Gość: vanilia IP: *.anax.pl 28.09.03, 14:17 Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy możecie polecić mi dobrego weterynarza, który specjalizuje się w leczeniu kotów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiek Re: wet w szczecinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 14:28 Gość portalu: vanilia napisał(a): > Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy możecie polecić mi dobrego weterynarza, > który specjalizuje się w leczeniu kotów.Pozdrawiam. Imiennie zapytaj przezydenta miasta Szczecina Mariana J. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack Re: wet w szczecinie IP: 81.210.44.* 28.09.03, 15:47 stasiek, nie uprawiaj buractwa, chyba, ze swoj tekst uwazasz za smieszny, to sie smiej haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: wet w szczecinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:56 Gość portalu: przecinack napisał(a): > stasiek, nie uprawiaj buractwa, > chyba, ze swoj tekst uwazasz za smieszny, > to sie smiej haha Przecinack, ćwikłowego czy cukrowego ? Przepraszam, jeżeli Ciebie uraziłem tymi kotami prezydenta Mariana J., lecz tyle piszecie na tym forum o nich i nikt, ani on sam, ani ktoś w jego imieniu nie sprostował tego i dlatego przyjąłem to za "fakt" . Pracowała u mnie kiedyś pani , która kota perskiego prowadzała na smyczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack Re: wet w szczecinie IP: 81.210.44.* 29.09.03, 00:06 moim zdaniem buractwo to cecha typowo ludzka, nie ma co uragac biednym burakom... polega na tym czlowiek dowala drugiemu, poniewaz korzystaj z przywileju bezkarnosci... zupelnie jak na ulicy... idziesz sobie, ktos cie wyzwie, albo da w ryja i pojdzie sobie dalej... ma taki nastroj i mozesz mu skoczyc... albo na przyklad wysypie smieci, albo ma faze i cos zniszczy... dzisiaj na spacerze widzialem kibelek toi toi, ktory postawiono fristajlerom kolo pomnika orlow... kibelek juz lezy na plecach... w niedzielne, sloneczne popoludnie ludzie przechodza kolo niego i jest pieknie... sam sie nie wywrocil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: wet w szczecinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 14:39 Gość portalu: przecinack napisał(a): > moim zdaniem buractwo to cecha typowo ludzka, > nie ma co uragac biednym burakom... > polega na tym czlowiek dowala drugiemu, > poniewaz korzystaj z przywileju bezkarnosci... > zupelnie jak na ulicy... idziesz sobie, ktos > cie wyzwie, albo da w ryja i pojdzie sobie dalej... > ma taki nastroj i mozesz mu skoczyc... > albo na przyklad wysypie smieci, albo ma faze > i cos zniszczy... dzisiaj na spacerze widzialem > kibelek toi toi, ktory postawiono fristajlerom > kolo pomnika orlow... kibelek juz lezy na plecach... > w niedzielne, sloneczne popoludnie ludzie przechodza > kolo niego i jest pieknie... sam sie nie wywrocil... Przecinack,zarzucasz mnie uprawianie czegoś, czego nigdy nie robiłem, ba dalej także nie mam zamiaru w taki sposób jak sugerujesz, zachowywać się ! Z określenia tzw buractwa, które w swoim wyjaśnieniu przedstawiłeś wynika, że w żadnym przypadku nie może ono dotyczyć mnie: 1. Nigdy nie było i nie jest moim zamiarem "urągac biednym burakom" w pytaniu o ich rodzaj! 2. Nigdy nikogo nawet w dzieciństwie nie dowaliłem drugiemu korzystając z przywileju bezkarności idąc po ulicy, ani nikogo nie wyzwałem ! 3. Śmieci wysypuję tylko do kubłów do tego przeznaczonych i rzadko bo rzadko, ale opróżnianych przez Rethmanna ! 4. A napewno nigdy nie przewróciłem "kibelka" Toi Toi, obojetnie gdzie by się znajdował ! Dodatkowo, muszę powiedzieć że zawsze staram się reagować na naganne zachowanie np młodzieży w środkach komunikacji miejskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wet w szczecinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 10:29 przecinaku,mnie to rozśmieszyło!Wszak miłość do kotów jest jedną z wielu cnót naszego prezydenta.Ba!Utrzymanie pupila w dobrym zdrowiu jest też jednym z jego największych osiągnięć! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk VET !!!;) 29.09.03, 10:22 Gość portalu: vanilia napisał(a): > Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy możecie polecić mi dobrego weterynarza, > który specjalizuje się w leczeniu kotów.Pozdrawiam. co prawda za kotami n9ie przepadam bo mam psa ale takie też widziałem u weterynarza na szopena koło akademików i tego chyba już nie działającego super disco kubusia, jest widoczna tablica łatwo trafić, jedyne co wkurza to kolejka - bo dobry, nie najgorzej jest też w tzw pałacyku na książąt (ale nie jeśli coś bardziej skomplikowanego) kuruj kota bo moja psina by sobie na coś poszczekała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin NAZWISKA IP: *.*.*.* 29.09.03, 12:59 Janaczyk na Stanisława Kostki ( drogi ale zreperuje każdego kota). Marcin Brzeski niedaleko III komisariatu policji nie pamiętam ulicy ( na rogu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: NAZWISKA IP: 62.233.159.* 29.09.03, 13:09 Gość portalu: marcin napisał(a): > Janaczyk na Stanisława Kostki ( drogi ale zreperuje każdego kota). > Marcin Brzeski niedaleko III komisariatu policji nie pamiętam ulicy ( na rogu) Janaczyka polecam - czy drogi to trudno mi ocenic, ale mam zaufanie, leczy moje dwa koty i psa. Podobno dobra klinika jest na prawobrzezu na Lubinowej, ale nie sprawdzilam osobiscie, tzn moje zwierzaki nie sprawdzily :) Ostrawicka wchodzi w gre jedynie w naglych wypadkach, gdy inne lecznice nie czynne - po 21 kasuja podwojna stawke za leczenie futrzaka, poza tym jakos tak tam malo sympatycznie, a moze sie czepiam ... Aha, a ten kolo III komisariatu na Pogodnie to chyba rog Brzozowskiege i jakiejs innej ulicy, ale tez juz dalej nie pamietam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaciamama Re: wet w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:24 Gość portalu: vanilia napisał(a): > Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy możecie polecić mi dobrego weterynarza, > który specjalizuje się w leczeniu kotów.Pozdrawiam. Ja moją kicię leczę na Piłsudzkiego 9/2. Praktykę prowadzi małżeństwo, które ma wspaniałe podejście do zwierząt. Naprawdę polecam 433-92-82. Iza P.S. pozdrowienia dla kici i szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilia Re: wet w szczecinie IP: *.anax.pl 29.09.03, 15:30 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Jakoś pan M.J. nie wygląda na znawcę kotów, no ale skoro tak mówicie to z pewnością tak jest.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś