Gość: konsument11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:30 jadlam je i sa b.smaczne. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lub Re: Sajgonki wieprzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:53 to nie sa sajgonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Sajgonki wieprzowe IP: *.wyszkow.tnp.pl 14.03.06, 17:54 A ja robię z kurczakiem, marchewką,makaronem ryżowym, grzbami muna lub własnymi suszonymi, albo pieczrki do tego cebula surowa, sos sojowy i oliwy z oliwek ze dwie łyżki, dodaję parę liści kapusty pekińskiej. Zawijam w papier ryżowy, ale zanim zawinę moczę we wrzątku każdy papier i deikatnie zawijam łyżkę i trochę. Tego jest dużo bo to jest z połowy paczki z całości będzie dużo farszu.Farsz wkładać przed podaniem. Najważniejsze to jest smażenie na oleju musi być dobrze nagrzany tłuszcz i bardzo ostrożnie się obchodzimy, aż papier dobrze się spiecze. Pychota ja robię to na zamówienie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Sajgonki wieprzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:00 Są super.Sama je zrobiłam. Rodzina była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-3 Sajgonki wieprzowe 28.01.08, 18:28 nie jadlam sajgonek wieprzowych ale napewno sa smaczne bo robil je PASCAL pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś