exman 08.12.07, 12:25 Nie dalej jak pół godziny temu skręcali z ul. Cyryla i Metodego w św. Marcina. Chamstwo pierwsza klasa, BM-ka chyba 5-tka, gruchot, ciemno grantowy. Polecam Policji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 uwazaj Exman 08.12.07, 12:30 uwazaj Exmanie, bo podałes tyle informacji, ze mozesz byc oskarzony o publiczne ujawnianie danych osobistych! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: uwazaj Exman 08.12.07, 12:49 Pierniczę, na chamstwo trzeba reagować. Dlatego takie powsinogi jak te w BM-ce myślą, że są ponad prawem. Podobnie jest w tramwajach, w autobusach. Ludzie boją się zareagować naturalnie. NATURALNIE. Pamiętasz jak paru gości z pewnej wsi, wzięło sprawiedliwość w swoje ręce i spuściło w..ol jednemu łachmycie co terroryzował okolicę od dawna ? Skoro Policja toleruje chamstwo i dopuszcza do pewnego poziomu agresji wśród buraków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asys Re: uwazaj Exman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 12:51 To napisz anonim jak zwykle to czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: uwazaj Exman 08.12.07, 13:00 Asys, a ty skąd masz takie operacyjne informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: uwazaj Exman 08.12.07, 13:03 Exmanie budzisz mój niepokój... sciganie juz przerabialismy, tylko scigano oligarchów, a Ty teraz proponujesz Centralne Biuro Amtychuliganskie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: uwazaj Exman 08.12.07, 13:05 W tym sęk, że to nie byli chuligani...widziałem, jak potraktowali gościa na przejściu dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asys Re: uwazaj Exman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 13:07 Jesteś na wykazie najaktywniejszych uczestników ORMO Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: uwazaj Exman 08.12.07, 13:24 zawsze to lepsze niż ZOMO, ORMO miało przynajmniej dobry PR w kultowym kapitanie żbiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asys Re: uwazaj Exman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 14:08 Dla kogo kultowy (kult) dla tego kultowy. Są na świecie ludzie dla, których i Stalin, i Hitler są postaciami kultowymi. Kultowe nie znaczy, że obiektywnie aprobowane.W twoim komuszym środowisku zapewne kultowy. Odpowiedz Link Zgłoś
denisbednarz Re: uwazaj Exman 09.12.07, 13:05 w twoim nie komuszym środowisku bawicie się z dziećmi - www.google.pl/search?hl=pl&q=ksi%C4%99%C5%BCa+pedofile&lr= www.homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=159 Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: uwazaj Exman 08.12.07, 13:25 Informacja ogolnie dostepne tak jak marka samochodu, model, kolor, czy nr rejestracyjny nie sa danymi osobowymi. To powinno byc oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: uwazaj Exman 08.12.07, 14:08 grogreg napisał: > Informacja ogolnie dostepne tak jak marka samochodu, model, kolor, czy nr > rejestracyjny nie sa danymi osobowymi. To powinno byc oczywiste. ----------------------- Jak to te dane nie sa danymi osobowymi, to sa dokładnie dane samochodu ... osobowego przecoeż! A na powaznie nr rejestracyjny mógłby chyba jednak byc uznany za ujawnienie nie tyle danych, co posłuzyc jako przyczynek do procesu o zniesławienie - chyba ze ktos potrafi udowodnic, ze takie zdarzenie mialo miejsce... ;)) Nie ma sie z czego smiac Grogreg.... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: uwazaj Exman 09.12.07, 14:11 > Jak to te dane nie sa danymi osobowymi, > to sa dokładnie dane samochodu ... osobowego przecoeż! No, jeśli Ty, jako przeciętny obywatel, potrafisz na podstawie numeru rejestracyjnego stwierdzić, kim jest posiadacz samochodu.. W zasadzie tablice rejestracyjne też możnaby uznać za niezgodne z ustawą o ochronie danych osobowych, bo wystawia się samochód i kierującego na widok publiczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: uwazaj Exman 19.12.07, 00:38 Cóż - w Norwegii wystarczył by telefon i opisanie zdarzenia a kolega kierowca miał by odwiedziny policji murowane - z pouczeniem a za recydywę mandatem. Ale w Polsce słowo obywatela znaczy dla policji tyle co i sam obywatel - czyli nic. No ale tam to nawet kto ile podatku zapłacił i ile zarobił się publikuje... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: uwazaj Exman 19.12.07, 01:05 Macieju w Holandii stoisko monopolowe było na sali koszykowej, ale jak Polacy zaczeli tam masowo pracowac, to kradzieze były i stoisko zrobiono osobno... ;))) Otóz w Polsce, sasiad mógłby albo "kolega" z pracy podawac kogos tam kogo nie lubi - sam wiesz, czytasz przeciez forum... Chyba nie wierzysz we wszystko co na forum ludzie wypisuja o innych, acz jak mawiaja w kazdej bajce jest ziarnko prawdy.... ale w Norwegii na podstawie informacji z forum byc moze ludzi wsadzaja do wiezienia... ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: uwazaj Exman 19.12.07, 00:58 to czy ja potrafie stwierdzic czy nie, to inna sprawa. Co w naszych warunkach jest wykonalne... Ja stwierdziłem, ze gdyby ktos publicznie podał marke i nr rej pojazdu mojego sugerujac, ze cos tam zrobiłem, a ja udowodniłbym, ze w tym czasie byłem gdzie indziej tym pojazdem, to podałbym kolesia do sadu albowiem wielu moich znajomych moze kojarzyc mnie poprzez te dane! Udowodniłbym moje straty moralne i autorytetu! Na jakąś konkretna sumke... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: Znowu bandyci w BMW IP: *.bu.edu 08.12.07, 13:46 exman napisał: > Nie dalej jak pół godziny temu skręcali z ul. Cyryla i Metodego w św. Marcina. > Chamstwo pierwsza klasa, BM-ka chyba 5-tka, gruchot, ciemno grantowy. Polecam Policji. taaa... najszybsza forma komunikacji z policją to forum gazety... czy nie mogłeś zadzwonić? chyba że numeru zapomniałeś? a buractwo tępić należy, jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: SBecka natura dala zew.... IP: *.icm.edu.pl 08.12.07, 18:52 No to wszystkim bojącym się a msciwym - polecam Hummera. A poniżej możecie sobie obejrzeć jak w Iraku wszyscy bandyci usuwją się Hummerom: www.youtube.com/watch?v=UruMsel4Wfs Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: SBecka natura dala zew.... 08.12.07, 19:24 bandyci w hummerach juz niedługo spieprza stamtad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: SBecka natura dala zew.... IP: *.icm.edu.pl 08.12.07, 19:39 wiedziałam że nie wytrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: SBecka natura dala zew.... 08.12.07, 19:42 ja tez wiedziałem, ze nie wytrzymam i zobacz mamy racje, NIE WYTRZYMAŁEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: SBecka natura dala zew.... IP: *.szczecin.mm.pl 19.12.07, 00:22 Czy BMW to samochody wyłącznie łysych? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: SBecka natura dala zew.... 19.12.07, 01:07 To taka sama prawda, jak to, ze Polacy to sami złodzieje i alkoholicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość BMW dla głupoli? IP: *.smsnet.pl 19.12.07, 00:47 ta marka jest kojarzona z dresami i dilerami, mnie ostatnio BMW prawie rozjechało na Kościuszki...przechodziłem na zielonym świetle. Ta marka w Polsce powinna być zakazana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: BMW dla głupoli? 19.12.07, 01:10 a Polacy sa kojarzeni ze złodziejstwem i alkoholizmem... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybiotyk Re: BMW dla głupoli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 06:26 Każdy Polak to alkoholik i złodziej a każdy były man to skorumpowany polityk :))) Odpowiedz Link Zgłoś