Dodaj do ulubionych

problem wizzair przelew bankowy

IP: *.bynxx15.dynamic.dsl.tele.dk 08.06.09, 09:24
Witam
Dokonałam rezerwacji lotu przez internet 30 maja w sobotę trasa malmo-gdańsk ,
w poniedziałek zapłaciłam pieniążki przelewem w malmo koronami szwedzkimi,
czekałam wyznaczone 5 dni na potwierdzenie jednakże dzisiaj po terminie moja
rezerwacja na stronie jakby już nie istniała :/ wiem że pieniądze musiały
dotrzeć na ich konto, może coś pani w banku wpisała nie po kolei np numer
rezerwacji po imieniu i nazwisku kurcze nie wiem :/ prosze o rade jeśli
ktośmiał podobną sytuację ... co mam teraz zrobić ?!
Obserwuj wątek
    • sinus1 Re: problem wizzair przelew bankowy 08.06.09, 10:52
      Piszą przecież wyraźnie żeby w tytule wpisywać TYLKO nr rezerwacji, nazwisko
      jest niepotrzebne.

Najlepiej do nich zadzwoń i zapytaj czy otrzymali płatność.
      • Gość: kakadu Re: problem wizzair przelew bankowy IP: *.bynxx15.dynamic.dsl.tele.dk 08.06.09, 13:15
        Tak było wyraźnie napisane i tak też powiedziałam babce w banku, ale ona coś
        nakreśliła na druczku i nie wiem jak to przepisała do kompa:/ w każdym razie
        nawet jak poszło z imieniem i nazwiskiem to już lipa? Mam problem z
        dodzwonieniem się na infolinie , czy mogę np. zadzwonić na lotnisko do szwecji
        skąd miałam mieć planowany odlot? Tam mi coś poradzą czy nie ma sensu ...? jeju
        koszmar porostu taka prosta rzecz a tak ciężko ją wyjaśnić :/ jest może jakaś
        normalna infolinia która działa bez zarzutu w wizzair ? neh ...

• sinus1 Re: problem wizzair przelew bankowy 08.06.09, 13:33
          Na lotnisku nic Ci nie powiedzą, musisz dzwonić bezpośrednio do linii.

Spróbuj zadzwonić na którąkolwiek infolinię, może być szwedzka, polska,
          angielska, bułgarska - i tak dodzwonisz się do tego samego miejsca.
          • Gość: monia Re: problem wizzair przelew bankowy IP: *.bynxx15.dynamic.dsl.tele.dk 08.06.09, 13:51
            Ok dzięki! Postaram się poprosić kogoś w polsce żeby zadzwonił , zobaczymy czy
            uda się wyjaśnić sytuacje.. pewnie nie mało taki telefon wyniesie , a tanie
            linie już nie będą takimi tanimi..

Pozdrawiam !
            • sinus1 Re: problem wizzair przelew bankowy 08.06.09, 14:12
              Nauczka na przyszłość - żeby samemu puszczać przelew przez internet albo trochę
              dopłacić i użyć karty płatniczej.
              • Gość: monia Re: problem wizzair przelew bankowy IP: *.bynxx15.dynamic.dsl.tele.dk 08.06.09, 14:27
                gdybym miała możliwość zapłaty przez internet to na pewno nie zadawałabym sobie
                tyle trudu z płaceniem przez zwykły przelew..
                teraz wiem że muszę załatwić sobie możliwość realizowania przelewów przez
                internet.. mądry polak po szkodzie:]
    • Gość: monia Re: problem wizzair przelew bankowy IP: *.bynxx15.dynamic.dsl.tele.dk 10.06.09, 12:22
      Wszystko się wyjaśniło , przez święta które akurat wypadły w czasie realizacji
      przelewu został on opóźniony i szedł aż 8 dni, anulowano mi rezerwacje w wizzair
      jednak w systemie pozostał kod i wszystkie dane mimo upływu czasu przywrócili
      mi moją rezerwację i dali nowy kod potwierdzający, tak więc wszystko jest cacy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka