Gość: poli IP: *.chello.pl 18.03.07, 17:11 witam wszystkich przyszlych wlasicieli spotkajmy sie na forum nowego osiedla czy ktos z Was zastanawia sie nad parapetami kamiennymi zamiast standardowymi ? ktos moze polecic dobra firme kamieniarska ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehehehehe Re: ..... Magnolia Park-Calbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:47 osina, nie reklamuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahaha ZŁote klamki... IP: *.chello.pl 18.03.07, 18:54 i złota armatura? POdgrzewany złoty kibel z podmywaniem woda z regulacvją temperaturyi i suszeniem dupy gorącym powietrzem, kto chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr Re: ZŁote klamki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:56 I w każdym mieszkaniu zdjęcie Arkadiusza Litwińskiego, pracownika Calbudu. Oczywiście w złotej ramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: ..... Magnolia Park-Calbud IP: *.chello.pl 18.03.07, 20:31 drodzy użytkownicy forum, widze ze lubicie opluwac wszystkich i wszystko, dajcie na luz, poopluwajcie politykow, inne bzdety albo siebie nawzajem , bo takich watkow jest mnostwo wszystkich ktorzy ciesza sie, ze beda miec nowe mieszkanie w okolicy bez meneli , we wspolnocie gdzie wszyscy placa za swoje mieszkanie i bez zdewastowanych wind, zapraszam do pisania nie mam nic wspólnego ze spolka i nie jest to zadna krypciocha, bez problemu sprzedaja sie wszystkie nowe mieszkania i domy, wiec marketing na forum nie jest niezbedny Odpowiedz Link Zgłoś
rybkkka Re: ..... Magnolia Park-Calbud 19.03.07, 11:54 Gość portalu: poli napisał(a): > wszystkich ktorzy ciesza sie, ze beda miec nowe mieszkanie w okolicy bez > meneli Zaraz pęknę ze śmiechu :-)))) "Bez meneli" przy ulicy Janickiego i wielkiej płycie osiedlowej :-))) Przy Klonowica :-))))) Czego to człowiek sobie nie wmówi, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że słusznie wywalił taką wielką kasę :-))))) No nie mogę, no.... W takim razie gratuluję też przy okazji świeżego powietrza i ciszy ;-p ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: ..... Magnolia Park-Calbud 19.03.07, 12:00 Ale do dyskontu Plusa beda mieli blisko - szukaj pozytywow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: ..... Magnolia Park-Calbud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:58 no tak, przecież prawie w nim mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: ..... Magnolia Park-Calbud 19.03.07, 13:03 Gość portalu: felek napisał(a): > no tak, przecież prawie w nim mieszkają Nie przesadzaj. Sadze, ze sklep "osiedlowy" maja idealny i oddalony o akurat odpowiednia odleglosc. Natomiast o ile nie bedzie to osiedle strzezone, to sasiedztwo takie sobie, jesli chodzi o Janickiego i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olom Re: ..... Magnolia Park-Calbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:00 nie wiem kim jestes ale napisz. JA też tam bede mieszkać. puertoplata@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś