Gość: pytajka IP: *.ilabs.pl 10.08.08, 17:12 Chętnie poczytam. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: LOT KLM - wrażenia... IP: *.bmj.net.pl 10.08.08, 17:39 Polecam - mnie się fajnie leciało;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nastka72 Re: LOT KLM - wrażenia... 10.08.08, 18:13 Latam Klm bardzo czesto na trasie do Amsterdamu ,nigdy nie mialam spoznienia ,jesli wylatywali opoznieni nadrabiali na trasie . Lecialam z nimi do Chin ,swietny serwis na pokladzie ,start ,ladowanie wszystko o czasie . Cenowo tez bardzo korzystni ,szczegolnie jesli wykupujesz bilet kilka miesiecy wczesniej Staram sie zawsze wybierac te linie ,jak najbardziej polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka KLM - wrażenia... 11.08.08, 17:53 ja nie miałam do KLM takiego szczęścia. Tu opisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=74592913 Odpowiedz Link Zgłoś
agap555 Re: LOT KLM - wrażenia... 12.08.08, 15:10 Ja również leciałam KLM do Chin. I polecam:) Bardzo dobre linie, obsługa również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: LOT KLM - wrażenia... IP: *.ilabs.pl 12.08.08, 16:10 Dziękuję Wam wszystkim za opisane wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cart Re: LOT KLM - wrażenia... IP: 193.67.103.* 13.08.08, 11:11 Lotem to mozna latac po Europie, tam gdzie leca Embraerami. Do USA raz z nimi polecialem, nigdy wiecej. Lepiej Swiss. Z KLM do USA trzeba uwazac, bo mozna poleciec Northwestem, ktory tez za fajny nie jest. Mnie pare razy opoznienia, przelozone i odwolane loty w LOT dotknely. Naczytalem sie tez sporo o usterkach w ATR i 767, wiec tymi samolotami nie latam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.kotka.psotka Re: LOT KLM - wrażenia... 13.08.08, 11:53 Ej, ej, ej i hehehe! Coś mi się wydaje, że osobie, która założyła wątek, chodziło o opinie na temat holenderskich linii lotniczych "KLM", a nie PLL "LOT". Ps. Embraery są rzeczywiście fajne. Zwłaszcza 190! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko666 Re: LOT KLM - wrażenia... IP: *.chello.pl 13.08.08, 13:42 ja lece KLM 24 sierpnia do NYC.. chyba najlepszy wybor jesli chodzi o cene/jakosc.. przejrzalem wiele opinie i generalnie pozytywne wiec jestem dobrej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: LOT KLM - wrażenia... IP: *.ilabs.pl 13.08.08, 14:37 W takim razie lecę dwa dni po Tobie, może zdążysz opisać własne wrażenia? ;-) Udanego lotu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: LOT KLM - wrażenia... IP: 213.17.168.* 13.08.08, 18:53 Bardzo pozytywne wrażenia z lotu AMS-SIN. jeżeli tak byłoby we wszsytkich liniach (np: w Austrian Airlnes, za którymi z różnych względów nie przepadam), to latanie byłoby czystą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: LOT KLM - wrażenia... 13.08.08, 19:23 ja powiem tak - na trasie wewnątrzeuropejskiej fajerwerków nie ma co od nich oczekiwać. Powidziałbym nawet, że poziom obsługi jest niższy, niż w innych regionalnych, np. LOT (w każdym razie takie były moje odczucia). Na samo wspomnienie paskudnego jedzenia podanego na trasie Berlin-Amsterdam łzy cisną mi się do oczu :-( Ale zupełnie inaczej było na trasie międzykontynentalnej. Co prawda, w porównaniu z systemem Audio-TV w Thai, ich system rozrywki pokładowej wyglądał mocno archaicznie, ale i obsługa i jedzenie były na naprawdę przyzwoitym poziomie. W styczniu będziemy lecieć ich (ponoć) zmodernizowanymi MD-11, to sprawdzimy, czy na długiej trasie nadal jest OK. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
kapsla Re: LOT KLM - wrażenia... 17.08.08, 12:33 Leciałam z nimi do Mexixo City i jak na razie był to najlepszy lot pod każdym względem, a latam dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
rozdziawipapa Re: LOT KLM - wrażenia... 17.08.08, 13:43 Możesz to rozwinąć (ew. na priv). Za kilka tygodni czeka mnie taki lot i chętnie czegoś się dowiem nt. serwisu KLM do MEX. Latalem już KLM do Azji i wiem, że jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: LOT KLM - wrażenia... IP: *.chello.pl 17.08.08, 15:29 mysle ze wiecej osob bedzie tym zainteresowane wiec forum jest twoje:) Odpowiedz Link Zgłoś