Gość: panna Biszkopt na tort IP: *.146.78.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.11, 14:54 najlepszy przepis jaki miałam! a biszkopt jak na zdjęciu taki w blasze!! polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Biszkopt na tort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 15:29 A gdyie prosyek do pieczenia? samo urośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick't Re: Biszkopt na tort IP: *.kielce.net.pl 16.06.14, 14:15 proszek to można dodać do kruchego, biszkopt, bezy , mają urosnąć dzięki powietrzu zamkniętemu w pianie z białek, a nie chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdula Biszkopt na tort IP: *.cust.dsl.teletu.it 12.12.11, 11:00 SUPERrrr zrobilam to recznie bez miksera wyrusl super i jest bardzo smaczny :-) Wielkie dzieki za przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
kolec9 Re: Biszkopt na tort 20.12.11, 23:01 Gość: dorotka 19.05.08, 21:30 Odpowiedz cytującOdpowiedz "Dobry przepis.Urok ciasta biszkoptowego polega na niedodawaniu proszku do pieczenia.Z proszkiem to juz nie biszkopt." Dla pewności można dodać łyżkę sokuz cytryny przy ucieraniu żółtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Biszkopt na tort IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 13.04.13, 13:52 Biszkopt wyszedl wysoki i wyglada swietnie .ja dodalam jeszcze 1 lyzeczke proszku do pieczenia , temp.pieczenia dalam 160stopni na 30 min. Przepis jest swietny polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bea369 Re: Biszkopt na tort 09.05.13, 12:06 Tak właśnie myślałam, czy nie warto byloby dodać troche proszku do pieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
itnew Biszkopt na tort 15.04.13, 09:53 A mi tam smakuje biszkopt z tego przepisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Biszkopt na tort IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 15:12 Nie smarujemy boków tortownicy, jeśli juz, to dno, a najlepiej wyłożyć go papierem do pieczenia. Po ubiciu jajek, mąkę mieszamy już ręcznie, nie mikserem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkdominika Re: Biszkopt na tort 24.06.13, 21:37 Przepisy na torty nie są proste, jak ktoś się nie zna i nigdy nie robił to trudno jak od razu, za pierwszym razem żeby się udało. A już zwłaszcza jak komuś zależy i ma zrobić tort na jakąś uroczystość, np. tort komunijny czy tort na chrzciny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_1981 Re: Biszkopt na tort 01.07.13, 22:16 Przepis na biszkopt trudno jest dobry znaleźć. Zwłaszcza przepis na tort. Zwłaszcza, że każdy ma zawsze swoje tajne składniki, więc nie każdemu musi tak samo wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspresja Biszkopt na tort IP: *.opera-mini.net 15.03.14, 08:59 Ten przepis jest beznadziejnny! Robiłam wszytko jak było napisane i oczywiście ciasto ładnie wyrosło ale co z tego skoro miało strukturę bezy i ani nie dało się tego kroić ani nic. Żałuję że weszłam na ta stronę bo zmarnowałam tylko składniki. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś