Gość: Janek z pancernych IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gupek Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:49 Nie wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... 14.06.07, 22:49 mnie też, właśnie oglądam go w "Co z tą Polską", idealnie do koalicjanta pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek z pancernych Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:53 ... uważam, że koalicjanta Leppera przerasta. wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:43 WSTYD. Jakiś bardzo mały format osobowości za to idealnie wpasowany w mentalność koalicjantów. Czy naprawde obecnie politycy to wyłacznie selekcja negatywna ? Skąd Ci ludzie się biorą? Czy Narodowy Fundusz Zdrowia nie mógłby wygospodarować srodków na leczenie kompleksów u tych wszystkich małych chłopców? Oglądam programy publicystyczne. Merytoryczny poziom dyskusji u mnie w ogródku na grillu przerasta "rozmowy" tych nafaszerowanych agresją politycznych krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek z pancernych Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... (cd) IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:51 Zobaczyłem go w programie Lisa. Wszystko zaczęło się sympatycznie. Nawet obecny Lepper i Olejniczak łągodnie zaczęli. Walc z uśmiechem, a ten.... poprostu położył program. Zacietrzewiony, zacięty i niekompetentny. Jedyne co powiedział, to proszę nie przerywać, bo ja pani nie przerywałem. Wstyd. Politykier z mojego regionu. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe2 Panie Nitras niech Pan idzie spać! IP: *.chello.pl 14.06.07, 23:12 Panie Nitras niech Pan idzie spać, a nie pisze te bzdury, może się panu nie podobać Brudziński, ale jedno jest pewne. Dla regionu zrobił więcej niż Piechota przez swoje 7 kadencji posłowania! A wy - aktywiści PO i SLD potraficie tylko szczekać i szczekać i nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! 14.06.07, 23:15 a co takiego zrobił???? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! 14.06.07, 23:28 to co zwykle czyli wyjątkowo agresywnie żeby nie powidzieć chamsko udowadniał że czarne to białe i na odwrót ,ogolnie facet nic nie wie o niczym specjalnie nie ma pojecia i kłamie bezczelnie w żywe oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! 14.06.07, 23:31 ja pytałam Piotrze ,tego pisowczyka ,co takiego Brudzinski wielkiego uczynił regionowi, Lisa tradycyjnie obejrzałam,znowu żenada naszego politykierstwa Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! 15.06.07, 17:53 Brudzinski mi przypomina Dyzme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esik Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:21 a Piechota? Piechota przypomina mi kmiota. takiego naszego, przaśnego i wiecznie chichoczącego. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye Re: Panie Nitras niech Pan idzie spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:23 przestań abrażać uczucia absztyfikanta. Był doradcą Piechoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz wysoki poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:37 Uważam, że NIE to gazeta z wielkim autorytetem. I wspierają się nią ludzie, którzy są autorytetami. Cieszę, się że przytoczyłeś kawałek z tego uczciwego pisma. Uważam, że artykuły w tym piśmie są na takim poziomie, jak twoje wypowiedzi w internecie. Gratuluję ci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye Re: wysoki poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:42 Daj spokój zaczął chlać. Poszaleje. Pózniej za tydzień lub dwa tzw zespół poalkoholowy, depresja, odtruwanie i znowu będzie gites. Nie Rafał. My koledzy to wiemy. Tylko nie pis z Jurczakiem bo doniesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor Mi też Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:32 zapyziały, zacietrzewiony, prosty człowiek. nic dziwnego ze na morzu długo nie wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apud Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:48 CZY TO NIE ON DZWONIŁ KIEDYŚ DO "SZKŁA KONTAKYOWEGO " JAKO EDWARD ZE SZCZECINA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazoport w swinouj Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:02 gazoport w swinoujsciu np. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... 15.06.07, 10:22 niezły ubaw wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4226898.html :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.globalconnect.pl 15.06.07, 11:41 Grubo .... dwie małpki w ZOO, małpka Olejek cos strzela sobie, a małpiatka Brudzia macha i dyszy z wrażenia uhh uhh. Co za kraj? Ale i tak go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Brudziński to gość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:02 To super facet, który nie umizga się do różnych pomiotów tylko wali w mordę i już. A cieniasy pocą się ze strachu i powijają ogon pod siebie :)))) Brawo Joachim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Brudziński to gość! 15.06.07, 14:07 Gość portalu: dyzio napisał(a): > To super facet, który nie umizga się do różnych pomiotów tylko wali w mordę i > już. A cieniasy pocą się ze strachu i powijają ogon pod siebie :)))) > Brawo Joachim!!!! to gdzie ta ustawa o porządkowaniu finansów publicznych ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Brudziński to wyjątkowy prostak i chamiszcze IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 15.06.07, 14:06 Lepiej by nie wypowiadał sie wiecej bo tylko zione jadem i proatactwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:56 Chyba POmyliłaś nazwiska? Ten prostak i chamiszcze co obraża ludzi POprzez POmówienia to Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? 16.06.07, 10:26 Gość portalu: zdeb napisał(a): > Chyba POmyliłaś nazwiska? Ten prostak i chamiszcze co obraża ludzi POprzez > POmówienia to Nitras. jeden wart drugiego, będzie im się dobrze współpracowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:40 wszyscy wiedzą, że najlepszym tandemem politycznym był Trokowski - Jerzyk. Szkoda, że odeszli z rady miasta , prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? 16.06.07, 10:43 Gość portalu: stan napisał(a): > wszyscy wiedzą, że najlepszym tandemem politycznym był Trokowski - Jerzyk. to w temacie Brudziński-Nitras ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:28 Tak. W tym temacie. A co, może założę specjalny wątek na ten temat? Napisałaś, że są sobie równi. Więc ja podałem równie równą sobie parę. I pytanm cię o zdanie: czy takich dwóch jak Trokowski - Jerzyk nie szkoda że zostałi wylani z rady miasta na zbity pysk? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nitras to wyjątkowy prostak i chamiszcze? 16.06.07, 11:34 Gość portalu: stan napisał(a): > Tak. W tym temacie. A co, może założę specjalny wątek na ten temat? Napisałaś, > że są sobie równi. Więc ja podałem równie równą sobie parę. I pytanm cię o > zdanie: czy takich dwóch jak Trokowski - Jerzyk nie szkoda że zostałi wylani z > rady miasta na zbity pysk? jak dla mnie ciekawa retoryka piszesz Nitras i od razu : Trokowski, Jerzyk, czy pan poseł nie zna innych nazwisk z SLD ? a zapewne zaraz przeczytam Napieralski, gdzieś to słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racza Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.komfort.pl 15.06.07, 14:18 Brudzińaki to dno kultury i dyskusji jakiejkolwiek nawet bez bąbelków. Jest kwintesencją zawiści i złośliwości,braku kultury i po prostu chamstwa. Zakompleksiony człowiek, który nie może wybic się u kolesiów w Warszawie więc zółć go zżera aż miło. Oj brudzisz Brudziński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grotyk Re: Wstyd mi za Brudzińskiego.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:58 A na co jeszcze ma się wybić? Przecież jest sekretarzem generalnym PI? Czyżbyś myślał i wyjątkowo klasowym ugrupowaniu LiD na czoło którego miałby się wybić Brudziński.tam już miejsce zajęte przez tych co rograbli Polskę Odpowiedz Link Zgłoś