Dodaj do ulubionych

Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 12:44
Wydumane problemy, personalne przepychanki, denny poziom rozmówców, brak
argumentów zastepowany inwektywami, TWA dla półgłówków z zapałem godnym
lepszej sprawy 'dyskutujacych' o pasku do portek f-my Levis, narzekactwo bez
wskazania perspektyw czy lepszych rozwiązań. Jesli już jakies rozwiązania
proponują, to jest to minibrowar - najpotrzebniejsza inwestycja w mieście.
To co powstało - jest złe. Prezydent miasta - zły, ale wskazać lepszego nie
potafią. Wszyscy to złodzieje. Elit politycznych brak. Nieboszczka PZPR
rzuca kłody pod nogi naszym 'bohaterom' forumowym - mimo, że juz dawno
martwa, wciąż niebezpieczna. To elita Forum Szczecin - koń by sie usmiał:))
Jakiś kretyn zazdrości płacy kierowcy autobusu, więc chetnie by obowiązków
mu dołożył - uspokajanie chuliganów jadących na mecz, inny baran ma za złe
taksówkarzowi, ze obronił sie przed trzema osiłkami i wyszedł z tego troche
tylko poturbowany. W tym samym czasie ginie zamordowany inny taksówkarz -
nabieramy wody w usta. Nie godzi się bronić taksówkarzy, bo podniesli ceny.
Należy ich niszczyć, bo to złotówy, panowie szos, chamy itd. Elita forum wie
o czym pisać aby sie innym niemniej genialnym forumowiczom nie narazić.
Pod postami pełnymi inwektyw, głupoty i prostactwa piszą 'pozdrawiam'
Wystarczy?
Pewnie nie, ale ja mam dość. Idę się przewietrzyć:))
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW 26.12.03, 12:51
      Pozdrowienia dla inteligentniejszej wersji 3 drogi !!!
      • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 13:05
        absztyfikant napisał:

> Pozdrowienia dla inteligentniejszej wersji 3 drogi !!!
        >

Dziekuje i wzajemnie. Zdajesz sobie sprawę jak widzę, że nie Ty byłeś
        przedmiotem mojej krytyki:))
        Do miłego w merytorycznych wątkach.
      • Gość: ted Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: 213.25.43.* 26.12.03, 17:18
        CALA DYSKUSJA NA TYM FORUM OGRANICZA SIE TYLKO DO SPRAW MIASTA SZCZECINA,NIKT
        NIE PROBUJE ZAUWAZYC,ZE ZA STAN MIASTA I REGIONU ODPOWIADAJA
        PARLAMENTARZYSCI,SEJMIK WOJEWODZKI NA CZELE Z OSOWSKIM IMARSZALKIEM
        MEYEREM,KTORY JEST POPLATANY W ROZNE AFERY.CZY WIECIE ZE FIRMA EKO-INWEST
        WYGRYWA WSZYSTKIE PRZETARGI Z NADANIA URZEDU MARSZALKOWSKIEGO,MARSZALEK MEYER
        BYL TAM OSIEM LAT DYREKTOREM I DALEJ JEST UDZIALOWCEM.PODOBNIE WYGRYWA
        PRZETARGI NA SZKOLENIA NIEMIECKA FIRMA INBIT WLASCICIEL WYZSZEJ SZKOLY
        INTEGRACJI EUROPEJSKIEJ,W KTOREJ DO NIEDAWNA REKTOROWAL MEYER.JEZELI TO POPRAWI
        STAN DYSKUSJI NA TYM FORUM A SZCZEGOLNIE ZROBI SIE BARDZIEJ GORACO TO CHYBA
        WARTO ZEJSC Z URZEDU MIASTA A PRZYGLADNAC SIE INNYM INSTYTUCJOM
        SAMORZADOWYM.CHYBA WAZNIEJSZYM I MAJACYM WIEKSZA KASE Z WIEKSZYMI MOZLIWOSCIAMI
        KORUPCJI.NP EKO-INWEST GLOWNY INZYNIER KONTRAKTU BUDOWY DROGI SZCZECIN
        STARGARD.WLASCICIEL GEOTERMI STARGARD UMOWA PODPISANA NA WYLACZNOSC SPRZEDAZY
        CIEPLA NA OKRES 25 LAT,GLOWNI UDZIALOWCY-RODZINA KOZLOWSKICH ,KOPCIOW I
        MEYER.ITD
        • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:13
          Świetnie ted, ale nie krzycz:)) Pisanie dużymi literami w necie oznacza krzyk.
          Czy chetnie słychasz krzykaczy?
          Miło mi jednak, ze widzisz problemy szerzej, niz wiekszość
          tutejszych 'pisarzy'.
          Dobrze byłoby również, jeśli wiesz, ze wymienieni przez Ciebie ludzie
          popełnili przestępstwo napisać coś więcej na ten temat. Ogólniki to za mało.
          Aby przestepcę skazać potrzebne są dowody. W przeciwnym razie to Ty mozesz byc
          oskarżony o...pomówienie. Tak nie wygrywa się żadnej sprawy, nawet jeśli ma
          sie rację.

Pozdrawiam
      • Gość: Ana Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 10:25
        a to aqrat nie sztuka...
    • rrado Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW 26.12.03, 15:33
      Gość portalu: Gall_A napisał(a):

> Wydumane problemy, personalne przepychanki, denny poziom rozmówców,

misiu jak ci sie nie podoba to przeciez mozesz tu nie zagladac. zapewniam cie
      ze ty poziomu tu nie podnosisz.
      pozdrawiam rado
      • rrado Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW 26.12.03, 15:50
        rrado napisał:

> misiu jak ci sie nie podoba to przeciez mozesz tu nie zagladac. zapewniam cie
        > ze ty poziomu tu nie podnosisz.

a jeszcze bardziej meryorycznie masz tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9827111&a=9849306
        pozdrawiam rado
      • Gość: Gryf Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.nitka.net.pl 26.12.03, 16:06
        rrado napisał:

> Gość portalu: Gall_A napisał(a):
        >
        > > Wydumane problemy, personalne przepychanki, denny poziom rozmówców,
        >
        > misiu jak ci sie nie podoba to przeciez mozesz tu nie zagladac. zapewniam
        cie
        > pozdrawiam rado
        Dokladajac swoje przyslowiowe trzy grosze rowniez zapewniam Ciebie Gall_A , ze
        Ty pomimo wielkich wysilkow ktore musial bys przedsiewziac aby napisac cos
        konstruktywnie pozytwnego, nie dasz rady.Nie mecz sie i nie pluj na monitor bo
        wysilek wytarcia przekracza Twoje mozliwosci.

Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.
        • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:30
          > Dokladajac swoje przyslowiowe trzy grosze rowniez zapewniam Ciebie Gall_A ,
          ze
          > Ty pomimo wielkich wysilkow ktore musial bys przedsiewziac aby napisac cos
          > konstruktywnie pozytwnego, nie dasz rady.Nie mecz sie i nie pluj na monitor
          bo
          > wysilek wytarcia przekracza Twoje mozliwosci.
          >
          >
          >
          >
          >
          > Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.

Nic madrego niestety nie udało Ci sie napisać, choć widać, że bardzo sie
          starałeś. Bo, jesli wysiłki MUSIAŁBYM przedsięwziąć - z czego wniosek, ze ich
          jeszcze nie przedsiewziąłem - aby napisać coś konstruktywnie pozytywnego (na
          marginesie, czy mozna napisać konstruktywnie i niepozytywnie?:))to dlaczego
          piszesz, ze mój wysiłek przekracza moje mozliwości, skoro w pierwszej części
          zdania zakładasz jednak, ze potencjalnie jest to u mnie mozliwe?
          Postaraj sie bardziej. A i jeszcze jedno - jesteś mi 'winien' odpowiedzi na
          moje stwierdzenie o sposobie w jaki Jurczyk uzyskał stanowisko. Napisałem, ze
          panowie sukienkowi maczali w tym paluszki. Nie chcesz ani potwierdzic ani
          zaprzeczyć? Spróbuj konstruktywnie i niepozytywnie:)
      • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:16
        rrado napisał:

> Gość portalu: Gall_A napisał(a):
        >
        > > Wydumane problemy, personalne przepychanki, denny poziom rozmówców,
        >
        > misiu jak ci sie nie podoba to przeciez mozesz tu nie zagladac. zapewniam
        cie
        > pozdrawiam rado

Chciałbyś:))
        Będę obnażał twoją głupotę wszedzie tam, gdzie się z nią pokażesz. Ja wiem, ze
        to może być dla ciebie niewygodne. Coś ci przy okazji obiecam: predzej ty
        wyjedziesz ze Szczecina, niz ja przestanę. Capisco?
        • rrado Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW 27.12.03, 12:50

> Chciałbyś:))
          > Będę obnażał twoją głupotę wszedzie tam, gdzie się z nią pokażesz. Ja wiem,
          ze
          > to może być dla ciebie niewygodne. Coś ci przy okazji obiecam: predzej ty
          > wyjedziesz ze Szczecina, niz ja przestanę. Capisco?

ok no to sie pobawimy. a co z tym twoim knstruktywnym i podnioszacym poziom
          pisaniem, ze sie tak upomne?
          pozdrawiam rado
    • Gość: sz40 Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 16:50
      Rozumiem twoje rozgoryczenie, iż nikt poza tobą nie chce chwalić Mariana
      Jurczyka. Ale może nie jest to w takim razie ich problem, tylko twój. Może po
      prostu Mariana nie można chwalić, bo jest zagrożeniem dla tego miasta.
      • Gość: masala dosa NIECH ZYJE WIELKI GALL_A-HOMER SZCZECINA IP: *.teleton.pl 26.12.03, 17:08
        no tak na forum poziom trzyma jedynie niejaki gall_a-piewca i wierny
        pretorianin milosciwie nam panujacego z bozej laski prezydenta-on-niczym homer
        (tez byl slepy) odyseusza-wychwala czyny swojego mistrza nauczyciela i
        najwiekszego autorytetu uzywajac przy tym jezyka wznioslego barwnego z duza
        doza ozdobnikow i kolorowych epitetow dajac odpor podlym i nikczemnym
        przesmiewcom-jednym slowem bohater klawiatury i geniusz epigonstwa (o ile moge
        taki neologizm zaproponowac o wielki gallu_a)-chwala mu a nam maluczkim na
        pohybel...
        • Gość: Gall_A Re: NIECH ZYJE WIELKI GALL_A-HOMER SZCZECINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:42
          Pieknie napisane. Ilość ozdobników w normie (nie za dużo i nie za mało).
          Jedyne zastrzeżenie budzi fakt nieuzywania duzych liter tam, gdzie by należało!
          Uważam, ze taka maniera godna jest typków typu rrado a nie Pana masala dosa.
          No, chyba że, chcesz udowodnić, że jesteś 'tylko' dużym plackiem, który w
          środku jest napakowany mieszanką ziemniaków z różnymi warzywami i przyprawami.

www.radio.com.pl/bis3/interview.asp?interviewID=17
          Pozdrawiam
          • Gość: masala dosa Re: NIECH ZYJE WIELKI GALL_A-HOMER SZCZECINA IP: *.teleton.pl 27.12.03, 11:09

> Pieknie napisane. Ilość ozdobników w normie (nie za dużo i nie za mało).
            > Jedyne zastrzeżenie budzi fakt nieuzywania duzych liter tam, gdzie by
            > należało!
            > Uważam, ze taka maniera godna jest typków typu rrado a nie Pana masala dosa.

ciesze sie ze ci sie podobalo-nie uzywam duzych liter bo mi sie nie chce-mysle
            ze wszystko jest zrozumiale i bez nich-nie uzywam tez polskich znakow z tego
            samego powodu-widze ze sa zbedne bo do ciebie dotarlo...

> No, chyba że, chcesz udowodnić, że jesteś 'tylko' dużym plackiem, który w
            > środku jest napakowany mieszanką ziemniaków z różnymi warzywami i przyprawami.

'tylko'???-stary to fantastyczne zarcie-wolabym po stokroc byc masala dosa niz
            schabowym albo golonka-ale widze ze nie probowales i dose znasz wylacznie z
            wypowiedzi maxa cegielskiego ktory nota bene tak czuje i zna indie jak ja
            patagonie......
            • Gość: Gall_A Re: NIECH ZYJE WIELKI GALL_A-HOMER SZCZECINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:22
              Staram sie nie mieć 'pretensji' o nie uzywanie polskich znaków, ponieważ
              często nasze fora czytane są za granicą, gdzie w miejscu polskich znaków
              ukazują sie różne dziwne symbole utrudniajace czytanie.

Istotnie moja znajomość kuchni indyjskiej ogranicza sie jedynie do kilku dań
              serwowanych w znanej szczecinskiej restauracji, ale wierzę Ci na słowo:))

Ponieważ jestem 'zwierzeciem' miesożernym, nie moge oprzeć się mysli, ze
              specjalnością Patagonii jest stek wołowy z grilla.
      • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:35
        Gość portalu: sz40 napisał(a):

> Rozumiem twoje rozgoryczenie, iż nikt poza tobą nie chce chwalić Mariana
        > Jurczyka. Ale może nie jest to w takim razie ich problem, tylko twój. Może
        po
        > prostu Mariana nie można chwalić, bo jest zagrożeniem dla tego miasta.

Posłużyłem się p r o w o k a c j ą w nadzieji, ze moi interlokutorzy wykażą
        się jakąś znajomością zagadnień. Nie muszę Ciebie chyba zapewniać, jak bardzo
        sie rozczarowałem.

Pozdrawiam
    • Gość: przecinack Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: 81.210.44.* 26.12.03, 17:43
      Gall, zapomniales jeszcze, ze tu mozna dopieprzyc kosciolowi i wyszydzic
      spokojnie wszystkie ludzkie wartosci, poza tym robic personalne przytyki,
      wysmiewac, ponizac... cos jeszcze? tu mozna wszystko bez zadnych granic, nawet
      zdrowego rozsadku... acha, i jeszcze mozna zaslaniac sie wolnoscia i
      demokracja, no bo w koncu je mamy... a to Polska wlasnie...
    • anaksymenes Gal A-bderyta na poziom narzeka a mu miłość do 26.12.03, 22:50
      głupoty uszami wycieka :-)))
      • Gość: Gall_A Re: Gal A-bderyta na poziom narzeka a mu miłość d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:06
        anaksymenes napisał:

> głupoty uszami wycieka :-)))

Abderyta abderycie zgotował ten los?

:)))

Przeglądałem Twój dorobek 'mistrzu' na tym forum. Żadnej wiekszej formy
        pisemnej nie napotkałem, raczej poszczekiwania kundelka rymem częstochowskim.
        Ale staraj się. Może Ci sie uda w dalekiej przyszłości Anaksymenesowi dorównać.
    • Gość: ciekawy Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:34
      piszesz, że anonimowo "szczeka" sie tutaj i niekonstruktywnie opieprza
      szczecińskie władze. Tak ale podaj mi konkretne nazwiska ludzi odpowiedzialnych
      za wszelkie przewalanki, łajdactwo, złodziejstwo w Szczecinie!!! Nazwiska!!!
      Poza tym. Często krytykuje się tutaj wielką korupcję, wielkie
      złodziejstwa.Przecież to mafia. Podaj takiemu nazwisko i adres.
      • Gość: Gall_A Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:14
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> piszesz, że anonimowo "szczeka" sie tutaj i niekonstruktywnie opieprza
        > szczecińskie władze. Tak ale podaj mi konkretne nazwiska ludzi
        odpowiedzialnych
        >
        > za wszelkie przewalanki, łajdactwo, złodziejstwo w Szczecinie!!! Nazwiska!!!
        > Poza tym. Często krytykuje się tutaj wielką korupcję, wielkie
        > złodziejstwa.Przecież to mafia. Podaj takiemu nazwisko i adres.

Ja też jestem 'ciekawy' - jesli piszesz do mnie - gdzie tak , jak
        to 'cytujesz' napisałem? Bedę wdzieczny za prawdziwy cytat. Moze nie zostałem
        zrozumiany...

Napisałeś:

> Często krytykuje się tutaj wielką korupcję, wielkie
        > złodziejstwa.Przecież to mafia. Podaj takiemu nazwisko i adres.

Dlatego łamy te są anominowe właśnie. Jednak z tej anonimowości uważam inny
        należałoby (życzeniowo niestety) robić użytek. Jeżeli juz piszemy o draniach,
        to konkretnie - kto, kiedy i co zrobił a nie np. Xiński kradnie. Takie pisanie
        owszem, podnosi temperaturę...i tylko to - nic wiecej, czyli ble, ble, ble.
    • Gość: Malgosia Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: 213.155.166.* 27.12.03, 12:05
      Pierwszy raz tu trafiałam. Tematy jak tematy. Po to jest forum aby moc pisać to
      co nas boli, draźni.Poziom? No cóż? Ludzie różnej maści intelektualnej.Mają
      potrzebę wyrażenia sie to sie wyrażają w mniej lub bardziej górnolotny sposób.
      Myślę,iż dla osób mające pewne oczekiwania co do poziomu dyskusji winny być
      inne miejsca do wymiany poglądów,opinii(które winni stworzyć sami).Nauczyłam
      się lawirować w necie miedzy dzieciakami,młodzieżą i starszyzną. Między
      prostymi ludzmi i tymi na poziomie. Nie zawsze jest to łatwe(wkurza,drażni)ale
      taki jest świat. Jeśli towarzystwo mi nie odpowiada ide czym prędzej. Oni i tak
      zostaną a ja ich nie zmienię.Tak jak w rzeczywistosci-bo to my tworzymy oba te
      światy. Wirtualny i rzeczywisty. A slowo pozdrawiam? Weszlo w modę i zastępuje
      czyba częściowo cześć,hej,do usłyszenia(zobaczenia na ekranie)
      MP
    • anaksymenes Galu Abderyto odejdź z forum tego bo obniżasz 27.12.03, 12:32
      poziom dyskursu tępy lebiego :-)))
      • Gość: Gall_A Re: Galu Abderyto odejdź z forum tego bo obniżasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:07
        anaksymenes napisał:

> poziom dyskursu tępy lebiego :-)))

Tobie też przeszkadzam? Miło wiedzieć:))
        Specjalizujesz sie w pyskówkach opartych na słówkach z encyklopedii?
        Ten nick taki filozoficzny i to słówko 'abderyta', ale jak na 'filozofa' brak
        treści. Takie raczej filozofowanie, czyli pejoratywne w znaczeniu.
        Masz wyżej post Małgosi. Bierz z niej przykład, bo to madra dziewczyna.

Pytanko jeszcze mam. Abderyta w tytule napisałes z dużej litery - czy to
        oznaka szacunku filozofku w krótkich majteczkach?
        • anaksymenes Abderyta to mieszkaniec pewnej wioski (Abdery- naz 27.12.03, 20:54
          wa własna - i to starożytny synonim głupoty :-) Szkoda że dla ciebie Galu te pojecia to jedynie encyklopedia a nie np. codzienność. Jak mawiaja niektórzy "Myśleć znaczy uzywać języka" - szkoda że twój jest tak ubogi. Pyskówki i konflikty i narzekania to twa domena Galu. I na zakończenie CIESZĘ się że nie mieszczę sie w twoich kryteriach mądrości. Przeproś Małgosię francuziku bez imienia :-)))
          • Gość: szymon dzięki Małgosiu IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 31.12.03, 01:14
            jak zawsze na tym forum wszystko rozgrywa się zgodnie ze sztampą. /może to o to
            chodzi/

dzięki Małgosiu za opinię na temat poziomu dyskusji.

a Ty Gall trzym się wśród wilców.....
            • Gość: WWO szczekanie szczeniaczkow.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:25
              • Gość: Ana rasowy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 10:34
                wwo.czyżby duży pies?
    • Gość: Ana jak chcesz,to potrafisz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 10:24
      faktycznie,gallu...trochę zaniżyłeś,ale wierzę w ciebie,ze sie poprawisz
    • Gość: Piotr Re: Żenujący poziom szczecińskiego Forum GW IP: 195.205.239.* 05.01.04, 10:51
      Konkretnie.
      Proszę napisać nim Pan pójdzie się przewietrzyć co Pan zrobił dla Szczecina.
      Konkretnie co Pan po sobie zostawia lub zostawił.

• Gość: henio56 widzicie chamy co zrobiliście ? Gall się obraził i IP: *.comnet.krakow.pl 05.01.04, 14:01
        będzie pisał anonimy, i pies mu mordę lizał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka