Dodaj do ulubionych

striptizer na wieczór panieński-potrzebny od zaraz

11.10.08, 21:09
Może kroś zna namiary na faceta tańczącego na wieczorach panieńskich
w okolicach Trzebiatowa, Mrzeżyna?
W szczecinie to nie poblem. Gorzej na prowincji a ciągnąć go ze
Szczecina to chyba przesada.
lucj_ja
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:35
      Wg mnie goły tańczący facet to przesada, na prowincji, czy w
      mieście. No, moze nie przesada, ale totalny brak gustu w doborze
      rozrywki.
      • beatrix13 Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od 11.10.08, 22:58
        może chociaż w skarpetkach?
        • Gość: dziki Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.chello.pl 12.10.08, 06:30
          Najlepszy striptizer w Polsce właśnie zszedł.
          Wiem ,że w Szczecinie była spora grupa kobiet bez reszty zauroczona Simonem
          Molem, były organizowane dni Afrykańskie i inne tego typu harce z dzielnym
          wojownikiem.
          Zieloni 2004 założona w LeMadam w większości składająca się z wojowniczych
          feministek , jakby dzisiaj coś cicho, czy katar za bardzo nie przeszkadza.?
    • Gość: glu Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: 62.69.217.* 12.10.08, 13:08
      W Trzebiatowie polecam Józka, oprócz tego ma potężne bokobrody.
      Kiedyś pracował jako traktorzysta, teraz znajdziesz go w spółdzielni
      DEFLOREX.
    • Gość: XX Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: 62.69.217.* 12.10.08, 19:57
      Teraz Józek juz nie pracuje. Nie musi. Wynajmuje się jako masażysta
      dla panieniek.
      • Gość: mąż.pijaczki Re: striptizer na wieczór panieński-potrzebny od IP: *.chello.pl 12.10.08, 22:30
        jakie mnie stara puści to dam wam takiego czadu że aż kolczyki wam pospadają
        te całe tańce w telewizorze to mały pikuś jak winko albo i dwa wypiję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka