Gość: Dr No IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.05, 16:40 Powiem tak - ta cała Gessler to przerost formy nad treścią. Rzygać mi się chce ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Na parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:39 prawda.a jaka rozkapryszona.wredny babsztyl Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Na parze 16.02.06, 09:53 Bardzo rozsadne i ciekawe wykonczenie warzyw ugotowanych na parze czy ryby.Podobno zdrowsze od gotowanych sposobem tradycyjnym , poza tym warzywa zachowuja swoj naturalny smak, nie sa wygotowane.I fakt , zanurzone do wody z kostkami lodu zachowuja wspanialy kolor.Zaden kaprys, a co do wymiotow, no coz swiadczy o autorce wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: Na parze IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.08.06, 05:14 Z czystej ciekawosci - dlaczego przy twojej wypowiedzi nie pojawil sie odnosnik do adresu/IP z ktorego zostala wyslana? Jakos tak mnie to zastanowilo...;-> Mnie nie mdli - mnie zastanawia, co jest nie tak z wyksztalceniem i wyobraznia osoby, ktora ma tak silna potrzebe budowania mnostwa zdan zlozonych z jednego wyrazu. To naprawde nie robi wrazenia. Ok, robi wrazenie - fatalne, naprawde. Ktos tu sie strasznie stara, ale mu nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: Na parze 21.08.06, 09:41 Jeżeli jesteś ZAOLOGOWANY to nie pojawia się adres IP tylko login... Jeżeli jestes gościem, to nie masz loginu, tylko adres IP. Tak to chodzi w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Na parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:15 super przepis, super pomysł na podanie - zwykłe produkty ale jaki finał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Na parze IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:09 hmmm dzisiaj własnie wypróbuję jak to sprawuje się garnek do gotowania na parze..a zacznę od warzyw...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para Re: Na parze IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.07.07, 00:52 Dzis rozpoczęłam przygodę z parą, mam już sprzęt :-) Rzeczywiście smak jest wyraźny, nawet niedoprawionego fileta z kurczaka :-) Jestem pod wrażeniem jak szybko gotuje się ryż. Wychodzi na sypko! Czekam na dalsze przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś