Dodaj do ulubionych

uśmiechałem się całe popołudnie....

04.08.07, 04:29
.... a w zasadzie od cumowania MEKSYKU!
na Wałach, na Łasztowni wyczuwało się niezwykłą atmosferę. i to nie za sprawą
loterii z pluszakami, bosmana i podświetlanej karuzeli. atmosferę tworzyły te
( wciąż wolno) spływające do nas żaglowce. i to KAŻDY!!! tych kilka naprawdę
wielkich ( co będzie jutro?) i te cudowne oldtimery z holandii,
szwecji,niemiec,norwegii....a także nasze, szczecińskie jachty , łódki i dżonki :)
atmosferę oświetlali LUDZIE! uśmiechnięci, pełni oczekiwań, nadziei,
radości. wciąż jeszcze ( jak to w Kraju) przyblokowani, z nieśmiałością
witający kolejne załogi nieśmiałymi brawami, ale za to szerokim uśmiechem.
to czarodziejski wieczór, który może zrobić dla SZCZECINA więcej niż wszyscy
Prezydenci, Wojewodowie i Politycy razem wzięci!!!

pomarudzić? jasne, można. można i trzeba będzie, ale nie teraz. dajmy sobie
szansę na RADOŚĆ i DUMĘ!
napiszmy o tym co nieudane za kilka dni. pomyślmy jak naprawić
niedociągnięcia, jak zorganizować niektóre działania LEPIEJ.
dziś CIESZMY się razem z tymi, którzy przyjechali do naszego Miasta i wyraźnie
byli OSZOŁOMIENI Jego pięknem i nastrojem....
pamiętajmy ,że REGATY rozpoczynają się dopiero DZIŚ :)

p.s. dziękuję WSZYSTKIM widzom Niebieskiego namiotu na "krańcu ziemi"
byliście świetni ( opinia nie tylko moja, ale i nade wszystko zespołów tam
występujących)

dajmy szansę sobie i Szecinowi! temu dzisiejszej nocy-najpiękniejszemu od lat....
Obserwuj wątek
    • hanka41 Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... 04.08.07, 04:56
      Pieknie powiedziane. Ja tez sie usmiecham.
      pozdrawiam
    • Gość: natasha_szn Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 08:51
      :))
      • Gość: zorientowana Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 08:58
        A ja się nie uśmiecham. Nie wszyscy się uśmiechają podczas tych regat.
        Zazdroszczę błogiej nieświadomości uśmiechniętej gawiedzi. Jako osoba wplątana
        w organizację i obserwująca regaty od środka - chce mi się rzygać z powodu
        ilości przekrętów i degrengolady i wyrzucania kasy w błoto. Rozliczenie
        koncertu Cockera to był pikuś w porównianiu z rozliczeniem budżetu po TSR. No,
        ale miłej zabawy, ludu Szczecina - to przecież za Wasze ten festyn.
        • Gość: ewa Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.at 04.08.07, 09:10
          I po co ta łyżka dziekciu teraz?
          Psuje wszystko.
          A szkoda, bo post autora świetny.
          • Gość: DamaKier łyżka dzieGciu, nie "dziekciu" IP: 83.18.220.* 04.08.07, 14:44
        • oktomvre Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... 04.08.07, 09:12
          Raz się żyje. Skoro za nasze, to ciebie niech nie boli. Skręca mnie,
          narzekacze - knebel w dziób, jeszcze zdążycie się wyszczekać.
          • Gość: zorientowana Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 09:16
            Jasne - bawcie się po pachy. Ja nie potrafię.
            • Gość: kibicujęSzczecinow Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:18
              a ty jesteś "wplątana w organizację" też za Nasze czy tak z dobrej woli? Bo
              jeśli za Nasze to oddaj mi kasę za to że nie przewidziałaś jako współorganizator
              tych gaf i niedociągnięć. A jeśli z dobrej woli to "wypad z baru" bo takie
              zgniłe marudy nic nie pomogą a tylko przeszkadzają.
          • Gość: gość Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:42
            oktomvre napisała:

> narzekacze - knebel w dziób, jeszcze zdążycie się wyszczekać.

A może tak rozentuzjazmowanym forumowiczom knebel, ale z drugiej strony ...
            czyli w tył...k??? Bedziecie wówczas jeszcze gamę wyższej śpiewać! Knebel w
            tył.. i efekt gwarantowany. I dopiero będzie miło posłuchać tych waszych
            farmazonów zabawnych. I już nic nie będie takie jak było wcześniej :)))))
        • Gość: v2 dziecko: tobie chce się żygać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:22
          żygać a nie rzygać ! Niech ci trochę kasy odpalą na naukę.
        • Gość: v2 odpal trochę kasy na naukę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:28
          Żygać a nie rzygać !
        • Gość: zorientowany Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:51
          Jacyno daj spokój z twoimi bajkami i zmień styl wypowiedzi - mieszkańcy mają
          dosyc jazgotu (poitykę trzeba robic subtelniej)
        • Gość: cent co to znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:57
          chce mi się rzygać ? Czy to jest lepsze od żygania ?
        • Gość: komuch kompromitujace braki IP: *.agro.ar.szczecin.pl 06.08.07, 10:29
          nie było ceremoni poświęcenia regat i zwycięzcy,nie było punktu czy namiotu
          gdzie można sie pomodlic,wyspowiadać,nie było głosników
          Radia ,Maryja...etc.,tylko piwo ,piwo,piwo,hulanki i swawole.No i ten Szymon..
          Aż wstyd co za bezbożne miasto?
          • Gość: Szczecinianka Re: kompromitujace braki IP: *.chello.pl 07.08.07, 06:56
            To chyba był Pan Komuch na innej imprezie, może nad Miedwiem?
            W niedzielę była piękna msza ekumeniczna. Dziękuję Miastu za Regaty :)
    • Gość: monika Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.chello.pl 04.08.07, 09:56
      ubiegles mnie:) ja tez jestem pelna zachwytu nad atmosfera jaka panowala na
      walach,to wielkie swieto naszego miasta ..i po raz pierwszy spojrzalam inaczej
      na to piekne miasto ,oczami innych ludzi..i te swiatla..w nocy robily
      niesamowite wrazenie...
      jestem dumna:D
      • Gość: anna Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.chello.pl 04.08.07, 10:30
        wspanialy post :) Wbieram s na Waly dopiero dzis ale atmosfera udziela s juz po
        przeczytaniu postu :)

Do zaobaczenia na Walach :)))

pozdrawiam,

Anna
    • korfi Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... 04.08.07, 11:00
      Na pewno impreza inna niż zwykle tego typu na Wałach. Inny nastrój. Polecam
      Starówkę. Tam jest o niebo lepiej. Swietna atmosfera muzyczna. I pomysleć, że
      takie zwykłe łódki wzbudzają jakieś takie dziwne emocje. Widocznie coś w sobie
      mają. Co do łyzki dziegciu, to zapewne zorientowana ma rację, ale o tym mozna
      kiedy indziej. Dla imprezy nie ma to teraz znaczenia. POLECAM STARÓWKĘ
      WIECZOREM. Naprawdę warto.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • beatrix13 Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... 04.08.07, 11:16
        wczoraj na nabrzeżu uśmiechałam się ,dziś i jutro też będę,
        ten weekend jest naprawdę zaczarowany i nie mieszjamy w to ekonomii i
        polityki ,bo nie są tego warte,
        żyje się raz,żyje się chwilą,
        niepoprawnym optymistom życzę fantastycznego weekendu w naszym kochanym mieście
        • kakq Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... 04.08.07, 12:20
          usmiecham sie do zaczarowanego miasta i zaczarowanego nabrzeża
          które cudownie odżyło i nadało Szczecinowi jeszcze więcej dumy
          wspaniale i oby ta atmosfera trwała
          p.s. nie mówmy teraz o przekrętach bo każdy z nas o tym bardzo dobrze wie ze były
          cieszmy sie chwila i widokiem
          bawmy sie

• Gość: ze Szczecina Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.07, 12:25
      malkotetom PRECZ !
      Za nasze? A niech tam.
      Ale atmosfera świetna, ludzie uśmiechnięci, pogoda super.
      Do zobaczenia na Zlocie :))))
      • Gość: Student Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:42
        Byłem widziałem - po prostu wieksze Dni Morza i tyle.
        Powaznie 4 lata to przygotowywali?
    • Gość: .................. Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:50
      > .... a w zasadzie od cumowania MEKSYKU!
      > na Wałach, na Łasztowni wyczuwało się niezwykłą atmosferę.

No to fajnie. Atmosfera świetna, bo wreszcie ktoś tam jest spoza Szczecina :))))
      Gdyby tam się zebrali tylko nasii forumowicze, to byłby rekord świata w
      zagęszczeniu głupoty :))) ha ha ha ha to wolałbym zobzczyć nawet bardziej niż
      jachty i żaglowce no i te inne tam takie rózne.

> to czarodziejski wieczór, który może zrobić dla SZCZECINA więcej niż wszyscy
      > Prezydenci, Wojewodowie i Politycy razem wzięci!!!
      >

Ale żeś chłopie przegiął!!! ja pierdziele!!! No to oni się teraz za Ciebie
      wezmą. Regaty się skończą i wszystko powróci do normy. I nic dla miasta nie
      zrobią, zostaną tylko wspomnienia.

> p.s. dziękuję WSZYSTKIM widzom Niebieskiego namiotu na "krańcu ziemi"
      > byliście świetni ( opinia nie tylko moja, ale i nade wszystko zespołów tam
      > występujących)

A co to za namiot? Też bym chciał pójść! Jakieś bilety czy za darmo???
      • Gość: ceberka Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.chello.pl 04.08.07, 12:55
        a my w Kielcach- nie udało nam się wybrac nad morze i bardzo zazdroscimy
        Szczecinowi takiej super imprezy i prosimy o więcej fotek na Waszym forum :-)
        I równiez się usmiechamy :-)
        • Gość: .................. Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 14:04
          > a my w Kielcach- nie udało nam się wybrac nad morze i bardzo zazdroscimy
          > Szczecinowi takiej super imprezy i prosimy o więcej fotek na Waszym forum :-)
          > I równiez się usmiechamy :-)

A my Wam zazdrościmy świętego spokoju :))) więcej fotek prosimy ze spokojnych
          Kilec ;)))
          Ciekawe gdzie te "kielce" som??? Na Pogodnie, a może na Gumieńcach???
        • Gość: a Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:11
          www.szczecin.pl
      • Gość: a Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:11
        tam wszystko jest zadarmo oprócz piwa
    • Gość: ja i ja się uśmiecham :) IP: *.chello.pl 05.08.07, 02:28
      :) jest dobrze!!!
      • szymonkaczmarek Re: i ja się uśmiecham :) 05.08.07, 02:40
        dzięki wszystkim, którzy byli dziś na koncercie:)
        musiałem się powstrzymywać przed większą ilością komplementów w stronę PUBLICZNOŚCI!
        byliście świetni, a tekst o tym,że Szczecin wreszcie leży nad morze, morzem
        Waszych głów i serc, nie wpadł mi do głowy bez przyczyny!
        brawo Publiko!
        • Gość: Andrew Re: i ja się uśmiecham :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 08:36
          Czekam z niecierpliwością, Szymonie, aż opiszesz swoje pełne geniuszu życie i
          postawisz sobie pomnik. No, ale wczoraj rzeczywiście udało ci się bardziej niż
          na Sylwestra.
          • Gość: Szczecinianka Re: i ja się uśmiecham :) IP: *.chello.pl 05.08.07, 09:10
            Wydaje mi się ,że pan Szymon wystawia pomnik Panu Andrew, a nie sobie :)
            właśnie podziękował Nam za wczorajszy koncert, a o ile pamięć mnie nie myli, to
            na Jasnych Błoniach sylwestra prowadził podpity anglik.
            pozdrawiam i... się uśmiecham z tłumem gości Regat.
            Szczecinianka
    • Gość: a Re: uśmiechałem się całe popołudnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:15
      Usmiecha sie cały Szczecin,impreza jest ok, jezeli ktos mówi ze jest podobna do
      Dni Morza -ja odpowiadam a czym jest zlot żaglowców jak nie świtem
      morza,uwieńczniem i finałem.Dlatego jako szczecinianie powinismy sie przyjrzec
      temu i nie zaprzepascic sukcesu jaki mozemy odnieśc
    • Gość: asesor prowincjonalni prezenterzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:16
      Załózcie sobie osobny wątek o prowincjonalnych prezenterach, ktorzy są gotowi
      za te parę groszy do niezrównoważonego budżetu miesięcznego budować pomnik
      swojego płatnika/zleceniodawcy.
      • szymonkaczmarek asesor... mimo wszystko.... 05.08.07, 23:43
        ...odpowiem, choć nie zwykłem wikłać się w dyskusje z palantami: jeśli
        jakikolwiek pomnik, to, jak zauważyła szczecinianka, tylko i wyłącznie
        PUBLICZNOŚCI! może tego nie zauważyłeś (ty i tobie podobni, którzy, być może z
        żalu,że nie mają w te dni zajęcia) starają się "dowalić.... to naprawdę czas
        pokaże KTO MIAŁ słuszność...
        masz problem-dalej mieszkaj w "Strzecinie" ja tam się przemeldowałem....

