Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog

27.01.06, 18:59
Bardzo proszę o namiary na dobrego i sprawdzonego lekarza.Bardzo dziekuję :)
Obserwuj wątek
    • drozdilla Re: Dobry ginekolog 29.01.06, 13:04
      polecam dr.Didkowskiego to zast.ordynatora ginekologii na Bielanach.prywatnie
      przyjmuje na ul. filtrowej 29.naprawde swietny lekarz.
    • scotie Re: Dobry ginekolog 30.01.06, 19:55
      polecam dr Stankiewicza, przyjmuje w Matopacie na wrzosach.Jest konkretny i ma
      dobrze wyposażony gabinet, dzięki czemu robi badania np. usg na miejscu.
      Natomiast dr Didkowski, kiedy miałam kłopoty z hormonami a w z wiązku z tym z
      cerą, powiedział,że taka moja uroda...dziękuję za takiego lekarza.
      • kasjopeatorun Re: Dobry ginekolog 30.01.06, 21:49
        Dziękuję bardzo :) a co sądzicie o dr Marchwińskiej albo dr Jackowskim ??
        • scotie Re: Dobry ginekolog 31.01.06, 10:37
          O dr Marchwińskiej słyszałam,że jest dobrym fachowcem, ale nie byłam u niej
          • jo_na1 dr Marchwińska... 31.01.06, 11:47
            ...to wspaniała lekarka, bardzo dobry fachowiec. Poza tym przemiła kobieta,
            wspaniały człowiek. Od lat jestem jej pacjentką, teraz też moja córka, która
            trafnej diagnozie dr Marchwińskiej zawdzięcza życie.
            • izu7 Re: dr Marchwińska... 01.02.06, 20:29
              Witam! Zwiedziłam trochę ginekologów w Toruniu i oto moje zdanie:
              Najlepsi ginekolodzy to : dr Koch, dr Jackowski, dr Gbiorczyk, dr Danninger.
              Dr Marchwińskiej z całym szacunkiem - nie polecam!!!
              Wybór nalezy do Ciebie...
              • kasiakkj Re: dr Marchwińska... 01.02.06, 22:17
                Ja mogę Ci polecić dr Jackowskiego. Prowadził moją ciążę,właściwie to muszę
                dodać trudną ciążę bo wysokiego ryzyka i spisał się rewelacyjnie.Kiedy tylko
                mialam problem mogłam dzwonić nawet na komórkę.Przyjmuje na Szosie
                Chełmińskiej -na wprost Plusa,ale nie pamiętam jaki numer.Ostatnio nawet
                wyposażył się w usg u siebie w gabinecie,naprawdę super lekarz.
              • kasiakkj w temacie miał być dr Jackowski,sorki 01.02.06, 22:18
                :)
              • ela7734 Re: 04.02.06, 13:58
                Którego z lekarzy proponujecie do porodu? Gdzie mozna znaleźć adresy kontaktowe?
                Czy oni pracują w szpitalu czy maja tylko gabinety?Jestem obecnie w 22 tygodniu
                i chodzę do przychodni.Kogo wolicie z lekarzy- kobietę czy mężczyznę?
                • goskaw23 Re: ela7734 05.02.06, 15:30
                  ja też obecnie jestem w ciąży, w 24 tyg. i nigdy w życiu nie pójdę do lekarza w
                  przychodni(mam bardzo niemiłe wspomnienia)
                  mój lekarz prowadzący to dr Piotr Wojtynek, przyjmuje w Matopadzie
                  niestety nie pracyje w szpitalu
              • ela7734 Prośba 13.02.06, 15:09
                Czy może mi ktoś podać namiary do dr Kocha?
                • alexxja Re: Prośba 13.06.06, 12:33

komórka -0601349549
                  Dr.Koch - jeszcze nie spotkałam tak miłego lekarza, dzięki niemu mojej córeczce
                  nic się nie stało- powiedział: jutro rodzimy - i urodziłam. Dziecko urodziło
                  się z infekcją, łożysko było całkowicie zużyte jeszcze parę dni i nie wiadomo
                  jak by się skończyło. Przy porodzie trzymał za rękę, masował plecy- naprawdę
                  wspaniały ,zawsze można zadzwonić na komórkę-gorąco polecam
              • vivien78 Re: dr Marchwińska... 18.02.06, 21:54
                zgadzam się...Jacek Gbiorczyk jest faktycznie fantastyczny.
                on długi czas pracował w mieście w którym mieszkam...
                tu ma tłumy...(w wąbrzeźnie)
                w toruniu chyba przyjmuje na uniwersyteckiej
    • hippocamp Re: Dobry ginekolog 07.02.06, 11:00
      Witam. Dr Marchwińska jest bardzo dobra w usg płodu jeżeli chodzi o wady
      wrodzone, zespoły genetyczne. Ma duże doświadczenie i jest bardzo dokładna w
      tym, co robi. Natomiast najlepszy, szczególnie jeżeli chodzi o zagrożoną ciążę,
      jest dr Stankiewicz. Jeżeli ciąża jest fizjologiczna, kobieta zdrowa, to wtedy
      lekarz według uznania, każdy jest dobry. Pozdrowienia.
      • behemot17 Re: Dobry ginekolog 07.02.06, 12:22
        dr Stankiewicza bym nie polecala, bo przez 9 miesiecy nie zauważył, że mam
        niedorozwoj łożyska i o maly włos moje dziecko byloby cięzko chore; poza tym
        naciąga na wizyty; dlatego polecam rzeczywiscie dobrego ginekologa dr
        Łukasiewicza - nie naciaga finansowo, bada wszystko łącznie z piersiami, co sie
        u ginekologow nie zdarza; usg i cytologia wszystko na miesjcu;jest ludzki;
    • noether Re: Dobry ginekolog 08.02.06, 13:32
      Pzry moim trybie pracy (nieokreslone godziny i ciagle wyjazdy, czesto
      niespodziewane) nie moge sobie pozwolic na umiawinie wizyt na 10tyg wczesniej
      (stankiewicz)lub 2 marchwinska, bo ie wiem co i gdzie bede jutro, a sa
      przypadki ze pilnie musze sie zjawic u lekarza, wiec u tych z gornej polki nici
      z wizyty, szkoda, bo zastal mi APL, gdzie moge nastepnego dnia byc przyjeta,
      ale dr. krupinska i dankowska..no coz, dobrze ze jestem zdrowa, nie wiem tylko
      co poczne, kiedy zdecydje sie na dziecko...
      pozdrawiam
      PS kasjopea, na kogo sie zdecydowalas?
      • kasjopeatorun Re: Dobry ginekolog 08.02.06, 19:27
        Po lekturze ,troszeczke sie zakreciłam :)ale ostatecznie zapisałam sie do
        dr.Stankiewicza. UWAGA : na 20 marca !!! Na szczeście nic mi nie dolega i moge
        poczekać. Dziękuje wszystkim za komentarze :)
    • katrin32 Re: Dobry ginekolog 08.02.06, 17:40
      Ja również z pełną odpowiedzialnością polecam dr Jackowskiego. Swietny
      specjalista o wysokiej kulturze osobistej! Miły, rzetelny, bardzo dobrze
      oczytuje i interpretuje obraz USG. Przyjmuje w plombie na ul.Chełmińskiej na
      przeciwko Plusa. Nr do rejestracji: (056)6510492
      • rewers8 DOKTOR MIZAREWICZ !! 08.02.06, 19:30
        Polecam doktora Mizrewicza. To przy tym najlepszy spec od usg wśrod torunskich
        ginekologów. Ma świetny sprzęt i prowadzi szkolenia dla lekarzy starajacych się
        o certyfikaty. Przyjmuje na Żeglarskiej 31 w poniedziałki i czwartki.
        • gosia305 Re: DOKTOR MIZAREWICZ !! 09.02.06, 23:56
          Polecam dr Jackowskiego(jestem w 25 tygodniu ciąży) jest miły, uprzejmy,
          znakomity fachowiec i pracuje w szpitalu.
          Planując ciążę byłam u dr Stankiewicza, wizyta trwała 7 minut, chyba pan doktor
          strasznie się spieszył, nawet nie wspomniał o kwasie foliowym, nie było też
          żadnych innych zaleceń - nie polecam.
          • mirekl1202 Re: DOKTOR DROZDZAL 11.02.06, 18:24
            Witam,
            Wiec i ja dorzuce swoje 3 grosze.
            Moja zona chodzi do dr Drozdzala - przyjmuje na rogu Matejki i Mickiewicza.
            Zona chodzi do niego od ladnych kilku lat - obecnie spodziewamy sie trzeciego
            dziecka - i zawsze byl rewelacyjny. Bardzo dokladny, swietny fachowiec.
            Polecam.

