tateti 05.08.09, 19:26 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=311&lg=1 Trochę trudno mi tym razem to skomentować. Nie jestem pewien, czy taki rodzaj parytetu mi odpowiada, ale rozpoczynam wątek bo podejście MJW do tego jest ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjaciel ZEDA Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:37 tateti napisała: > Trochę trudno mi tym razem to skomentować. Nie jestem pewien Ty już masz "parytet" - podajesz się za mężczyznę a nick masz założony jako kobieta... Zdeklaruj się, Tateti. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 20:07 Myślę że mój nick jest raczej bezpłciowy co nie wynika z braku zdecydowania ale raczej przypadkowego doboru liter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel ZEDA Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:09 tateti napisała - o to mi chodzi > Myślę że mój nick jest raczej bezpłciowy co nie wynika z braku > zdecydowania ale raczej przypadkowego doboru liter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 20:10 nie rozumiem? coś się chyba mnie czepiasz a nie ja jestem bohaterem wątku. Ad rem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:16 nocoty.pl/gid,11376646,kat,1013547,title,Majdan-znalazl-nowa-Dode,galeria.html?ticaid=58834 wolałbym szczerze mówiąc zagłoswać na tego uroczego blondaska a nie na wyliniałego Radzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: MJW o parytecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:00 czy MJW odwala na całego???Kobieto opanuj sie, jedz na wakacje, nie znasz co to wypoczynek , urlop??? Polecam, to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi N Re: MJW o parytecie IP: *.globalconnect.pl 05.08.09, 22:07 dziury w głowie wypalone żmijim jadem nie pozwalają normalnie prowadzić umyslu, ten pier....olec tak się już nakręcił, że nie spocznie, mam nadzieję, że padnie w locie i tyle będziemy slyszeli o MJW alias tateti Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 11:47 pani małgosiu!w swoim "bio" publikowanym na pani blogu zapomniała pani, dziwnym trafem, napisać o swoim członkowstwie w unii wolności.to pewnie zwykłe zapominalstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:11 dziury w głowie to maja ćpuny a tych to u was w PO sporo Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: MJW o parytecie 05.08.09, 22:08 ecce homo! oczywiście POhomo,tak komentują dowcipny skądinąd wpis na blogu chłopcy z PO.O czym świadczy ten komentarz.Po pierwsze o braku kultury. Zwracanie się do mocno dojrzałej kobiety odwala ci, jest zwyczajnie chamskie. Po drugie o wrodzonym lenistwie chłopców, nie rozumieja pracowitości innych.Po trzecie o braku poczucia humoru. Z tym się człowiek rodzi - jak brzmią parafrazowane słowa piosenki pełowca ze wsi wyciągniesz, ale wsi z pełowca nie ;)No i po czwarte o lekceważeniu tematu parytetu.A to już zbrodnia i taki chłopiec z PO jak powyżej zasługuje na Trybunał Konstytucyjny gdyż jego cappo di tutti capi Donek jest za parytetem.Chłopcy z PO nie sa ani za, ani przeciw czemukoliwek.Oni przypominają mi polisz bejsbolowca, który wszelką dyskusję ucina zamachem swojego kija. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: MJW o parytecie 05.08.09, 23:23 Osobiście nie mam nic przecie MJW, może poza tym, ze zwąchała się z PiS, ale tobie Tateti podpowiem, że jesteś chyba POwskim prowokatorem bo robisz wszystko aby "mocno dojrzałą kobietę" obrzydzić naszej, lokalnej społeczności. J. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps aby "mocno dojrzałą kobietę" obrzydzić 06.08.09, 00:10 i to sie tateti/tatetiemu wyjatkowo dobrze udaje. Nie znam kobiety (MJW) osobiscie, ale po balwochwalczych postach tateti mozna miec problemy z ... jelitami, sorry... ale tak jest... Jak ktos od rana do wieczora cytuje bajery swojego guru to ... przykro mi, ale debili jest wsrod nas wielu, ale takich co sie zalapia na tak prosto skrojona propagande, wybacz tateti, to naprawde niewielu. Popelniasz blad. Musisz docenic inteligencje potencjalnych wyborcow! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti ależ oczywiście że to propaganda! 06.08.09, 07:40 A dlaczego miałbym jej nie uprawiać wobec ogromu propagandy mediów walących w PIS i przypochlebiających się PO. Ja nie piszę tylko o Jacynie-Witt. Akurat jej wpisy na blog umozliwiają mi to mocniej, niż dziaalnia innych. Ale często zakładam też wątki pozycjonujące nieuczciwość mediów w stosunku do PIS i PO, gdzie PIS jest bite a PO głaskane po głowkach. Jednostronnie i bez obiektywizmu. Jacyna-Witt dla mnie jest przykładem niezłego PR-u i niezłym lokalnym politykiem PIS więc jej przykłąd jest dla mnie wygodny do wytaczania dział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:59 hmmm, tylko taka nachalna propaganda wsrod inteligentnych ludzi wywoluje efekt odwrotny do zamierzonego. poki co strzelasz sobie, a raczej witt w kolano :] mozna to tez nazwac niedzwiedzia przysluga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 16:09 > hmmm, tylko taka nachalna propaganda wsrod inteligentnych ludzi wywoluje efekt > odwrotny do zamierzonego. ja akurat padam na taką propagandę i ataki przygłupów na jacynę.nawet ją polubiłem.mamy więc 2 opcje ,albo ty nie jesteś inteligentny albo ja na to nie padam.jednak to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 09:58 jednak sie mylisz. wybacz, ale wiekszosc ludzi drazni takie infantylne reklamowanie jakiejs osoby czy partii politycznej (obojetnie jakiej), wystarczy poczytac wpisy w roznych tematach. "padam na taka propagande"- ciekawy zwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:18 a ty jesteś "większość ludzi"? ja myślę że większość ludzi nie czyta tych wpisów i jest szczęśliwa a ci co czytają robią to na własną odpowiedzialność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:25 chodzilo mi o wiekszosc ludzi na tym forum, o tych ktorzy komentuja niektorych zaslepionych narwancow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:16 naliczyłem 2-3.To jeżeli to jest wasza większość to życzę POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ależ oczywiście że to propaganda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 08:41 to malo naliczyles. i prosilbym zebys mnie nie wiazal z zadna partia. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti oto przykład 06.08.09, 07:43 forum.gazeta.pl/forum/w,70,98634586,98634586,kompromitacja_PO_gora_PIS_.html Proponowałbym z równą zaciekłością wypowiedzieć się w tym wątku. Nie jest o Jacynie - Witt ale o łajdackim podejściu mediów do demokracji. Oszykiwani i z wypranymi mózgami oglądacze TVN24 powtarzają jak mantrę o podsłuchach w czasach PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar koń 06.08.09, 11:23 niestety,małgosię trudno przekonać, by przestała pisać o sobie samej i mnożyć odnośniki do własnego,nudnego blogu.widać jej sposób postrzegania uznaje,że taka forma autopromocji jest dobra.jak na osobę,która publicznie deklaruje chęć bycia prezydentem miasta-prymitywizm tego zabiegu zdumiewa ...jednak,skoro u kaliguli koń mógł być senatorem,to u nas osoba prymitywna, budząca skojarzenia raczej litościwe lub humorystyczne-może być kandydatem na prezydenta.czemu nie? wszak wiadomo,że z kandydowania, jak u niej zwykle, g..... wyjdzie.a może tateti zrobi karierę jak kononowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: koń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:40 na razie taką krierę zrobił koń - Nitras end comp. typu Łuczak, Marcinkiewwicz, Krzystek i inni więc zajmij się nimi bo na razie to niszczą nasze województwo i Szczecin że aż huczy! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: koń 06.08.09, 12:18 Gość portalu: ecik napisał(a): > na razie taką krierę zrobił koń - Nitras end comp. typu Łuczak, nie "end" tylko "and". po co się popisywać angielskim,skoro robisz błędy nawet w najprostszych słowach?nie ma co na siłę pozować na światowca.a swoją drogą-dobrze wiedzieć,jaki poziom prezentują zwolennicy radnej.razem będziecie walczyć z wykształciuchami? > Marcinkiewwicz, Krzystek i inni więc zajmij się nimi nie chciałabym cię rozczarować,ale pozwól,że sama zdecyduję kim się będę zajmowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: koń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:49 nie czepiaj się literówek jak typowy ćwierćlinteligent.Pozwalam ci zajmowąc się kim chcesz i vice versa.Pozwól na to tateti i innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: MJW o parytecie IP: *.mysmart.ie 06.08.09, 00:49 chryste co ta kobieta wypisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:28 totalny debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 11:24 Gość portalu: . napisał(a): > totalny debilizm może popili z mareczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:46 www.rp.pl/artykul/9133,344928_Orzechowski__Dyktatura_polinteligentow.html Przeczytaj półinteligencie.W końcu nie jest to opinia pisiaka tylko człowieka po któym trudno spodziewać się symaptii do kogoś innego niż PO.Zgadzam się z każdym słowem tego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 12:22 mam wrażenie ecik,że twój ostatni post,jakby trochę nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:52 to tylko wrażenie,bo ten tekst jest bardzo na temat.Ale że prezentujesz poziom umyslowy opisany w tym tekście więc nie mam możliwości ci tego wytłamaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar miłosierdzie 06.08.09, 13:51 w wątku dotyczącym (w treści i tytule)parytetu wyborczego i poglądów na niego jacynki,ni z tego ni z owego wklejasz cudzy tekst dotyczący ustawy medialnej i twierdzisz,że to "bardzo na temat",ale "nie masz możliwości tego wytłamaczyć" (rusycysta jakiś?).spuśćmy kurtynę miłosierdzia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:49 popili z kims, a moze popalili z kims innym. przeca oni gryza sie tylko przed kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 13:54 Gość portalu: . napisał(a): > popili z kims, a moze popalili z kims innym. > przeca oni gryza sie tylko przed kamerami. mogło i tak być.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:10 mogło też być inaczej albo wcale mogło nie być, prawda?no w temacie na temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 06.08.09, 14:50 Gość portalu: ecik napisał(a): > mogło też być inaczej albo wcale mogło nie być, prawda?no w temacie > na temat ;) jeśli wypisuje takie bzdury na trzeźwo-to tradegia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:03 tradegia nie tradegia bzdury nie bzdury wszystko zależy od podejścia Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: MJW o parytecie 07.08.09, 11:31 Gość portalu: ecik napisał(a): > tradegia nie tradegia bzdury nie bzdury wszystko zależy od podejścia jeśli masz na myśli,że intelektualne wytwory radnej należy traktować z dużo większą wyrozumiałością niż w przypadku innych,oraz to,że w jej przypadku wartościowe jest,że w ogóle usiłowała cokolwiek napisać-to zgoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:19 po prostu każdy ma prawo oceniać a ja jestem zadowolony że jest polityk lokalny który mnie szanuje i prezentuje swoje opinie i poglądy na blogu.Mam też możliwość pokoresponować co czynię,bo radna odpisuje na wszystkie maile błyskawicznie i mogę zadzwonić bo nr telefonu jest ogólnie dostępny.Czego jeszcze trzeba od polityka opozycyjnego?nic więcej ja jestem usatysfkcjonowany. inni blogu aktualnego nie mają,swoich opinii nigdzie nie prezentują a ich aktywność widać czasami na sesjach tylko kogo to obchodzi i kto się tym interesuje?a spróbuj się bezpośrednio skontaktować :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:47 tateti, jestem z tobą!MJW to jedyny wyrazisty lokalny polityk który nie robi z siebie gwiazdy krajowej za kasę podatnika. tekst fajny, dowcip poprowadzony cieniutką linią a cieniasy z PO nie mogą dać sobie z naią rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:37 a mnie się wydaje że w tym blogu jacyna wyśmiewa się z parytetetu i dlatego przedstawiła parytet utopijny który rzeczywiście by zapewnił podział mandatów wg płci czyli osiągnieto by sztucznie cel.Wszelkie zasady parytetu poza przedstawionym przez jacynę zawsze skończą się tak samo czyli dominacją mężczyzn w polityce i nic na to się nie poradzi.Zresztą patrząc na na kobiety w rządzie PO można dojśc do wniosku że ten eksperyment jest nieudany hall, kopacz,pitera,fedak aż przykro patrzeć. dobrze że nie dostały ważniejszych resortów.Właściwie one szkodzą kobietom które chciałby zaistnieć w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:51 też tak to odebrałem dlatego wkurza mnie nadęcie półinteligentów komentujących ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: MJW o parytecie IP: *.chello.pl 06.08.09, 16:21 Ja też gratuluję poczucia humoru pani Jacynie.Wprawdzie do niewielu dotarło, ze to delikatne kpinki z tego, co wymyslaja sobie feministki,na tyle , ze do sądu się nie kwalifikuje. A zrozumieć nie każdy musi . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 18:23 i ordynacji proponuję te pomysły zgłosić do idiotyzmów roku nasza lokalna polityczka przebiła tamtą co ścigała Teletubisie za torebki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:54 widzisz to jest żart intelektualny z pomysłów organizacji feministycznych. Z tym że nie każdy może zrozumieć bo to żart intelektualny i ty niestety do nich się zaliczasz.Pracuj więcej głową, tyle mogę tobie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upr Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:22 absztyfikant i intelekt? :)))))))))))))))))))))))))) no ja przeprraszam ale zaraz padnę ze śmiechu.ten kretyn nie zrozumiał delikatnej kpiny :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 21:30 ile jacynka płaci ci za promocję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foryś Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:25 kto i ile płaci ci absztyfikant za tak zaciekłe,wręcz patologiczne aczkolwiek nieudolne zwalczanie jacynowej? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 06.08.09, 23:43 Jacynowa sama siebie świetnie zwalcza lansujac głupiutki blog na miarę pensjonarki nadwyraz nachalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:18 w języku polskim nazwisk tak sie nie odmienia.Udowadniasz że oprócz braku intelektu to właściwe posługiwanie się językiem ,też sprawia ci trudność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamiast Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:10 absztyfikant,załóż mądry twoim zdaniem blog zamiast wypisywać kretyńskie moim zdaniem komentarze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 07.08.09, 11:36 a zauważyliście,że małgoś przesunęła się na mapie politycznej?wprawdzie poważnie nigdy nie była traktowana,ale teraz przeszła do kategorii folkloru politycznego,w stylu jej koleżanki nelly.nie wzbudza już emocji,tylko pełen skrępowania ,zażenowany uśmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 12:38 właśnie zauważyłem ze jest atakowana przez PO , fakt że niepoważnie no ale skoro nic negatywnego nie znależliście to trzeba albo wymyslać albo pierdułkami się zajmować.Przecież macie dzielnych rycerzy jak choćby łuczak , nich zapracuje na synekurę w PO bo cos cienko mu idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar prawda! 07.08.09, 13:21 Gość portalu: as napisał(a): > właśnie zauważyłem ze jest atakowana przez PO , fakt że niepoważnie > no ale skoro nic negatywnego nie znależliście to trzeba albo > wymyslać albo pierdułkami się zajmować.Przecież macie dzielnych > rycerzy jak choćby łuczak , nich zapracuje na synekurę w PO bo cos > cienko mu idzie. po pierwsze:łuczak nie jest już członkiem po.po drugie:to raczej radna atakowała łuczaka,pisząc zresztą bzdety w swoim "stylu".po trzecie:radna nie znajduje się ponad prawem,mimo,że tak jej się chyba zdawało.mimo wszystko,trzeba docenić lokalny koloryt,który wnosi...jej błędy,głupstwa,konfabulacje,prymitywna autoreklama i naiwna wiara w jej moc wnoszą do życia politycznego sporo uśmiechu.szkoda tylko,że śmiertelnie poważnie traktują ją jej obecni- nieliczni i sklonowani- poplecznicy.jednak kołtuński ,zakompleksiony brak poczucia humoru i ponure smutactwo to wyróżniki większości pisolubych...a mówi się,że humor znamionuje inteligencję...prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:51 łuczak żyje ze stanowiska które jest w gesti PO.Radna przyznała że boi sie łuczaka bo facet dziwnie się zachowuje.Miała prawo bać się narkoradnego bo nie widomo co w zwidzie narkotycznym przyjdzie mu do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:43 uuuuuuuuu wściekłość zalewa ci oczy.wyluzuj się gdybyś siedzial w tej chwili na pomoście nad jeziorem to kochałbyć cały świat.Ja kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 13:20 nie zauważyliśmy.a wy zauważyliście?gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 07.08.09, 13:47 Gość portalu: ecik napisał(a): > nie zauważyliśmy.a wy zauważyliście?gdzie? no co ty?tv trwam nie oglądasz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:41 nie oglądam ale pytałem babci i nie zauważyła.Widocznie masz przewidzenia oglądając TRWAM i wszystko ci się kojarzy z Jacyną- Witt. to społęcznie niegroźne bylebyś nie posunął się do aktów przemocy bo eskalujesz nienawiścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:20 Razem z Misiem ,tym od afery narkotykowej mogą dużo zdziałać.Mogą się opluć, obsmarkać, pobełkotać ale mogą być też niebezpieczni bo to po takich to się można wszystkiego sPOdziewać! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Jacynowa-autorka nowej Konstytucji 10.08.09, 11:44 Gość portalu: mikesz napisał(a): > Razem z Misiem ,tym od afery narkotykowej mogą dużo zdziałać.Mogą > się opluć, obsmarkać, pobełkotać ale mogą być też niebezpieczni bo > to po takich to się można wszystkiego sPOdziewać! nie wierzę,by jacyna miała się opluć lub obsmarkać,to wszak dama.prowincjonalna,ale zawsze i do tego w golfa gra!niebezpieczeństwa też nie stwarza,chyba że ktoś się zachłyśnie ze śmiechu,czytając uwagi,które tu zamieszcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar nie żałuj! 10.08.09, 11:40 Gość portalu: ecik napisał(a): > nie oglądam ale pytałem babci i nie zauważyła. może powinieneś zainwestować w nowe okulary dla babci?niech sobie starowinka obejrzy tv.wnuk jej się nie udał,więc chociaż trochę radości jej się należy na starość.tylko uważaj,żeby ci dowodu nie schowała! Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Znów duże zainteresowanie blogiem MJW 10.08.09, 11:52 widać że radna potrafi zainspirować dyskusję skoro nawet żarcik intelektualny potrafił tak bardzo zainteresować forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg Re: Znów duże zainteresowanie blogiem MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:09 bo nasza radna jest inteligentna więc stosuje inteligentne prowokacje.To się ceni,bo wyciąganie publiczne fiutów czy świńskich ryjów do inteligentnej prowokacji nie należy. a tak swoją drogą to pomysł ciekawy,problem może mieć Partia Kobiet , bo należałoby wtedy powołać Partię Kobiet Kobiet i Patię Kobiet Mężczyzn ale jak proponuje radna nie patrząc na preferencje seksualne ale na płeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar inspiracja 10.08.09, 13:53 as9943 napisał: > widać że radna potrafi zainspirować dyskusję skoro nawet żarcik > intelektualny potrafił tak bardzo zainteresować forumowiczów. oczywiście!najbardziej zainspirowała samą siebie do wpisania kilku bałwochwalczych wpisów na własny temat...a przecież byle jakiej inspiracji by się nie poddała!musi więc być bardzo inspirująca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: inspiracja IP: 62.69.220.* 10.08.09, 14:33 może nawet anamar to ukryta gośka Odpowiedz Link Zgłoś
anamar a kuku! 10.08.09, 15:36 Gość portalu: as napisał(a): > może nawet anamar to ukryta gośka dalibóg!rozszyfrował mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
amator.szczecin Re: MJW o parytecie 10.08.09, 13:46 A kim jest ta Pani? To ta co pod pozorem reklamy firmy, w której pracuje, promowała siebie? Obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pypeć Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:53 Nie, tamta nazywała się Renata Zaremba i jest z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: MJW o parytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:31 ale obydwie ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: MJW o parytecie 10.08.09, 21:06 Nie mój przedział wiekowy, ale chciałbym żeby moja kobieta tak wyglądała za 20 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar dingo 11.08.09, 11:15 tateti napisała: > Nie mój przedział wiekowy, ale chciałbym żeby moja kobieta tak > wyglądała za 20 lat ;) no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za 20 kilo parówek nawet jej nie powącha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazepa Re: dingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:14 ale o co ci chodzi?ty jestes normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: dingo 11.08.09, 14:12 przepraszam mazepo.następnym razem postaram się pisać prościej,tak by posty były nawet dla ciebie zrozumiałe i jasne.wybrałeś sobie (zapewne nieświadomie)poetycki nick,więc mogłam sądzić, że metafora będzie dla ciebie zrozumiała.tymczasem,metafora...trudne słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar propozycja 11.08.09, 14:28 anamar napisała: > przepraszam mazepo.następnym razem postaram się pisać prościej,tak by posty był > y > nawet dla ciebie zrozumiałe i jasne.wybrałeś sobie (zapewne > nieświadomie)poetycki nick,więc mogłam sądzić, że metafora będzie dla ciebie > zrozumiała.tymczasem,metafora...trudne słowo! przy okazji proponuję,by z uwagi na panią małgosię i jej zwolenników nie używać w postach trudnych słów, typu parytet,metafora, itp.w końcu dyskusja ma sens tylko wtedy, gdy jest zrozumiała dla wszystkich biorących udział. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: propozycja 11.08.09, 15:27 > no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za 20 kilo > parówek nawet jej nie powącha... Rzeczywiście - wykwintny język oraz subtelna metafora, czyli absztyfikant w całej krasie. I język odpowiadajacy chłopcom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: propozycja 12.08.09, 13:00 tateti napisała: > > no ie róbcie z niej lesby! a za 20 lat najbardziej dziki dingo za > 20 kilo > > parówek nawet jej nie powącha... > > Rzeczywiście - wykwintny język oraz subtelna metafora, czyli > absztyfikant w całej krasie. I język odpowiadajacy chłopcom z PO. język,jak się okazuje zbyt subtelny dla sklonowanych "miłośników"małgosi, nadających z jednego kompa.stąd propozycja,by pisać do nich prościej i łatwiej.może zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:19 twoje kretyńskie teksty możesz sprzedawac swojej mamusi,widzisz glupku,nie jesteś w stanie ustalić ilośc kompów więc kituj głupszych od siebie ale takich niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak O, Pacynę widzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:38 Widzę że pani Pacyna-Witt wyhodowała sobie na tym forum stadko posłusznych kundelków, popierających ją we wszystkim. Za chwilę będziecie ją popierać, choćby na swoim blogu miała twierdzić, że gó... nie śmierdzi tylko pachnie. Ale niech tylko poczeka aż wygra (hahaha) wybory to słowa poparcia zmienią się na wiadro pomyi za wszystko co powie lub wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazepa nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:50 i nie przekręcaj czyjegoś nazwiska. Czy bawi cię PółTusk, Napie...lski,Nichujtras , Ksyfek, wAriatłukowicz? a swoją drogą nie wpadło ci do głowy że Jacyna-Witt ma zwolenników bo jest zwyczajnie dobra i konkretna w tym co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:55 Moralność pani Dulskiej? Jakoś nikomu tu nie przeszkadza pisanie "Kżystek", "Jarmołek", czy, o zgrozo, "Ciecin" (za to ostatnie jaja bym pourywał), więc, mazepo, bądź tak miły i nie pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:57 Poza tym, czy jest dobra i konkretna ocenimy, jak już jakimś cudem wygra wybory. Na razie tylko popisuje się znajomością polskiego w piśmie, bo więcej z tego bloga nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:14 No widzisz, to i tak duuuuużo więcej niż POzostali POlitycy. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: nie stosuj chamskich chwytów 12.08.09, 13:03 Gość portalu: Szczecinomaniak napisał(a): Na razie tylko popisuje się znajomością polskiego w piśmie, bo więcej z tego > bloga nie wynika. od małgosi,zdecydowanie nie można więcej wymagać!a i z tą znajomością polskiego,różnie bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:10 Kiepsko szcekasz, możesz dostać wyPOwiedzenie.Do ataku, ciapek!no bo nikt psa nie nazywa absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyamator Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:21 daj mu spokój,niech POdbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: nie stosuj chamskich chwytów IP: 62.69.220.* 12.08.09, 13:34 kiedyś młodośc w polityce była atutem ale po rzadach PO w Szczecinie nikt nie ma wątpliwości że to jest garb.Aktualnie rządzący cały czas to udawadniają . Odpowiedz Link Zgłoś