newralgiczny dzień i niespotykany tłok nad Odrą!
        jak to się skończy? czy pokazy ogni spełnią oczekiwania tych tłumów? myślę,że
        tak (a piszę to z dala od Wałów Chrobrego i na jakiś czas PRZED.
        myślę,że ta impreza poradzi sobie do końca. i mam wciąż głęboką (choć
        niebezpieczną) nadzieję, że ten czas coś zmieni. przełamie w "asesorach" ich
        burakowatą niechęć do uśmiechu i nadziei....
        tego nam wszystkim życzę!
        • Gość: lkj Re: asesor... mimo wszystko.... IP: *.europe.hp.net 05.08.07, 23:48
          pojutrze obudzisz sie w tym samym zasranym przez psy i meneli
          miescie, bez zadnych perspektyw z muminkiem jako prezydentem... a ty dalej
          bedziesz chalturzyl w srody dla chlopaczkow skrycie finansujacych kampanie PO.
          • szymonkaczmarek pojutrze, robaczku.... 06.08.07, 00:13
            ... to ja obudzę się na pokładzie apartamentowca "world" (bo taką kasiorę robię
            na swoich chałturach.) a skolopendry wstydzące się swojego nazwiska będą mogły
            mnie co najwyżej w... pocałować (choć sądzę, że na apartamentowcu jakaś
            deratyzacja MUSI być?)
            • Gość: Tzs Re: pojutrze, robaczku.... IP: 195.28.182.* 07.08.07, 07:40
              Sz.-ja myślę również o Tobie:)
          • Gość: burek Re: asesor... mimo wszystko.... IP: *.pl 06.08.07, 00:22
            co do gówien ma pan racje...
          • Gość: burek Re: asesor... mimo wszystko.... IP: *.pl 06.08.07, 00:24
            co do meneli tez pan ma racje
          • Gość: baba do lkj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:22
            Hmm, na wszystko można patrzeć z poziomu psiej kupy ... Tylko czy
            warto ?
            • Gość: burek Re: do lkj IP: *.pl 07.08.07, 10:24
              super bylo
        • Gość: burek Re: asesor... mimo wszystko.... IP: *.pl 06.08.07, 00:21
          brawo panie szymonie.. popieram panskie wypowiedzi..jak przyjemnie bylo w
          amfiteatrze na zakonczeniu regat..wszyscy bylismy szczesliwi i
          wzroszeni..wspaniala atmosfera..promocja Szczecina ..
          wrazenia niesamowite..ogladam sobie film z zakonczenia..

p.s.moj nick mam na przekor malkontentom...
          p.s.fajna w ogole impreza a jak sie komus nie podoba to na spacer do lasu:)))tam
          cicho i spokojnie..tylko komarow duzo:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka