Dodaj do ulubionych

Nadprogramowe opłaty Ryanair'a ?

26.08.13, 23:09
Witam, zakupiłam w dniu dzisiejszym lot z Wrocławia do Hiszpanii z lini lotniczych Ryanair. Rzadko zdarza mi się latać toteż nie wszystko było dla mnie jasne przy zakupie biletu, dlatego wnikliwie czytałam i wgłębiałam się we wszystkie wątki. Mimo tego czuję sie oszukana przez wyżej wymienionego przewoźnika.
Otóż po przejściu całego trybu rezerwacji przy płatności widniała kwota łączna, całkowita 1205 zł. Jednak jak się okazuje z konta zostało mi pobrane 1309 zł. Kontaktowałam się w tej sprawie z moim bankiem PKO BP okazuje się że sam bank żadnych opłat za takie transakcje nie pobiera i cała kwota została zgarnięta przez Ryanair. Na e-maila dostałam potwierdzenie mojej rezerwacji wraz z kosztorysem całej transakcji i również widnieje tam kwota 1205zł. Zwracam się do forumowiczów z prośbą o krótkie wyjaśnienie tej sytuacji, być moze komuś juz z was juz przytrafiła się podobna sytuacja?
Obserwuj wątek
    • osiek Re: Nadprogramowe opłaty Ryanair'a ? 26.08.13, 23:29
      możesz sprawdzić gazetowego maila? Więcej możesz przeczytać w wątku obok: forum.gazeta.pl/forum/w,711,146525500,146525500,Ryanair_roznice_w_zaplacie_.html
      • 91magdalena Re: Nadprogramowe opłaty Ryanair'a ? 26.08.13, 23:35
        tak dziekuje, juz czytalam ten watek, zauwazylam go dopiero po moim wpisie
        • Gość: 45 Re: Nadprogramowe opłaty Ryanair'a ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 11:34
          wejdx na stronę mlecznepodróże.pl
          też niestety to jest opisane.
    • Gość: ak Re: Nadprogramowe opłaty - RADA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.13, 17:43
      Uwaga na końcową sumę i drobnym drukiem na zielono : latamyzwroclawia.pl/ryanair-jak-nie-dac-sie-podwojnemu-przewalutowaniu
      • Gość: kemot97 Re: Nadprogramowe opłaty - RADA IP: *.as13285.net 02.09.13, 21:09
        znajac zycie to dzialanie specjalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka