13.03.06, 22:24
mam pytanko:
czy jestescie za tym, zeby w toruniu wprowadzili zakaz palenia w pubach, albo chociaz w czesci? sama jestem niepalaca, i strasznie mnie drazni, jak ide ze znajomymi na pare godzinek, i wychodze, jakbym 3tygodnie w kotlowni siedziala. Nie mowie, zeby wszedzie byl zakaz, ale chociazby w czesci pubow.

Czekam na Wasze glosy!
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: Palacze! 13.03.06, 23:14
      poczukaj w archiwum
      • drahimek Re: Palacze! 13.03.06, 23:18
        Poczukaj, poczukaj !
    • kres_ludzkosci Re: Palacze! 14.03.06, 00:59
      a moze by tak zakaz niepalenia w pubach dla palacych??

slowskowyt.blox.pl/

joannaz37 napisała:

> mam pytanko:
      > czy jestescie za tym, zeby w toruniu wprowadzili zakaz palenia w pubach, albo c
      > hociaz w czesci? sama jestem niepalaca, i strasznie mnie drazni, jak ide ze zna
      > jomymi na pare godzinek, i wychodze, jakbym 3tygodnie w kotlowni siedziala. Nie
      > mowie, zeby wszedzie byl zakaz, ale chociazby w czesci pubow.
      >
      > Czekam na Wasze glosy!
      • cichojasny Re: Palacze! 14.03.06, 01:26
        tudzież zakaz wychodzenia z domu będąc chorym. mnie np. wściekają smarkający
        ludzie w tramwaju od których latwo jakiegoś wirusa złapać.
        o zakazie używania prywatnych samochodów już kiedyś pisałem w bliźniaczym wątku.
        a sam bardzo chętnie zaobaczyłbym (serio!) zakaz posiadania psów w budynkach
        wielorodzinnych. jak nie chcę dymu - nie idę do knajpy. gó.. na chodniku i
        godzinne ujadanie mam na codzień bez możliwości uniknięcia.

a na serio: weźcie się w koncu zorganizujcie skoro tak wam ten dym niszczy
        zycie (i ponoć, jak wcześniej pisano, tyle was jest) i np. urządźcie akcję
        bojkotu knajp w których się pali. zasypcie listami właścicieli knajp. etc. bo
        te ględzenie o zakazie palenia robi się monotonne.
        • kres_ludzkosci Re: Palacze! 14.03.06, 01:40
          zdelegalizowac wsystkich:)

slowskowyt.blox.pl/
        • izawawa Re: Palacze! 14.03.06, 01:49
          Przypuszczam , że gdyby niepalący zbojkotowali knajpy , knajpiarze nadal
          mieliby się świetnie :))
    • jan996 Powinny byc takie i takie - jasno określone. 14.03.06, 08:52
      Powinny byc takie i takie - jasno określone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka