Dodaj do ulubionych

RADIO MARYJA

IP: *.a.pppool.de 21.05.04, 09:32
KOCHANI , proszę o podanie częstotliwości na których nadaje wieczorem Radio
Maryja swój program. Mogę słuchać tylko na FALACH krótkich w radiu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: RADIO MARYJA 21.05.04, 20:21
      www.radiomaryja.pl/01.htm
      -niestety nie wiem gdzie szukać fal krótkich
      • Gość: lol Re: RADIO MARYJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:57

www.faktyimity.pl/koszulki.html
        • Gość: xyx Re: Pytania do Piotrka i...oszołoma (przy okazji) IP: *.wlan.pl 22.05.04, 10:41
          Piotrek!
          Myślę, że ciebie audycje Radia Maryja obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg.
          Pragniesz wciągnąć ludzi takich jak ty w dyskusję, która zakończy się...
          opluwaniem tej rozgłośni. To taka stara ubecka socjotechnika.

Dlaczego pytasz się o to samo na innych forach? Szukasz Radia Maryja na falach
          krótkich? czy tak trudno pokręcić gałką po skali?

• Gość: Tolek Banan Re: Pytania do Piotrka i...oszołoma (przy okazji) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 12:34
            on by pewnie chciał pokręcić gałką co niektórych ojców i zwolenników
            RM....Wiadomo jak to jest - celibat, wąskie widełki zachowań, nietolerancja i
            zawężenie światopoglądu prowadzą do różnego rodzaju zboczeń i dewiacji...(jak
            np jeden biskup całkiem niedawno....)
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Pytania do Piotrka i...oszołoma (przy okazji) 24.05.04, 17:11
              Gość portalu: Tolek Banan napisał(a):

> on by pewnie chciał pokręcić gałką co niektórych ojców i zwolenników
              > RM....Wiadomo jak to jest - celibat, wąskie widełki zachowań, nietolerancja i
              > zawężenie światopoglądu prowadzą do różnego rodzaju zboczeń i dewiacji...(jak
              > np jeden biskup całkiem niedawno....)

-twoje teorei lewaku maja sie do rzeczywistości jak pięść do nosa..przyczyną
              dewiacji jest grzech, grzech pychy i pogardy dla zasad moralnych...
            • Gość: jacek Re: Pytania do Piotrka i...oszołoma (przy okazji) IP: *.smk.gda.pl 24.05.04, 23:35
              nie wiem
          • santiago78 Znowu o Radiu Maryja... 22.05.04, 18:42
            zerknij sobie ile było wątków na ten temat, ile dyskujsi, a przede wszystkim
            jadu i nienawisci pod adresem Ojca Rydzyka...a z drugiej strony, co zastanawia
            racjonalna argumentacja broniąca Ojca Rydzyka jako obywatela, który ma prawo do
            korzystania ze swobód...
            nie bedę powtarzał swych postów, ani przytaczał innych, bo po co...
            zawsze znajdzie się jakiś nawiedzony komuszek czy oglądacz gazety wyborczej i
            będzie bredził jak w malignie...
            • Gość: :-)) Re: Znowu o Radiu Maryja... IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 24.05.04, 15:30
              A Ty, przeciwniku GAZETY WYBORCZEJ, co robisz na forum GAZETY WYBORCZEJ?
        • Gość: pizarro lol L! Wojak Szwejk takich jak ty nazywał idiotą! IP: *.torun.mm.pl 24.05.04, 20:18
          • Gość: lol Re: lol L! Wojak Szwejk takich jak ty nazywał idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:44

Gratuluję autorytetu w postaci Szwejka !
            Gratuluję wzorca w postaci hiszpańskiego bandziora !
            Opinie komucha Haska wkładane w usta sympatycznego kretyna wygłaszane przez
            wielbiciela katolowego "Eichmana" z Peru napawają mnie prawdziwym przerażeniem.
            Albo ty masz schizofrenie albo ja zapiszę się do tej żydowskiej sekty rzymskich
            katoli. lol
            • Gość: cortez Re: lol L! Wojak Szwejk takich jak ty nazywał idi IP: 212.122.214.* 24.05.04, 23:12
              Gość portalu: lol napisał(a):

>
              > Gratuluję autorytetu w postaci Szwejka !
              > Gratuluję wzorca w postaci hiszpańskiego bandziora !
              > Opinie komucha Haska wkładane w usta sympatycznego kretyna wygłaszane przez
              > wielbiciela katolowego "Eichmana" z Peru napawają mnie prawdziwym
              przerażeniem.
              > Albo ty masz schizofrenie albo ja zapiszę się do tej żydowskiej sekty
              rzymskich
              >
              > katoli. lol

ej, panie....co jarasz, ze takie teksty wypisujesz....niezły odlot musisz
              mieć....
              • niezlomny.prawicowiec Każdy kto nie słucha się Ojca Rydzyka, RM i ND ... 27.06.04, 14:22
                ... to chuj !
                • Gość: Karol W. Re: Każdy kto nie słucha się Ojca Rydzyka, RM i N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:41
                  niezlomny.prawicowiec napisał:

> ... to chuj !

santiago78 znowu został przywołany ... .
    • p_u_k do corteza :-) 28.06.04, 11:59
    • p_u_k o wątku głównym i do corteza 28.06.04, 12:15
      cieszę sie, że jest w polsce miejsce na radio maryja, radio puls, zetkę, rmffm,
      gazety wyborczą, nie, nowości, przekrój, wprost, fakt, rzeczpospolita... itd,
      itp..

a teraz do corteza
      proszę ciebie i tobie podobnych... abyś nie rzucał pochopncyh opinii i nie
      sugerował, iż jak to ująłeś "jara", gdyż wystawiasz świadectwo swojego braku
      inteligencji, oczytania i chocby wykształcenia na poziomie maturalnym :-)
      z pewnością się mylę... więc z góry przepraszam, bo z pewnością literaturę i
      jej historię masz w małym palcu...
      jesli jednak nie jest tak... to może lepiej nie zabierać głosu?
      gdyż to, iż czegoś nie rozumiesz znaczy tylko to, iż TY czegoś nie rozumiesz, a
      nie, że ktoś napisał głupoty, dlatego uprzejmie proszę miarę swojej wiedzy
      przykładaj wyłącznie do siebie

pozostający z szacunkiem
      puk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka