IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.11, 16:58
Witam,
Czy ktos mial moze jakies doswiadczenia z ta linia lotnicza? Mam glownie na mysli kwestie nizszej ceny biletu w momencie kiedy zbliza sie termin lotu a wykupiona zostala ich mala ilosc. Czy ta linia stosuje takie zasady?
Lot jest na trasie Londyn-Melbourne na poczatku lipca ( interesuje mnie tylko w 1 strone ) W tej chwili jest to ok 3k i zastanawiam sie czy bookowac czy moze czekac...
Z gory dziekuje za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Air Asia IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:45
      ta linia sprzedaje bilety: najtaniej na 10 miesięcy przed lotem- im bliżej tym drożej.
      • untochables Re: Air Asia 10.06.11, 21:49
        o Olek ;) czarny bracie ;)))

tak jak powiedziła Olek - ta linia ma zasadę czym bliżej lotu tym drożej szczególnie na miedzy kontynentalnych
        • Gość: olek Re: Air Asia IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 14:03
          aczkolwiek niektórzy nawet rezerwując ze znacznym wyprzedzeniem ( np Sri Lankę) potrafią zapłacić stosunkowo duże pieniądze :)
          • untochables Re: Air Asia 11.06.11, 22:51
            ;) no popatrz ;) ale za to są umówieni na browra w bangkoku w marcu ;)))

to się nazywa myślenie perspektywiczne ;)

po za tym przelot na Cejlon juz domkniety ale nadal 13 dni nie ostawionych ;) w tajlandi i laosie ;)

tani lot można trafić ;) ale ułożyć Trip po okolicy za 5 USD już nie tak łatwo ;) bo kierunki już nie wychodzą bo w jedną strone tanio a w drugą drożej

generalnie wychodzi i tak jest ok ;)
            • Gość: czcza Re: Air Asia jak z odprawa? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 18:10
              Witam pytanie, lece z z KL do Johor Bahru liniami Air Asia a wracam Malaysiairlines tylko pytanie czy musze odprawiac sie online w Air Asia tzn drukowac samemu karte przed wylotem?
              I jak jest z odprawa z Malaysiaailines? Tam, chyba normalnie z biletem elektoniczym do okienka i tam dostaje karte pokladowa?
              • untochables Re: Air Asia jak z odprawa? 26.06.11, 10:11
                na LCCT KUL masz automaty do odprawy, jeśli na Johor Bahru wymagają odprawy elektronicznej to przy takim automacie odprawisz sie w niecałą minutke ;)
                • Gość: czacza Re: Air Asia jak z odprawa? IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 00:15
                  Jak to jesli wymagaja? Gdzie ja moge sie dowiedziec czy taki wymog jest czy tez nie ma?
                  Pozatym czy odprawa elektroniczna a odprawa online to to samo? Czy nie moge sie odprawic online w domy tzn wydrukowac karte pokladowa jak jest to w ryanair? I jak to bedzie z lotem AirAsia z Londyny do KL?
                  • Gość: czcz Re: Air Asia jak z odprawa? IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 02:41
                    untochables, najlepiej prosze cie o kontakt na gg jak mozna :)
                    Widze ze jestes jedyna osoba o duzym doswiadczeniu z lina AirAsia a i mi bedzie lepiej online z Toba pogadac :) lub napisz mi swoj numer telefonu na gg 3706072
                    pozdrawiam
                    • untochables Re: Air Asia jak z odprawa? 27.06.11, 08:21
                      napisałem do Ciebie na GG ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka