niewidzialna_l 13.05.07, 22:54 powiedz mi Sibeliussie ,do kogo ty tu chcesz przyjechac?jestes zaproszony na chate ?czy masz zamiar spac ,gdzie popadnie po jakis hotelach czy w rowach meliracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violka30 Re: Sibeliuss i SS 13.05.07, 23:02 sibellius już chyba chrapie ale, przyłączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Sibeliuss i SS 13.05.07, 23:09 a skad wy wiecie, ze ON przyjezdza do Stargardu??? Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Sibeliuss i SS 13.05.07, 23:16 sugerował, że może, ale nie wiadomo, że chciałby ale nie jest pewien, że latem, ale czy to pewne, że w wakacje, ale zobaczymy, że na schabowego, ale, że niezdrowy, że ciasto, ale kto upiecze tak, że wiecie koleżanko-są trudności na etapie logistycznym Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sibeliuss i SS 13.05.07, 23:41 Zapewne będą to sprawy służbowe. Będę spał w hotelu. Może przedłużę pobyt o dwa-trzy dni żeby pozwiedzać wszystkie krze w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Sibeliuss i SS 14.05.07, 08:34 Tak sie zachwyca SS i okolicami,podrzuca nam stosowne linki,abysmy tez sie zachwycały,a potem pisze,,ze > Może przedłużę pobyt o dwa-trzy dni żeby pozwiedzać wszystkie krze w okolicy. ,,,,,,co ta sa te krze? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Sibeliuss i SS 14.05.07, 09:32 niewidzialna_l napisała: > ,,,,,,co ta sa te krze? to z Chmielewskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Sibeliuss i SS 14.05.07, 09:26 a w którym hotelu, bo fajny nowy jest koło ronda ale nigdzie nie mogę znaleźć linki do niego (jest przy ul Czarnieckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Sibeliuss i SS 14.05.07, 09:45 ,,,krze,,,no tak,,kiedys zaczytywałam sie Chmielewska i pamietam jak turlałam sie ze smiechu,od dawna juz tego nie robie.moze tylko troche sie turlam,,,, Odpowiedz Link Zgłoś