Dodaj do ulubionych

chamstwo i prostactwo w cityTaxi

18.10.03, 04:02
Własnie wrócilem do domu z hormona.Nie jestem painy a ni oduzony zadnymi
srodkami.zamowilem taxowke city na plac odrodzenia.przyjechala po 10 minutach
a miala po 5.Jestem po operacji kregoslupa a ze jechal ze mna kolega
posanowilem wsiasc z lewej strony, wydawalo mi sie to calkiem naturalne bo
chyba nikt nie lubi przeciskac ie przez taksowke.kierowca odrazu powiedzial
mi ze nie powinienem wsiadc z tej strony.powiedzialem ze mam chory
kregoaslup i dlatego tak wsiadlem.powiedzialem ze jestem po operacji i ze
przeciskanie sie po ciasnej taxowce jest uciazliwe.Gosciu powiedzial ze go to
nie obchodzi i ma to gdzies ... kazdy normalny klient 9czy to sklepu,czy
jakichkolwiek uslug) by zareagowal na takie cos wiec i jak to zroilem ,
powiedzialem ze place za jego usluge i ze moge robic to co chce , a jezeli
mu sie nie podoba to niech sie zatrzyma... tak tez sie stalo .. wysiedlismy..
w miedzyczsie ten frajer(bo inaczej nie mogego nazwac) wezwal swoich
kolesi .. zjawilo sie chyba 8 wozow ..i wszyscy prawie z rekami do mnie
wyskoczyli ... a na kozade moje slowo odpowiadali ze maja to gdzies i zebym
wypierdalal .. (normalnie robie im reklame) i ze buzke przefasonuja .. w
miedzyczasie zadzwonilem po Europe i ta zjawila sie na Pilsudzikiego ( bo tam
dojechalismy) w 3 minuty ( wporownaniu do 10 dla city to rekord. W tym
czasie zostalismy osaczeni przez złotowy z city i spodziewalismy sie juz
nawet linczu na nas za to ze wybralismy ich taxe i ze jeszcze stawialismy
swoje warunki (to jest poprostu chore) .. ale nic to .. taxi euroapa dowiozla
nas szczesliwie i bez zadnych problemow pod dom...

Poostanowilem zlozyc skarge na feralnego taksowkarza i zlozyc skarge a
przyokazji powiedziec ze porusze ten temat gdzie sie da.(wczesniej
zostawialewm ok 150 zl miesiecznie w city)pani dyspozytor poczatkowo bardzo
sie przejela ta sprawa , powidzeiala ze sie nia zajmie i tym taxowkarzem ..
gdy powiedzialem ze napisze o tym na forum gazety probowala mnie od tego
odwiezc mowiac ze ucierpi na tym nie jeden a wieksza ilosc ludzi ( no
jezeli tak maja wygladac taksowkarze z city ktorzy w sile 8 przyjechali
wciagu 30 sekund(ja dczekalem na jedna taksowke 10 minut) na wezwanie swojego
kolegi i mi ublizali to ja mam ich w glebaokim powazaniu i nic juz mnie to
nie obchodzi), powiedzialem ze niezmienie swojej decyzji ze stracili dobrego
klienta i ze wszystkich moich znajomych bede przestrzegal przed nimi ..
pani przy moim zdziwieniu zbluzgala mnie i rzucila sluchawka

teraz mam pytani
czy tak citytaxi konkuruje i walczy o klienta ??
czy sa warci moich piniedzy i pieniedzy moich przyjaciol?
czy za chamstwo mam im placic?

