adam_szcz1977 25.09.08, 06:57 Znalazłem w necie, że budują nowe osiedle: buduj.szczecin.pl/index.php/ARTYKULY/ARTINFO/Szczecin-Osiedle-Powrotna.html ma ktoś jakieś doswiadczenia z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faki Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.chello.pl 25.09.08, 08:03 Bez reklamy w głupi sposób, co frajerzy nie wykupili jeszcze wszystkich mieszkań. Siemaszko niech zlikwiduje ten krajobraz księżycowy z gruzu na Pow.Wielkopolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dowiarek Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? 28.09.08, 13:08 ja sie wypowiem,w ten sposób,ludzie boja się wpuszczać w kredyt na gotowca czyli gotowy dom liczą ,że sami wybudują taniej i bardziej kameralnie niż dom przy domku jak w chinach zero prywatności a kredyt nie daje spać. Teraz ponoć opłaca się kupować mieszkania b ich dużo na rynku i potaniały,to co rok temu sprzedawało się na pniu teraz nawet po kosztach nie chce się sprzedać,więc korzystajmy i kupujmy większe niż mamy,a dotychczasowe trzymajmy pod wynajem aż ceny wzrosną: miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,5706204,Szczecin__O_wielka_plyte_nie_pytaj__czyli_ile_za_mieszkania.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archaniol Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 03:31 Techno progres to chyba jeden z niewielu deweloperow, ktorzy pilnuja swoich interesow i nie staraja sie pogonic byle czego. Nie chce robic im reklamy, ale to chyba jedyna realizacja (albo jedna z niewielu) przy dzisiejszym (chodz raczej juz wczorajszym)boomie budowlano-deweloperskim, ktory jest wykonywany zgonie ze sztuka budowlana, poprawnie i dokladnie. Naprawde porzadne budownictwo. Mialem okazje pojezdzic troche po deweloperskich inwestycjach sukajac mieszkania i to chyba jedyna rozsadna, warta moich pieniedzy inwestycja. Mam nadzieje, ze bedzie tak jak sie zapowiada, bo zapowiada sie na to, ze niezmarnowalem kapustki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryspek Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.internet.szczecin.pl 03.11.14, 12:46 Odpowiedź późna ale prawdziwa: www.powrotna.pl Odpowiedz Link Zgłoś