absztyfikant 16.02.08, 13:23 afp.google.com/article/ALeqM5gb_Oh9rwoIfa6wxMsitw7VG4k9Fw Dziekujcie Bogu, ze w Polsce nie ma muzulmanow. Dzicz msci sie za karykatury pewnego pedofila z Polwyspu Arabskiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 14:06 Arafat powiedzial kiedys politykom izraelskim, ze pokona ich macicami arabskich kobiet... W Europie idzie podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dania plonie IP: 195.229.242.* 16.02.08, 14:11 Ciekawie interpretujesz rasizm, absztyfikant - ktoś nie lubi Żydów to jest wredny antysemita, ktoś nie lubi Arabów(np. ty) to jest zwolennik walki z terrorystami i zatroskany o światowy pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 14:18 Gdzie ja napisalem o Arabach? Co by o Żydach nie powiedzieć, to jednak oni nie stosują mordów terrorystycznych w Europie czy Ameryce. Jeżeli znasz przykład wysadzenia się Żyda jakiegoś w metrze czy autobusie, to podaj nam. Żydom w ogóle nie zależy by inni przechodzili na judaizm, bo to religia niemisyjna jest. Wręcz przeciwnie. W islamie dokładnie odwrotnie jest. Od początku mieczem i ogniem szerzyli nauki Proroka, a teraz wprost mówią, że Europa i Ameryka musi do Allaha należeć. Ważne, że Israel istnieje, bo stanowi fundament bezpieczeństwa europejskiego, czyli i naszego. Wyczuwają to instynktownie polscy politycy. A i Polacy w czasie wojny 6-dniowej popierali Israel bo przeciw niemu był ZSRR. W Polsce niechęć do Arabów przewyższa niechęć do Żydów. Myślę, że to jest wyjątek w Europie . Ale czemu w Europie jest inaczej ? Ano dlatego, że Europą rządzi pokolenie 68, dzieci kwiaty. O ile większość dzieci kwiatów dość szybko porzuciła ultralewicowe mrzonki i rodziny pozakładała, esktremalni terroryści jak z RAF-u czy Czerwonych Brygad przestali liczyć się, to pozostała ich elita, ktora nigdy z polityki nie zrezygnowała. A gdzie oni szkoleni byli? A właśnie, w terrorystyno-ideologicznych obozach palestyńskich szkoleni. Ci panowie Prodi, burmistrzowie Brukseli i setki innych, co teraz władzę mają. Dlatego dla nich jedyną akceptowalną religią islam jest, a burmistrz Brukseli wznosil toasty by uczcic smierc JPII. Dlatego sypią europejską kasę na Palestyńczyków. Dlatego pozwalają co by wśród europejskich muzułmanów szerzył się bezkarny antyisraelizm, bo dla nich Israel zawsze imperialistyczny będzie. A młodzieńcze marzenia co do wolnej miłości, to ich propagacja homoseksualizmu spełnia marzenia te. Tak, tak, Europą rządzą lewicowi agenci przeszkoleni przed laty w palestyńskich obozach. Europą, ale na szczęście nie Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Czytajcie Koran a zrozumiecie 16.02.08, 15:19 3:10 Zaprawdę, tym, którzy nie uwierzyli, nie pomogą nic wobec Boga ani ich majątki, ani ich dzieci! Oni będą paliwem dla ognia! 3:131 I bójcie się ognia, który został przygotowany dla niewiernych! źródło: Koran, tłumaczenie J. Bielawski, Warszawa 1986 Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Dania plonie 16.02.08, 15:47 Spacyfikowałeś prymitywnych antysemitów i szukasz dalej zaczepki? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 15:48 ja szukam zaczepki? Sprawdz sobie na mapie ile jest kilometrow z Kopenhagi do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Dania plonie 16.02.08, 15:59 Tak szukasz i dobrze o tym wiesz. Nie starczy promów żeby ich przewieźć do Szczecina a jak przypłyną to bądź pewien, że ci prymitywni księża antysemici z moherowymi beretami z koła rodzin radia maryja jako jedyni podejmą się ukrywać członków TSKZ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 16:09 Dzisiaj nie, ale za 20 lat? Pomysl perspektywicznie. A i nie zapomnij o berlinskich muzulmanach. Moherowe babcie przy nich to sam miod i dobroc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dania plonie IP: 195.229.242.