NIE

a czy wy chcecie jezdzic z takimi chamami ?? (nie twierdze ze wszyscy sa
tacy ..ale jednostka swiadczy o calej grupie)

chyba tez nie

W mysl zasady : "klient nasz pan" od dzis wybieram wszystkie inne taxowki
i wam forumowicza ze szczecina tez to radze

i prosze was Bojkotujcie Citytaxi .... dosc juz chamstwa i prostactwa !!!!!!!!

jezeli zgadzacie sie ze mna to powiedzcie o ty swoim znajomym rodzinie ...
niech skancza sie czsay taxowkowego gangu jakim jest citytaxi

Precz ze szczecinskich ulic

Astral
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.houston.rr.com 18.10.03, 05:23
      No smutny ten opis,smutny....ale zeby tak ludzi straszyc
      pisaniem na forum gazety!!!! jesumariajozefieswiety!!!

;-)))))))))))
      • Gość: Meg Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 62.233.159.* 21.10.03, 15:35
        tez juz nie jezdze z city, bo tez mialam z nimi przeboje. swego czasu moj
        chlopak musial codziennie byc wczesnie rano w jednej czesci szczecina zeby
        zdazyc na autobus pracowy. zamawialam taxi zawsze z 40 minut wczesniej na
        konkretna godzine. bylo ok, dopoki nie zaczeli sie spozniac, a to oznaczalo ze
        chlopak nie zdazy na pracowy autobus i wtedy musial jezdzic pksem, co bylo
        rownowazne ze spoznieniem do pracy. gdy spoznili sie po raz kolejny,
        zadzwonilam chyba ze trzy razy pytajac sie kiedy wreszcie laskawie ktos
        przyjedzie, a pani z rozbrajajaca szczetoscia powiedziala ze taxi nie zdazy bo
        nie ma wystarczajacej liczby wolnych taksowek. wkurzylam sie strasznie, bo nei
        po to dzwonie 40 minut wczesniej zeby mi baba mowila po czasie ze nie
        przyjedzie, tymbardziej ze brala moj nr telefonu. powiedzialam zeby sie
        wypchali, bo bylam naprawde zdenerwowana. zamowilam granade. chlopak zszedl na
        dol a tu juz city sie znalazlo, wiec im powiedzial ze nie pojedzie z nimi bo
        sie spoznili 20 minut i zeby facie jechal, a ten cham na niego z lewarkiem
        (!!!!!!) wyskakuje !!!! chlopak salwowal sie ucieczka do bramy, bo nie wiem
        jak by sie to skonczylo !!! nie omieszkalismy zadzwonic do ich centrali i
        zlozyc skarge, ale guzik to dalo. jedyna kara to po prostu olanie ich. teraz
        jezdzimy tylko z granada taxi i jestesmy bardzo zadowoleni, na czas, taniej i
        bez klopotow.
        nie wszyscy taksowkarze sa tacy, ale niestety wlasnie ci zli robia opinie
        calej reszcie ...
    • Gość: rado Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 111.111.51.* 18.10.03, 07:26
      astral_projection napisał:
      > czy tak citytaxi konkuruje i walczy o klienta ??
      > czy sa warci moich piniedzy i pieniedzy moich przyjaciol?
      > czy za chamstwo mam im placic?
      >
      > NIE
      >
      > a czy wy chcecie jezdzic z takimi chamami ?? (nie twierdze ze wszyscy sa
      > tacy ..ale jednostka swiadczy o calej grupie)
      >
      > i prosze was Bojkotujcie Citytaxi .... dosc juz chamstwa i prostactwa !!!!!!!!
      >
      > jezeli zgadzacie sie ze mna to powiedzcie o ty swoim znajomym rodzinie ...
      > niech skancza sie czsay taxowkowego gangu jakim jest citytaxi

czemu nie wezwales policji? ale ok juz nimi nie bede jezdzil a jezdzilem sporo.
      proponuje ci skontaktowac sie z szefostwem. nie bede jezdzil tez europa bo nie
      chce pasc ofiara jakiejs walki konkurencyjnej miedzy taksowkarzami.
      pozdrawiam rado
    • Gość: milo Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.espol.com.pl 21.10.03, 09:13
      Ha! popieram co do opinii City. Sama przezylam nie lada przygode rowniez
      wracajac z Hormona (moze oni sa uczuleni na ten lokal) Od tamtej chwili nigdy
      wiecej nie skorzystalam z ich uslug. To chyba najlepszy sposob, bo ze
      zgloszenia niezadowolonego klienta nic sobie specjalnie nie robia...
    • Gość: maga Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 09:34
      Ja tez przezylam kiedys nieciekawa sytuacje z taksowkarzem z city. Trafilam na
      jakiegos swira, ktory zaczal mnie po chamsku wypytywac o rozne intymne rzeczy,
      mowiac jaka jestem ladna, itp. Gdy mu powiedzialam, ze nie zycze sobie takich
      pytan i takiej rozmowy, kazal mi natychmiast wysiadac cyt. "bo pozaluje". Do
      domu wrocilam inna taksowka. Mimo, ze nie mialam zapisanego jego numeru i tak
      zglosilam to do nich, dokladnie opisujac samochod, twierdzac, ze rozpoznam
      kierowce. Twierdzili, ze bez numeru nie potrafia odszukac tego faceta...
      Ja tam wiem, ze city to totalne dno.
      maga
      • Gość: soldi Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 217.97.149.* 21.10.03, 11:44
        Miesiac temu moja kobieta wracala z klubu ,,Scena''...Taksiarz (jakis obslizly,
        stary erotoman )cala droge nagabywal ja, a po dotarciu na miejsce proponowal
        dalsza przejadzke...chyba myslal ze to prostytutka...Do dzisiaj patrze na
        taksowki City z nadzieja, ze go poznam:))))
    • Gość: stirlitz Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 11:04
      kiedyś na tych wakacjach jechałem CityTaxi (koleżanka mi poradziła). Gdy
      zapytałem się kierowcy o szacunkowy koszt dojazdu gdzieś tam odparł: "A co ja,
      licznik cholera jestem?". Zawsze jeżdżę KodoTaxi i gdy zwracam się z pytaniem o
      przybliżony kosztorys taksiarz udziela odpowiedzi.
      • piotr33k2 Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi 21.10.03, 12:24
        w tym city taxi skupiła się chyba wiekszość taryfiarzy z minionej epoki ,czyli
        cwaniaczki od wożenia prostytutek ,od wożenia stałych klientów
        niemców ,pseudocinkciarze idt. bywając u rodziny w innym mieście i jeżdżąc
        taksówką zawsze płace tyle ile jest na liczniku natomiast w szczecinie (chyba
        też w city)zawsze są jakieś doliczenia do licznika dlatego jestem za
        wprowadzeniem tych nowych kas aby ukrócić złodziejstwo.
    • Gość: gosc Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 12:54
      Kiedys czesto jezdzilam taksowakami i mialam sporo nieprzyjemnych przygod, np.:
      zostalam powyzywana, jak nie chcialam zaplacic wiecej niz bylo na liczniku.
      Niestety nawet jezdzac wlasnym samochodem na codzien spotykam sie z chamstwem i
      prostactwem taksowkarzy, zatrzymywanie sie w miejscach nie dozwolonych,
      wymuszanie pierszenstwa, podkladanie sie specjalnie pod wypadek ale na twoja
      wine itp. Raz nawet zotalam otoczona przez jednego idiote, bo podobno sie na
      niego zle spojrzalam, wysiadl z taksowki stanal przed moim autem i mi wygrazal,
      dopiero jak wyjelam telefon i zaczelam dzwonic na policje to uciekl.
      Taksowkarze powinni byc poddawani specjalnym testom i legitymowac sie
      zaswiadczeniem o niekaralnosci. Niestety zadna chyba korporacja tego nie
      przestrzega.
      ALE CIESZMY SIE JEST PERSPEKTYWA ZE OD NOWEGO ROKU BEDA MUSIELI MIEC KASY
      FISKALNE, moze to choc w czesci wyeliminuje taxiarzy z przypadku, a nawet jesli
      nie, to i tak bede miala z tego satysfakcje.
      • Gość: Ania L Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 212.14.63.* 21.10.03, 13:15
        oj dawno skonczyly sie czasy korzystania z uslug city, mialam z nimi niemile
        zgrzyty, rowniez z ich pania dyspozytorka...
        najwieksza kara dla nich bedzie zaniechanie korzystania z ich uslug, tylko to
        tak naprawde ich wzruszy :), ani prosby ani grozby nie pomagaja, wiec kto
        jeszcze z nimi jexdzi niech zakonczy napelnianie im kieszeni
    • Gość: szn Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.osow.pl 21.10.03, 16:06
      ja nie jezdze z City juz od prawie roku...W styczniu zamowilismy ze znajomymi
      3 taksowki,czekalismy 30min i nic.Zadzwonilismy ponownie na centrale a pani
      zapytala nas czy zeczywiscie zamawialismy Taxy bo ona takiego zgloszenia nie
      ma!! Od tej pory nigdy do nich nie dzwonie...pozdr!
      • Gość: Luki Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.03, 16:25

Nastepnym razem podawajcie na forum numery taksowek i marke samochodu... niech
        te buraki zobacza jacy sa slawni hihihi... Pozdr
        • Gość: rado Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 111.111.51.* 25.10.03, 09:24
          up. trzymajmy takie posty u gory. to nasza sila. pozdrawiam rado
          • Gość: Luki Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 10:09
            Gość portalu: rado napisał(a):

> up. trzymajmy takie posty u gory. to nasza sila. pozdrawiam rado

Tiaaaa!!! Czytajcie to ludzie!!! hihihi
    • Gość: prosty Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:29
      Tak gadacie a nikt nie napisał pod jaki numer mamy nie dzwonić:
      4335335 to shit! Wymażcie to ze swoich telefonów i notatników!
      • Gość: Luki Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 13:55
        Gość portalu: prosty napisał(a):

> Tak gadacie a nikt nie napisał pod jaki numer mamy nie dzwonić:
        > 4335335 to shit! Wymażcie to ze swoich telefonów i notatników!

TAK!!! WYMAZAC TO GOWNO!!! CZYTAJCIE to !!! i wchlaniajcie te informacje!!! :)
        Pozdr
        • Gość: salaciarz Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 14:38
          a pocalujcie mnie wszyscy w dupe! i huzia...do gory!!!!!!!!
          • Gość: Tom Może to chamy ale TANIO MAJĄ - może dlatego chamy IP: *.zacheta.net 26.10.03, 08:43
            • Gość: rado Re: Może to chamy ale TANIO MAJĄ - może dlatego c IP: 111.111.51.* 02.11.03, 07:35
              co za roznica czy dostanie sie po mordzie w taksowce taniej czy drogiej?
              pozdrawiam rado
        • hanuta1 Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi 02.11.03, 19:03
          Gość portalu: Luki napisał(a):

> Gość portalu: prosty napisał(a):
          >
          > > Tak gadacie a nikt nie napisał pod jaki numer mamy nie dzwonić:
          > > 4335335 to shit! Wymażcie to ze swoich telefonów i notatników!

A ja mam inny numer , rozpowszechniany też na dworcu głównym:
          4-847 - 847 , czy to też City?
          Piszą, że bis?

Trzeba takie nieeleganckie zachowania piętnować i bojkotowac firmy typu "City
          taxi"!
          > TAK!!! WYMAZAC TO GOWNO!!! CZYTAJCIE to !!! i wchlaniajcie te
          informacje!!! :)
          > Pozdr
    • Gość: siem Re: nigdy więcej IP: 217.153.5.* 02.11.03, 12:05
      nie odzywałem się do tej pory, bo city jeżdziłem od 4 i pół roku. ale 31
      pażdziernika na taksówkę czekałem...45 minut. Mogłem oczywiście już pięć razy
      zadzwonić po inną firmę, ale uczciwość nakazywała mi czekać, na czym oczywiście
      źle wyszedłem. żegnam się z city bez żalu, bo choć fajnie się z nimi jeździło,
      to co się zaczęło tam wyrabiać przez ostatnie pół roku to jakiś dramat. nie
      pomogło nawet wprowadzenie 'nowego systemu' informacji. pozdrawiam, city nie
      polecam
      • Gość: rupii Re: nigdy więcej IP: 80.72.196.* 05.11.03, 10:18
        Nawet wsród samych taksiarzy city taxi ma złą opinię -
        szefowie tej firmy swego czasu (nie wiem jak teraz)
        przyjmowali wszystkie "spady" z innych kompanii.
        Wszystkich wywalonych za chamstwo, oszustwa, brud i smród
        w samochodzie... W ten sposób dorobili się dużej armii
        samochodów i pracowników, których nikt nigdzie nie
        chciał. Jechali na początku na tym, że są najtańsi i jako
        jedna z niewielu firm nieli dużo klientów. Ale na
        szczęście to się kończy. Jest jeszcze kilka innych firm
        (vide Gold, Kodo, Granada etc.) w których ceny są
        porównywalne. Walić city, prech z chamusiami w
        śmierdzących, brudnych autach!!
        • Gość: rado Re: nigdy więcej n/t IP: 111.111.51.* 09.11.03, 16:03
          up
          • Gość: ARAFAT Przesada Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 19:52
            Witam!

Nie miesci mi sie w glowie! nawet jesli klient jest pijany chamski ima zly
            dzien nie ma nikt prawa go potrkatowac w ten sposob no chyba ze bedzie
            demolowal auto chcial sie bic itp.
            Ja jezdze city bo jest tanio. Czekam az mnie spotka taka sytuacja a wtedy
            zrobie z chamstwem porzadek! ale na pewno zniechecilem sie bardzo.

Pozdrawiam ARAFAT
    • Gość: DOgory Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: 10.10.130.* 10.11.03, 11:51
      Swietny watek - pcham go do gory !
      • Gość: WŚCIEKŁY Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.net.pl 10.11.03, 13:40
        Ja dwa lata temu się na nich zawiodłem i na Europie Taxi również ,od dwóch lat
        kożystam z LUX-TAXI i nie mam żadnych problemów zawsze ptrzymuje serwis Lux
        mało płacąc .
    • annam77 Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi 10.11.03, 20:42
      City taxi to same stare zdezelowane taksówki !!Zamówiłam city i poinformowałam
      panią dyspozytorkę że bedę z wózkiem dziecięcym powiedziała że za 15
      minut .Zeszliśmy i taksówki nie było przez jeszcze 30 minut dzwoniliśmy 3 razy
      i za każdym razem to samo" już jedzie"- ja z 4 miesięcznym dzieckiem i deszcz
      i czekamy.Przyjechała!!!!!Skoda Felicja do której nie wszedł wózek!!A co na to
      pan sałaciarz -Ja nic nie wiedziałem!!!!A czemu tak długo ?Bo jade z dworca !
      (a do dworca 1 km).No to się wkurzyliśmy zadzwoniliśmy po GRANADĘ i byli za 5
      min. i to NAJNOWSZYM SCORPIO !NIGDY WIĘCEJ CITY!!!!!!!!!!!!
    • Gość: stefan pieregorulk city taxi jest kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:39
      Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy
      polskie w ogóle...
      Nudzi mnie to po prostu...
      Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie.
      Bo fajne są filmy zagraniczne. Wie pan?
      Jakoś tak można, wie pan... Jakoś tak...
      No ja wiem no... Przeżyć to. Przeżyć. Wie pan... Przeżyć.
      A w filmie polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę
      pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi
      są.
      Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
      Proszę pana... Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Proszę
      pana.
      Wie pan... Przecież tam... Niech pan weźmie na przykład aktora, proszę pana...
      Yyyy... Zagranicznego... To ten aktor zagraniczny proszę pana... To jego twarz
      coś wie pan... Nie wiem jak tutaj... Trudno mi w tej chwili powiedzieć, wie
      pan... Coś takiego wyraża... Wie pan... Jakoś tak... No... No wie pan o co mi
      chodzi.
      A polski aktor proszę pana... To jest pustka... Pustka proszę pana... Nic!
      Absolutnie nic. Załóżmy proszę pana. Że jak polski aktor proszę pana... Gra
      nie?
      Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala
      papierosa nie? Proszę pana zapala papierosa... I proszę pana patrzy tak: w
      prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To
      jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna proszę pana. Dłużyzna..
      Proszę pana siedzę sobie proszę pana w kinie... Pan rozumie... I tak patrzę
      sobie... siedzę se w kinie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to...
      No i aż mi się chce wyjść z... kina proszę pana... I wychodzę...
      No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są
      nasze pieniądze proszę pana...
    • Gość: taksiaż Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:17
      Panie reżyserze kochany, ja, ja pana to widziałam we wszystkich filmach. I w
      polskich, i zagranicznych i amerykańskich, ale żeby tego łobuza, to żeby mu
      nie dać ani grosza, albo lepiej żeby mnie wszystko wysłać, bo on to do mojej
      siostry, do tej suki uciekł, a przecież to jest jego dziecko. W sądzie był.
      Mówi, że w więzieniu siedział, a przecież, dwa razy w więzieniu jak byłam u
      niego, no to czyje to może być dziecko jak nie jego. Tego łobuza! Robuś,
      zaświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz, no powiedz kto to jest,
      kto to jest, no?
      • Gość: rado Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi n/t IP: 111.111.51.* 11.11.03, 13:33
        up
    • Gość: sjj ja jezdze 9622 IP: *.devs.futuro.pl 11.11.03, 14:25
      wole dac zarobic dziadkowi a nie jakiemus obszczymurowi
      • Gość: :) Re: ja jezdze 9622 IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 15:29
        i do gory!
        • Gość: aga a LIDER? IP: *.telan.pl 11.11.03, 19:31
          To skoro tak to co sadzicie o LIDERZE? Bo co do CITY nie korzystam i nie umiem
          sie wypowiedziec ale za pzrykladem "pne watek do gory".
    • dodo111 Re: chamstwo i prostactwo w cityTaxi 11.11.03, 22:06
      Ostatnio przez jedna przygode tez zrezygnowalem z City. Zamowilem taxi,
      wyszedlem, poczekalem pare minut i podjechalo jakies City Bis - inny numer na
      drzwiach, inne naklejki itp. Jakis czas temu sam taksowkarz biadolil mi ze
      konkurencja ich podsluchuje i przysyla swoje wozy. No to powiedzialem
      gosciowi, ze czekam na CITY! Probowal mnie przekonac ze to on, ale mu sie nie
      udalo. Uslyszalem jakies niemile slowo a samochod odjechal. Zadzwonilem do
      City, zapytalem o co chodzi, czy to ta sama firma? Pani powiedziala ze... TAK!
      Podziekowalem, zadzwonilem do Euro, moze i drogo, ale nie zdazylem schowac
      telefonu do kieszeni a taksowka juz podjechala.
      Swego czasu doobra byla Viva, ale ostatnio poziom uslug juz nie ten co kiedys:(

Pozdrawiam!
      • Gość: rado chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:14
        ja tam nie wiem, nie znam się nie kożystam. mam rower. góral. kupiłem z
        ogłoszenia z gazety i jeżdżę. był bez papierów ale numery przebiłem żeby się
        nie czepiali. Generalnie to wszyscy taksiarze to fajne chłopaki (mówię tak by
        mnie żaden nie przejechał)
        • Gość: rado Re: IP: 111.111.51.* 11.11.03, 23:18
          Gość portalu: rado napisał(a):

> ja tam nie wiem, nie znam

lecz sie kretynie. nie masz swojej osobowosci ze musisz sie pod kogos
          podszywac. a za laptopa i tak bekniesz. pozdrawiam rado

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka