Gość: obrzydliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:05 Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - swanevit - zona.pijaka - absztyfikant i wszystkie jego mutacje (do 7-8 w jednym wątku) - andreas - galoty Jednym słowem: dno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit [...] 24.01.07, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Tys sie Albert przypadkiem na glowki nie zamienil 25.01.07, 17:43 ze swoim ptaszkiem? Gdybys byl inteligentny jak, powiedzmy sobie, zona pijaka, to wiedzialbys ze nie mozna wejsc na forum i powiedziec komus ze jest dno. Tak wlasnie zrobil zalozyciel tego watku i watek w samym zarodku powinienes przenies na osla lawke a nie przesladowac mnie za jedyna, adekwatna odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Tys sie Albert przypadkiem na glowki nie zami 25.01.07, 22:49 Swar jeszcze raz mnie lajzo oskarzysz o to ze cos tne kiedy tego nie robie a wierz mi ze doprowadzisz mnie do takiego wkur.wienia ze Cie bede cial za byle co - Ciebie i tylko Ciebie naprawde nie fikaj tak do mnie tylko grzecznie sie pytaj czy ja tne czy tnie a ze jestes na tyle glupi zeby mnie oskarzac o takie malostki to wiedz ze ja tej glupoty tolerowac nie bede! nigdy malolacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:35 Nie czuję się zaszczycony zestawieniem mnie z absztyfikantem i jego - 8 nickami w jednym wątku. Czym zasłużyłem na taki cios poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrzydliwy Re: TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:44 A chętnie ci odpowiem. Pozwalałeś na to, żeby taka kreatura jak absztyfikant fraternizowała się z tobą, używając np. określenia:galotku. A następnie rzeczowo polemizowałeś z tą kreaturą, zamiast odsesłać go tam, gdzie jego miejsce. Do zsypu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TWA 24.01.07, 21:45 Nie wazne jak mowia - byle nicka nie przekrecili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:50 Zgadzam się ze opinią towarzyszki beatrix13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swantewit Dziecinada... IP: *.telia.com 24.01.07, 22:54 i tak skazani jestescie na siebie wiec po co te fochy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Dziecinada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:55 Popieram wystąpienie towarzysza swantewit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swantevit Re: Dziecinada... IP: *.telia.com 24.01.07, 23:03 Jesli juz towarzysz to wylacznie w znaczeniu historycznym.. pl.wikipedia.org/wiki/Husaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Dziecinada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:07 Jeżeli galoty to tylko oryginalne dziecikwiaty.blox.pl/2006/10/Tacy-o-to-przystojniacy-z-nami-mieszkajaP-A.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:19 a ja sobie wypraszam towarzystwo obrzydliwego. Bleeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:48 Określenia galotku lub kalesonku używali raczej moi antagoniści i traktowali to jako rodzaj szydzącego określenia ale mniejsza z tym Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 tak masz racje i zgadzam sie z Toba! 25.01.07, 22:57 Obrzydliwy masz racje i zgadzam sie z Toba w pełni... Ale chyba... teraz Ty tez nalezysz do naszego TWA... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś