nabuchodonozor.knoblauch 30.07.07, 22:43 pokazałbyś może miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? 30.07.07, 22:49 bede - ale kurs ze mna to kosztowna sprawa i ryzykowna! Mozna stracic... reputacje! A takze zdrowie, mozna runac na pysk w samo centrum, zła... nie kazdy sie podniesie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 06:41 Po wizycie w siedzibie Zła należy poddać się egzorcyzmom. Pamiętaj ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? 31.07.07, 11:45 to andre to taryfiarz?myślałam,że lekarz prowadzący własny biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żart jakiś Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:48 lekarz? z taką wiedzą i inteligencją? żart jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? 31.07.07, 11:55 Kiedys by mnie nazwali, z uwagi na przesiadywanie przed kompem.... za spekulanta, typa spod ciemnej gwiazdy, no bo czyz normalny człowiek moze tyle siedziec przed kompem? Taryfiarz nic by nie zarobił, chyba ze miałby specjalna taryfe... ;))) Albo przed kompem albo na koncertach Roda albo nad morzem albo na golfie... patrz fotoforum! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar chyba norwid 31.07.07, 15:14 opierd...jący się lekarz,jeżdżący taryfą (na zmianę merc z podrasowaną beemką),golfista i meloman,znawca knajpianego życia-emeryt z odleżyną na tyłku,podróżnik i bywalec,zawistny,ale wielkoduszny,smakosz i wirtualny degustator...jak to powiedział norwid?cokolwiek o mnie powiecie-prawdą będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? IP: *.kamiro.pl 31.07.07, 15:20 Sądząc po zgryźliwości właściwej starcom, pewnie po prostu emerytura... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: andreas będziesz jeździł w czasie regat? 31.07.07, 15:26 Gość portalu: DamaKier napisał(a): > Sądząc po zgryźliwości właściwej starcom, pewnie po prostu emerytura... :) grający na giełdzie zgryźliwy starzec-biznesmen,nie stroniący od przyjemności życia i z młodą duszą? Odpowiedz Link Zgłoś