lucja_ja 11.10.08, 21:09 Może kroś zna namiary na faceta tańczącego na wieczorach panieńskich w okolicach Trzebiatowa, Mrzeżyna? W szczecinie to nie poblem. Gorzej na prowincji a ciągnąć go ze Szczecina to chyba przesada. lucj_ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:35 Wg mnie goły tańczący facet to przesada, na prowincji, czy w mieście. No, moze nie przesada, ale totalny brak gustu w doborze rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od 11.10.08, 22:58 może chociaż w skarpetkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.chello.pl 12.10.08, 06:30 Najlepszy striptizer w Polsce właśnie zszedł. Wiem ,że w Szczecinie była spora grupa kobiet bez reszty zauroczona Simonem Molem, były organizowane dni Afrykańskie i inne tego typu harce z dzielnym wojownikiem. Zieloni 2004 założona w LeMadam w większości składająca się z wojowniczych feministek , jakby dzisiaj coś cicho, czy katar za bardzo nie przeszkadza.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: 62.69.217.* 12.10.08, 13:08 W Trzebiatowie polecam Józka, oprócz tego ma potężne bokobrody. Kiedyś pracował jako traktorzysta, teraz znajdziesz go w spółdzielni DEFLOREX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: 62.69.217.* 12.10.08, 19:57 Teraz Józek juz nie pracuje. Nie musi. Wynajmuje się jako masażysta dla panieniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż.pijaczki Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.chello.pl 12.10.08, 22:30 jakie mnie stara puści to dam wam takiego czadu że aż kolczyki wam pospadają te całe tańce w telewizorze to mały pikuś jak winko albo i dwa wypiję Odpowiedz Link Zgłoś