Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:19 czy miał ktoś przyjemność bądź też nieprzyjemność lecieć z Travel Service? Wybieram się z nimi wkrótce na Teneryfę i będę wdzięczny za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escada92 Re: Travel Service - prośba o opinię 14.07.09, 11:36 forum.gazeta.pl/forum/w,711,89632047,89632047,czy_ktos_lecial_TravelService.html forum.gazeta.pl/forum/w,711,97098378,97098378,Czy_Travel_Service_maja_numerowane_miejsca_.html Wystrczy trochę poszukać :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:24 Hej a kiedy lecisz, bo ja tez niedługo nimi lece na GC? Z opinii które czytałam - travel service uchodzi za godne polecenia linie. Nowe samoloty, miła obsługa, punktualni, dosiadczeni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 13:53 Ja leciałam tymi liniami na przełomie marca i kwietnia na Teneryfę i wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. Kompetentna obsługa, dobre samoloty. "Przyczepić" się do niczego nie mogę. Jakbym miała kiedykolwiek jeszcze lecieć tymi liniami, zdecyduję się bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
funer.80 Re: Travel Service - prośba o opinię 21.08.09, 17:56 Potwierdzam - bardzo miła obsługa, samolot czysty, wygląda na zadbany. Lot bez problemów czy opóźnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 23:15 Leciałam z Travel Service na Teneryfę w tym miesiącu. W obie strony lot bez opóźnienień (dotarcie na lotnisko docelowe przed czasem :-)), załoga mówi po czesku i angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.icpnet.pl 29.08.09, 22:35 Możesz podać jakie są ceny na pokładzie w tzw. "sky barze" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.aster.pl 29.08.09, 23:29 Cen nie znam, ale np. na Teneryfę i Gran Canarię w cenie podają wliczone w cenę: kanapkę, jeden napój gorący i jeden napój zimny. Dodatkowo stewardessy kilka razy w ciągu lotu przechodzą się z wodą niegazowaną i plastikowymi kubeczkami - kto chce może wziąć też bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gost Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.09, 19:30 Tu jest opis: forum.airfly.pl/topic/38/smartwings-czy-ktos-juz-z-nimi-latal/ Odpowiedz Link Zgłoś