Dodaj do ulubionych

MJW o parytecie

05.08.09, 19:26
www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=311&lg=1
Trochę trudno mi tym razem to skomentować. Nie jestem pewien, czy
taki rodzaj parytetu mi odpowiada, ale rozpoczynam wątek bo
podejście MJW do tego jest ciekawe ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: przyjaciel ZEDA Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:37
      tateti napisała:
      > Trochę trudno mi tym razem to skomentować. Nie jestem pewien

Ty już masz "parytet" - podajesz się za mężczyznę a nick masz założony jako
      kobieta...
      Zdeklaruj się, Tateti.
      • tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 20:07
        Myślę że mój nick jest raczej bezpłciowy co nie wynika z braku
        zdecydowania ale raczej przypadkowego doboru liter ;)
        • Gość: przyjaciel ZEDA Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:09
          tateti napisała - o to mi chodzi

> Myślę że mój nick jest raczej bezpłciowy co nie wynika z braku
          > zdecydowania ale raczej przypadkowego doboru liter ;)
          • tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 20:10
            nie rozumiem? coś się chyba mnie czepiasz a nie ja jestem bohaterem
            wątku. Ad rem
    • Gość: esik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:16
      nocoty.pl/gid,11376646,kat,1013547,title,Majdan-znalazl-nowa-Dode,galeria.html?ticaid=58834

wolałbym szczerze mówiąc zagłoswać na tego uroczego blondaska a nie
      na wyliniałego Radzia
      • Gość: kiki Re: MJW o parytecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:00
        czy MJW odwala na całego???Kobieto opanuj sie, jedz na wakacje, nie znasz co to
        wypoczynek , urlop??? Polecam, to pomaga
        • Gość: rudi N Re: MJW o parytecie IP: *.globalconnect.pl 05.08.09, 22:07
          dziury w głowie wypalone żmijim jadem nie pozwalają normalnie
          prowadzić umyslu, ten pier....olec tak się już nakręcił, że nie
          spocznie, mam nadzieję, że padnie w locie i tyle będziemy slyszeli o
          MJW alias tateti
          • tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 22:10
            uuuu kolejny POlisz bejsbolowiec
            • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 11:47
              pani małgosiu!w swoim "bio" publikowanym na pani blogu zapomniała pani, dziwnym
              trafem, napisać o swoim członkowstwie w unii wolności.to pewnie zwykłe
              zapominalstwo...
          • Gość: nico Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:11
            dziury w głowie to maja ćpuny a tych to u was w PO sporo
        • tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 22:08
          ecce homo! oczywiście POhomo,tak komentują dowcipny skądinąd wpis na
          blogu chłopcy z PO.O czym świadczy ten komentarz.Po pierwsze o braku
          kultury. Zwracanie się do mocno dojrzałej kobiety odwala ci, jest
          zwyczajnie chamskie. Po drugie o wrodzonym lenistwie chłopców, nie
          rozumieja pracowitości innych.Po trzecie o braku poczucia humoru. Z
          tym się człowiek rodzi - jak brzmią parafrazowane słowa piosenki
          pełowca ze wsi wyciągniesz, ale wsi z pełowca nie ;)No i po czwarte
          o lekceważeniu tematu parytetu.A to już zbrodnia i taki chłopiec z
          PO jak powyżej zasługuje na Trybunał Konstytucyjny gdyż jego cappo
          di tutti capi Donek jest za parytetem.Chłopcy z PO nie sa ani za,
          ani przeciw czemukoliwek.Oni przypominają mi polisz bejsbolowca,
          który wszelką dyskusję ucina zamachem swojego kija.
          • januszcz Re: MJW o parytecie 05.08.09, 23:23
            Osobiście nie mam nic przecie MJW, może poza tym, ze zwąchała się z PiS, ale
            tobie Tateti podpowiem, że jesteś chyba POwskim prowokatorem bo robisz wszystko
            aby "mocno dojrzałą kobietę" obrzydzić naszej, lokalnej społeczności.

J.
            • hsps aby "mocno dojrzałą kobietę" obrzydzić 06.08.09, 00:10
              i to sie tateti/tatetiemu wyjatkowo dobrze udaje. Nie znam kobiety
              (MJW) osobiscie, ale po balwochwalczych postach tateti mozna miec
              problemy z ... jelitami, sorry... ale tak jest... Jak ktos od rana
              do wieczora cytuje bajery swojego guru to ... przykro mi, ale debili
              jest wsrod nas wielu, ale takich co sie zalapia na tak prosto
              skrojona propagande, wybacz tateti, to naprawde niewielu. Popelniasz
              blad. Musisz docenic inteligencje potencjalnych wyborcow!
              • tateti ależ oczywiście że to propaganda! 06.08.09, 07:40
                A dlaczego miałbym jej nie uprawiać wobec ogromu propagandy mediów
                walących w PIS i przypochlebiających się PO. Ja nie piszę tylko o
                Jacynie-Witt. Akurat jej wpisy na blog umozliwiają mi to mocniej,
                niż dziaalnia innych. Ale często zakładam też wątki pozycjonujące
                nieuczciwość mediów w stosunku do PIS i PO, gdzie PIS jest bite a PO
                głaskane po głowkach. Jednostronnie i bez obiektywizmu. Jacyna-Witt
                dla mnie jest przykładem niezłego PR-u i niezłym lokalnym politykiem
                PIS więc jej przykłąd jest dla mnie wygodny do wytaczania dział
                • Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:59
                  hmmm, tylko taka nachalna propaganda wsrod inteligentnych ludzi wywoluje efekt
                  odwrotny do zamierzonego.
                  poki co strzelasz sobie, a raczej witt w kolano :]
                  mozna to tez nazwac niedzwiedzia przysluga :)
                  • Gość: emin Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 16:09
                    > hmmm, tylko taka nachalna propaganda wsrod inteligentnych ludzi
                    wywoluje efekt
                    > odwrotny do zamierzonego.
                    ja akurat padam na taką propagandę i ataki przygłupów na
                    jacynę.nawet ją polubiłem.mamy więc 2 opcje ,albo ty nie jesteś
                    inteligentny albo ja na to nie padam.jednak to pierwsze
                    • Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 09:58
                      jednak sie mylisz. wybacz, ale wiekszosc ludzi drazni takie infantylne
                      reklamowanie jakiejs osoby czy partii politycznej (obojetnie jakiej), wystarczy
                      poczytac wpisy w roznych tematach.

"padam na taka propagande"- ciekawy zwrot...
                      • Gość: ecik Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:18
                        a ty jesteś "większość ludzi"? ja myślę że większość ludzi nie czyta
                        tych wpisów i jest szczęśliwa a ci co czytają robią to na własną
                        odpowiedzialność ;)
                        • Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:25
                          chodzilo mi o wiekszosc ludzi na tym forum, o tych ktorzy komentuja niektorych
                          zaslepionych narwancow ;)
                          • Gość: ecik Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:16
                            naliczyłem 2-3.To jeżeli to jest wasza większość to życzę POwodzenia!
                            • Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 08:41
                              to malo naliczyles.
                              i prosilbym zebys mnie nie wiazal z zadna partia.
              • tateti oto przykład 06.08.09, 07:43
                forum.gazeta.pl/forum/w,70,98634586,98634586,kompromitacja_PO_gora_PIS_.html
                Proponowałbym z równą zaciekłością wypowiedzieć się w tym wątku. Nie
                jest o Jacynie - Witt ale o łajdackim podejściu mediów do
                demokracji. Oszykiwani i z wypranymi mózgami oglądacze TVN24
                powtarzają jak mantrę o podsłuchach w czasach PIS.
              • anamar koń 06.08.09, 11:23
                niestety,małgosię trudno przekonać, by przestała pisać o sobie samej i mnożyć
                odnośniki do własnego,nudnego blogu.widać jej sposób postrzegania uznaje,że taka
                forma autopromocji jest dobra.jak na osobę,która publicznie deklaruje chęć bycia
                prezydentem miasta-prymitywizm tego zabiegu zdumiewa ...jednak,skoro u kaliguli
                koń mógł być senatorem,to u nas osoba prymitywna, budząca skojarzenia raczej
                litościwe lub humorystyczne-może być kandydatem na prezydenta.czemu nie? wszak
                wiadomo,że z kandydowania, jak u niej zwykle, g..... wyjdzie.a może tateti zrobi
                karierę jak kononowicz?
                • Gość: ecik Re: koń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:40
                  na razie taką krierę zrobił koń - Nitras end comp. typu Łuczak,
                  Marcinkiewwicz, Krzystek i inni więc zajmij się nimi bo na razie to
                  niszczą nasze województwo i Szczecin że aż huczy!
                  • anamar Re: koń 06.08.09, 12:18
                    Gość portalu: ecik napisał(a):

> na razie taką krierę zrobił koń - Nitras end comp.
                    typu Łuczak,

nie "end" tylko "and". po co się popisywać angielskim,skoro robisz błędy nawet w najprostszych słowach?nie ma co na siłę pozować na światowca.a swoją drogą-dobrze wiedzieć,jaki poziom prezentują zwolennicy radnej.razem będziecie walczyć z wykształciuchami?

> Marcinkiewwicz, Krzystek i inni więc zajmij się nimi

nie chciałabym cię rozczarować,ale pozwól,że sama zdecyduję kim się będę zajmowała.
                    • Gość: ecik Re: koń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:49
                      nie czepiaj się literówek jak typowy ćwierćlinteligent.Pozwalam ci
                      zajmowąc się kim chcesz i vice versa.Pozwól na to tateti i innym
      • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 14:53
        esik,a co tam dzisiaj na pudelku?
    • Gość: ZED Re: MJW o parytecie IP: *.mysmart.ie 06.08.09, 00:49
      chryste co ta kobieta wypisuje...
    • Gość: . Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:28
      totalny debilizm
      • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 11:24
        Gość portalu: . napisał(a):

> totalny debilizm

może popili z mareczkiem?
        • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:46
          www.rp.pl/artykul/9133,344928_Orzechowski__Dyktatura_polinteligentow.html
          Przeczytaj półinteligencie.W końcu nie jest to opinia pisiaka tylko
          człowieka po któym trudno spodziewać się symaptii do kogoś innego
          niż PO.Zgadzam się z każdym słowem tego artykułu.
          • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 12:22
            mam wrażenie ecik,że twój ostatni post,jakby trochę nie na temat...
            • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:52
              to tylko wrażenie,bo ten tekst jest bardzo na temat.Ale że
              prezentujesz poziom umyslowy opisany w tym tekście więc nie mam
              możliwości ci tego wytłamaczyć.
              • anamar miłosierdzie 06.08.09, 13:51
                w wątku dotyczącym (w treści i tytule)parytetu wyborczego i poglądów na niego
                jacynki,ni z tego ni z owego wklejasz cudzy tekst dotyczący ustawy medialnej i
                twierdzisz,że to "bardzo na temat",ale "nie masz możliwości tego wytłamaczyć"
                (rusycysta jakiś?).spuśćmy kurtynę miłosierdzia....
        • Gość: . Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:49
          popili z kims, a moze popalili z kims innym.
          przeca oni gryza sie tylko przed kamerami.
          • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 13:54
            Gość portalu: . napisał(a):

> popili z kims, a moze popalili z kims innym.
            > przeca oni gryza sie tylko przed kamerami.

mogło i tak być....
            • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:10
              mogło też być inaczej albo wcale mogło nie być, prawda?no w temacie
              na temat ;)
              • anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 14:50

> mogło też być inaczej albo wcale mogło nie być, prawda?no w temacie
                > na temat ;)

jeśli wypisuje takie bzdury na trzeźwo-to tradegia!
                • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:03
                  tradegia nie tradegia bzdury nie bzdury wszystko zależy od podejścia
                  • anamar Re: MJW o parytecie 07.08.09, 11:31

> tradegia nie tradegia bzdury nie bzdury wszystko zależy od podejścia

jeśli masz na myśli,że intelektualne wytwory radnej należy traktować z dużo
                    większą wyrozumiałością niż w przypadku innych,oraz to,że w jej przypadku
                    wartościowe jest,że w ogóle usiłowała cokolwiek napisać-to zgoda!
                    • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:19
                      po prostu każdy ma prawo oceniać a ja jestem zadowolony że jest
                      polityk lokalny który mnie szanuje i prezentuje swoje opinie i
                      poglądy na blogu.Mam też możliwość pokoresponować co czynię,bo radna
                      odpisuje na wszystkie maile błyskawicznie i mogę zadzwonić bo nr
                      telefonu jest ogólnie dostępny.Czego jeszcze trzeba od polityka
                      opozycyjnego?nic więcej ja jestem usatysfkcjonowany. inni blogu
                      aktualnego nie mają,swoich opinii nigdzie nie prezentują a ich
                      aktywność widać czasami na sesjach tylko kogo to obchodzi i kto się
                      tym interesuje?a spróbuj się bezpośrednio skontaktować :))))))
    • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:47
      tateti, jestem z tobą!MJW to jedyny wyrazisty lokalny polityk który
      nie robi z siebie gwiazdy krajowej za kasę podatnika. tekst fajny,
      dowcip poprowadzony cieniutką linią a cieniasy z PO nie mogą dać
      sobie z naią rady
      • Gość: as Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:37
        a mnie się wydaje że w tym blogu jacyna wyśmiewa się z parytetetu i
        dlatego przedstawiła parytet utopijny który rzeczywiście by zapewnił
        podział mandatów wg płci czyli osiągnieto by sztucznie cel.Wszelkie
        zasady parytetu poza przedstawionym przez jacynę zawsze skończą się
        tak samo czyli dominacją mężczyzn w polityce i nic na to się nie
        poradzi.Zresztą patrząc na na kobiety w rządzie PO można dojśc do
        wniosku że ten eksperyment jest nieudany hall, kopacz,pitera,fedak
        aż przykro patrzeć. dobrze że nie dostały ważniejszych
        resortów.Właściwie one szkodzą kobietom które chciałby zaistnieć w
        polityce.
        • Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:51
          też tak to odebrałem dlatego wkurza mnie nadęcie półinteligentów
          komentujących ten wpis.
        • Gość: reks Re: MJW o parytecie IP: *.chello.pl 06.08.09, 16:21
          Ja też gratuluję poczucia humoru pani Jacynie.Wprawdzie do niewielu
          dotarło, ze to delikatne kpinki z tego, co wymyslaja sobie feministki,na tyle ,
          ze do sądu się nie kwalifikuje.
          A zrozumieć nie każdy musi .
    • beatrix13 Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 18:23
      i ordynacji

proponuję te pomysły zgłosić do idiotyzmów roku
      nasza lokalna polityczka przebiła tamtą co ścigała Teletubisie za
      torebki
      • Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:54
        widzisz to jest żart intelektualny z pomysłów organizacji feministycznych. Z tym
        że nie każdy może zrozumieć bo to żart intelektualny i ty niestety do
        nich się zaliczasz.Pracuj więcej głową, tyle mogę tobie doradzić.
        • Gość: upr Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:22
          absztyfikant i intelekt? :)))))))))))))))))))))))))) no ja
          przeprraszam ale zaraz padnę ze śmiechu.ten kretyn nie zrozumiał
          delikatnej kpiny :))))))))))))))))))))))
        • beatrix13 Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 21:30
          ile jacynka płaci ci za promocję?
          • Gość: foryś Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:25
            kto i ile płaci ci absztyfikant za tak zaciekłe,wręcz patologiczne
            aczkolwiek nieudolne zwalczanie jacynowej?
            • beatrix13 Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 23:43
              Jacynowa sama siebie świetnie zwalcza lansujac głupiutki blog na
              miarę pensjonarki nadwyraz nachalnie
              • Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:18
                w języku polskim nazwisk tak sie nie odmienia.Udowadniasz że oprócz
                braku intelektu to właściwe posługiwanie się językiem ,też sprawia
                ci trudność.
              • Gość: zamiast Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:10
                absztyfikant,załóż mądry twoim zdaniem blog zamiast wypisywać
                kretyńskie moim zdaniem komentarze na forum
            • anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 07.08.09, 11:36
              a zauważyliście,że małgoś przesunęła się na mapie politycznej?wprawdzie poważnie
              nigdy nie była traktowana,ale teraz przeszła do kategorii folkloru
              politycznego,w stylu jej koleżanki nelly.nie wzbudza już emocji,tylko pełen
              skrępowania ,zażenowany uśmiech...
              • Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 12:38
                właśnie zauważyłem ze jest atakowana przez PO , fakt że niepoważnie
                no ale skoro nic negatywnego nie znależliście to trzeba albo
                wymyslać albo pierdułkami się zajmować.Przecież macie dzielnych
                rycerzy jak choćby łuczak , nich zapracuje na synekurę w PO bo cos
                cienko mu idzie.
                • anamar prawda! 07.08.09, 13:21
                  Gość portalu: as napisał(a):

> właśnie zauważyłem ze jest atakowana przez PO , fakt że niepoważnie
                  > no ale skoro nic negatywnego nie znależliście to trzeba albo
                  > wymyslać albo pierdułkami się zajmować.Przecież macie dzielnych
                  > rycerzy jak choćby łuczak , nich zapracuje na synekurę w PO bo cos
                  > cienko mu idzie.

po pierwsze:łuczak nie jest już członkiem po.po drugie:to raczej radna atakowała
                  łuczaka,pisząc zresztą bzdety w swoim "stylu".po trzecie:radna nie znajduje się
                  ponad prawem,mimo,że tak jej się chyba zdawało.mimo wszystko,trzeba docenić
                  lokalny koloryt,który wnosi...jej błędy,głupstwa,konfabulacje,prymitywna
                  autoreklama i naiwna wiara w jej moc wnoszą do życia politycznego sporo
                  uśmiechu.szkoda tylko,że śmiertelnie poważnie traktują ją jej obecni- nieliczni
                  i sklonowani- poplecznicy.jednak kołtuński ,zakompleksiony brak poczucia humoru
                  i ponure smutactwo to wyróżniki większości pisolubych...a mówi się,że humor
                  znamionuje inteligencję...prawda!
                  • Gość: as Re: prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:51
                    łuczak żyje ze stanowiska które jest w gesti PO.Radna przyznała że
                    boi sie łuczaka bo facet dziwnie się zachowuje.Miała prawo bać się
                    narkoradnego bo nie widomo co w zwidzie narkotycznym przyjdzie mu do
                    głowy.
                  • Gość: ecik Re: prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:43
                    uuuuuuuuu wściekłość zalewa ci oczy.wyluzuj się gdybyś siedzial w
                    tej chwili na pomoście nad jeziorem to kochałbyć cały świat.Ja
                    kocham!
              • Gość: ecik Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:20
                nie zauważyliśmy.a wy zauważyliście?gdzie?
                • anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 07.08.09, 13:47

> nie zauważyliśmy.a wy zauważyliście?gdzie?

no co ty?tv trwam nie oglądasz????????
                  • Gość: ecik Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:41
                    nie oglądam ale pytałem babci i nie zauważyła.Widocznie masz
                    przewidzenia oglądając TRWAM i wszystko ci się kojarzy z Jacyną-
                    Witt. to społęcznie niegroźne bylebyś nie posunął się do aktów
                    przemocy bo eskalujesz nienawiścią
                    • Gość: mikesz Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:20
                      Razem z Misiem ,tym od afery narkotykowej mogą dużo zdziałać.Mogą
                      się opluć, obsmarkać, pobełkotać ale mogą być też niebezpieczni bo
                      to po takich to się można wszystkiego sPOdziewać!
                      • anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 10.08.09, 11:44
                        Gość portalu: mikesz napisał(a):

> Razem z Misiem ,tym od afery narkotykowej mogą dużo zdziałać.Mogą
                        > się opluć, obsmarkać, pobełkotać ale mogą być też niebezpieczni bo
                        > to po takich to się można wszystkiego sPOdziewać!

nie wierzę,by jacyna miała się opluć lub obsmarkać,to wszak
                        dama.prowincjonalna,ale zawsze i do tego w golfa gra!niebezpieczeństwa też nie
                        stwarza,chyba że ktoś się zachłyśnie ze śmiechu,czytając uwagi,które tu
                        zamieszcza....
                    • anamar nie żałuj! 10.08.09, 11:40

> nie oglądam ale pytałem babci i nie zauważyła.

może powinieneś zainwestować w nowe okulary dla babci?niech sobie starowinka
                      obejrzy tv.wnuk jej się nie udał,więc chociaż trochę radości jej się należy na
                      starość.tylko uważaj,żeby ci dowodu nie schowała!
    • as9943 Znów duże zainteresowanie blogiem MJW 10.08.09, 11:52
      widać że radna potrafi zainspirować dyskusję skoro nawet żarcik
      intelektualny potrafił tak bardzo zainteresować forumowiczów.
      • Gość: demiurg Re: Znów duże zainteresowanie blogiem MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:09
        bo nasza radna jest inteligentna więc stosuje inteligentne
        prowokacje.To się ceni,bo wyciąganie publiczne fiutów czy świńskich
        ryjów do inteligentnej prowokacji nie należy.
        a tak swoją drogą to pomysł ciekawy,problem może mieć Partia
        Kobiet , bo należałoby wtedy powołać Partię Kobiet Kobiet i Patię
        Kobiet Mężczyzn ale jak proponuje radna nie patrząc na preferencje
        seksualne ale na płeć ;)
      • anamar inspiracja 10.08.09, 13:53
        as9943 napisał:

> widać że radna potrafi zainspirować dyskusję skoro nawet żarcik
        > intelektualny potrafił tak bardzo zainteresować forumowiczów.

oczywiście!najbardziej zainspirowała samą siebie do wpisania kilku
        bałwochwalczych wpisów na własny temat...a przecież byle jakiej inspiracji by
        się nie poddała!musi więc być bardzo inspirująca!
        • Gość: as Re: inspiracja IP: 62.69.220.* 10.08.09, 14:33
          może nawet anamar to ukryta gośka
          • anamar a kuku! 10.08.09, 15:36
            Gość portalu: as napisał(a):

> może nawet anamar to ukryta gośka

dalibóg!rozszyfrował mnie!

• tateti Re: a kuku! 10.08.09, 21:04
              Dziękuję.
    • amator.szczecin Re: MJW o parytecie 10.08.09, 13:46
      A kim jest ta Pani?

To ta co pod pozorem reklamy firmy, w której pracuje, promowała siebie?

Obrzydliwe!
      • Gość: pypeć Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:53
        Nie, tamta nazywała się Renata Zaremba i jest z PO.
        • Gość: bysior Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:31
          ale obydwie ładne :)
          • tateti Re: MJW o parytecie 10.08.09, 21:06
            Nie mój przedział wiekowy, ale chciałbym żeby moja kobieta tak
            wyglądała za 20 lat ;)
            • anamar dingo 11.08.09, 11:15
              tateti napisała:

> Nie mój przedział wiekowy, ale chciałbym żeby moja kobieta tak
              > wyglądała za 20 lat ;)

no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za 20 kilo
              parówek nawet jej nie powącha...
              • Gość: mazepa Re: dingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:14
                ale o co ci chodzi?ty jestes normalny?
                • anamar Re: dingo 11.08.09, 14:12
                  przepraszam mazepo.następnym razem postaram się pisać prościej,tak by posty były
                  nawet dla ciebie zrozumiałe i jasne.wybrałeś sobie (zapewne
                  nieświadomie)poetycki nick,więc mogłam sądzić, że metafora będzie dla ciebie
                  zrozumiała.tymczasem,metafora...trudne słowo!
                  • anamar propozycja 11.08.09, 14:28
                    anamar napisała:

> przepraszam mazepo.następnym razem postaram się pisać prościej,tak by posty był
                    > y
                    > nawet dla ciebie zrozumiałe i jasne.wybrałeś sobie (zapewne
                    > nieświadomie)poetycki nick,więc mogłam sądzić, że metafora będzie dla ciebie
                    > zrozumiała.tymczasem,metafora...trudne słowo!

przy okazji proponuję,by z uwagi na panią małgosię i jej zwolenników nie używać
                    w postach trudnych słów, typu parytet,metafora, itp.w końcu dyskusja ma sens
                    tylko wtedy, gdy jest zrozumiała dla wszystkich biorących udział.
                    • tateti Re: propozycja 11.08.09, 15:27
                      > no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za
                      20 kilo
                      > parówek nawet jej nie powącha...

Rzeczywiście - wykwintny język oraz subtelna metafora, czyli
                      absztyfikant w całej krasie. I język odpowiadajacy chłopcom z PO.
                      • anamar Re: propozycja 12.08.09, 13:00
                        tateti napisała:

> > no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za
                        > 20 kilo
                        > > parówek nawet jej nie powącha...
                        >
                        > Rzeczywiście - wykwintny język oraz subtelna metafora, czyli
                        > absztyfikant w całej krasie. I język odpowiadajacy chłopcom z PO.

język,jak się okazuje zbyt subtelny dla sklonowanych "miłośników"małgosi,
                        nadających z jednego kompa.stąd propozycja,by pisać do nich prościej i
                        łatwiej.może zrozumieją?

• Gość: gościu Re: propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:19
                          twoje kretyńskie teksty możesz sprzedawac swojej mamusi,widzisz
                          glupku,nie jesteś w stanie ustalić ilośc kompów więc kituj głupszych
                          od siebie ale takich niewielu
    • Gość: Szczecinomaniak O, Pacynę widzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:38
      Widzę że pani Pacyna-Witt wyhodowała sobie na tym forum stadko posłusznych kundelków, popierających ją we wszystkim.
      Za chwilę będziecie ją popierać, choćby na swoim blogu miała twierdzić, że gó... nie śmierdzi tylko pachnie.

Ale niech tylko poczeka aż wygra (hahaha) wybory to słowa poparcia zmienią się na wiadro pomyi za wszystko co powie lub wymyśli.
      • Gość: mazepa nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:50
        i nie przekręcaj czyjegoś nazwiska. Czy bawi cię PółTusk,
        Napie...lski,Nichujtras , Ksyfek, wAriatłukowicz?
        a swoją drogą nie wpadło ci do głowy że Jacyna-Witt ma zwolenników
        bo jest zwyczajnie dobra i konkretna w tym co robi?
        • Gość: Szczecinomaniak Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:55
          Moralność pani Dulskiej? Jakoś nikomu tu nie przeszkadza pisanie "Kżystek", "Jarmołek", czy, o zgrozo, "Ciecin" (za to ostatnie jaja bym pourywał), więc, mazepo, bądź tak miły i nie pie...
        • Gość: Szczecinomaniak Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:57
          Poza tym, czy jest dobra i konkretna ocenimy, jak już jakimś cudem wygra wybory. Na razie tylko popisuje się znajomością polskiego w piśmie, bo więcej z tego bloga nie wynika.
          • Gość: egon Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:14
            No widzisz, to i tak duuuuużo więcej niż POzostali POlitycy.
          • anamar Re: nie stosuj chamskich chwytów 12.08.09, 13:03
            Gość portalu: Szczecinomaniak napisał(a):
            Na razie tylko popisuje się znajomością polskiego w piśmie, bo więcej z tego
            > bloga nie wynika.

od małgosi,zdecydowanie nie można więcej wymagać!a i z tą znajomością
            polskiego,różnie bywa....
            • Gość: gościu Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:10
              Kiepsko szcekasz, możesz dostać wyPOwiedzenie.Do ataku, ciapek!no bo
              nikt psa nie nazywa absztyfikant
              • Gość: antyamator Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:21
                daj mu spokój,niech POdbija
                • Gość: as Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: 62.69.220.* 12.08.09, 13:34
                  kiedyś młodośc w polityce była atutem ale po rzadach PO w Szczecinie
                  nikt nie ma wątpliwości że to jest garb.Aktualnie rządzący cały czas
                  to udawadniają .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka