Dodaj do ulubionych

Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:47
W ten sposób, zmieniając zdanie co tydzień, młodzież z UW chce
uchodzić za poważnych ludzi? Brawo. Jedno słowo: gówniarzeria.
Niestety nie przyczyni się to w żaden sposób do zmian w układzie
rządzącym naszym miastem, a Marjan będzie się teraz śmiał im
prosto w oczy. Następnym razem, smarkacze z MC/UW, zanim
nagłośnicie kolejny ze swoich genialnych pomysłów, zastanówcie
się mocno, czy znowu nie wyjdziecie na gnojków.
Obserwuj wątek
    • Gość: bohater Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 17:36
      Tchorze!!!
      • Gość: Jerzy Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 217.153.94.* 04.09.03, 17:42
        Mlodzi dzialacze !

Udalo sie wam postapic bardzo rozsadnie. Referendum teraz by nie wyszlo i
        pewnie o tym wiedzieliscie. Niedlugo wybory do Parlamentu Europejskiego.
        Postarajcie sie zgrac dzien referendum z tymi wyborami. Dzieki temu macie
        wieksza frekwencje.

Ja wam obiecuje pomoc. Mam siec sklepow i bedzie mozna i mnie zbierac podpisy
        juz na wiosne. Pozwole sobie sie z wami za jakis czas skontaktowac jak tylko
        wroce z urlopu. Nie wierzcie, ze Jurczyk sie sam poda do dymisji. Wie, ze jest
        nielubiany i z tego powodu powiedzial , ze zrezygnyje.

Wiara przenosi gory. Gratuluje odwagi.
        • Gość: MF Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 217.153.158.* 04.09.03, 22:53
          wiem nawet jaką, oby się za bardzo nie popili bo ci zażygają tę sieć.
    • Gość: Jerzy Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 217.153.94.* 04.09.03, 18:26
      Ta awantura byla i jest potrzebna. Nareszcie zaczeto dyskusje o nieudolnym
      prezydencie. A i Chwat sie przestraszyl mlodych, bo niewylucza juz
      kategorycznie inwestycji Holendrow na pl. Solidarnosci. A Marian musi odejsc.

Gość portalu: mac napisał(a):

> W ten sposób, zmieniając zdanie co tydzień, młodzież z UW chce
      > uchodzić za poważnych ludzi? Brawo. Jedno słowo: gówniarzeria.
      > Niestety nie przyczyni się to w żaden sposób do zmian w układzie
      > rządzącym naszym miastem, a Marjan będzie się teraz śmiał im
      > prosto w oczy. Następnym razem, smarkacze z MC/UW, zanim
      > nagłośnicie kolejny ze swoich genialnych pomysłów, zastanówcie
      > się mocno, czy znowu nie wyjdziecie na gnojków.
      • Gość: stasiek Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 18:34
        Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Ta awantura byla i jest potrzebna. Nareszcie zaczeto dyskusje o nieudolnym
        > prezydencie. A i Chwat sie przestraszyl mlodych, bo niewylucza juz
        > kategorycznie inwestycji Holendrow na pl. Solidarnosci. A Marian musi odejsc.

Aby nie narazić się na zarzut oderwania od rzeczywistości nie
        przytoczę "mickiewiczowskich sił i zamiarów" jedynie stwierdzę, że moja świętej
        pamięci babcia mawiała: "jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz"
      • Gość: mac Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 18:59
        Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Ta awantura byla i jest potrzebna. Nareszcie zaczeto dyskusje o nieudolnym
        > prezydencie. A i Chwat sie przestraszyl mlodych, bo niewylucza juz
        > kategorycznie inwestycji Holendrow na pl. Solidarnosci. A Marian musi odejsc.

Nie chodzi mi o to, czy awantura jest potrzebna, czy nie, tylko o to, w jakim
        stylu chłopcy awanturę robią. Najpierw robią wielki szum wokół zbierania
        podpisów pod wnioskiem o referendum, potem stwierdzają, że chyba im się nie
        uda, więc będą już tylko prosić Wielkiego Magazyniera, żeby sam wielkodusznie
        ustąpił dla dobra ogółu. Tylko że Magazynier ma smarkaczy głęboko w d..., i
        wcale mu się nie dziwię, bo sami z siebie robią pośmiewisko postępując w ten
        sposób. Problemem naszego miasta jest to, że dla tego - podkreślam - FATALNEGO
        zarządu nie ma de facto żadnej alternatywy. Bo chociaż KAŻDY prezydent byłby
        lepszy od Marjana, to nie ma NIKOGO, kto mógłby być kandydatem w wyborach po
        jego odwołaniu. A bez sensownego kandydata nie ma po co zaczynać kampanii o
        odwołanie prezydenta - po prostu wyborcy na to nie pójdą...
        • absztyfikant Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum 04.09.03, 21:48
          Zamiast dokuczac mlodym ludziom sam cos zrob. Marian Jurczyk powiedzial, ze
          ustapi jak zbiora iles tam podpisow. Choc jak znam zycie znajdzie milion
          wykretow. Wydaje mi sie, ze za Twoja wypowidzia stoja nieczyste intencje, ale
          to jest akurat malo istotne. Jesli sam nie ustapi, to dobrym pomyslem wydaje mi
          sie zrobienie prawdziwego referendum z wyborami do europarlamentu. Koszt
          jednego glosowania odpada. Teraz trzeba przywrocic szczcinianom wiare, ze moga
          cos zrobic. Pierwszy krok zostal zrobiony.

Teraz czekam na reakcje Od Nowy, SLD i POPiSu. I innych partii aspirujacych do
          posiadania swojego miejsca naw szczecinskim zyciu publicznym.

Oby sie wszyscy popisali, choc w przypadku Od Nowy mam powazne watpliwosci, bo
          z odejsciem Mariana zniknie ich nieskonczone zrodlo inspiracji sluzace do
          autoreklamy.

> Gość portalu: Jerzy napisał(a):
          >
          > > Ta awantura byla i jest potrzebna. Nareszcie zaczeto dyskusje o nieudolnym
          >
          > > prezydencie. A i Chwat sie przestraszyl mlodych, bo niewylucza juz
          > > kategorycznie inwestycji Holendrow na pl. Solidarnosci. A Marian musi odej
          > sc.
          >
          > Nie chodzi mi o to, czy awantura jest potrzebna, czy nie, tylko o to, w jakim
          > stylu chłopcy awanturę robią. Najpierw robią wielki szum wokół zbierania
          > podpisów pod wnioskiem o referendum, potem stwierdzają, że chyba im się nie
          > uda, więc będą już tylko prosić Wielkiego Magazyniera, żeby sam wielkodusznie
          > ustąpił dla dobra ogółu. Tylko że Magazynier ma smarkaczy głęboko w d..., i
          > wcale mu się nie dziwię, bo sami z siebie robią pośmiewisko postępując w ten
          > sposób. Problemem naszego miasta jest to, że dla tego - podkreślam -
          FATALNEGO
          > zarządu nie ma de facto żadnej alternatywy. Bo chociaż KAŻDY prezydent byłby
          > lepszy od Marjana, to nie ma NIKOGO, kto mógłby być kandydatem w wyborach po
          > jego odwołaniu. A bez sensownego kandydata nie ma po co zaczynać kampanii o
          > odwołanie prezydenta - po prostu wyborcy na to nie pójdą...
          • Gość: mac Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 22:38
            Moje intencje są jak najczystsze, z miłą chęcią podpisałbym się pod wnioskiem o
            referendum, ale nawoływanie Marjana do dobrowolnego ustąpienia to szczyt
            naiwności, a odwoływanie własnej akcji po tygodniu (i to chyba niecałym) to
            gówniarstwo. Myślę, że jeśli już, to za postępowaniem MC/UW kryją się nieczyste
            intencje.
            • Gość: MC Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.nowogard.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 22:54

> Moje intencje są jak najczystsze, z miłą chęcią podpisałbym
              się pod wnioskiem o
              >
              > referendum, ale nawoływanie Marjana do dobrowolnego ustąpienia
              to szczyt
              > naiwności, a odwoływanie własnej akcji po tygodniu (i to chyba
              niecałym) to
              > gówniarstwo. Myślę, że jeśli już, to za postępowaniem MC/UW
              kryją się nieczyste
              >
              > intencje.

Mac zapraszam cie na priv moj nr gg 5346789 to wytlumacze ci o
              co chodzi! Pozdrawiam
          • Gość: Operator Teleskopu UW,GW,Mł.Forum,Absztyf - nieudacznicy z urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 22:51
            Za co się nie wieżmie się UW, GW, Młode Forum i Absztyfikant to zostanie
            zepsute. Pozostaje tylko niesmak i żal oraz jak to u nas Polaków zawsze dobre,
            bite wytłumaczenie.
            Tak twierdziłem w dyskusji na ten temat i tak sie stało.
            • absztyfikant Najdrozszy Operatorze !!! 04.09.03, 22:53
              Postawiles mnie w rzedzie Z Michnikiem. Dziekuje, to dla mnie komplement. W
              doborowym towarzystwie. A co mlodziezowka zaczela, ty mozesz skonczyc. Ja ci
              zawsze pomoge, w kwestii Jurczyka jestem gotow na najbardziej egzotyczne
              koalicje. Pozdrawiam najserdeczniej jak potrafie.
              • Gość: OT Przewielebny Absztyfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 06:31
                absztyfikant napisał:

> Postawiles mnie w rzedzie Z Michnikiem. Dziekuje, to dla mnie komplement. W
                > doborowym towarzystwie. A co mlodziezowka zaczela, ty mozesz skonczyc. Ja ci
                > zawsze pomoge, w kwestii Jurczyka jestem gotow na najbardziej egzotyczne
                > koalicje. Pozdrawiam najserdeczniej jak potrafie.

Z Twojej pomocy korzystałbym tylko w takim przypadku gdybym miał udawać, że
                coś bardzo chcę zrobić a tu mi niechcący nie wyszło. W takim przypadku byłbyś
                idealnym partnerem.
                Natomiast pisząc Unia Wolności miałem bardziej na myśli Lityńskiego - starego
                gadułę i perdołę, z którego działań nic , ale to nic nie wynika.
                A pisząc GW nie miałem na myśli Michnika,Michnik już dawno za wyjątkiem
                sprawa fundamentalnych nie ma wpływu na tę Gazetę, któe sprzedaż jak zapewne
                wiesz, spada.
                Piszac GW mialem na mysli lokalnych nieudacznikow, gdyz to Oni wzieli sie za
                poparcie tej inicjatywy. A co lokalna GW z Sawka na czele poprze to wsnie
                dokladnie zostanie zepsute.
                Nie mogę wziąść się i dokończyć tego po Unii Wolności gdyż jak pisałem jak Oni
                +Unicito zaczeli to nie da sie tego naprawic. Po nich nigdy.
                Jak mozesz dokonczyc serwete na obrus , abybyla ladna, jezeli polowa jest
                zrobiona zlymi nieudolnym sciegiem. zresztao obrusach duzo wiesz ! Mam na
                mysli te twoja dawna narzeczona od obrusow i twoich niedoszlych wowczas
                tesciow.
              • Gość: LOVERKA24 Re: Najdrozszy Operatorze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:15
                absztyfikant napisał:

> Postawiles mnie w rzedzie Z Michnikiem. Dziekuje, to dla mnie komplement. W
                > doborowym towarzystwie. A co mlodziezowka zaczela, ty mozesz skonczyc. Ja ci
                > zawsze pomoge, w kwestii Jurczyka jestem gotow na najbardziej egzotyczne
                > koalicje. Pozdrawiam najserdeczniej jak potrafie.

A tam!! Gowno potrafisz.....Tylko gadasz,piszesz,gadasz....
      • Gość: MF Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 217.153.158.* 04.09.03, 22:58
        to Balcerowicz musi odejść prostaczku, Marian zostaje bo ja tak chcę dupku!
    • absztyfikant Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum 04.09.03, 22:41
      Moze masz racje, moze nie. Okaze sie to w praniu. Poki co jest malutka szansa
      na usuniecie prezydenta. Przy okazji mozna sprawdzic czy Jurczyk dotrzymuje
      slowa.

