ohne_zucker 20.04.08, 21:16 wszystkie twoje chłopaki się cieszą !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:17 tylko nie wprowadzaj Wojciechu nowego dress code`u w Urzędzie, nie wszystkim podobają się panowie w obcisłych rajtkach :) cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 22:50 Daj spokój bezcukrowcu - piszesz głupoty, potem sam sobie odpowiadasz. Nie znasz człowieka, ale na wszelki wypadek już krytykujesz. Podaj nazwisko lepszego. Zamiast narzekać zaproponuj coś wreszcie, w końcu taki spec z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:53 a właśnie, że znam... co do fachowości w zakresie funduszy unijnych nie dam słowa złego o Wojteczku powiedzieć - serio! no ale Lambda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 22:56 Nie wykręcaj się tylko podaj nazwisko lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:57 a czy ja napisałem, że on zły ? inny tak ale nie że zły... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:04 No to co Ci przeszkadza? I skąd masz takie ciekawe informacje - pod łóżkiem ludziom leżysz czy jak? A może takie fantazje miewasz, bo sam masz jakiś problem? Nie wstydź się, to średniowieczne przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:08 a widzisz... wiem, i to na 100% :) Szczecin to taka mała, tyci dzziurka... Wojtka bardzo lubię, ale jeśli zdecydował się na przyjęcie takiej funkcji musi liczyć się z tym, że jako osoba publiczna z wyższego świecznika będzie wystawiony na atak... wbrew pozorm nie jesteśmy, aż tak bardzo liberalni w tych kwestiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:14 Wiesz, ja rozumiem konstruktywną krytykę i przyznaję Ci rację - ktoś, kto godzi się na pełnienie fukcji publicznej musi się liczyć z krytyką. Ale od osoby, która na forum pełni wg mnie rolę komentatora życia w mieście spodziewać się można było wypowiedzi na wyższym poziomie. Ale może się pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:17 oj nie gniewaj się :) lajf is brutal maj frend - jak to mówią górale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuś Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 23:03 lepszego od kogo? czyżbyś znał to nazwisko mimo że nie padło? a może to ty wojtusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:05 Lepszego od kogo? Zapytaj bezcukrowca - on wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar może niedługo? 21.04.08, 15:20 dla ohne zucera sprawa prosta...z kim mu nie po drodze ten pedał albo żyd.do czasu aż go ktoś rozliczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: może niedługo? 21.04.08, 15:30 czy masz coś do Żydów ? Mój pradziadek był, zatem wypraszam sobie... a teraz słoneczko odpowiedz mi, znasz Wojteczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: może niedługo? 21.04.08, 15:36 ohne_zucker napisał: > czy masz coś do Żydów ? > Mój pradziadek był, zatem wypraszam sobie... > > a teraz słoneczko odpowiedz mi, znasz Wojteczka ? > nie znam wojteczka a jego preferencje seksualne mnie po prostu nie interesują.w przeciwieństwie do ciebie,bo publicznie sugerujesz,że on jest pedałem.to właśnie uważam za sk....syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: może niedługo? 21.04.08, 15:40 czy ładnie nazywać gaya, pedałem ? POpraw się anamarku, kochaj wszystkich nawet tych kochających inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kto wie? 21.04.08, 16:10 ohne_zucker napisał: > czy ładnie nazywać gaya, pedałem ? > POpraw się anamarku, kochaj wszystkich nawet tych kochających > inaczej... kocham wszystkich,oprócz idiotów np.publicznie nazywających innych pedałami.naprawdę sądzisz,że można bezkarnie ubliżać ludziom?może niedługo przekonasz się,że nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: kto wie? 21.04.08, 16:12 znowu użyłaś obraźliwego słowa pedał, kończe zatem dyskusję oczekując na pozew :) zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker P.S. 21.04.08, 16:14 a czy pisanie o kimś, że jest gejem bo jest, to jakaś obraza dla niego ? myyślisz, że chłopaki tak sami się obrażają paradując w różnych marszach ? ej anamarku, małego móżdżku jesteś stworzonkiem :) całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar mr nikt 21.04.08, 16:22 widzisz...to jest tak:nieistotne czy ktoś jest pedałem,lesbijka,heterykiem czy kim tam jeszcze.ważne,że ma prawo do ochrony swojej prywatności.ważne,że nikt nie ma prawa do publicznego piętnowania innych ze względu na preferencje.NIKT!rozumiesz?nikt to znaczy:nawet taki idiota jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: mr nikt 21.04.08, 16:24 eeee tam, nie dramatyzuj słoneczko bo osiwiejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagot Re: mr nikt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:33 a ze względu na zdrowie? na płeć? na wiek? A w dodatku jeżeli ktoś obraża innych mówiąc, że ktoś na HIV albo jakąś inną chorobę i jest to totalne kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: mr nikt 21.04.08, 17:11 a to już co innego bo to "nie swoich" pytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: mr nikt IP: *.opera-mini.net 21.04.08, 19:32 A ty bezcukrowy jestes zdun czy parówa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopa Re: mr nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:03 a ty absztyfikant jesteś zdun czy parówa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.globalconnect.pl 21.04.08, 14:33 co do Lambdy... to moze w końcu wróci na okrutnie i brutalnie odebrany stołek Przemek Kowalewski, no w koncu pieknie zainaugurował Dni Województwa w Poznaniu na ryku, pięknie świecąc gołą dupinką i machając czymś tam z przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.opera-mini.net 20.04.08, 23:51 A ty co sie dziwisz? Zycie bezcukrowca polega na opluwaniu. Jedyne urozmaicenie to obsrywanie. Nie ma chlop lekko! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:55 może lekko nie, ale też nie ciężko :) zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 07:31 To ty absztyfikant jesteś bezcukrowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 09:26 dobry człowiek na odpowiednim stanowisku, nie będzie łatwo ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:26 jak dobry to powinien w pomoscy społęcznej zasuwać a nie w infrastrukturze. Stare wygi ogrywały go i dalej będą ogrywały Odpowiedz Link Zgłoś