Gość: mag IP: *.smgr.pl 13.07.08, 18:36 Lecimy liniami KLM. Jaką maksymalną wagę / wymiary może mieć bagaż rejestrowany? Będzie to jedna walizka ale dwie osoby podróżujące. Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marko666 Re: bagaż KLM IP: *.chello.pl 13.07.08, 18:47 najlepiej do nich zadzwon i sie zapytaj... ja do NYC mam dwie walizki p o 23kg i podreczny 12kg... jednak jesli chcesz dwie odoby do jednej walizki wiec ten limit powienien sie zwiekszyc ale niektore linie nie pozwalaja na przekroczenie tego limitu za walizke (martwia sie o zdrowie oslugi) a jak ci sie uda to przykaleja na bagazu nalepke "super heavy"... nie wyjasnilem problemu bo niz znam tak naprawde twojej sprawy (np nie wiem gdzie lecisz). w googlach masz numer do centrali wszystko ci powiedza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: bagaż KLM IP: *.smgr.pl 13.07.08, 19:01 dziękuję za odp. Lecimy z Berlina (TXL) przez AMS do Lizbony. W jedną walizkę po prostu byłoby się wygodniej spakować, ale nie sądzę, żeby udało się nie przekroczyć 23 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bagaż KLM 13.07.08, 19:32 www.klm.com/travel/pl_en/travel_information/baggage/baggage_allowance/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: bagaż KLM 13.07.08, 23:11 mag napisał(a): > W jedną walizkę po prostu byłoby się wygodniej spakować, > ale nie sądzę, żeby udało się nie przekroczyć 23 kg. 23 to jest tak ciezkie, ze kregoslup nie wiadomo czy wytrzyma. Duzo lepiej jest miec jedna miejsza na osobe, i jeszcze takie na kolkach, jak persoenl pokladowy - wtedy da wie z tym pojsc kawalek. Odpowiedz Link Zgłoś