• aagusia1 Re: DOKTOR DROZDZAL 15.02.06, 21:28
              Ja tez chodziłam w czasie ciąży i na kontrole po urodzeniu coreczki do dr
              Drożdżala. Zgadzam się z tym co napisał Mirekl202. To świetny fachowiec i
              sympatyczny człowiek. Jestem mu bardzo wdzięczna.
              • mirekl1202 Re: DOKTOR DROZDZAL -> POLECAM ! 15.02.06, 22:33
                ooo, jak milo :)

no to jeszcze nawiaze tylko do tego co pisala kasiakkj o Jackowskim ...
                do Drozdzala mozna tez dzwonic na komorke :)
                USG tez ma - i to dlugo :)
                + jeszcze wiele wiele innych (wliczajac w to fakt, iz kiedy rodzila mi sie
                corka - po telefonie - zjawil sie by odebrac porod). REWElACJA !
                slowem - jako facet piszac - nie znam lepszego ginekologa w Toruniu :)

POLECAM !
    • madija Jackowski 13.02.06, 10:57
      A czy ktoś może wie, gdzie (dokładny adres) przyjmuje Jackowski? :)
      • mirekl1202 Re: Jackowski 13.02.06, 15:59
        Co do Jackowskiego - to powiem Ci, ze na dwa dni przed porodem na USG zapieral
        sie, ze corka bedzie miec 2,6 kg i ze lozysko ma pierwszy stopien. Wyszlo na
        to, ze miala 3400 i lozysko bylo ok.
        Szkoda gadac :(

• madija Re: Jackowski 14.02.06, 15:46
          uuu...to chyba sobie odpuszczę... dzięki za informację!
        • izu7 Re: Jackowski 18.02.06, 22:09
          Słuchaj mirek1202!!! Nie oceniaj dr Jackowskiego tylko pod tym względem!!!!
          Waga z USG bardzo często nie zgadza się z tą realną. Sławny dr Paluszyński mi
          takze okreslił kilka dni przed porodem wagę dziecka na USG około 3300g a córcia
          urodzila się z wagą 2840!!! Bardzo polecam dr Jackowskiego ,pomimo, ze nie
          prowadził mojej ciązy. Leżałam długo na patologii ciązy i miałam okazję
          przyjrzec się jak opiekuje się swoimi pacjentkami na co dzień.Szczerze polecam!
          • jolalojalna4 gbiorczyk 19.02.06, 12:58
            vivien78 ma rację...ten facet jest ok.
          • mirekl1202 Re: Jackowski 21.02.06, 23:38
            no wiesz ...
            kazdy ma prawo do swojej opinii - wiec szanuje Twoja - ale pozostane przy
            swojej. tak jak pisalem - wszystko u Jackowskiego bylo nie tak - a w
            rzeczywistosci bylo inaczej. wiesz - przerazil mnie tym, jak w 39 tyg. ciazy
            powiedzial, ze lozysko ma 1 stopien. naczytalem sie wtedy co niemiara - a bedac
            przy porodzie, jak zona urodzila - specjalnie podszedlem obejrzec te lozysko i
            wypytac lekarz, ktora byla przy porodzie (kobieta - nazwiska nie pamietam) -
            jak ocenia stopien. i bylo lozysko podzielone, i byly juz te zwapnienia - a to
            juz 3 stopien. wiec po diabla facet stresuje mi zone, w dodatku pieprzac
            (przepraszam, ale sie wkurzylem), ze dziecko jest za male. Marysia urodzila sie
            10/10, i duza, i wagowo ok - tylko mi zone zestresowal.
            A Drozdzal - jak zadzwonilem sie wyzalic/wypytac - nastepnego dnia przyszedl,
            zbadal DOKLADNIE zone - zrobil wyniki USG na dwie rozne metody - potwierdzily
            sie, przyjechal rano w dniu porodu wypytac co i jak, dzwonil zaraz po porodzie
            i byl nastepnego dnia na polozniczym na badaniu.
            Lekarz sprawdzony, i zona i ja mamy do niego pelne zaufanie. Poszla do Niego
            kuzynka - jest zachwycona.
            I tyle mojej opinii :)
            Pozdrawiam.
            • lucy07 Re: Jackowski 13.06.06, 21:57
              "mirek" Zaczynam odnosic wrażenie, że albo sam jestes dr Drożdżal albo jesteś z
              nim spokrewniony. Nie zauważyłam,żeby na jakimkolwiek forum dot. lekarzy
              ginekologów mąż swojej zony wypowiadał się z takim entuzjazjem i zaciekłością
              odn. jej lekarza GINEKOLOGA. A ja polecam dr Kipigrocha.
    • dosia74 Jackowski czy Stankiewicz??? 18.02.06, 14:25
      A którego z tych dwóch ginekologów byście poleciły...?
      • lucy07 Re: Jackowski czy Stankiewicz??? 18.02.06, 20:39
        Jackowski, Stankiewicz dość oschły...a także polecam Paluszyńskiego i
        Kipigrocha.O Drożdżalu nigdy nie słyszałam.
        • lena992 MOJE TRZY GROSIKI 19.02.06, 13:34
          Byłam wczoraj przy porodzie mojej siostry.
          • lena992 Re: MOJE TRZY GROSIKI 19.02.06, 13:49
            Bardzo miłe wrażenie wywarł na mnie dr Koch. Konkretny i czuły lekarz. Ma
            wspamniałe podejście do pacjentek. Poza tym na dzień dobry przedstawił się
            czego do tej pory nie spotkałam u nikogo innego.Dużo z siostrą rozmawiał i
            wprowadzał ją w spokoju w każdą nową część porodu. Zawsze doradzał jak
            prztrzymać najgorsze bóle i kiedy zaistniała potrzeba zlecał leki przeciwbólowe.
            WczoraJSZY DZIEŃ ZAPAMIĘTAM NA DŁUGO
            • doka1 Re: MOJE TRZY GROSIKI 19.02.06, 20:59
              Nasz poród 2 i pol roku temu tez odbieral dr Koch i uratował mi życie, goraco
              polecam. Nie byl moim lekarzem prowadzacym, podczas porrodu widzialam go
              pierwszy raz, a byl cudny. Niestety wtedy nie mial usg w gabinecie bo
              zdecydowalam sie chodzic do niego po ciazy nie wiem jak teraz, ostatni raz
              bylam Niego 2 lata temu. Super ciepły człowiek.
              • monikaj1 Re: MOJE TRZY GROSIKI 19.02.06, 23:16
                Ja chodzę do dr Stankiewicza - jestem zadowolona. Gdy leżałam w szpitalu po
                porodzie, bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie doktor Drożdżal.
    • dosia74 Leczenie niepłodności 20.02.06, 19:29
      Słuchajcie... Który z toruńskich lekarzy (albo i nie toruńskich) jest
      najlepszy, jeśli chodzi o leczenie niepłodności..? Bardzo bym była wdzięczna za
      wszelkie uwagi i namiary :)
      • izu7 Re: Leczenie niepłodności 20.02.06, 20:01
        Przy szpitalu na Bielanach jest Klinika Rozrodcozści. I tam sie własnie
        niepłodnością zajmują na NFZ.Już nie pamiętam kokretnie kto tam przyjmuje ,ale
        jest kilku lekarzy, m.in. dr Łojko ( tylko do niego nie chodź!!!) . Poza tym
        wiem,że tacy lekarze jak Gawiński i Paluszyński niejednej dziewczynie pomogli
        zajśc, więc w ciemno możesz do nich się udac na prywatną wizytę!!!
        • ela7734 Re: Leczenie niepłodności 20.02.06, 22:11
          W poradni na Bielanach pracuje dr Łojko i dr Koch. Ale do nich są duże kolejki.
          Co do Paluszyńskiego jest drogi i sama musisz płacić za badania. On tylko daje
          skierowania a Ty musisz wszystko płacić. Nie wspomną,że jest on drogi .Samo
          otwarcie klamki do gabinetu juz kosztuje ,a co dopiero jak przyjdzie Ci kupowac
          leki.Trudno cokolwiek doradzić.
    • k.chojnicka Dr.Kustra polecam 21.02.06, 18:33
      Dr.Kustra przyjmuje w przychodni kolejowej i jest jedynym lekarzem ktorego moge
      z czystym sumieniem polecic ( jesli chodzi o przychodnie), natomiast co do dr
      Jackowskiego-bardzo dobry fachwiec i to samo tyczy sie do dr
      Gawińskiego.Lerzalam na patologii 5 dni i jestem naprawde mile
      zaskoczona.Lekarze bardzo mili,maja czas dla pcjenta,pielegniarki tez super :)
      Co do dr Krupinskiej- nie polecam zachowuje sie jak rzeznik nie jak
      lekarz.Bardzo niedelikatna, malostkowa taka jak 20 lat temu.Dr Dankowska milsza
      ale co z tego jak niedouczona.Stwierdzila u mnie ulozenie posladkowe ( co bylo
      nieprawda bo tego samego dnia badali mnie w szpitalu) natomiast nie zauwazyla
      rozwarcia na 1 cm i szyjki na 1,8 .Tragedia!! Te 2 panie nadaja sie tylko do
      wypisywania recept na tabletki antykoncepcyjne.Pozdrawiam
      • floo1 Re: Dr.Kustra polecam 14.06.06, 20:17
        tak,Kustra może i dobry ale jego pielegnierka ,zupelnie bez kultury,Może to dla
        niej normalka,ale ja bylam strasznie zażenowana,jak lezalam na "fotelu" w
        wiadomej pozycji,pan Kustra mnie badal,a ona jak gdyby nigdy nic stanela w
        otwartych drzwiach i sobie z nim urzadziła pogawedke.Nikt mnie tak nigdy nie
        upokorzył:(
    • martini.martini Dobry ginekolog ale nie prywatny... 22.02.06, 14:42
      witam drogie Panie!
      jak w temacie-szukam dobrego ginekologa(kobiete)od jakiegoś czasu męczę sie z
      uciążliwym otarciem, pani ginekolog u której byłam dała mi maść która dała
      zerowe efekty.prosze o rady do kogo i gdzie najlepiej sie udać.
    • marcus252 Re: Dobry ginekolog 09.03.06, 09:38
      kasjopeatorun napisała:

> Bardzo proszę o namiary na dobrego i sprawdzonego lekarza.Bardzo dziekuję :)

podciagam
    • tymek45 Re: Dobry ginekolog 14.06.06, 06:44
      .
      • saga81 Re: Dobry ginekolog 15.06.06, 11:50
        a jest jakiś miły lekarz który przyjmuje na kasę chorych?

zauważyłam, że polecacie kogoś z przychodni kolejowej - czy długo trzeba czekać na wizytę?
    • student51 Re: Dobry ginekolog 22.06.06, 06:35
      Nie ma dobrych ginekologów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka