Dodaj do ulubionych

przegięcia forum Szczecin

IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 11:24
Zaskakująca jest dla mnie zupełna ignorancja przez tzw.opiekunów forum
Szczecin tego, co wypisują tu takie oszołomy (bo w istocie trudno inaczej ich
określić) jak beatrix, abszyfikant czy piotr33k2.

To ludzie umilający sobie czas wypisywaniem pomówień pełnych zwyczajnej
zawiści i przy okazji obrzydliwego prymitywizmu.

W momencie nazwania po imieniu ich działalności (szczególnie chodzi tu o
beatrix) następuje bardzo szybkie działanie tzw.opiekunów usuwające
nieprzychylny dla beatrix komentarz do jej działalności.

To wygląda na odrażającą współpracę opiekunów i beatrix.

Prosze o kolejne przykłady przegięć tego forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: scots Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:54
      przegięciem tego forum jest brak normalnej atmosfery - nie śmiem się pokusić o
      słowo "sympatycznej" , bo i tak wkrótce zostanie na mnie wylane wiadro
      forumowych pomyj :)
      • Gość: Misia Re: przegięcia forum Szczecin IP: 193.19.146.* 15.02.07, 12:49
        przypuszczam, ze powodem takiej atmosfery jest dość szerokie grono
        forumowiczów, którzy to najprawdopodobniej są zwykłymi urzędasami
        i "rozgorzyczeni" brakiem jakiegokolwiek zajęcia w pracy bądź nadchodzącą
        wymianą stołków oskarżają pomawiają i narzekają.
        • Gość: scots Misiu- to całkiem prawdopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:50
          :)
    • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 12:48
      Współpraca opiekunów i wymienionych przez Ciebie forumowiczów jest jaskrawo
      widoczna. Są to osoby preferowane bez wątpienia, z jakiego powodu nie wiem.
      Miałem taki przypadek gdy jedna z tych postaci, po mojej odpowiedzi , wydaje
      mnie się, że trafnej pisemnie na forum poinformowała mnie, że będę miała zaraz
      ciacha i .... po kilkunastu sekundach moja odpowiedz zniknęła.
      Faktem tez jest , co odczułem , że jak tylko krytyka tychże staje sie w sposób
      oczywisty uzasadniona i napotyka na aprobatę innych to opiekuni wprowadzają
      nozyczki w ruch i tną. Natomiast tymże wymienionym wolno bardzo duzo w zakresie
      zniesławiania, spamowania, naruszania netykiety itd.
      No cóż państwo tworzą ludzie i forum też tworzą ludzie. Widocznie do tworzenia
      koterii , grup interesów, układów mamy tendencje :-(
      • albert_c Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 12:54
        mozecie zapodac jakies linki do tych watkow, jakies konkretne przypadki, bo nie przypominam sobie zebym stawal tu na forum w czyjes obronie.

prosze pilnie o te linki lub o odszczekanie ze rzecz tyczy alberta!

Zbedny zwlaszcza pieje do Ciebie rzecz jasna, bo Ty jestes stalym bywalcem FS i rad bym byl jakbys mnie nieco wiecej oswiecil w tematyce, ktora mi zarzucasz, okej?
        • dyrgosia Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 12:59
          Ja również chętnie zobaczę "dowody" mojej stronniczości...
        • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:06
          albert_c napisał:

> mozecie zapodac jakies linki do tych watkow, jakies konkretne przypadki, bo
          nie
          > przypominam sobie zebym stawal tu na forum w czyjes obronie.
          >
          > prosze pilnie o te linki lub o odszczekanie ze rzecz tyczy alberta!
          >
          > Zbedny zwlaszcza pieje do Ciebie rzecz jasna, bo Ty jestes stalym bywalcem FS
          i
          > rad bym byl jakbys mnie nieco wiecej oswiecil w tematyce, ktora mi
          zarzucasz,
          > okej?
          Nie wiem czy zarzucam to Tobie, Jej czy komuś innemu. Nie znam Waszego sposobu
          organizacji. Fakt miał miejsce nie jeden raz.
          Powiedz mi tylko jak mam oszukać wątek wyciachany ? :-)))
          W chwilach wolnych wieczorem dziś czy jutro poszukam przykładowy , postaram się
          odszukać i być może uda mi się zaprezentować. Ten, o którym napisałem
          konkretnie zniknał całkowicie. Jeżeli Ty masz możliwość go odszukać to
          informuję, że cięcie nastapiło po twierdzeniu absztyfikanta +- " spadaj bo
          zaraz Cię wyciachają" i .... wyciachali. Miałem kilka takich przypadków o
          części z nich pisałem ale też wyciachali.
          Podpowiedz mi też jak mam odszukać wątki , które zostały wyciachane :-)) Udziel
          mi kilku wskazówek.
          • dyrgosia Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:10
            forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html
            Może tu znajdziesz odpowiedź.
            • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:15
              Uwagę i prośbę Alberta potraktowałem poważnie ale po Twojej Gośka podpowiedzi
              na poziomie dla blondnastolatek, obrazliwej dla mnie, odechciało mi się .
              Sorki Alber_C ie. Podtrzymuję to co napisałem poprzednio. Nie twierdzę, że to
              Ty więc nie unoś się a jak widzę po aroganckiej odpowiedzi M. to kumoterskie
              nozyce w tej sprawie już się chyba odnalazły :-)
              • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 13:18
                No wlasnie, dyrgosia poziomem umyslowym bardzo przypomina beatrix :)
                • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:23
                  Osoniście uważam, że Ona (dyrgosia) jest beaitrix a nie jak to niektórzy
                  twierdzą absztyfikantem. Występuje tu w tym drugim nicku byc może aby swobodnie
                  wspomagać w końcu jednego z forumowiczów absztyfikanta, swobodniej uczestniczyć
                  w forumowym porozumieniu urzedasów i politruków ale równiez swobodniej zwalczać
                  każda opcję, która grozi stabilizacji i ciszy nad tymi biurkami czyli np
                  chorobliwie zwalczać Lubińska, Jacynę, PiS itd itd do czego oczywiście ma pełne
                  prawo i nie przeze mnie nadane ale ja motywuje tylko po co Gośce ten nick
                  Beatrix. Kiedys myslałem, że to jej koleżanka też urzędniczka ale jednak to Ona
                  sama.
                  Pal jednak licho. Gramy i bawimy się dalej !
                  • dyrgosia Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:26
                    Dzięki, otworzyłeś mi oczy. Na początku poważnie potraktowałam ten wątek.Teraz
                    wszystko dla mnie jasne.
                    :-)
                    • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 13:28
                      Jest wszystko OK. na forum Szczecin- przesymatycznie piszemy sobie posty i
                      kulturalnie dyskutujemy :)))
                  • Gość: trzeźwy Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:58
                    zbednydlaregionu napisał:

> chorobliwie zwalczać Lubińska, Jacynę, PiS

trzeba było od razu napisać o co ci chodzi, a nie nawijka o wycinaniu wątków
              • dyrgosia Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:20
                Podpowiem Ci jaśniej , o Wielce Mądry, jest taka funkcja "kosz", powoduje
                zgłoszenie postu lub wątku do administracji forum, która jeśli uzna ,ze post
                łamie netykietę , to go usuwa. Czy teraz nie uraziłam twojej wiedzy ?
                • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 13:26
                  Tylko ta opcja kosz, o której łaskawie piszesz, jakbyś zwracała się do
                  przedszkolaczków nie usuwa obraźliwych postów niejakiej beatrix :)
                  Wiesz, przeczwisczyłem to wiele razy.
                  Mamy tu klasyczna koterie, nie umiem jaśniej tłumaczyć, sorry :)

Dalej nie rozumiesz ni w ząb?
                • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:27
                  dyrgosia napisała:

> Podpowiem Ci jaśniej , o Wielce Mądry, jest taka funkcja "kosz", powoduje
                  > zgłoszenie postu lub wątku do administracji forum, która jeśli uzna ,ze post
                  > łamie netykietę , to go usuwa. Czy teraz nie uraziłam twojej wiedzy ?
                  Nie jesteś w stanie mnie urazić ja tylko stwierdziłem, że nie ma sensu poważne
                  traktowanie tej sprawy przy typowo nerwowym i niepoważnym przez Ciebie.

Byłabys świetna jako rzeczniczka u ministra Surmacza i doskonale wytłumaczyła
                  byś społeczeństwu dlaczego to minister wsyłałe te 2 hot dogi głodnej koleżace.
                  Reprezentujesz ten sam arogancki stylk, z którym nie należy za bardzo
                  polemizowac bo albo to sie zemści, albo jak tu na forum wytnie.
                  Natomiast obracić nie. Nie jesteś w stanie mnie obrazić. Twoje słowa świadczą o
                  Tobie.
              • albert_c Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:31
                Zbedny daj znac kiedy powstal ten watek to mysle ze bede mial mozliwosc go odnalezc jezeli calkowicie zniknal

Ty rzezcz jasna w przypadku 'wyparowania' watku takowej mozliwoscie nie masz;-)

Wiesz staram sie byc do bolu subiektywny tu na forum, ale i zdarza mi popelniac bledy jako opiekun lub zwyczajnie kogos darze wieksza lub mniejsza sympatia, ale usuwajac wpisy staram sie nie kierowac sympatia a juz zwlaszcza w stosunku do Absztyfa;-)

wiec owszem jest tak ze jednych lubie bardziej innych mnie, jednym znam osobiscie innych nie znam, ale mysle ze to wplywu na to jak dzialam na forum i kogo i kiedy tne raczej nie ma

• zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:36
                  albert_c napisał:

> Zbedny daj znac kiedy powstal ten watek to mysle ze bede mial mozliwosc go
                  odna
                  > lezc jezeli calkowicie zniknal
                  >
                  > Ty rzezcz jasna w przypadku 'wyparowania' watku takowej mozliwoscie nie masz;-
                  )
                  >
                  > Wiesz staram sie byc do bolu subiektywny tu na forum, ale i zdarza mi
                  popelniac
                  > bledy jako opiekun lub zwyczajnie kogos darze wieksza lub mniejsza sympatia,
                  a
                  > le usuwajac wpisy staram sie nie kierowac sympatia a juz zwlaszcza w stosunku
                  d
                  > o Absztyfa;-)
                  >
                  > wiec owszem jest tak ze jednych lubie bardziej innych mnie, jednym znam
                  osobisc
                  > ie innych nie znam, ale mysle ze to wplywu na to jak dzialam na forum i kogo
                  i
                  > kiedy tne raczej nie ma
                  Nikt nie jest święty i nikt nie potrafi być w pełni obiektywny. Gdyby taki ktoś
                  (raczej coś) istniał to nie byłby to zapewne człowiek ale maszyna czy
                  computer:-)
                  Podkreślam. Nie sądzę, abyś był to Ty a wręcz uważam, że na pewno to nie Ty.
                  Jak każdy masz sympatie masz antypatiie , potrafisz być wkurzony ale
                  zdecydowanie zachowujesz granice przyzwoitości.
                  Gośka juz wyrażnie wskazała kto to wyciachał :-)) Szkoda czasu, piany i miejsca
                  na Waszych discach.
                  Pozdrówka

• albert_c Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:42
                    ja staram sie nigdy nie byc obiektywny...bo nie chce byc komputerem:)

za to jak tylko moge, a jeszcze moge, to chce byc subiektywny!

pozdrawiam,
                    • zbednydlaregionu Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:46
                      albert_c napisał:

> ja staram sie nigdy nie byc obiektywny...bo nie chce byc komputerem:)
                      >
                      > za to jak tylko moge, a jeszcze moge, to chce byc subiektywny!
                      >
                      > pozdrawiam,
                      To podobnie jak ja. Na co dzień staram sie być zły i niedobry.
                      Ponieważ jestem nieudacznikiem to to całe planowane zło mi się nie udaje i
                      wychodzi wbrew moim oczekiwaniom ..... dobro. Psia mać ! :-)
                      Równiez pozdrawiam.
                      • dyrgosia Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 13:47
                        Cieszy mnie bardzo rola tej złej..., Albercik dziś w roli tego dobrego :-)
                        • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 14:00
                          > Cieszy mnie bardzo rola tej złej...
                          Nie złej, ale prymitywnej :)
                          • albert_c Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:05
                            a i jeszcze Ci rzekne Zbedny ze powinienes jesdnak troche zbastowac z tym tropieniem wielonickowcow, wierzaj mi nie najlpeiej Ci to jednak wychodzi.
                            Tym razem znow sie mylisz
                            :)

pozdrawiam serdecznie,
                            • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 14:13
                              > a i jeszcze Ci rzekne Zbedny ze powinienes jesdnak troche zbastowac z tym
                              > tropieniem wielonickowcow
                              Albercik, zamiast udzielać dobrych rad i czerpać z tego satysfakcję zajmij sie
                              lepiej czyszczeniem tego forum z pomówień beatrix np.odnosnie tego co zroblila/
                              czego nie zrobila Jacyna-Witt.

Możesz ciąć automatem każdą jej wypowiedź odnośnie MJW (zresztą nie tylko
                              odnośnie jej).

Pamiętaj, że poziom tego forum zależy w jakiejś mierze od jakości pracy, ktorą
                              wykonujesz.
                            • felerynka Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:13
                              Zbędny jesteś faktycznie zbędny, znajdź sobie może hobby czy inne zajęcie
                              bo moim zdaniem forma merytorycznych dyskusji forumowych jest Ci zupełnie
                              obca, od tego należałoby zacząć. Gospodarze nie mogą przepraszać Ciebie i
                              innych za poziom Twoich wypocin. Sam się popraw i tyle szukanie winnych za
                              własne błędy to mi śmierdzi dopiero stronniczością!
                • Gość: v Re: do alberta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:26
                  albert_c napisał:

> Wiesz staram sie byc do bolu subiektywny tu na forum, ale i zdarza mi popelniac
                  > bledy jako opiekun

To niedobrze, chyba? Powienieneś być OBIEKTYWNY.
    • zbednydlaregionu Uderzyłeś kolego w stół i nozyce sie odezwały 15.02.07, 13:29
      Zobacz ile wpisów manipulantki dyrgosi :-)))
      Gośka kiedy wykreślisz dyr z nicka ?
    • babsztylfikol Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:21
      jedyny sposób to dostosowanie poziomu do poziomu abszytfikanta np: "hmm :)))"
      albo totalne olanie formum, są strony priv, są strony innych portali, bojkot
      gazety niewątpliwie moze odnieść skutek - ćwiczyłam to na mniejszym forum.

---
      hmmm - copyright by absztyfikant
      • lalunia696 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:31
        pisząc na tym forum można bardzo szybko narazić się na atak aktywu PIS, jak
        również wielbicieli pani Jacyny-Witt, każdy kto nie z nimi to wróg, którego
        trzeba niszczyć

a przy okazji ,czy wpis :
        zbednydlaregionu napisał:

> Zobacz ile wpisów manipulantki dyrgosi :-)))
        > Gośka kiedy wykreślisz dyr z nicka ?

nie łamie netykiety ?
    • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:39
      Bełkoczesz , nikt rozsądny nie wie o co tobie chodzi, bełkoczesz!!!
      • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 14:46
        Wpisujesz się w zjawisko o którym piszę- stosujesz chamaskie odzywki zamiast
        argumentów (pewnie ich braku).

Zresztą na forum Szczecin klan podobnych Tobie stanowi większość.
        • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:51
          Gość portalu: antyforumszczecin napisał(a):

> Wpisujesz się w zjawisko o którym piszę- stosujesz chamaskie odzywki zamiast
          > argumentów (pewnie ich braku).
          >
          > Zresztą na forum Szczecin klan podobnych Tobie stanowi większość.

To są według Ciebie chamskie odzywki?? Stary ty nie znasz chamstwa!!
          Twierdzę jedynie że, Twoje argumenty są z innego świata, BEŁKOCZESZ!!!!
          • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 14:54
            Aha, jeżeli tego się domagasz, to Cię potraktuję właściwie czyli jak chcesz po
            chamsku, na privie, i nie gadaj o sprawach o,których nie masz pojęcia!!
            • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 14:56
              > nie gadaj o sprawach o,których nie masz pojęcia!!
              Pozwól, że nie podzielę Twojej oceny i nie skorzystam z Twojej rady :)
          • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 14:55
            Czy jesteś aż takim chamidłem, któremu sympatycznie się rozmawia, zwracając się
            do nieznajomego per BEŁKOCZESZ czy jedynie pozujesz na takiego kuuulowego
            chłoptasia?
            EOT
            • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 15:00
              Kuuulowy pisze się COOLOWY, nie próbuj mnie rozdrażniać, frustracie!!
              • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 15:02
                > Kuuulowy pisze się COOLOWY,
                Kuuulowy bardziej do Ciebie pasuje :)
                • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 15:07

> > Kuuulowy pisze się COOLOWY,
                  > Kuuulowy bardziej do Ciebie pasuje :)

Kolego, po co TY właściwie, jako gość starasz się brylować i oczerniać???

Jesteś antyforumowcem szczecińskim to po co te pretensje??
                  • Gość: antyforumszczecin Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 15:13
                    > Kolego, po co TY właściwie, jako gość starasz się brylować i oczerniać???
                    > Jesteś antyforumowcem szczecińskim to po co te pretensje??

Kochanieńki, problem z forumowiczem forum Szczecin takim jak arek5001@gazeta.pl
                    polega na tym, że nie piszą 'ad rem' a 'ad personam'.
                    • arek5001 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 15:23
                      Ja nic jak piszesz "ad personan" nie napisałem bo Ciebie po prostu nie znam..
                      Ale Twoje ataki na adminę i przyznaj durne kojarzenia Beatrix z Absztyfikantem i
                      do tego wplecione najdelikatniej mówiąc pomówienia są NIE GRZECZNE..

Póki co nie dla Ciebie Kochanieńki..
                    • Gość: Doradca Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:59
                      Daj spokój z dyskusją z tym towarzychem jednej , dwóch osób. Trafiłes w jądro
                      sprawy anty i nie widzisz , że namnożyło się ników ? Toz to ta sama osoba, te
                      same osoby , które są tak tchórzliwe, że pod swoim tradycyjnym nikiem nawet nie
                      piszą. Normalny z tamtej niewidocznej strony jest tylko albert.
                      • Gość: ztejstrony Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.sysnet.pl 15.02.07, 16:04
                        Normalny z tamtej niewidocznej strony jest tylko albert.

Albert został uznany za normalnego przez tamtą stronę, hmmmmm, nie wiem czy to
                        powód do radości
                    • beatrix13 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 16:14

> Kochanieńki, problem z forumowiczem forum Szczecin takim jak
                      arek5001@gazeta.pl
                      > polega na tym, że nie piszą 'ad rem' a 'ad personam'.

.........................................................

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=57379775&wv.x=2&a=57379775
                      no tu wielonikowiec antyforumowicz (doker,ojciec inwestor,xxl,miau)wypowiedział
                      się z pewnością nie ad personam,
                      proszę przesledźcie wypowiedzi tego multinikowca i jego chamskie posty
                      pomawiające innych
                      • Gość: Doradca Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:25
                        Sama przesledż . Masz dostęp tamta strono ale pod innym nikiem.
                      • Gość: H56 Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.chello.pl 15.02.07, 16:35
                        zapewne to żabcia / ojciec, doradca, inwestor/,he,he
            • Gość: H56 moherowe PSiorki czują się niedowartościowani ! IP: *.chello.pl 15.02.07, 15:10
              ale kto im karze się irytować i uzewnetrzniać na tym forum ? niech piszą na
              forach ojca Tadeusza i tych mediów które popieraja politykę obecnej koalicji
              rządowej. Nie dość ,że ubliżają i pomawiają wszystkich co mają inny tok
              myslenia, to jeszcze roszczą jakieś pretensje, muminki jedne.
              Tak porządnych adminów, to na innych forach ze świecą trzeba szukać.
              • Gość: antyforumszczecin Re: moherowe PSiorki czują się niedowartościowani IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 15:20
                > ale kto im karze się irytować i uzewnetrzniać na tym forum ? niech piszą na
                > forach ojca Tadeusza i tych mediów które popieraja politykę obecnej koalicji
                > rządowej. Nie dość ,że ubliżają i pomawiają wszystkich co mają inny tok
                > myslenia, to jeszcze roszczą jakieś pretensje, muminki jedne.
                > Tak porządnych adminów, to na innych forach ze świecą trzeba szukać.

Jak rozumiem H56 to dowartościowany forumowicz forum Szczecin w całej krasie, o
                intelekcie ostrym jak brzytwa i szerokich horyzontach myślowych.

H56 to jedno wielu przegiec tego forum:)
                • Gość: H56 Re: moherowe PSiorki czują się niedowartościowani IP: *.chello.pl 15.02.07, 15:24
                  a wiesz, co ty mnie możesz ?
              • felerynka Re: moherowe PSiorki czują się niedowartościowani 15.02.07, 15:26
                H56:)) święta" Racja
              • Gość: Doradca Re: moherowe PSiorki czują się niedowartościowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:02
                Ja nie jestem moherowym pisiorkiem a na tym forum będe pisał. Gospodarzem tego
                publicznego w końcu forum jest Agora a nie jakiś dmin czy "dziadkowie
                forumowiczowie".
    • Gość: bloorp Re: przegięcia forum Szczecin IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 15.02.07, 15:06
      ooo na przykład takie cuś wycięli zupełeni nie czaję dlaczego?:)
      Panie, Panowie!
      W dniu, w którym społeczność nasza wybierać będzie kolejnych cwaniaków,
      złodziei, figurantów, świnie, aparatczyków, agentów i innych chu*ów i pi*dów,
      którzy szczęśliwie rozsiądą się na samorządowych stołkach stołeczkach
      biureczkach, zespół jedyny i niepowtarzalny, nazywany najgorszym bandem
      wszechczasów, a bezdyskusyjnie, najgorszym zespołem w Polsce - VESPA - zagra
      jedyny w swem rodzaju, niepowtarzalny i przenajgorszy koncert pożegnalny!!!

Szanowni Państwo, Majne Damen und Herren!
      Nie będziemy cicho siedzieć i godzić się na kolejne złodziejstwa, szachrajstwa
      i plwanie łże-elit, komunistów, klechów, braci Pospieszalskich, Mroczków,
      Cugowskich i reszty tego tałatajstwa ! Niedzielnym występem w klubie Alter Ego
      chcemy głośno poprzeć jedynie słuszną ideę separatyzmu pomorskiego. To w tej
      idei odnajdźmy promyk nadziei.
      Nie jesteśmy Polakami, nie jesteśmy Niemcami - jesteśmy POMORZANAMI !
      Zrzućmy wreszcie z siebie jarzmo polskiej okupacji i dyktaturę niemieckiego
      ojro - wyzwólmy Wielkie Pomorze i sprawmy, by rosło i kwietło jak za Wielkiego
      Księcia Bogusława X Pomorskiego. Przyjdźcie, by pokazać jak silny jest Naród
      Pomorski!!!
      Przyjdźcie powiedzieć 'nie!' polskiej i niemieckiej okupacji !!! Pora wziąć
      sprawy w swoje ręce !!!
      Pomorze od morza od morza!!!
      HEIL GROSSE POMMERN !!!
      Heil Sydonia!!!

Występ jedynego oficjalnego zespołu narodowego państwa WIELKIE POMORZE zostanie
      uświetniony pokazem słynnego dokumentu filmowego, autorstwa Krzysztofa
      Kuźnickiego, kontrowersyjnego reżyszera pornograficznych filmów grozy i
      szpady. "Vespa - the mesydż out of space" zbiera nagrody w Karlovych Varach i
      San Remo, doczekał się entuzjastycznych recenzji w fachowych miesięcznikach
      filmowych "Wamp", "Adam" oraz "Rycerz Niepokalanej", a Przemysław Gosiewski
      (oczerniony w filmie wraz z muzykami Budki Suflera i Marylą Rodowicz) już
      zapowiedział proces o zniesławienie i domaga się od Vespy 20 mln ojro dla
      dzieci z krótszymi nóżkami.

Po koncercie i projekcji przewidziany jest przemarsz pod Urząd Miejski i
      rozbicie na placu przed nim miasteczka namiotowego, które pozostanie tam aż do
      przekazania władzy przez polską administrację Radzie Regencyjnej IV Rzeszy
      Pomorskiej, reprezentowanej przez Prof. Maksymiliana Pustotę.
      Sieg, Grosse Pommern !!!

www.vespa.odra1300.org
    • absztyfikant Bloody Mary 15.02.07, 16:38
      Bloody Mary
      Danie wegetariańskie: tak
      Autor: Marta Gessler

Składniki:
      - 5 cytryn
      - 200 ml wódki
      - 1 łyżka chrzanu
      - 1 łyżka sosu worcester
      - świeżo mielony pieprz
      - 1 łyżeczka tabasco
      - 1/2 litra soku pomidorowego
      - seler naciowy

Sposób przyrządzania:

Do dużego dzbanka wsypać pokruszony lód (ok. 1/2 pojemności). Wycisnąć sok z
      cytryn. Dodać po kolei wszystkie składniki (oprócz selera). Dokładnie
      wymieszać. Podawać w długich szklankach z łodygą selera.
      • beatrix13 S.O.B 15.02.07, 17:13
        S.O.B.
        --------------------------------------------------------------------------------

Ingredients:
        1/2 oz Cognac
        1/2 oz Cointreau
        Lemon slice
        Sugar
        Mixing instructions:
        Drink this just like a shot of tequila. Mix the cognac and cointreau together
        in the shot glass. Lick between your thumb and forefinger and sprinkle sugar on
        it. Then lick the sugar, drink the shot, and suck on the lemon wedge when
        you're done.
        • Gość: Doradca Re: S.O.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:16
          Znowu polemizujesz sam ze sobą ?
    • Gość: facet Re: Bloody Mary IP: *.sysnet.pl 15.02.07, 17:23
      przestań się podszywać pod Doradcę, KF i innych
      • sobiepan1 Re: na tym forum bagno robi troje 'mędrców' 15.02.07, 18:09
        A może jeden lub jedna w trzech osobach, ha ha!
        To forum schodzi na psy. Dlatego wielu dawniej piszacych, szanujących się
        forumowiczów, po prostu, nawet nie zagląda.
        Bo i po co?
    • kotbehemot6 Re: przegięcia forum Szczecin 15.02.07, 18:09
      powiadają,ze panuje wolnosc słowa, forum mozna sobie oczytać, popisać i pobredzić albo mądrze cosik zapodać. Ale nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania się i do czytania takoż, więc jak sie nie podoba to "forumów' jest masa cała i niekoniecznie Szczecin. Z czystej ciekawosci jedynie co mnie interesuje to czym się zajmują najaktywniejsi forumowicze skoro od śiwtu bladego po noc czarną można na forumie spotkać..ot tak z ciekawości skąd mądrośc życiową czerpią. Zreszta tak prawdę mówiąc ileż to osób czyta Forum żeby się denerwować przegięciami czy też nie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka