Gość: dx-man IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:49 Czy ktoś zna te linie? Mam tym lecieć z Wawy do Madrytu, zawsze latałem na tej trasie LOT-em i było OK, czy AIR Europa to jakiś low cost? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocnylot Re: Air Europa 05.09.05, 13:10 Zaden lowcost lecz partner lotu z sojuszu Star Alliance. Firma wieksza od Lotu. Druga co do wielkosci, po Iberii, hiszpanska kompania. Nie ma powodu do strachu. nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Air Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:17 Hiszpańkim członkiem sojuszu Star jest Spanair a nie Air Europa. Ale linia ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx-man Re: Air Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:23 Cieszą mnie pozytywne opinie, spodziewałem się czegoś podrzędnego w stosunku do LOT / IBERIA, itd., a tu miła niespodzianka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Air Europa 05.09.05, 15:20 Swiete slowa... Zgadza sie - Spanair. Air Europa stara sie o przyjecie do SkyTeam... nl Odpowiedz Link Zgłoś
m0i Re: Air Europa 05.09.05, 13:33 Leciałem miesiąc temu na tej linii - wszystko w porządku. To nie jest low-cost. Obsługa zasadniczo hiszpańska, ale w jedną stronę była polska stewardessa, w drugą - steward. Na pokładzie caetering w całości płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Air Europa IP: *.aster.pl 08.09.05, 21:10 lecialam AE kilka razy,w klasie turystycznej catering faktycznie platny,ale zawsze b. mila obsluga,wysoki komfort podrozy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś