Gość: Goo IP: *.szczecin.mm.pl 01.03.07, 16:56 Mam nadzieję, że wątek nie zostanie usunięty :) Film o Szczecinie: www.youtube.com/watch?v=9vIx1Totcpk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz Re: Wyjeżdżamy? IP: *.chello.pl 01.03.07, 18:35 Na poważnie! Byłem niedawno na dworcu ogladając te perony i jeżeli byłby kiedyś remont dworca , to jeden taki peron z zabytkowym zadaszeniem powinien zostać. Widział bym taki peron w stylu belle epoque. Stylowe ławeczki plansze reklamowe ze starymi zdjęciami Szczecina, reklamy jakiś gustownych restauracji, muzeum techniki, Wały Crobrego, teatry, kabarety. Widziałem podobne historie w Paryżu , co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Wyjeżdżamy? 01.03.07, 19:10 przyjeżdżając byłem pełen zachwytu - dziś bliżej mi nastroju ukazanym w tym filmiku. Dumny Szczecin? latem jeszcze jakoś wygląda - ale to raczej zasługa Szczecinianek :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: Wyjeżdżamy? 01.03.07, 19:32 dziękujemy:) taki jak w Berlinie, szklane dachy i wielki handel.Pełna kulturka. lubie dworzec w Międzyzdrojach, ten drewniany daszek jak haft richelieu:) kiedyś niebieski a teraz to nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
babsztylfikol Re: Wyjeżdżamy? 02.03.07, 01:01 słowem: wyjechałam ! --- hmmm - jako rzecze absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyjeżdżamy? 02.03.07, 01:09 Z jakiego filmu jest ta muzyczka w tle???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastion Re: Wyjeżdżamy? IP: *.globalconnect.pl 02.03.07, 08:33 z filmu "Sommer Vorm Balkon" tylko ze Prenzlauerberg jest milszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazeta Każda Re: Wyjeżdżamy? IP: *.chello.pl 02.03.07, 01:15 A wyjeżdżajcie w cholerę, jeśli Wam jest źle. Tylko kupujcie naszą gazetę za złotówki, funty, euro lub dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Wyjeżdżamy? IP: 83.168.111.* 02.03.07, 01:47 Wróciłem po 7 latach na obczyznie (Warszawa i Poznań). Trzeba wyjechać, żeby docenić to co się ma. Dlatego proponuję hasło "Zmuszeni swoim malkontenctwem wyjeżdżamy, żeby się przekonać, że trzeba wracać". Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. chyba nie miały na bilet :)) 02.03.07, 08:25 .. i tak je nostaligicznie wzielo !! Enancjo PS: a filmik fajny .. gratuluje !! Odpowiedz Link Zgłoś