z00ropa 26.11.06, 23:46 64% szczecinian spośród 25% uprawnionych do głosowania, którzy pojawili się na wyborach poparli pana Piotra Krzystka. wstyd mi za Szczecin :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex a moj tak 26.11.06, 23:57 prezydent 75tys mieszkanoc ktorych obchodzil los miasta na tyle by isc glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdft Re: a moj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:46 i jaki z tego moral?obaj kandydaci sa do dupy. pilem w tym czasie wodke z kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: szkoda że się nie zapiłeś na śmierć IP: 62.233.145.* 27.11.06, 09:45 wtedy wskażnik frekwencji by wzrósł bo bys nie był liczony zakało spoleczeństwa obywatelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: a moj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:11 ex napisał: > prezydent 75tys mieszkanoc 300 tys. nie poparło nowego prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: nie mój prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:18 Liczba wyborców: 324.104 Liczba mieszkańców: 391.330 Krzystka poparło 74 473... Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa a teraz zacytuję mojego kolegę z Wawy 27.11.06, 09:52 który powiedział te słowa: "po raz kolejny udowodniliście, jak głupie społeczeństwo macie w tym mieście. Bo jak można mówić o inteligentnych mieszkańcach, którzy w zeszłych wyborach poparli Mariana ps. Altanka, a w tych - prawą jego rękę, dupochrona, który dawał twarz do telewizorni by tłumaczyć najbardziej kretyńskie jego decyzje; gościa, który za swoje wałki powinien być na widelcu pokuratury i wreszcie faceta, który nawet wysłowić się nie potrafi." pożyjemy, zobaczymy. ale i tak nie spodziewam się niczego dobrego, bo czego można się spodziewać bo dawnym podnóżku Mariana? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: a teraz zacytuję mojego kolegę z Wawy 27.11.06, 10:04 Frekwencja w Szczecinie wyniosła ok. 39 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładny Re: a teraz zacytuję mojego kolegę z Wawy IP: *.system.szczecin.pl 27.11.06, 17:18 xxtoja napisała: > Frekwencja w Szczecinie wyniosła ok. 39 proc. 35,8 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a teraz zacytuję mojego kolegę z Wawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:23 zgadzam sie ...z poprzednikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: nie mój prezydent IP: *.chello.pl 27.11.06, 11:00 A kogo obchodzą ci, którzy nie głosują? Nikogo, decydują tylko aktywni, obojętnie ilu ich jest. Najważniejsze, że po kilku kadencjach skończyły się rządy komuchów! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nie mój prezydent 27.11.06, 17:19 Niech sie kazdy wstydzi za siebie - tak bedzie najlepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie mój prezydent IP: *.chello.pl 04.12.06, 02:53 up! niech widzą ze nie ma miejsca dla chłystkowej "rozumności" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: mój prezydent IP: 85.219.206.* 04.12.06, 07:43 dla wszystkich czyniących zarzuty z frekwencje i poparcia mam propozycję starajcie sie o obywatelstwo białorusi lub korei płn tam będziecie się dobrze czuć te kraje odbowidają waszym wyliczeniom i władza wybrana spełni wasze wyobrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wyborca Re: mój prezydent IP: *.system.szczecin.pl 04.12.06, 07:54 Popieram asa. Jeszcze do wyboru kraju pozostaje Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: mój prezydent 04.12.06, 09:34 Gość portalu: as napisał(a): > dla wszystkich czyniących zarzuty z frekwencje i poparcia mam propozycję > starajcie sie o obywatelstwo białorusi lub korei płn tam będziecie się dobrze > czuć te kraje odbowidają waszym wyliczeniom i władza wybrana spełni wasze > wyobrażenia demokracja wg. nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: mój prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:36 sie porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
samosia69 Re: mój prezydent 04.12.06, 12:40 ciekawam, ile osób za rok się przyzna ,że głosowało na Krzystka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: mój prezydent IP: 85.219.206.* 04.12.06, 14:01 liczba przyznających się do głosowania na krzystka może być mniejsza ale i większa Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nie mój prezydent 04.12.06, 14:33 trudno sie spodziewać po krzystku jakiś kompromitujących szkodliwych decyzji jak to bywało za jurczyka czy mogłobybyć ewentualnie za prezydentury lubinskiej,prawdopodobnie skupi sie głównie na sprawnym zarządzaniu pozyskiwaniu i lepszym wykorzytywaniu funduszy unijnych ,i może sie myle ale "czuje po kościach" że na większy rozmach i bardziej kompleksowe działania krzystek po prostu nie ma "konceptu" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoola wstyd Ci za Szczecin? śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:46 Jeśli juz to za Szczecinian! Mi nie jest wstyd- Krzystek moim Prezydentem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: nie mój prezydent 09.12.06, 19:28 64% szczecinian spośród 25% uprawnionych do głosowania, którzy pojawili się na wyborach poparli pana Piotra Krzystka. wstyd mi za Szczecin :( Jeszcze się taki h.j nie narodził. Coby wszystkim dogodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie mój prezydent IP: *.chello.pl 09.12.06, 19:30 tylko h.je ci dogadzaja woźny informapryku z oficyny obarczony trzema córeczkami? hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie mój prezydent IP: *.chello.pl 09.12.06, 20:07 jak ty zasmieciles fajne dotad forum "zono pijaka" .. ty nawet nie wiesz gdzie jest gontyna baranie Odpowiedz Link Zgłoś