Sochanski slowa dotrzymal i do Regalicy skoczyl:)
      • Gość: nikt Bartłomiej, duchowy guru młodych z UW IP: utp.:* / 10.10.9.* 04.09.03, 23:01
        absztyfikant napisał:

> >
        > Sochanski slowa dotrzymal i do Regalicy skoczyl:)

I powinien tam już zostać jako Wodnik Szuwarek, szczecińska atrakcja
        turystyczna. Uwielbia wodę, fontanny oraz pokaźne wpływy.
        • absztyfikant Re: Bartłomiej, duchowy guru młodych z UW 04.09.03, 23:04
          Sochanski do UW juz od kilku lat nie nalezy. A slowa dotrzymuje. A ze wplywy
          lubi ? Na tym polega polityka. Najlepszy prezydent Szczecina po 1989 r.
          • Gość: stasiek Re: Bartłomiej, duchowy guru młodych z UW IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:12
            absztyfikant napisał:

. Najlepszy prezydent Szczecina po 1989 r.

Napewno dla siebie !
            i dlaczego nie skoczył na główkę ?
      • Gość: MF Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 217.153.158.* 04.09.03, 23:06
        A może Ty byś skoczył na przykład w lutym.Ajakbyś jeszcze dotrzymał słowa to
        oho ho!!
    • Gość: rado Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 111.111.51.* 05.09.03, 02:21
      no i znowu sie skonczylo zanim sie zaczelo. banda przedszkolakow. po co bylo to
      robic? pisac odezwy wystepowac w telwizorku. nie umiecie zorganizowac zupelnie
      nic. blazenada wyszla z tego. wlasnie przez takich baranow uw przegrywa wybory.
      pozdrawiam rado
      • tycjan5 Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum 05.09.03, 10:52
        witaj rado
        słuchaj, a może Ty bys sie wziął do roboty, hę? Nie jestem za czy przeciw
        młodzieżówce. Uważałem i dalej obstaję przy swoim, że to co zrobili to słomiany
        zapał. I rzeczywiście zgasło. Ostatnio przycichłes na forum, dlatego też
        natychmiast korzystam i pisze komentarz do Twojego dzisiejszego "krzyku".
        Pozdro
        Tycjan
        • Gość: rado Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 111.111.51.* 05.09.03, 22:30
          tycjan5 napisał:

> witaj rado

witam sredecznie

> słuchaj, a może Ty bys sie wziął do roboty, hę?

na brak pracy nie narzekam.

Nie jestem za czy przeciw
          > młodzieżówce. Uważałem i dalej obstaję przy swoim, że to co zrobili to
          słomiany
          >
          > zapał.

no ja tez nie jestem przeciw niem. chcoaciaz generalnie przeciw mlodziezuwko. w
          tej mlodzierzowce kazdy ma ponad 20 lat. jak mowi jkm mlodziezowki sa po to zby
          trzymac mlodzierz z dala od polityki. a ze sie wyglupili to fakt.

Ostatnio przycichłes na forum, dlatego też
          > natychmiast korzystam i pisze komentarz do Twojego dzisiejszego "krzyku".

to raczej labedzi krzyk. przycichlem bo pracy spor a i te maszyny liczace
          czasem odmawiaja posluszenstwa. pozdrawiam rado
      • Gość: OT Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:27
        Gość portalu: rado napisał(a):

> no i znowu sie skonczylo zanim sie zaczelo. banda przedszkolakow. po co bylo
        to
        >
        > robic? pisac odezwy wystepowac w telwizorku. nie umiecie zorganizowac
        zupelnie
        > nic. blazenada wyszla z tego. wlasnie przez takich baranow uw przegrywa
        wybory.
        >
        > pozdrawiam rado

Pełna zgoda rado. Plus Ci wypisujący te oderwane od realiów koncepcje ,
        pierdziele.
        Poza tym typowe : No to Ty zrób. Nie wiem jak Ty ale ja we współpracy z UW czy
        GW nie jestem w stanie w obecnej sytuacji nic wykonać gdyż UWole mają w
        społeczeństwie nagrabione. I chyba słusznie.

• Gość: rado Re: Młodzieżówka UW rezygnuje z referendum IP: 111.111.51.* 05.09.03, 22:32
          Gość portalu: OT napisał(a):

Nie wiem jak Ty ale ja we współpracy z UW czy
          > GW nie jestem w stanie w obecnej sytuacji nic wykonać gdyż UWole mają w
          > społeczeństwie nagrabione. I chyba słusznie.

uw ma nangrabione lae ma wielkie zaslugiedla reformowania kraju. powinni sie
          polczyc z paltforma jesli chca istniec. ale male interesiki i fobie graja role.
          lubilem uw i mam sentyment. to co dzieje sie na lokalnym rynku nie ma wielkiego
          znaczenia politycznego. chcieli odwolac jjurczyka porwali sie a teraz juz im
          sie nie chce. powinni nie robic mlodziezowki tylko przedszkolowke uw.
          pozdrawiam rado
          >
    • Gość: Cornholio Prosta taktyka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 15:09
      Przeciez takie dzialanie bylo natychmiast do przewidzenia. Najpierw medialna
      zajawka i wywolanie szumu (co UW wyszlo bardzo dobrze) pozniej cisza ,napiecie
      rosnie i BOOM przekluwaja balon a na pocieszenie daja nam lizaka w postaci
      petycji...Musze sie jednak z Mlodym Centrum oraz (przypadkowo) absztyfikantem
      zgodzic: opoznienie o jakis czas faktycznego zbierania podpisow umozliwiloby
      zgranie referendum z wyborami do PE (wtedy frekwencja bylaby oczywista) Teraz
      mogliby zebrac 32000 podpisow ,ale moge sie zalozyc o wszystko ze frekwencja
      ledwo doczlapalaby sie do 20 procent (co i tak byloby cudem) Podsumowujac:
      lepiej pozno niz wcale...
      • Gość: JACEK Re: Prosta taktyka IP: 64.9.159.* 05.09.03, 15:48
        taki raczej debilny wyglad maja na fotce w glosie ci
        mlodzierzywkowazy he he he
        www.glosszczecinski.com.pl/
        • Gość: joozek Re: Prosta taktyka IP: *.bondi.pl 05.09.03, 17:57
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> taki raczej debilny wyglad maja na fotce w glosie ci
          > mlodzierzywkowazy he he he

z checia zobaczylbym twoje foto...
          • Gość: JACEK Re: Prosta taktyka IP: 64.9.159.* 05.09.03, 17:58
            Gość portalu: joozek napisał(a):

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
            >
            > > taki raczej debilny wyglad maja na fotce w glosie ci
            > > mlodzierzywkowazy he he he
            >
            > z checia zobaczylbym twoje foto...

Hmmm, zabolalo ? ;-))))
            • Gość: joozek Re: Prosta taktyka IP: *.bondi.pl 05.09.03, 18:14
              zabolalo?
              nigdy w zyciu... zastanawiam sie jedynie nad wygladem sfrustrowanego i nie
              majacego (prawdopodobnie) nic konstruktywnego do powiedzenia) czlowieka...
              • Gość: hanka-cyganka Re: Prosta taktyka IP: *.devs.futuro.pl 05.09.03, 21:43
                Gość portalu: joozek napisał(a):

> zabolalo?
                > nigdy w zyciu...
                zastanawiam sie jedynie nad wygladem sfrustrowanego i nie
                > majacego (prawdopodobnie) nic konstruktywnego do powiedzenia) czlowieka...

Hm, a ci dwaj z fotki to ci "konstruktywni" ?
                • Gość: marianna Re: Prosta taktyka IP: 217.153.94.* 06.09.03, 22:10
                  Czepianie sie wygladu jest ponizej pewnego poziomu. A na marginesie wolalabym,
                  zeby rzadzili ci mlodzi dzentelmeni niz wasaty Marian. I to mimo ich mlodego
                  (22-25) wieku na oko.
                  • ozi123 Re: Prosta taktyka 06.09.03, 22:45
                    19 i 27
                • black.night Unia Niemożności. nt 07.09.03, 02:31
                  • Gość: masala dosa Re: Unia Niemożności. nt IP: *.teleton.pl 07.09.03, 07:49
                    no prosze-znow mialo byc tak pieknie a bedzie jak zwykle-odwolywanie wlasnej
                    akcji po kilku dniach to przyklad nie tylko niedojrzalosci i amtorszczyzny
                    politycznej ale i arogancji wobec ludzi ktorzy wiazali z ta inicjatywa jakies
                    nadzieje-nadzieje na lepsze zarzadzanie tym nieszczesnym miastem na jego rozwoj
                    i rozsadne gospodarowanie zasobami-politycy z mlodego centrum wykazali sie
                    wyjatkowa indolencja i brakiem ambicji-wspolczuje skadinad zacnej partii jaka
                    jest uw takiego narybku...
                    natomiast oskarzanie gazety o to ze akcja ta skazana byla na niepowodzenie bo
                    ta o niej napisala jest po prostu wyrazem frustracji i proba szukania kozla
                    ofiarnego-gdzie tu jednak logika i konsekwencja? gw nie jest moze
                    najobiektywniejszym z dziennikow i jego szczecinska odnoga nie stanowi
                    prawdopodobnie wzorca dziennikarskiej rzetelnosci ale obarczanie jej wina o
                    niepowodzenie jakiejs inicjatywy tylko przez jej naglosnienie to pomylka i
                    przecenianie jej wplywow
                    • Gość: Oparator Teleskopu UW: głowa w Unii Europejskiej a dópa w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 08:49
                      Gość portalu: masala dosa napisał(a):

> no prosze-znow mialo byc tak pieknie a bedzie jak zwykle-odwolywanie wlasnej
                      > akcji po kilku dniach to przyklad nie tylko niedojrzalosci i amtorszczyzny
                      > politycznej ale i arogancji wobec ludzi ktorzy wiazali z ta inicjatywa
                      jakies
                      > nadzieje-nadzieje na lepsze zarzadzanie tym nieszczesnym miastem na jego
                      rozwoj
                      >
                      > i rozsadne gospodarowanie zasobami-politycy z mlodego centrum wykazali sie
                      > wyjatkowa indolencja i brakiem ambicji-wspolczuje skadinad zacnej partii
                      jaka
                      > jest uw takiego narybku...
                      > natomiast oskarzanie gazety o to ze akcja ta skazana byla na niepowodzenie
                      bo
                      > ta o niej napisala jest po prostu wyrazem frustracji i proba szukania kozla
                      > ofiarnego-gdzie tu jednak logika i konsekwencja? gw nie jest moze
                      > najobiektywniejszym z dziennikow i jego szczecinska odnoga nie stanowi
                      > prawdopodobnie wzorca dziennikarskiej rzetelnosci ale obarczanie jej wina o
                      > niepowodzenie jakiejs inicjatywy tylko przez jej naglosnienie to pomylka i
                      > przecenianie jej wplywow
                      Ponieważ Jachim wymienił mnie jako .... To wyjaśniamm, że trzeci pod względem
                      czytelnistwa dziennik zachodniopomorski :

Kurier Szczeciński 28.92
                      Głos Szczeciński 21.62
                      Gazeta Wyborcza 18.69

GW nie powinna sie włączać w tego typu inicjatywy przynajmniej na samym
                      początku gdyż nie cieszy się zaufaniem i jest identyfikowana z fuchmenami
                      akademickimi od Puzyny, prawnikami od Bekdasa jak Sochański i właścicielami
                      sklepów z wódką jak Koćmiel. Nie ma autorytetu politycznego. Nawet nie wiem
                      jak nie zaczęli by się jąkać Sawka i Jachim to będą przy Adamie zaledwie
                      nieistotną dekoracją i to dalekiego planu.
                      Samą obecnością w sprawie GW dała szansę powiedzieć chłopcom z NRS : a to GW
                      robi tę akcję!
                      Acha, odpowiada rozmówca czyli znowu chcą wstawić mądrzejszego od całego
                      społeczeństwa z głową w Unii Europekskiej , a z dupą w Szczecinie.
                      Zresztą Jachim w swojej "odpowiedzi" dał tego przykład.
                    • black.night Wolność Unii Wolności. 10.09.03, 05:24
                      A może tu chodzi o taką Wolność, że wszyscy chodzą i zachowują się jak
                      naćpani, wolny sex, muzyka, heroina i żadnej odpowiedzialności ! Albo
                      przypomniano Marianowi, że Szkoła Puzyny potrzebuje pieniędzy.
                      OPERATORZE KOSMICZNY jesteś BIG !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka