Dodaj do ulubionych

Swarozyc - pogrobowiec ZSRR

10.01.07, 20:43
Nowa sygnaturka Swara:
Rezolucja ONZ z 1975r: "Syjonizm jest forma rasizmu"

16 grudnia 1991 r. ONZ zmienila zdanie. Dlugo to trwalo, ale kazda chutzpah ma
swoje granice.

ZSRR zaczela lansowac teze o rasistowskim syjonizmie w odpowiedzi na apele USA
o respektowanie praw czlowieka w Czerwonym Imperium. Niestety owczesny
gospodarz Kremla znalazl wiekszosc.

A teraz obejrzyj film. Angielski znasz, wiec mam nadzieje, ze cos do Twojego
akutego lba dotrze:
www.youtube.com/watch?v=RN_LxmkTSX4
Paniał? Git.

I przestac sie madrzyc ty moj panslowianski patrioto - mieszkajacy w Szwecji.
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR IP: *.galaxy-anon.net 10.01.07, 21:00
      Swarozyc przynajmniej nie jest taka szmata jak ty, kozojebco...
      • Gość: Moche Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR IP: *.orange.pl 10.01.07, 21:08
        Masz pan wielbicieli panie absztyfikant:)
    • swantevit Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 21:23
      :-)))
      Mam nadzieje Absztyfikancie ze w afekcie nie uroniles mimochodem, tfu,
      nasienia...

Teraz to juz tylko Centrum Wiesenthala na mnie naslesz...
      :-))
      • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 22:57
        Na ciebie to ja moge ewentualnie sobie od czasu do czasu poszczekac. A
        wspomniane centrum nie jest miedzynarodowka ds. zwalczania sam wiesz czego,
        tylko antysemityzmu. Tobie moze pomoc tylko läkare för psykiska sjukdomar.
    • absztyfikant MartinLutherKing ladnie o 'swarozycach' powiedzial 10.01.07, 21:29
      www.youtube.com/watch?v=Uo3V9cplDRk
    • Gość: Fugazi Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:36
      > Swarozyc - pogrobowiec ZSRR

On taki młody? Myślałem, że to dziad przed pięćdziesiątką.
      :-)))

Pozdrawiam
      Fugazi
      • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 21:55
        Na Clitorisa! Fugazi!!!!!!! -Nie wazne ile lat sie ma w paszporcie - wazne na
        ile sie czuje:))))
        • albert_c Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 22:59
          jak kazdemu pogrobowcowi ZSRR marzy mu sie pogrzebanie go w murach Swiatyni
          Opatrznosci Bozej - i tego mu postokroc dnia kazdego zycze!
          :)
          • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 23:00
            To by byla dobra kara!
            • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 23:01
              + ostatnie namaszczenie i katolicki pogrzeb - modly moglby odprawic ksiadz
              Weksler-Waszkinel:)))))
              • sobiepan1 Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 23:38
                Co za człowiek z tego Swara?
                Zeby takie rzeczy, takie insynuacje.
                Tera przecież modne i w dobrym tonie jest,
                pluć na KK. A w tym ma wprawe.
                I raczej w tym się sie rozumiecie obaj.
                • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 23:41
                  Kk to grupa religijna, a Zydzi to narod. Ksiezy nikt nie morduje - sami sie
                  wykanczaja. Patrz sprawa Wielgusa.

Spadaj facet.
                  • sobiepan1 Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 10.01.07, 23:52
                    Ano właśnie. Dlatego uważasz,że można bezkarnie opluwać religie, nazywając
                    najwyższego jej kapłana 'Benek', tak jak gdyby to chodziło o Twojego kociaka.
                    Nie mam nic do Ciebie, czasami mnie jednak zdumiewasz.
                    Spadam. Nie można z toba rozumować dzisiaj.
                    • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 11.01.07, 00:12
                      Benek, Benio. To zrodbnienie. Na Wojtyle wolali Lolek, na Clintona Bill
                      (cdrobnienie od William) na Margaret Thatcher Maggie. Prawie kazdy papiez w
                      nowozytnej historii mial jakas ksywe. Niemiecka prasa nazywa Benka Paparatzi, a
                      angielska Panzercardinal. Jak chcesz to sobie pisz 'Jego Swiatobliwosc Ojciec
                      Swiety Benedykt XVI' - ja bede pisal Benek. Z czystej sympatii.
                      • sobiepan1 Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 11.01.07, 09:19
                        Z czystej sympatii?
                        Absztyfek, jesteś niesamowity.
                        łoooch! ale się uśmiałem.
                        Miłego dnia.
                        • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 11.01.07, 16:49
                          Ja wierze w swojego boga - Clitorisa - ty w swojego. Inni wierza lub wierzyli w
                          Ozyrysa, Allaha, Teutatesa, MTV czy bankomat 24/7. Pokoj z Toba!
                          • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 11.01.07, 19:13
                            Przepiekny i apolityczny film pokazujacy najwazniejsze miesca w Ziemi Swietej.
                            switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=66067&ak=null
                            • swarozyc Ziemia moja piekniejsza... 11.01.07, 19:27
                              a Slowianki jeszcze gladsze...
                              www.youtube.com/watch?v=qYwdiUPFRCg
                              • absztyfikant Re: Ziemia moja piekniejsza... 11.01.07, 19:35
                                Slowianki i Zydowki to piekne kobiety - sila tkwi w roznorodnosci.
                                skyscrapercity.com/showthread.php?t=308676
                                • swarozyc Piesn o raju utraconym... 11.01.07, 19:41
                                  www.youtube.com/watch?v=YM3rXAd3xH8&mode=related&search=
                                  • absztyfikant Re: Piesn o raju utraconym... 11.01.07, 19:46
                                    88 to zaszyfrowane Heil Hitler - coraz lepiej Swar, coraz lepiej...
                                    • swarozyc Re: Piesn o raju utraconym... 11.01.07, 19:47
                                      nie wiedzialem..
                                      a ty skad wiesz?!
                                      • absztyfikant Re: Piesn o raju utraconym... 11.01.07, 20:06
                                        Nie udawaj idioty.

Swoja droga wole juz takie ckliwe piosnki od jazgotu twoich naziolkow.

Muzyke olej, ale obrazki bardzo ciekawe:

www.youtube.com/watch?v=tu913hH_RrE
                                  • absztyfikant Re: Piesn o raju utraconym... 11.01.07, 19:47
                                    Pseudo muzyka i tepe nryje naziolkow, ble... No i Biskupin;)
    • swarozyc Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:11
      absztyfikant napisał:
      16 grudnia 1991 r. ONZ zmienila zdanie. Dlugo to trwalo, ale kazda chutzpah ma
      swoje granice.
      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      Powiedzial najwiekszy po Michniku i Maleszce chucpiarz!
      Szkolony na dialektyce Talmudu czy protokolach "klubu poszukiwaczy
      sprzecznosci"?
      :-)
      • absztyfikant Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:16
        Zapomnialem o jakims przecinku?

P.S.
        Theodora Herzla jesli juz.
        • swarozyc Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:18
          twoj przecinek wisi mi, ja o ketmanie tu prawie..
          • absztyfikant Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:26
            A co mnie obchodza dawni tajni wspolpracownicy bezpieki. O Izraelu teraz mowa.
            • swarozyc Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:27
              ja mowie o ketmanie, a nie o "ketmanie"...
              • absztyfikant Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:33
                Ketman to sprawa islamu. Zajmij sie lepiej arabskimi mlodziencami, ktorzy
                wywoluja zamieszki w okolicach Malmoe. Niedlugo i do ciebie przyjda.
                • swarozyc Re: Absztyfikant - adept nauk Teodora Hertzla 11.01.07, 20:36
                  Ketman to przede wszystkiem sprawa komuny.
                  zydokomuny.
    • Gość: Pax Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR IP: 83.168.109.* 11.01.07, 21:31
      Pax Pax Pax
    • absztyfikant Cos niewesolo w Swarowej Wólce pod Malmoe 11.01.07, 23:26
      www.youtube.com/watch?v=byQD8VPhvdM&mode=related&search=
    • absztyfikant Re: Swarozyc - pogrobowiec ZSRR 13.01.07, 09:17
      Swar, wyrzuc swoj telefon komorkowy - zostal wymyslony w Izraelu!
      www.youtube.com/watch?v=5_svTxm9eo0&mode=related&search=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka