absztyfikant 30.09.07, 23:55 Kiedys probowal sie silic na intelektualiste, hehehe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=39327170&a=39327170 Dzisiaj juz nawet nie probuje, hehehe: www.nitrasdlabrudzinskiego.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_szczecin Re: Poziom Nitrasa... 01.10.07, 00:15 Poziom absztyfikant'a Idę spać... szkoda pisać atakować tylko chyba umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poziom Nitrasa... 01.10.07, 00:18 Chlopcze, absztyfikant to piekne polskie slowo. Po jaka cholere ten apostrof? O Tuwimie w szkole uczyli? Absztyfikanci grubej Berty I katowickie węglokopy I borysławskie naftowierty I lodzermensche, bycze chłopy Rębajły, franty, zabijaki Z bandą wykwintnych pind na kupę Warszawskie bubki, żygolaki Ech, całujcie mnie wszyscy w dupę Socjały nudne i ponure Pedeki, neokatoliki Podskakiwacze pod kulturę Czciciele radia i fizyki Uczone małpy, ścisłowiedzy Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy Ech, całujcie mnie wszyscy w dupę I ty, fortuny sku..synu Gó..arzu uperfumowany Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na mordzie zakazanej I ty, co mieszkasz dziś w pałacu A sr.. chodziłeś za chałupę Ty, wypasiony na Ikacu Ech, całujcie mnie wszyscy w dupę I wy aryjskie rzeczoznawcy Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę Wierzcie mi, jedna będzie jucha!) I wszechsłowiańscy marzyciele Ubrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele Ech, całujcie wy mnie wszyscy w dupę I ten ów belfer szkoły żeńskiej Co dużo chciałby, lecz nie może I ten profesor Cy... wileński (Pan wie już za co profesorze!) I ty za młodu niedorżnięta Magiero, co masz taki tupet Że szczujesz na mnie swe szczenięta Ech, całujcie wy mnie wszyscy w dupę I wy ględziarze i bajdury Cięgnące z nieba grubą rentę O, łapiduchy z Jasnej Góry Z Góry Kalwarii parchy święte I ty, księżulku, co kutasa Zawiązanego masz na supeł Żeby ci czasem nie pohasał Ech, całujcie wy mnie wszyscy w dupę I te syjontki palestyńskie Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie Że "szumią jodły w Tel-Avivie" Karne pętaki i szturmowcy Zuchy z Makabi, czy Owupe I rekordziści i sportowcy Ech, całujcie wy mnie wszyscy w dupę I wy, o których zapomniałem Lub pominąłem was przez litość Albo dlatego, że się bałem Albo, że taka was obfitość I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skażesz mnie na ciupę Żem to się stał świntuchów hersztem Ech, całujcie wy mnie wszyscy w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: hahahah 01.10.07, 08:41 Gość portalu: zed napisał(a): > niezle, nitras ma jaja. widziałeś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: hahahah IP: *.chello.pl 01.10.07, 10:16 Może i Nitras ma jaja, ale chyba zamiast mózgu ;). Ta kamera jest umieszczona w oknie siedziby PO przy Al. Jedności Narodowej (ten odcinek alei nie został zdaje się przemianowany na JPII). Brama, przez którą wchodzi się do siedziby PO - partii, której celem jest rządzić Polską - odstrasza. Na kilometr śmierdzi sikami. Wybaczcie dosłowność i żargon, ale inaczej opisać się tego nie da. Aż chce się zawołać "Porzućcie nadzieję wszyscy, którzy tu wchodzicie!" Wstyd dla PO. Niech Nitras zadba najpierw o porządek we własnym "obejściu", a potem poucza innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Re: hahahah IP: *.chello.pl 02.10.07, 21:54 Trudno posądzać tego człowieka o otwarty umysł :( www.nitrasdlabrudzinskiego.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kto jak kto ale Joachim IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.07, 10:23 dba o swój region bardziej mieszkając w Warszawie niż Nitras będąc w mieście. Załatwianie prywaty przez ratlerki nitrasowe NIE traktuje jak działanie na rzecz dobra Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Poziom Nitrasa... IP: *.srv.volvo.com 01.10.07, 11:02 Z dala obserwując szczecińskie PO mam nieustające wrażenie, że to nadal są chłoptasie w krótkich majteczkach, no nie licząc p. Litwińskiego. Dlatego szczególnie mnie bawią proplatformowe wypowiedzi tutejszych forumowych aktywistów. Na jakiej podstawie ta wiara w PO jako zbawicielkę kraju z takimi kadrami w terenie? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Poziom Nitrasa... 01.10.07, 11:08 Na jakiej podstawie ta > wiara w PO jako zbawicielkę kraju z takimi kadrami w terenie? dobra pytanie wyobraźmy sobie Nitrasa w roli ministra... chociaż jest jeden pozytywny aspekt, może wyjedzie ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Poziom Nitrasa... 01.10.07, 19:07 Ministra czego? Przecież PO wchodzi po wyborach w koalicję z LiD i PSL! ie.youtube.com/watch?v=b_hQZdySnik&mode=user&search= Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Poziom Nitrasa... 01.10.07, 19:11 moja_prawa_noga napisała: > Ministra czego? Przecież PO wchodzi po wyborach w koalicję z LiD i PSL! to już nie z PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Re: Poziom Nitrasa... IP: *.chello.pl 02.10.07, 21:30 A czy Nitras wygląda na otwartego polityka? www.nitrasdlabrudzinskiego.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poziom Nitrasa... 02.10.07, 21:40 Gdyby zetrzec te warstwe pudru, to... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś