Gość: ZAROWA IP: *.rccl.com 01.10.05, 21:10 POSZUKUJE NAJPROSTSZEGO I NAJTANSZEGO POLACZENIA Z gDANSKA DO mIAMI WYLOT W PRZYSZLYM ROKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juka11 Re: miami 02.10.05, 18:01 samoloty.onet.pl/ Alitalia ma tanie loty do Miami. Odpowiedz Link Zgłoś
juka11 Re: miami 11.10.05, 15:49 Zapomniałam napisać, żebyś sprawdził/a różne dni wylotu, ponieważ bywają różne ceny. Ja kupiłam bilety na 15.03.2006 z Krakowa do Tampy Alitalią i sprawdziłam, że taniej jest we wtorek i środę niż w np. w piątek czy poniedziałek. Dziwne. Do Miami jest jeszcze taniej niż do Tampy i zdecydowanie mniej przesiadek (tylko w Mediolanie). Sprawdzałam wylot z Krakowa, więc nie wiem jak jest z Gdańska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal imysz@wp.pl Re: miami IP: 146.38.90.* 12.10.05, 05:25 jak z Gdanska, to pewnie LH ... przyszly rok ma 365 dni ... wiec trudno stwierdzic, kiedy chcesz leciec ... jak do lutego, to moze byc cos takiego: za dorosla 1540 plus oplaty, ale jak we dwojke to za glowe 1155 PLN plus oplaty [...] Restryktywna taryfa na podróże w klasie ekonomicznej na połączenia Niemieckich Linii Lotniczych LUFTHANSA we współpracy z United Airlines. Sprzedaż od 15.SEP.2005 do 15.NOV.2005. Wyloty od 01.NOV.2005 do 28.FEB.2006, z wyłączeniem okresu od 15.DEC.2005 do 05.JAN.2006. Typ podróży - tam i z powrotem (Roundtrip). Wyloty z Warszawy, Gdańska, Poznania, Krakowa, Katowic, Wrocławia. Przelot via porty na terenie Niemiec. Stopovery w porcie tranzytowym - niedozwolone. Rezerwacja potwierdzona na całej trasie. Wykupienie biletu w ciągu 72 godzin od chwili rezerwacji,nie później niż 7 dni przed wylotem, nie później jednak niż do końca trwania sprzedaży promocji. Zmiana rezerwacji na wylot - niedozwolona. Zmiana rezerwacji powrotnej - dozwolona, za opłatą 385 PLN. Zmiana trasy - niedozwolona. Zniżki : BRAK Minimum pobytu - niedziela. Max pobytu - 3 miesiace. Zwrot przed rozpoczęciem podróży - niedozwolony. Zwrot po rozpoczeciu podróży lub w przypadku 'noshow' - niedozwolony. Podana cena nie zawiera tax i opłat lotniskowych oraz opłaty za wystawienie biletu. Liczba miejsc w promocji jest ograniczona [...] niestety LH odlatuje za szybko z FRA, zeby go zlapac i leciec z GDN tylko z jedna przesiadka ... zatem pozostaja dwie minimum ... w miare sprawnie i w miare po linii bedzie przez Washington ... czyli 08.15 do Frankfurtu - 10.00 - LOT potem 13.10 do Washington - 15.55 - LH i na koniec 17.45 do Miami 20.32 - United ... powrot jest lepszy ... bo mozna leciec Miami - Frankfurt bez kucania po drodze powodzenia Rafal imysz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: miami 19.10.05, 22:11 widze, że jesteś obyty. jakie programu używałeś lub używasz? nie mów tylko, że Amadeusa?! Odpowiedz Link Zgłoś