* 16.02.08, 16:13 absztyfikant napisał: > Dzisiaj nie, ale za 20 lat? Pomysl perspektywicznie. A i nie zapomnij o > berlinskich muzulmanach. Moherowe babcie przy nich to sam miod i dobroc... Będziem ich rezać, jak Sobieski pod Wiedniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 16:22 facet.wp.pl/gid,9625695,img,9625703,kat,,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=2 Ja was chyba musze wyedukowac w islamie, bo macie braki;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant gosc 16.02.08, 16:28 Widze po IP, ze nadajesz z Dubaju. Saaaaaaaaaaalam alejkum. Dobrze ci placa chociaz? Teraz dam kilka ciekawostek o Zjednoczonych Emiratach Arabskich:) en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_the_United_Arab_Emirates Obywatele III Rzeszy mieli o niebo wiecej praw, a za glupie bzykniecie kolezanki nie szlo sie do piudla na dlugie lata, a kolezanka nie byla za to katowana batami w kazamatach... Gdyby nie ropa, to byliby ostatnimi dziadami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gosc IP: 195.229.242.* 16.02.08, 16:31 absztyfikant napisał: > Widze po IP, ze nadajesz z Dubaju. Saaaaaaaaaaalam alejkum. Dobrze ci placa chociaz? Dobrze wiesz że piszę ze Szczecina, nie przekomarzaj się ;) A co do terroryzmu islamskiego to są i dobrzy terroryści, np. ten: www.grouchyoldcripple.com/archives/goodterrorist.html (jak nie jadłeś obiadu to nie klikaj!) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Dania plonie 16.02.08, 16:30 Przyznajesz więc sam, że przy muslimach babcie moherowe to sam miód - co najwyżej Cię oplują - jak się będziesz z nich śmiał - ale na pewno kosą od nich nie dostaniesz. Co perspektywy 20 lat - też widzę ten problem ale nie u nas. Ten prymitywny katolicyzm wprowadzony przez Wyszyńskiego, żeby oszukać komunę daje nam w perspektywie przewagę. Polakom nie będzie obojętne kto wokół nich mieszka - dzisiaj dla spedalonego lewactwa jesteśmy prymitywami - ale kiedyś będziemy oazą spokoju. Już niegdyś pisałem na tym forum, że być może dożyję czasów gdy będę wynajmował mieszkanie na wakacje dla jakiejś europejskiej rodziny, która chce sobie spokojnie pójść do miasta, do kościoła ( nawet cerkwi czy bożnicy )i nie będzie się martwić, czy ktoś nie podłoży gdzieś bomby. Mało tego ja wierzę, że w Polsce zaczną się osiedlać Zydzi, bo wbrew pozorom jesteśmy do siebie podobni mentalnością ( prócz oczywiście gnid po obu stronach . Kiedy to nastąpi ? Jak Polacy staną się zamożniejsi - zmniejszy się znaczenie słów typu wasze ulice nasze kamienice a prezydent Izraela przeprosi za tych synów narodu żydowskiego,którzy brali udział w zniewoleniu Polaków a Polacy zrozumieją, że obok Ireny Sendlerowej byli też szmalcownicy. Ale wizja co ? Jak ML Kinga prawie ? Ale ona się spełniła. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dania plonie 16.02.08, 16:35 Moja wizja jest taka, skoro w Europie Muzułmańscy extremiści weszli na drogę kryminalną, całe to plemię należy stąd wypie..ć, albo sami wyjadą w ciągu 3 miesięcy albo oneway ticket to the moon, przy dźwiękach ELO. No mercy for the wicked. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dania plonie 16.02.08, 16:36 Nota bene są w takiej mniejszości że można ich zagłuszyć w ciągu dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Mniejszosci? 16.02.08, 16:41 W samej Francji jest ich grubo ponad 5 milionow.. A przy ich modelu rodziny 1+1=10 to za 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Mniejszosci? 16.02.08, 16:47 Nie udawaj, że Francja to Monte Cassino, spokojnie są do wypie..nia również i stamtąd. Pomożemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mniejszosci? 16.02.08, 16:52 Martwie sie o Polske, ktora wprawdzie dzisiaj nie ma do zaoferowania takiego socjalu, wiec probmlemu muzulmanskiego u nas nie ma, ale za 20 lat moze sie duzo zmienic... Szwecja: www.youtube.com/watch?v=byQD8VPhvdM UK: www.youtube.com/watch?v=JKUoxbR9mwA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Mniejszosci? 16.02.08, 16:57 za 20 lat ich tu nie będzie albo ludzie, również muzułmanie pójdą po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mniejszosci? 16.02.08, 17:06 Arabowie moze pojda, ale muzulmanie nigdy... A trend jest odwrotny od oczekiwanego. Jest zle i bedzie gorzej. youtube.com/watch?v=2WLoasfOLpQ Takich ludzi jak pani Sultan jest bardzo malo, a ich pobratymcy morduja ich bardzo szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Mniejszosci? 16.02.08, 17:09 Absztyf, chrzanisz. My mordujemy szybciej i bez ofiar własnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mniejszosci? 16.02.08, 17:12 Zarty zartami. Zobacz jaka czystke etniczna urzadzili w Betlejem, Hebronie czy Libanie: www.ekumenizm.pl/content/article/20070924085605508.htm Nie oszukuj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Mniejszosci? 16.02.08, 17:36 Szczerze, to napieprzasz jak nakręcony. Europa ruszyła już .. naprawdę nie widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dania plonie 16.02.08, 16:37 Pisalem dzisiaj o burmistrzu Brukseli, ktory wznosil toasty by uczcic smierc JP2. Ten sam facet zakazl manifestacji przeciwko islamskiej przemocy w Brukseli. Tak wyglada polityczna poprawnosc niektorych salonow europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 16:36 Znam realia. Wierz mi na slowo. Ale na turystow jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 16:40 Absztyf - mówimy w perspektywie 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 16:44 Zobacz to: youtube.com/watch?v=hKZEo6d-ypc To tez: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=74071574&a=74071574 I jeszcze tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=74328999&a=74329948 Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 16:49 Fajni ci lotnicy - jak nasi górale ze wzgórz Golan. żeby tak wzięli ze sobą Komorowskiego i zawieźli na Jamajkę Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 16:55 A ty wiesz dlaczego Izrael spuscil takiego lupnia Arabom, ktorzy napadli na te lupinke w 1967 roku? Bo przed wojna sluzyli w polskim wojsku, a w czasie wojny u Andersa i w w wojnie szesciodniowej komunikowali sie po polsku, czego Arabowie nie przewidzieli. Mieli hebrajskojezycznych specjalistow od nasluchu, ale jezyka Mickiewicza nie znali :D Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 17:00 A dzisiaj nasi lotnicy w Izraelu sie szkola, jeszcze PiS-owski rzad to zalatwil. Po ostaniej katastrofie pod Miroslawcem pomoc Izraela jest na wage zlota... youtube.com/watch?v=b96qEou9zQI Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Na zydowskich settlersow nie licz... 16.02.08, 17:04 Wiem - chociaż znam mniej tych co przed wojną służyli w WP - może ich przybliżysz ? Najbardziej znanym żydowskim żołnierzem Andersa był chyba Begin? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:21 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=ludzie&id=170 A Menachem Begin to w ogole byl kapitalny facet. www.izrael.badacz.org/historia/biografia_begin.html Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:29 Cieszę się, że zauważasz w narodzie źydowskim również prawicę a nie tylko byłych potomków stalinowskich. Zaraz admin nas stąd wyrzuci i słusznie bo ten lukier między nami zaczyna być podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit I RP tez plonela 16.02.08, 17:36 za sprawa Zydow w stuzbie katolickiej szlachty... :-)) pl.wikipedia.org/wiki/Rze%C5%BA_huma%C5%84ska Zydow w polsce nie ma.., :-)) prawoslawnych tez.. :-) ostali sie jeno katolicy.. do wyrzniecia.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: I RP tez plonela 16.02.08, 17:40 Swan, nie chlaj tyle albo napisz jaką Europę widzisz w swych po..ych marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I RP tez plonela 16.02.08, 17:46 Europe to ja pie.., tak jak Jasinski "palil Paryz" Sławia przedmiotem moich trosk.. pl.wikipedia.org/wiki/Europa_%28mitologia_grecka%29 Szczecinskie zyczenia wigilijne: Autor: kakq 21.12.07, 12:30 swan spadaj i odpi.erdol sie !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I RP tez plonela 16.02.08, 17:57 orion7 napisał: Raczej Jasieński - znowu Zyd ? --------------------------------------- Ta.. ale dobrye ye w polsce yzdow juy nie ma.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: I RP tez plonela 16.02.08, 18:03 One są - już się skończył szabas to zaraz przyjdą tu na forum - bo to One teraz mają podwójną moralność od poniedziałku do piątku - to liberały z PO a w sobotę grzecznie zapalają świece Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I RP tez plonela 16.02.08, 18:07 Swiece w sobote? W piatek Orionku, w piatek. I to przed szabasem, bo wyznawcom judaizmu nie wolno w szabes m.in. krzesac ognia. Musisz sie jeszcze douczyc nieco. Pytaj smialo, a zawsze Cie doksztalce i to za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: I RP tez plonela 16.02.08, 18:15 Zwracam honor - Absztyfku coś mi się po..rdoliło. Za dokształcanie dziękuję - swoje wiem na tyle ile mi potrzebne.Wyluzuj trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:45 Baruch to Baruch - oczywiście nie Goldstein Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:49 Jeden zbzikowany nowojorski lekarz jest tak samo reprezentatywny dla Zydow jak Wampir z Bytowa czy lowcy skor z Lodzi dla Polakow - nie uogolniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:51 Jawohl. Nawet premier Izraela Rabin powiedział o nim - morderca Goldstein Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 17:55 www.the614thcs.com/40.838.0.0.1.0.phtml Przeczytaj do konca i przemysl to :) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Major Baruch Steinberg... Katyń. 16.02.08, 18:11 Zwolnij mnie dzisiaj z obowiązku przemyśliwiania i wyłuszcz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Za chwile skonczy sie szabas 16.02.08, 18:12 Do roboty leniu! Nowy tydzien sie zaczal:D Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Za chwile skonczy sie szabas 16.02.08, 18:15 a skatoliczona i bezmyslna polska natychmiast uznala prawa Kosowa, niznanego wczesniej tworu, do niepodleglosci. Tak trzymac glupole a wasze corki i zony pojda w jasyr do konstantynopolu.. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Za chwile skonczy sie szabas 16.02.08, 18:16 A co już uznali ? Nic nie wiem, kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:20 www.gavagai.pl/nato/masakry/masakry.htm Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:26 nie przyłączajcie się do ataku na braci słowian - krzyczała Iza Sierakowska całkiem jak Wasilewska Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:30 Wolisz braci muzulmanow? Ja wole braci slowian;) A Kosowo to serbskie Gniezno i Krakow. Zrozum dramat tego narodu... youtube.com/watch?v=eQ1EKSS0O9s Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:41 Nie nadinterpretuj ja wolę słowian bo sam nim jestem - śmiałem się tylko z Sierakowskiej co na użytek czerwonych chciała zagrać na uczuciach wspólnoty. Ale ten panslawizm z polakami w tle jest niemożliwy w stosunku do Serbów. Szkoda bo stoją na straży rubieży chrześcijaństwa. A wszystko przez to, ze nas uczą - był Lech, Czech i Rus a Serba niet. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:45 dlaczego niemozliwy? Polakom mozna wszystko wcisnac, szczegolnie teraz, kiedu sa magma skatoliczono-zbolszewizowano-spauperyzowana.. Ja dzisiaj na obzyznie czuje rownie polakiem co slowianinem.. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:47 Nie wszystko można nam wcisnąć - nawet Tobie na żołdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:49 Mi to wiesz co mozesz... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I to hucpa jest Swar, racje masz 16.02.08, 18:32 No i h.. ze komunistka?! Komunisci tez mowili: "Mysmy tu nie przyszli, mysmy tu wrocili", chwytne haslo ale oddajace istote rzeczy i mimo wszystko, bedace moim haslem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzud Re: Moim tez :D /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 22:54 odejdź w pokoju bo odejdziesz zaniepokojony Odpowiedz Link Zgłoś