Dodaj do ulubionych

Travel Service - prośba o opinię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:19
czy miał ktoś przyjemność bądź też nieprzyjemność lecieć z Travel Service? Wybieram się z nimi wkrótce na Teneryfę i będę wdzięczny za wszelkie opinie.
Obserwuj wątek
    • escada92 Re: Travel Service - prośba o opinię 14.07.09, 11:36
      forum.gazeta.pl/forum/w,711,89632047,89632047,czy_ktos_lecial_TravelService.html

forum.gazeta.pl/forum/w,711,97098378,97098378,Czy_Travel_Service_maja_numerowane_miejsca_.html

Wystrczy trochę poszukać :-)
      Pozdrawiam
    • Gość: mm Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:24
      Hej a kiedy lecisz, bo ja tez niedługo nimi lece na GC?

Z opinii które czytałam - travel service uchodzi za godne polecenia linie. Nowe samoloty, miła obsługa, punktualni, dosiadczeni.
      pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 13:53
        Ja leciałam tymi liniami na przełomie marca i kwietnia na Teneryfę i
        wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. Kompetentna obsługa, dobre
        samoloty. "Przyczepić" się do niczego nie mogę. Jakbym miała
        kiedykolwiek jeszcze lecieć tymi liniami, zdecyduję się bez
        zastanowienia.
        • funer.80 Re: Travel Service - prośba o opinię 21.08.09, 17:56
          Potwierdzam - bardzo miła obsługa, samolot czysty, wygląda na zadbany. Lot bez
          problemów czy opóźnień.
          • Gość: Agnieszka Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 23:15
            Leciałam z Travel Service na Teneryfę w tym miesiącu. W obie strony lot bez
            opóźnienień (dotarcie na lotnisko docelowe przed czasem :-)), załoga mówi po
            czesku i angielsku.
            • Gość: Beti Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.icpnet.pl 29.08.09, 22:35
              Możesz podać jakie są ceny na pokładzie w tzw. "sky barze" ?
              • Gość: wrrr Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.aster.pl 29.08.09, 23:29
                Cen nie znam, ale np. na Teneryfę i Gran Canarię w cenie podają wliczone w cenę:
                kanapkę, jeden napój gorący i jeden napój zimny. Dodatkowo stewardessy kilka
                razy w ciągu lotu przechodzą się z wodą niegazowaną i plastikowymi kubeczkami -
                kto chce może wziąć też bezpłatnie.
    • Gość: gost Re: Travel Service - prośba o opinię IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.09, 19:30
      Tu jest opis:
      forum.airfly.pl/topic/38/smartwings-czy-ktos-juz-z-nimi-latal/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka