09
                I co, ulżyło ? Święte oburzenie....żenada.
                • Gość: w żałobie Re: Exman - jeszcze sporo doświadczeń przed tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:22
                  exman napisał:

> I co, ulżyło ? Święte oburzenie....żenada.

żenada to jest to co ty piszesz
                  poczekam na twój nekrolog, by go skomentować

• xyz-xyz Do uwe 26.10.06, 10:12
      Jesteś klinicznym przykładem chorego z nienawiści palanta. Chorego nie tylko z
      nienawiści. Z zazdrości. Zazdrości gołodupca, który potrafi jedynie nienawidzić
      tych, którzy są lepsi, ładniejsi, mądrzejsi, czy bogatsi. Typowy frustrat. Ale
      za to jest jedna kara. Będziesz takim zerem do końca swojego nędznego życia. Amen
      • Gość: ja :( IP: *.acx.pl 26.10.06, 10:41
        i po co ta żółć?
        współczuje ludziom, którzy nią zieją - pewnie sa bardzo samotni i
        niedowartosciowani.
        • nieslubne_dziecko_romana Zakończmy ten wątek. 26.10.06, 10:57
          W treści wątku, gdzie pojawia się nazwisko A. Kaweckiego pojawiły się wpisy,
          które nie łączą się się z przykrym zdarzeniem, a służą jedynie uzewnętrzeniu
          frustracji i nienawiści.
          Do rozsądnych: uszanujmy śmierć człowieka, okażmy szacunek bliskim i
          zaprzestańmy odpowiadając na kolejne posty ciągnąć te wugaryzmy.
          Nie temu miał służyć ten wątek.
          • mlodzi_dla_demokracji Re: Zakończmy ten wątek. 26.10.06, 11:18
            Amen...
            • absztyfikant Re: Zakończmy ten wątek. 26.10.06, 12:29
              [']
    • Gość: andreas {*} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:52
      nie uwazam, by pamiec pana Kaweckiego zbyt urazono,
      chyba nikt nie traktuje wpółpracy z panem Piechota, jako obelga!
      W działalnosci niestety nie raz pracuje sie na granicy,
      a bywa sie je łamie czy nagina prawo czy dobre obyczaje...
      Wpółpraca z lewica chyba tez nie obraża!

Był operatywny, młody, miał pomysły, zapał
      i udało mu sie cos osiagnąć!
      Mam nadzieje osiagnąc to, co chciał!
      Pewnie jeszcze nie wszystko...!
      Potrafił cos zrobic, a juz najbardziej zrealizować swoje zamierzenia!
      Ilu takich jest...
      Wiekszość jednak oczekuje tylko dobrej płacy!

Ludzi szacunku godnych na pewno jest wielu...
      Nie znałem go osobiscie.
      Cześć jego pamieci!

A wiek, młody i zawał,
      to tez jego dorobek... jak wielu ostatnio!
      • Gość: Kubek Re: {*} IP: *.flashnet.pl 26.10.06, 20:34
        Miałem z nim zajęcia na politologii z marketingu politycznego. Były to jedne z najlepszych zajęć, złego słowa o człowieku nie można powiedzieć. Taki młody i już na tamtym świecie. Panie świeć nad jego duszą... [i]
    • Gość: Galoty do super.partia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:26
      Z tego wynika, że wiesz kto to jest xyz . Kto to ? Jaki gołodupiec. Chodzi o
      etat czy o biznes.
      Czy w porcie go ratowali ?
    • Gość: ARTUR Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: 195.136.49.* 26.10.06, 21:33
      ALE JAKI TO MA ZWIąZEK ZE śMIERCIą ARKA. TO IDIOTYZM.K...WA POLSKA IPOLACY
      • Gość: andreas Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.orange.pl 26.10.06, 21:48
        a jakie to ma znaczenie....

Ci którzy pamietaja go dobrze beda w tym trwali,
        a Ci którzy maja zal, pewnie zapomna!

Dla mnie tylko jedno z tej informacji wynka!
        Trzeba umiec powiedziec co jest celem a co srodkiem!
        Praca nie moze zdominowac zycia...
        • joannabarska Po co to chamstwo? 26.10.06, 23:59
          Oj, Szczecin za moich czasów taki chamski nie był. Moze tylko taki jest na
          forum ?
        • xyz-xyz Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki 27.10.06, 09:31
          Praca nie moze zdominowac zycia...

*Jak rzadko zgadzam się z Toba andreasie.
    • Gość: panda Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:56
      zawsze gdy odchodzi młody zdolny człowiek, jest Wielki Żal i pytania w głowie
      DLACZEGO!!!Kochani - trzeba nauczyć sie oddzielać pracę od życia rodzinnego,
      trzeba nauczyć sie wrzucić na luz. Mamy tylko jedno życie , a pracę możemy
      sobie zmieniać setki razy. Składam głębokie kondolencje Rodzinie Arka!!!
      • Gość: mada Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: 217.98.72.* 28.10.06, 10:56
        Przyłączam się [`],pomimo,że sąsiad znałam pana Arkadiusza niezbyt dobrze lecz
        jego odejscie zasmuciło wiele osób w okolicy.
        • Gość: ByłemWidziałem Jan Kochanowski: IP: *.devs.futuro.pl 28.10.06, 11:47
          "jedną maluczką duszą, tak wiele ubyło"
          • Gość: monty Re: Jan Kochanowski: IP: *.chello.pl 28.10.06, 17:55
            Był związany przez większośc życia z lewicą, komunisci maja swoje pomniki
            gdzie można złożyć kwiaty, a ja po 16 latach tzw transformacji ustrojowej nie
            mogę złożyc kwiatów na grobie gen. Fildorfa Nila, zreszta nie tylko jego.
            To tak Ad vocem do tych co maja być wszyscy równi wobec śmierci.
            • ja_aska Re: Jan Kochanowski: 28.10.06, 18:23
              głupi komentarz. az dziw bierze.
    • Gość: trudno Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:01
      wszyscy czerwoni zaspiewali chórem Salve Regina?
      • Gość: Jad Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.devs.futuro.pl 29.10.06, 06:59
        Otóż zdziwiłbyś się ilu na pogrzebie było czarnych i brunatnych - tych od
        Ciebie.
    • Gość: piotr Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.chello.pl 29.10.06, 07:19
      co za debil to pisał- niebanalne treści w niebanalny sposób
      • Gość: monty Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.chello.pl 29.10.06, 10:53
        Nie lubiłem go i tej sztucznej firmy reklamowej do prania pieniędzy.
        Większy cwaniak z lewego układu, dlaczaego w firmie w której był szefem była
        taka rotacja ludzi?
        Codziennie odchodzi wielu młodych ludzi i zawsze jest przykro , ale ołarzyku
        Kaweckiemu stawiać nie będę. " Nie płakałem po Kuroniu"
        • Gość: bibi Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:17
          a szczególnie lipna kasa zapromocę zCH police , bardzo potrzebna promocja i
          kasa też dla piechoty i wtw
          • Gość: Stefan Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 01:42
            Jestem w szoku, że dzień po śmierci tak bliskiego przyjaciela kandydata na
            prazydenta Jacka Piechoty i człowieka zaangażowanego w Jego kampanię, na
            deptaku Bogusława, w czasie prawyborów nie uczczono Jego pamięci. Tańce, szoł,
            hałas SLD - jak mały w ZOO, także pseudo przyjaciela Jacka. To jest klasyczna
            etyka komuny. Całkowite DNO. Szanujcie pamięć o zmarłych nawet jeśli jesteście
            nadal TOWARZYSZAMI PRL. Ja modlę się za Niego, choc jestem politycznie po
            przewciwnej stronie. Wasze zachowanie z soboty jest zwyczajnie podle.
            • Gość: Andreas Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 02:15
              Masz rację. Brak szacunku dla zmarłych jest świadectwem upadku moralnego SLD
              i Jacka Pechoty. Jacek jak Aleksander Kwaśniewski może zatańczyć nawet po
              śmierci takl bliskiej osoby co udowodnił w sobotę.
              • zona.pijaka Re: Zmarł Arkadiusz Kawecki 30.10.06, 07:21
                I po co to natrętne trolowanie na tym forum, wymuszanie na siłę 50 wątków?
                Tylko po to by na pogrzeb tej nieznanej nikomu osoby, wybrał się zaledwie jeden
                z przyjaciół z SLD. I zaledwie kilka osób z rodziny oraz paru podwładnych
                zmuszonych siłą do uczestnictwa w pogrzebie. Nawet nie było komu zrobić zdjęcia
                zbiorowego... zaledwie kilku osób. Na deptaku również nikt nie wspomniał ani
                słowem o tym człowieczku. Śmieszy mmnie więc, tutejsze mitologizowanie na siłę,
                na chama.
    • Gość: Paulina Orbitowska Zmarł Arkadiusz Kawecki IP: 189.136.60.* 30.10.06, 23:17
      To wielka strata dla Politologi, byl jednym z niewielu, ktorzy potrafili
      przetlumaczyc jezyk nauki na praktyke, rozbudzic skostnialy uniwerek.To bez
      zadnych zludzen, niezastapiona strata!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka