Dodaj do ulubionych

Gratulacje panie Wojtku.

20.04.08, 21:16
wszystkie twoje chłopaki się cieszą !!!
;)
Obserwuj wątek
    • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:17
      tylko nie wprowadzaj Wojciechu nowego dress code`u w Urzędzie, nie
      wszystkim podobają się panowie w obcisłych rajtkach :)

cmok!
      • Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 22:50
        Daj spokój bezcukrowcu - piszesz głupoty, potem sam sobie
        odpowiadasz. Nie znasz człowieka, ale na wszelki wypadek już
        krytykujesz. Podaj nazwisko lepszego. Zamiast narzekać zaproponuj
        coś wreszcie, w końcu taki spec z Ciebie.
        • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:53
          a właśnie, że znam...
          co do fachowości w zakresie funduszy unijnych nie dam słowa złego o
          Wojteczku powiedzieć - serio!

no ale Lambda...
          • Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 22:56
            Nie wykręcaj się tylko podaj nazwisko lepszego.
            • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 22:57
              a czy ja napisałem, że on zły ?
              inny tak ale nie że zły...
              :)
              • Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:04
                No to co Ci przeszkadza? I skąd masz takie ciekawe informacje - pod
                łóżkiem ludziom leżysz czy jak? A może takie fantazje miewasz, bo
                sam masz jakiś problem? Nie wstydź się, to średniowieczne przecież...
                • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:08
                  a widzisz... wiem, i to na 100% :)
                  Szczecin to taka mała, tyci dzziurka...

Wojtka bardzo lubię, ale jeśli zdecydował się na przyjęcie takiej
                  funkcji musi liczyć się z tym, że jako osoba publiczna z wyższego
                  świecznika będzie wystawiony na atak... wbrew pozorm nie jesteśmy,
                  aż tak bardzo liberalni w tych kwestiach...
                  • Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:14
                    Wiesz, ja rozumiem konstruktywną krytykę i przyznaję Ci rację -
                    ktoś, kto godzi się na pełnienie fukcji publicznej musi się liczyć z
                    krytyką. Ale od osoby, która na forum pełni wg mnie rolę komentatora
                    życia w mieście spodziewać się można było wypowiedzi na wyższym
                    poziomie. Ale może się pomyliłam.
                    • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:17
                      oj nie gniewaj się :)
                      lajf is brutal maj frend - jak to mówią górale...
            • Gość: kotuś Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 23:03
              lepszego od kogo? czyżbyś znał to nazwisko mimo że nie padło? a
              może to ty wojtusiu?
              • Gość: dietetyk Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.szczecin.mm.pl 20.04.08, 23:05
                Lepszego od kogo? Zapytaj bezcukrowca - on wie najlepiej.
                • anamar może niedługo? 21.04.08, 15:20
                  dla ohne zucera sprawa prosta...z kim mu nie po drodze ten pedał albo żyd.do
                  czasu aż go ktoś rozliczy...
                  • ohne_zucker Re: może niedługo? 21.04.08, 15:30
                    czy masz coś do Żydów ?
                    Mój pradziadek był, zatem wypraszam sobie...

a teraz słoneczko odpowiedz mi, znasz Wojteczka ?
                    • anamar Re: może niedługo? 21.04.08, 15:36
                      ohne_zucker napisał:

> czy masz coś do Żydów ?
                      > Mój pradziadek był, zatem wypraszam sobie...
                      >
                      > a teraz słoneczko odpowiedz mi, znasz Wojteczka ?
                      >
                      nie znam wojteczka a jego preferencje seksualne mnie po prostu nie interesują.w
                      przeciwieństwie do ciebie,bo publicznie sugerujesz,że on jest pedałem.to właśnie
                      uważam za sk....syństwo.
                      • ohne_zucker Re: może niedługo? 21.04.08, 15:40
                        czy ładnie nazywać gaya, pedałem ?
                        POpraw się anamarku, kochaj wszystkich nawet tych kochających
                        inaczej...
                        • anamar kto wie? 21.04.08, 16:10
                          ohne_zucker napisał:

> czy ładnie nazywać gaya, pedałem ?
                          > POpraw się anamarku, kochaj wszystkich nawet tych kochających
                          > inaczej...

kocham wszystkich,oprócz idiotów np.publicznie nazywających innych
                          pedałami.naprawdę sądzisz,że można bezkarnie ubliżać ludziom?może niedługo
                          przekonasz się,że nie?
                          • ohne_zucker Re: kto wie? 21.04.08, 16:12
                            znowu użyłaś obraźliwego słowa pedał, kończe zatem dyskusję
                            oczekując na pozew :)

zdrówka życzę!
                            • ohne_zucker P.S. 21.04.08, 16:14
                              a czy pisanie o kimś, że jest gejem bo jest, to jakaś obraza dla
                              niego ?
                              myyślisz, że chłopaki tak sami się obrażają paradując w różnych
                              marszach ?

ej anamarku, małego móżdżku jesteś stworzonkiem :)

całuski!
                              • anamar mr nikt 21.04.08, 16:22
                                widzisz...to jest tak:nieistotne czy ktoś jest pedałem,lesbijka,heterykiem czy
                                kim tam jeszcze.ważne,że ma prawo do ochrony swojej prywatności.ważne,że nikt
                                nie ma prawa do publicznego piętnowania innych ze względu na
                                preferencje.NIKT!rozumiesz?nikt to znaczy:nawet taki idiota jak ty...
                                • ohne_zucker Re: mr nikt 21.04.08, 16:24
                                  eeee tam, nie dramatyzuj słoneczko bo osiwiejesz :)
                                • Gość: fagot Re: mr nikt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:33
                                  a ze względu na zdrowie? na płeć? na wiek? A w dodatku jeżeli ktoś
                                  obraża innych mówiąc, że ktoś na HIV albo jakąś inną chorobę i jest
                                  to totalne kłamstwo?
                                  • ohne_zucker Re: mr nikt 21.04.08, 17:11
                                    a to już co innego bo to "nie swoich" pytają :)
                                    • Gość: Teresa Re: mr nikt IP: *.opera-mini.net 21.04.08, 19:32
                                      A ty bezcukrowy jestes zdun czy parówa?
                                      • Gość: stiopa Re: mr nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:03
                                        a ty absztyfikant jesteś zdun czy parówa?
          • Gość: lulu Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.globalconnect.pl 21.04.08, 14:33
            co do Lambdy... to moze w końcu wróci na okrutnie i brutalnie
            odebrany stołek Przemek Kowalewski, no w koncu pieknie zainaugurował
            Dni Województwa w Poznaniu na ryku, pięknie świecąc gołą dupinką i
            machając czymś tam z przodu...
        • Gość: Teresa Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.opera-mini.net 20.04.08, 23:51
          A ty co sie dziwisz? Zycie bezcukrowca polega na opluwaniu. Jedyne urozmaicenie to obsrywanie. Nie ma chlop lekko!
          • ohne_zucker Re: Gratulacje panie Wojtku. 20.04.08, 23:55
            może lekko nie, ale też nie ciężko :)
            zdrówka życzę!
          • Gość: gonzo Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 07:31
            To ty absztyfikant jesteś bezcukrowiec?
    • Gość: mac Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 09:26
      dobry człowiek na odpowiednim stanowisku, nie będzie łatwo ale życzę powodzenia
      • Gość: kokos Re: Gratulacje panie Wojtku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:26
        jak dobry to powinien w pomoscy społęcznej zasuwać a nie w
        infrastrukturze. Stare wygi ogrywały go i dalej będą ogrywały

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka