Dodaj do ulubionych

czy ktos lecial niedawno centralwingsem??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:50
lece w niedzile z malym dzieckiem i chcialabym sie dowiedziec jak jest z
tymi opoznieniami? czy dalej taka katastrofa?
pozdrawiam,kajka
Obserwuj wątek
    • Gość: ilecka. Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.41-151.net24.it 21.08.06, 12:14
      Czy kiedykolwiek to była katastrofa? Kilka lotów opóźnionych o kilkanaście
      godzin to jeszcze nie reguła.
      Opóźnienia są, ale żeby to była katastrofa to nie powiedziałabym. Leciałam z
      Centralwings równy tydzień temu, miałam opóźnienie z Krakowa 2h, bo samolot z
      Rzymu też przyleciał z opóźnieniem.
      Inne linie miały jeszcze gorsze opóźnienia.
      Bez przesady. Trzeba zawsze być gotowym na takie coś.
      • Gość: kajka76 Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:43
        ilecka, nie siedze na lotnisku wiec nie wiem czy tych opoznien bylo kilkanascie
        czy kilkadziesiat. opieram sie na tym co czytam tutaj.
        wiec skoro czytam,ze prawie kazdy lot byl opzniony a niektore nawet o 8 godz to
        dla mnie jest to KATASTROFA a czy dla ciebie jest czy nie to malo mnie to
        interesuje .ja lece z malym dzieckiem i nie wyobrazam sobie koczowania na
        lotnisku kilka godzin.
        • Gość: ilecka. Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.41-151.net24.it 21.08.06, 15:59
          Zastanów się co mówisz. Czy ja powiedziałam że ma cię interesować
          że moim zdaniem to katastrofa? Mnie też nie interesuje, że twoim zdaniem to
          katastrofa.

Takie beznadziejne gadanie.

Ja przynajmniej odpowiedziałam na Twoje pytanie: opóźnienia są. Ale nie są
          regułą.
        • Gość: pechowiec Retoryczne pytania :). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:02
          Ja lecialem tydzien temu. Samolot spadl i poszedlem do piekla.
          I z biura piekielnehgo klikam. Do czasu rozbicia sie wszystko
          bylo ok. Male opoznienia (normalne), uprzejma zaloga i nowe
          samoloty.

Moj brat ciagle nimi lata i sobie chwali :). Tabletki na
          wyobraznie do nabycia juz w aptekach.

Dawno nikt nie pytal o jedzenie na pokladzie normalnych linii.
        • Gość: ilecka. Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.41-151.net24.it 21.08.06, 16:09
          Poza tym proponuję nie opierać się TYLKO na tym co się tutaj czyta, bo na pewno
          więcej emocji wzbudza opóźnienie kilkugodzinne, a nie odlot o czasie, a takich
          jest sporo wbrew pozorom. A po co ludzie mają pisać że odlecieli o czasie? To
          nie ma żadnego znaczenia.
          BTW miesiąc temu odleciałam - o dziwo - o czasie, dwa tygodnie temu - nie.
          • Gość: T. Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.06, 20:00
            Lotniska w Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu i Katowicach mają na swoich stronach
            rozkłady on-line. Wystarczy zaglądać kilka razy dziennie przez kilka dni żeby
            przekonać się, że nie jest tak źle.
            Polecam też wątek z forum o Grecji gdzie ludzie piszą o swoich doświadczeniach
            z Centralwings:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=45668150
            Ja leciałem z nimi w lipcu na trasie WRO-HER-WRO i było O.K. Za parę dni też
            lecę i jestem pewien, że będzie dobrze
            • Gość: kajka76 Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:04
              T dzieki za linka:)
              pechowiec...ale musiales nagrzeszyc..no no:)) skoro odrazu tak do piekielka cie
              poslali:)
              ilecka, o taka odpowiedz mi chodzilo, nie musialas sie dalej "produkowac" czy
              to taka wielka katastrofa czy nie. zalezy jak kto to odczuwa.
              ja lece pierwszy raz tanimi liniami i mam wiele obaw.po to zadalam
              pytanie ,zeby mi ktos odpowiedzial jak faktycznie jest.wykupilam dosc drogie
              wczasy i chialabym znac najmniejszy szczegol tym bardziej jak pisalam, lece z
              malym dzieckiem.
              kajka
              • Gość: pechowiec CentralWings. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:26
                Przy pechu mialem szczescie, ze udalo mi sie nagrzeszyc.
                W piekle mam znajomych i przyjaciol. W niebie podobno sa
                puchy i nuda :).

Powtorze - lec spoko. Linie sa ok. Mniejsze opoznienia
                zdarzaja sie wszystkim liniom. Nie zalezy to od linii.
                Zalezy od lotniska i warunkow poza linia.
                • Gość: kajka76 Re: CentralWings. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:37
                  chociaz grzesze to i tak piekala sie boje:)
                  oki dzieki za odpowiedz.naczytalam sie o tym jakie to sa te opoznienia i ze
                  praktycznie przy kazym locie .mam nadzieje,ze bedzie wszystko oki i bede miala
                  dobre wrazenia z tego lotu.
                • Gość: madzia20 Re: CentralWings. IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.06, 13:15
                  ostatnio lecialam centralwings zero opoznien jak w jedna jak i w druga strone
    • Gość: Marlowe Śmiech na sali.. IP: 212.160.65.* 22.08.06, 08:46
      Często latam Centralwings i własnie widzę stale tych Polaczków którzy kupiwszy
      bilet za sto złotych czują się jak wielcy panowie którzy teraz mają prawo
      wymagać co najmniej VIP lounge, jeśli kilka godzin opóźnienia jest dla kogoś
      tragedią proponuję czarter helikoptera, będzie podstawiony na czas i na
      miejsce :P
      • Gość: kajka76 Re: Śmiech na sali.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:12
        haha no wlasnie to co piszesz to smiech na sali !! brak slow, zenada!!!!

ps. gdyby ten helikopter byl troszke wiekszy i cichszy to pewnie bym sie
        skusila..a czemu nie heheheh:))
        zazdroscisz>
        • Gość: Marlowe Re: Śmiech na sali.. IP: 212.160.65.* 22.08.06, 13:20
          Czego mam zazdrościć? Że przeżywasz jak stonka wykopki swój pierwszy lot? w
          zeszłym roku dwa dni w Dubaju czekałem bo tyle miały samoloty opóźnienia i nie
          dzieliłem się swoją rozpaczą z całym światem, więcej pokory radzę :)
          • Gość: kajka76 Re: Śmiech na sali.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:38
            polecam wizyte u psychiatry bo na reszte to szkoda slow i moich slicznych
            pazurkow na stukanie w klawiature
            • Gość: kajka76 Re: Śmiech na sali.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:41
              marlowe poza tym daruj sobie swoje glupie wywody i wez sie lepiej do pracy.
              tak wogole to nikt cie o zdanie nie pytal.informacje jakie chcialam uzyskac
              dostalam juz wyzej w postach.
              nie zamierzam odpisywac ci wiecej bo szkoda mojego czasu
              • Gość: Marlowe Re: Śmiech na sali.. IP: 212.160.65.* 23.08.06, 08:08
                A mnie nie szkoda, świetnie się bawię czytając na forum było nie było
                podróżniczym ludzi dla których lot liniami Centralwings to wydarzenie na miarę
                życia, pozwala mi to moim niskim pobudkom bardzo się dowartościować :) Nie
                myślałaś nigdy o założeniu foorum dotyczącego opóźnień oraz stanu taboru
                komunikacji miejskiej? Czytając bez urazy Twoje czy też inne tu wypowiedzi typu
                (Fisher Air nie poleciał!!!) można przypuszczać że miałoby duże wzięcie w końcu
                tramwajom też sie zdarza spóźnić, mnie nawet (o zgrozo!) w poniedziałek pociąg
                się spóźnił o 140 minut czym rónież pragnę się z Tobą i innymi uczestnikami
                forum podzielić. W zeszłym miesiącu gdy odlatywałem do Azerbejdżanu Lot miał
                tylko w ten jeden dzień dwa loty odwołane i jakoś nikt tu na forum się o tym
                nie zająknał, czyżby ludzie płacący za bilet normalną cenę a nie jałmużnę tutaj
                nie zaglądają czy też po prostu włąśnie to im szkoda paluszków na pisanie
                banialuków?:) Pozdrawiam.
                • Gość: kajka76 Re: Śmiech na sali.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:18
                  powtorze sie, idz kobietko do lekarza i to dobrego. sama szukasz wrazen na
                  forum,ale moze najdz sobie jakies inne a nie "latanie". skoro jest stworzone
                  takie forum to moge pytac o co tylko chce i nawet najmniejsze banaly zwiazane
                  z lotem a Tobie nic do tego.
                  poza tym do azerbejdzanu nie lata duzo osob teraz sezon jest na inne
                  kierunki a poza tym co to kogo obchodzi ile sobie czekalas tu i tam.masz
                  ochote to zaloz sobie swoj watek "tragiczne opoznienia" etc bo tutaj nikogo to
                  nie intersuje.
                  zadalam pytanie, dostalam odpowiedz a po co sie wcinasz tam gdzie cie nie
                  chca?? zajmij sie czyms innym kobietko:))
                  nie mam ochoty dalej grac z toba w slowa.jestes jakas niedowartosciowana czy
                  co?? normalny czlowieczek nie pisze takich glupot.
                  poza tym co cie obchodzi za ile kupilam bilet. tani czy drogi, nie wazne , i
                  jeszce raz ci powtarzam, gdybym leciala sama moge i na miotle bom
                  czarownica jest ,ale ze z dzieckiem to chce znac najmniejszy szcegol a ty nie
                  musisz tego czytac co pisze
                  ps moze pora tez zrobic sobie dzidziusia bo chyba juz masz jakie sobiawy
                  staropanenstwa.
                  • Gość: Marlowe Hehehe IP: 212.160.65.* 23.08.06, 12:02
                    Primo nie jestem kobietą, skoro tego nie wywnioskowałaś z tylu postów to
                    pozostaje tylko ręce załamać i się użalić, secundo skoro już robisz osobiste
                    wycieczki to choć nad swoją interpunkcją popracuj bo wygląda to bardziej
                    zabawnie niż agresywnie, a tertio to powtarzam, nie muszę tego czytać ale
                    lubię, bawią mnie zwyczajnie poruszane tu tematy choć bywają też ciekawe posty
                    tyle że rzadko, pozostałe swą infantylnością jak wspomniałem mile łechcą moje
                    cyniczne ego, znak to czasów że net dotarł pod strzechy :)
                    Miło się gawędzi, jednak pozwolisz że zakończę ze swojej strony ten wątek bo
                    robienie z forum czata łamie jego regulamin co nie pozwala mi bezpośrednio
                    odpowiedzić co z kolei ja myślę o Tobie, trzymaj się i powodzenia w podbijaniu
                    nieba za złotówkę :)
                    • Gość: Ewelina Re: Hehehe IP: *.szwajcarska.pl 26.08.06, 23:55
                      Panikujecie jak jacyś idioci.
                      Ostatnio leciałam do Rzymu i spowrotem i w jedną stronę było 30 minut
                      opóźnienia a w drugą odleciałam punktualnie.
                      Opóźnienie z czegoś wynikają, z jakichś ważnych przyczyn a nie bo takie mają
                      widzimisie pracownicy i np. zagadali się albo pija kawkę.
                      Ale jak widać niektórzy tego nigdy nie zrozumieją. Kupili bilet za 100 zł i już
                      myślą, że są wielkimi podróżnikami co się im wszystko należy a tylko się
                      zachłysnęli możliwością taniego podróżowania.
                      • Gość: ilecka. Re: Hehehe IP: *.37-151.net24.it 27.08.06, 14:27
                        Panikujecie jak jacyś idioci

czyli kto?

bo jedyna osoba ktora tu panikuje jest kajka. takze prosze w liczbie
                        pojedynczej, i z cenzura.
    • Gość: Lucia Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.os1.kn.pl 31.08.06, 18:19
      Lecialam Centralwingsem 7 lipca z Wroclawia do Dublina i z powrotem 28
      sierpnia - pierwszy lot 10 min. opozniony, drugi o czasie. Obsluga i lot bez
      zarzutu.
      • Gość: kajka76 Re: czy ktos lecial niedawno centralwingsem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:17
        ilecka, nie zauwazylam zeby z mojej strony byla panika :) zadalam pytanie a
        wy sie najwyrazniej nudzicie i szukacie wrazen w necie..ehhhh no coz sa i
        tacy:)
        darujcie sobie juz te glupie komentarze.

do tych ,ktorzy sa zainteresowani lotem centralwings z dzieckiem:
        moje loty byly ok bez opoznien , obsluga mila -jak wszedzie chyba:) w zasadzie
        nie odczulam ze sa to tanie linie,normalnie jak w kazdym samolocie tyle ,ze za
        serwis sie placi.
        odetchnelam z ulga jak zobaczylam ze to samolot lot-centralwings a nie jakis
        zuzyty stary grat. do tej pory latalam normalnie ,rejsowymi samolotami i
        mialam troche obawy bo naczytalam sie roznych rzeczy tu na forum o tych
        tanich liniach
        dwa dni wczesniej leciala moja koleznka i niestety miala opoznienie 2,5 godz
        i byl problem z dzieckiem bo jednak 4 godz na lotnisku z maluchem to udreka.
        ja mialam szczescie :)

pozdrawiam,kajka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka