Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:35 Byłam tam, potwierdzam, atmosfera i organizacja była super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojojoj Mistrzostwa z klasą IP: *.atnet.vx.pl 07.07.08, 23:52 Ja też byłam... w sobotę i niedzielę... Atmosfera super!!! Świetnie się bawiłam ;== Kibice dopisali (brakowało trybun).. Dobry komentator i te "klepaki" bardzo się sprawdziły ;))) Jedyny minus to fakt, że oprócz grilla, nie można było nic kupić do jedzenia czy picia.. a zawody trwały długo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie101 Mistrzostwa z klasą IP: *.chello.pl 09.07.08, 02:09 Byłem również,nie pierwszy raz zresztą (pamiętam 6 lat temu równie udaną imprezę,choć bez tak dobrych wyników).Oglądałem również ostatnio na żywo mityng Golden League w Berlinie oraz Tamex Cup w Bydgoszczy. Potwierdzam wcześniejsze opinie.Świetnie przygotowana impreza.Po raz kolejny.Brawa dla prezesa Bartnika! Teraz kilka uwag o samej imprezie.Niewątpliwie należałoby pomyśleć nad większą ofertą kulinarną.Nie wszystkich musiało zadowolić jedno stoisko z marnymi kiełbaskami z grilla za 6 PLN sztuka.Rozumiem,że trochę ograniczona przestrzeń jest głównym powodem,ale coś tu trzeba zrobić,bo nie każdy tak jak ja drałował kilkaset metrów do stacji benzynowej,żeby kupić sobie coś do jedzenia i picia. Całkowicie w tej sytuacji absurdalne jest dla mnie zamknięcie z powodu jakiegoś tam sklepu Społem w czasie mistrzostw.Tego sklepu na rogu Wojska Pol. i Unii Lubelskiej. Ale co tam,po co zarobić...? Należy podkreślić świetną robotę spikerów,którzy faktycznie pomagali prawidłowo obserwować zawody (co nie jest takie łatwe przy kilku konkurencjach odbywających się równolegle).Wielkie brawa!! Nie byłoby zapewne tak dużej frekwencji,gdyby nie fakt bezpłatnego wstępu.To było bardzo miłe,choć podejrzewam,że gdyby nawet bilet dzienny kosztował 5 PLN,to i tak ludzie przyszliby w podobnej ilości. Szkoda ,że przy modernizacji obiektu parę lat temu nie pomyślano o dodatkowych trybunach,bo już wiadomo,że w obliczu wrześniowego mityngu Pedros Cup będzie z tym krucho,a przyjedzie z pewnością wielu kibiców spoza Szczecina... Nie najlepszym widokiem z istniejących trybun są słupy podporowe dachu co kilka metrów skutecznie zasłaniające i powodujące sporo wolnych miejsc za tymiż słupami właśnie. "Klepacze" kartonowe to gadżet stosowany już na wielu europejskich stadionach przy podobnych okazjach.Skutecznie uwalnia ręce od bicia braw i zastepuje je w tym bardzo donośnie.Mam podobne klepacze ze Złotej Ligi z Berlina i Zurychu. Nie podoba mi się fakt braku odpowiedniego parkingu dla kibiców oraz stan boiska rozgrzewkowego vis a vis stadionu głownego.Od dawna nic się tam nie dzieje.A powinno. Po tym,co zobaczyłem w zeszłym tygodniu w Bydgoszczy wiem,że można.Przecież nie wszyscy zawodnicy chcą trenować w ciasnej hali pod główną trybuną... Mimo uwag uważam wciąż zawody za niezwykle udane i dające nadzieję na to,że na ponowną organizację nie będziemy czekać aż sześc lat. Choć Stadion Krzyszkowiaka w Bydgoszczy to jak na polskie warunki kosmos... Odpowiedz Link Zgłoś