Dodaj do ulubionych

Londyn Luton a Sansed vs. Oxford

IP: *.futuro.pl 27.05.06, 15:40
Muszę dojechać do oxfordu, Rynair ma teraz dobre promocje na loty z tym że do
Stansed - stąd pytanie jaka jest różnica w kosztach podróży do Oxfordu ?
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford 27.05.06, 16:34

wejdź na www.nationalexpress.com i zrób symulację kupienia biletu (wybieraj
      opcje, które nie jadą przez victorię czy heathrow, gdyż te są najdroższe).
      Osobiscie latam na Luton, nawet jeśli Ryanair jest trochę tańszy, po pierwsze
      dlatego, ze bilet jest tańszy (zależy od opcji ale jest to ok 5-10GBP), po
      drugie dlatego, ze podróż jest krótsza (2 godz z Luton vs. 4 godz ze stansted)
      a po trzecie dlatego, ze na tej trasie ze stansted często są korki.
      • Gość: gogo Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford IP: *.futuro.pl 27.05.06, 19:58
        dzieki zaraz sprobuje - skontaktuj sie ze mna na gg1463526 jakbys chciala
        jeszcze pomoc :)
        • natalia.brzeska Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford 27.05.06, 20:08
          Gość portalu: gogo napisał(a):

> dzieki zaraz sprobuje - skontaktuj sie ze mna na gg1463526 jakbys chciala
          > jeszcze pomoc :)

Jaką pomoc??? ja przecież o nią nie prosiłam...
          • Gość: mfn76 Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford IP: 203.99.65.* 27.05.06, 20:58
            Wydaje mi sie, ze chodzi o to zebys sie skontaktowala gdybys jeszcze chciala
            zaoferowac SWOJA pomoc.

Tak na logike... :)
            • natalia.brzeska Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford 27.05.06, 22:18
              Gość portalu: mfn76 napisał(a):

> Wydaje mi sie, ze chodzi o to zebys sie skontaktowala gdybys jeszcze chciala
              > zaoferowac SWOJA pomoc.
              >
              > Tak na logike... :)

aaaaha :-)

Mogę jeszcze tylko dodać, ze jeśli nie zamierzasz wysiadać na Glouster Green,
              tylko na innym przystanku w Oxfordzie, to musisz dokładnie sprawdzić czy dany
              autobus się tam zatrzymuje, gdyż te które są bez przesiadki jadą tylko na
              Glouster Green.
              • Gość: gogo Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford IP: *.futuro.pl 28.05.06, 13:21
                heheh chodzilo o Twoją pomoc :)))

Podobno jakiś bus jedzie z Luton za 7pounds + 7 z przesiadką więc spoko cena.

BTW Może ktoś w Oxfordzie jest/będzie w lipcu i mi pomoże z pracą czy z
                czymkolwiek ? :)))
                • natalia.brzeska Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford 28.05.06, 15:38

> heheh chodzilo o Twoją pomoc :)))
                  >
                  > Podobno jakiś bus jedzie z Luton za 7pounds + 7 z przesiadką więc spoko cena.
                  >
                  Ja biorę National express bez przesiadki za 11.80 w jedną stronę. (w dwie jest
                  chyba 13 GBP, ale dawno nie kupowałam, więc nie wiem) - 1 godz 50 min.

> BTW Może ktoś w Oxfordzie jest/będzie w lipcu i mi pomoże z pracą czy z
                  > czymkolwiek ? :)))

w Oxfordzie jest mnóóóstwo Polaków i innych studentów, którzy akurat mają
                  wakacje i chcą sobie dorobić do czesnego, wiec z pracą w tym okresie jest
                  zazwyczaj cieżko. Ale zależy też jakiej pracy szukasz.
                  • Gość: gogo Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford IP: *.futuro.pl 28.05.06, 19:54
                    Pracy takiej, zeby zarobic mnostwo kasy a jakiej ? :)) A Oxford duzy jest poza
                    tym wiecej mozliwosci niz w Polsce napewno... jak masz jakies zastrzezania to
                    lepiej mnie poinformuj bo jutro chce bilet kupic :P
                    • natalia.brzeska Re: Londyn Luton a Sansed vs. Oxford 28.05.06, 20:44

> Pracy takiej, zeby zarobic mnostwo kasy a jakiej ? :)) A Oxford duzy jest
                      poza
                      > tym wiecej mozliwosci niz w Polsce napewno... jak masz jakies zastrzezania to
                      > lepiej mnie poinformuj bo jutro chce bilet kupic :P

Ja pytam poważnie jakiej pracy. Bo jeśli jesteś architektem albo lekarzem to
                      pracę bez problemu dostaniesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka