Dodaj do ulubionych

koncert Gwiazdy ACE OF BASE i inni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:11
To co jest napisane w sprawie koncertów jest żenadą dziennikarską żal „nie
powiem” za co ściska co wy pismacy wypisujecie
Piszecie jak by to koncert był dla was a nie dla ludzi -----są tacy co im się
taka muzyka podoba
Najbardziej mnie wkurza to ze wszystkie media podają informacje na
zasadzie: "co się nie uda zrobić" i robią wszystko aby takich ludzi jak ja
zniechęcić do Szczecina
Zróbcie kochani dziennikarze wreszcie sami coś dla tego miasta i nie
krytykujcie wszystkiego bo na prawdę żenujące
W sprawie tzw. szczecińskich krytyków muzycznych wypowiem się tylko tak:
Jakie Panowie macie doświadczenie w tej branży
skoro negujecie to co mówi Sierocki
czytałem pomysły Pana Zadwornego z GW i bardzo proszę aby ten Pan na temat
muzyki więcej się nie wypowiadał w Szczecinie tak będzie lepiej dla niego i
dla samej muzyki.

Pozdrawiam i proszę o lekki wymiar kary dla winnych

PS.
Ja się cieszę że wreszcie w tym mieści coś się dzieje

Obserwuj wątek
    • Gość: hagis Re: koncert Gwiazdy ACE OF BASE i inni IP: *.devs.futuro.pl 01.07.07, 21:27
      i tak pójdą na ACE ci któzy lubią i nie lubią bo co innego będzie do roboty??
      • Gość: DamaKier Re: koncert Gwiazdy ACE OF BASE i inni IP: 83.18.220.* 01.07.07, 21:34
        Może i pójdą, ale gwiazdy to to żadne
    • Gość: Andrzej Zdybański Re: koncert Gwiazdy ACE OF BASE i inni IP: *.eranet.pl 01.07.07, 23:10
      Ktoś z organizatorów się zdenerwował ale niepotrzebnie. Takie "gwiazdy" zawsze
      odwiedzały Szczecin - Szczecinianom chodziło o WIELKĄ GWIAZDĘ - taką na miarę
      tej imprezy i o tym napisał p. Zadworny i o tym piszą forumowicze. Tego typu
      zespołów ( o których Sierocki powie, że są fajne) jest i było w Szczecinie co
      nie miara. Poza tym za taką kasę jaką za te słowa wziął Sierocki zapewne o
      każdym wykonawcy powiedziałby że jest cool, ... ja też. Ale, że za to pieniędzy
      nie biorę to mogę mieć wlasne zdanie.
    • Gość: Vlad.H. To fajnie ze sa tacy ktorym pasuje IP: 80.53.41.* 02.07.07, 00:55
      taki ludyczny charakter regat. ciesze sie ze jednak organizatorom udalo sie
      trafic w gusta publicznosci...
      • exman Dla każdego coś miłego... 02.07.07, 07:07
        Trudno, dla buraków mamy ACE, żal że drogo ale widać tak być musiało by ktoś
        mógł zarobić na tym jarmarku. Ja olewam tę estradę i na bank będę się bawił tam
        gdzie bedą grali i śpiewali bez playbacku, czyli po drugiej stronie Odry, na
        Łasztowni. Cholera mnie tylko bierze, bo impreza żegalarska a tu żadnych
        międzynarodowych gwiazd z kręgu tej muzyki. Znowu skarmianie krewnych i
        znajomych królika...
        • z00ropa Re: Dla każdego coś miłego... 02.07.07, 08:49
          ace of base... hehe, tez mi gwiazda, słuchałam tego jak byłam w 2 klasie
          podstawówki :D
          • Gość: chris__ Re: Dla każdego coś miłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:02
            w takim razie kto zasługuje na miano gwiazdy? jeśli nie zespół, który sprzedał
            na całym świecie ponad 35 mln płyt i singli, jako jedyny w historii został
            wpisany do księgi rekordów Guinessa za najlepiej sprzedający się debiutancki
            album na świecie i ciągle jest popularny. Z tego co słyszałem to ich płyta
            ostatnia (2002 rok) rozeszła się w Polsce w sporym nakładzie i nie są to
            pojedyncze tysiące. Wiadomo, że Polaków nie da się zadowolić w 100%. Jakby nawet
            Madonna przyjechała do Szczecina to i tak ludzie w swoich opiniach by byli
            podzieleni.
            • Gość: Vlad.H. Re: Dla każdego coś miłego... IP: 80.53.41.* 03.07.07, 23:15
              ech, mowimy o promocji miasta a nie koncercie dla koncertu... Jarre byl w
              Stoczni Gdanskiej nieprzypadkowo... Sa po prostu koncerty i sa widowiska i tyle,
              jest jak jest i inaczej nie bedzie - trudno, shit happens sometimes.
              • kasia22213 Re: Dla każdego coś miłego... 03.07.07, 23:52
                Przy sporej dawce optymizmu musze sie zgodzic, ze to nie gwiazda a szczegolnie
                razi to w tym roku, gdy w innych miastach wystapia prawdziwe GWIAZDY:(

---
                Spa w Polsce
                Najlepsze hotele SPA
    • beatrix13 a Red Hot Ch.P. w Chorzowie 03.07.07, 23:58
      bez okazji,
      mają trasę europejska ,ale nikt nie pomyślał,że może by u nas,może np na
      stadionie ,w koncu publiki coraz mniej tu będzie na 4 ligowych meczach
      • exman Re: a Red Hot Ch.P. w Chorzowie 04.07.07, 06:53
        A kto niby miałby o tym pomyśleć ? Przecież w tym mieście nie ma takich
        ludzi :) My som Prowincja psze Pani !
        • beatrix13 Re: a Red Hot Ch.P. w Chorzowie 04.07.07, 07:50
          kiepski gust muzyczny mają nasi zarządcy miastem
          • exman Re: a Red Hot Ch.P. w Chorzowie 04.07.07, 08:22
            Otóż to psze Pani !!! Trafiła Pani w sedno ! Prowincjonalne gusta :)
            • z00ropa Re: a Red Hot Ch.P. w Chorzowie 04.07.07, 10:19
              jakie miasto - taka gwiazda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka