Dodaj do ulubionych

Dlaczego Piechota wybronił pijanych SLDmanów ?

04.11.06, 20:13
Jeśli Jacek Piechota ubiega sie o prezydenturę Szczecina, to niech powie
wyborcom że skoro nie napisał Białej Księgi ale za to obronił pijanych
SLDowców skompromitowanych wyjazdem do Brukseli, to czy dalej będzie bronił w
Urzędzie Miejskim SLDowców którzyby chla;o gorzałę i ośmieszali miasto?
czy karałbym ale tylko tych nie z SLD?
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2975473.html
Starostowie, którzy pili w autobusie wódkę, śpiewali sprośne piosenki,
przeklinali, ubliżali innym uczestnikom wycieczki, obrażali kobiety, to
członkowie SLD. Jerzy Jabłoński z Goleniowa i Janusz Różański z Wałcza są
członkami rady wojewódzkiej Sojuszu, Stanisław Cybula z Drawska jest
przewodniczącym rady powiatowej SLD. Najbardziej agresywny z nich, policki
starosta Henryk Ćwiacz do partii już nie należy, bo wyleciał za niepłacenie
składek.
głośna jest i za granicą. W Parlamencie Europejskim aż huczy o incydencie.

- W środę wszyscy eurodeputowani mieli na biurku prasówkę o pijanym polskim
autokarze.

Wiedzą o tym posłowie i asystenci wszystkich frakcji, również obcokrajowcy -
mówi jeden z asystentów. - Jadłem obiad z Włochami, śmiali się, że Polacy
popili, ale to nic dziwnego, bo to przecież Polacy. Obciach i wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanah Re: Dlaczego Piechota wybronił pijanych SLDmanów IP: *.szczecin.mm.pl 04.11.06, 22:31
      Mylilam się co do Ciebie Felixie. Przeczytalam Twoje wpisy z ostatnich tygodni.
      ty nie jesteś sfrustrowany i zakompleksiony jak sadzilam. Ty jesteś chory z
      nienawiści. Czyżby cos osobistego? SLD-owcy stolka Cię pozbawili, nowego nie
      dali chociaż miales obiecany?
      • felix_edmundowicz dlaczego Hanah się ciągle myli ?????????? 05.11.06, 09:36
        ty nie czytaj moich wpisów z ostatnich tygodni,ale z ostatnich lat!
        cieszę się że nie uważasz mnie za sfustrowanego czy zakompleksionego( skąd Ci
        to mogło przyjść do głowy?) ale jestem pewien że nadal się mylisz uważając mnie
        za chorego z nienawiści.
        Czymże może się objawiać choroba z nienawiści u felixa? zważ,że nie odpowiadasz
        na wątek, gdzie pijana kompania SLDmanów przyniosła wstyd Polsce i w Brukseli
        wywołała burzę, a Piechota nie pozwolił skrzywdzić swoich partyjnych kolegów.
        Szkoda że ten fakt nie wywołuje u ciebie szczerego oburzenia,lecz przychylną
        milczącą akceptację.Już Adam Michnik słusznie twierdził że milcząc gdy dzieje
        się źle pozwalamy na obrzucanie błotem.
        W demokracji,której zasad zbyt wielu z SLD i FMS nie rozumie ( czyżby nie
        wynieśli tego ze swoich bogatych domów?) nawet felix może krytykowac SLD , a
        zwłaszcza jeśli robi to tak kulturalnie, to nazywanie to chorobą z nienawiści
        daje powód do myślenia,że chce mu się zamknąć usta, gdy wyciąga na światło
        dzienne sprawki fałszywych lewicowców tzw. pseudosocjaldemokratów na światło
        dzienne.
        Ale demokracja przezwycięży demagogię Hanah, droga Hanah do polemiki rzeczowej
        zapraszam, ad rem : dlaczego pijani nie zostali ukarani?
        • Gość: Hanah Re: dlaczego Hanah się ciągle myli ?????????? IP: *.stargard.mm.pl 05.11.06, 10:44
          No, już lepiej :-) Ale przesadzileś Drogi Felixie z tym zamykaniem ust, chyba
          sie trochę przeceniasz...Apropo`s Twoich wpisów to pragnę zauważyc, że dotyczą
          w 99,9 % "wystepnego" SLD a to co wyprawia np. PIS,PO i inni jakoś Cię nie
          bulwersuje... Tak, bulwersujące jest, że banda pijanych facetów pojechala do
          Brukseli. Ja jednak uwazam, że każdy z tych facetów jest dorosly i powinii się
          ze wstydu spalić, zlożyć swoje mandaty, wystapić ze swoich partii i zaszyć się
          w mysia dziurę. Tak by przyzwoitość nakazywala. I żadenemu Piechocie nic do
          tego!
          • felix_edmundowicz dzieki za pochwałę Hanah 05.11.06, 10:50
            widać że jesteś ze świerzego rzutu FMS na forum, bo starszaki z SLD i PZPR
            powinny ci powiedzieć że felix nie interesuje się niczym innym jak obnażaniem
            fałszywej lewicowości nowobogackich z SLD.
            wpisy dotyczą tego nie w 99,9% ale w 150% !
            I Piechota z Napieralskim tolerują w swoim środowisku takich nicponi jak ci
            pijacy z Brukseli, bo głęboka plemienna wspólnota SLDmanów i ich kodeks zapewnia
            że kryje się swojego do końca.
            Ot i tyle, ale Szczecinianie patrzą i widzą , pijak i łobuz ale swój, nasz
            towarzysz, nie wolno go ruszyć!
            • Gość: Hanah Re: dzieki za pochwałę Hanah IP: *.stargard.mm.pl 05.11.06, 11:44
              Ach, Felixie! Nie jestem z żadnego nowego rzutu. Ale milo, że zakladasz, że
              jestem bardzo mloda i wojuję wraz z jakąś mlodzieżówką. Niestety, nie jestem
              już najmlodsza i nikogo, oprócz siebie, na tym forum nie reprezentuję. A Ty? Bo
              wiesz, każdy sądzi wedlug siebie. Ty sądzisz (wedlug siebie?) że każdy na tym
              forum jest funkcjonariuszem jakiejś pocji, formacji, grupy itp. Ciekawe więc
              kto za Tobą stoi...
              • felix_edmundowicz oj Hanah 05.11.06, 12:03
                hm, uznajmy że jesteś młodą kobietą....
                a co do mnie, to też nikogo nie reprezentuję,tylko siebie, ale wiem że tak jak
                ja w kraju myślą miliony.
                pozdrawiam
              • Gość: JanPan Re: dzieki za pochwałę Hanah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:29
                ale jka na początkującą, , nowa osobę na forum jesteś wybitnie zorientowana :-
                )))
                Kolejna ESLDowska obłuda to przykład Hanah
                • Gość: Hanah Re: dzieki za pochwałę Hanah IP: *.stargard.mm.pl 05.11.06, 22:28
                  Już Ci tlumaczylam, że żeby być zorientowanym na forum wystarczy was czytać, a
                  ja was czytam od lat. A co do SLD-owców to Ci z nich, ktorzy mnie znają gdyby
                  wiedzieli , że Hanah to ja, pospadaliby z krzesel ze zdziwienia :-)
                  • felix_edmundowicz Re: dzieki za pochwałę Hanah 05.11.06, 22:31
                    co tam proszę pani w Kurierze?
    • Gość: WIGRY 3 Re: Dlaczego Piechota wybronił pijanych SLDmanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:50
      cóż panie polaczki wybrały sie zagramanice i potwierdzily swoja reputacje. władza rekrutuje sie z ludu, jaki lud taka wladza
      • Gość: blackwidow Re: Dlaczego Piechota wybronił pijanych SLDmanów IP: *.iim.pl 05.11.06, 08:23
        No,no to Meyer wybrał się do Polic - ja sądziłam, że nie pojawi się tam w związku ze sprawami jakie ma w prokuraturze. Podobno
        przekręcił Z.Ch. Police na jakąś grubszą kasę. Wie ktoś coś o tym? Ja tylko słyszałam od koleżanki z urzędu wojewódzkiego, że SKO
        wydało kolejną (3 czy 4) decyzję w tej sprawie. Podobno wszyscy o tym wiedzą, także w Urzędzie Marszałkowskim. Przewijają się tam
        nazwiska Zwoliński, Bestydziński. Wie ktoś kto to tacy? Czym się zajmują i co robią, że mogli tak zamieszać Meyera, który jest tak
        ostrożny, że nawet nie dał się złapać na geotermii Pyrzyce, na 4 etatach które zdąża "obrobic", na wzięciu nagrody z InBitu?
        Przecież jedyne co mu się nie udało chyba to brak zgody na wykorzystanie popiołów z Dolnej Odry do zabezpieczania brzegów rzek, co
        chiał zrobić ramię w ramię z T.Szczygielskim. Czy ktoś coś wie co Meyer robił w Policach - bo chyba nie był na tajnej rozmowie z
        Prezem Polic Długoszem. No, chyba że spotkanie zorganizował niejaki Fudro - "niezatapialny" sympatyk SLD z Z.Ch. Police.
        • ja_aska Re: Dlaczego Piechota wybronił pijanych SLDmanów 05.11.06, 14:23
          kto chce ten pije. to się nazywa wolność wyboru. a filutek jest obłudna menda
          skoro za to ludzi krytykuje.
          • felix_edmundowicz jaasiu zostaw ten SLDowski savoir vivre 05.11.06, 14:47
            było już gó.., a nawet gorzej jak gó.., było wycieranie pyska, a teraz jest
            obłudna menda.
            jaasiu, o co co chodzi? nie używacie kulturalniejszego języka nawet w niedzielę?
            niech ludziska czytają, niech poznają ich po słownictwie, gdy brakuje
            argumentów,w Brukseli musieli się wstydzić za SLDmanów ze szczecińśkiego
            autokaru wszyscy Polacy!
            • ja_aska Re: jaasiu zostaw ten SLDowski savoir vivre 05.11.06, 15:47
              kotku zwłąszcza w niedzielę, po upojnym weekendzie na wersal nie licz. ty się
              wtedy wstydziłes ja się teraz wstydzę więc się wyrównuje. mamy remis
              • felix_edmundowicz Re: jaasiu zostaw ten SLDowski savoir vivre 05.11.06, 17:17
                kotku brzmi o wiele lepiej niż poprzednie inwektywy,
                pozdrawiam
                remis jest w przypadku walki, a my przecież wymieniamy poglądy. Gdyby była
                potrzebna np.krew albo pomocna dłoń, to czy sympatie polityczne mają wtedy
                znaczenie dla istoty ludzkiej?
                felix
                • ja_aska Re: jaasiu zostaw ten SLDowski savoir vivre 06.11.06, 09:47
                  dla mnie nie mają znaczenia czyli jestem istotą ludzką?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka