Gość: Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rene Re: Czy ja mam się czego bać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:54 19 maja lecę samolotem do Dublina 25 wracam. Na ogół nie należę do bojaźliwych, ale przed tym lotem im bliżej tym bardziej mam większego pietra i to wcale nie przed lotem aczkolwiek lece pierwszy raz ale zpowodu, że nie znam angilelskiego. W Dublinie będzie na mnie ktoś czekał ale tu w czasie odprawy i sam lot oraz tam po wylądowaniu. Podpowiedzcie coś czy ja naprawdę mam się czego bać. Może to i głupie z mojej strony ale ja już przeżyłem gehenne za granicą w niemczech i nie chciałbym aby się sytuacja powturzyła. Za jakąkolwoiek podpowiedź z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
lorek6 Re: Czy ja mam się czego bać? 07.05.06, 12:46 a lecisz w przesiadka czy bezposrednio z Polski? Jak bezposrenio to nie powinno byc zadnych problemow, na lotnisku wszyscy mowia po Polsku, a potem poporstu wysiadasz w Dublinie i juz :D a jesli z przesiadka to tez nie powinno byc problemow, poniewaz karty pokladowe na caly lot dostajesz juz w Polsce, a na lotnisku przesiadkowym poporstu szukasz swojego gatu i wsiadasz do samolotu. Jesli chodzi o przesiadke i karty pokladowe to mowie oczywiscie o liniach tradycyjnych, a nie tzw."tanich". Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Czy ja mam się czego bać? 07.05.06, 12:54 Myślę,że jakoś sobie poradzisz i nie ma się czego bać. Kiedyś widziałem kobietę lecącą z Egiptu do Los Angeles, która nie znała słowa po angielsku. Nie mogła nawet sama wypełnić kwitków, miała parę słów napisanych na kartce i jakoś doleciała, a miała przesiadkę w Londynie. Głowa do góry, będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: Czy ja mam się czego bać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:07 Ja lecę z Łodzi do Dublina bez przesiadki liniami tanimi centralwings i z powrotem a, że mam już 50tkę to doskonale sobie zdaję sprawę z tego co mnie czeka. Ale serdecznie dziękuję za słowa otuchy. Ja też jestem dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś