u_nasz_w_londynie 27.01.10, 22:57 Gdyby Rolls Royce sprzedal dwa Phantomy wiecej,wzrost gospodarczy wynioslby 0.2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: Obliczylem,ze. . . 28.01.10, 11:12 ale to Niemiecki wzrost gospodarczy... gdzie w TopGearze pokazywali nowe Mini, które - choć bardzo brytyjski będzie pordukowany w Austrii... a brytyjski wzrost gospodarczy mógłby całkiem spokojnie podbić RyanAir - wystarczy tylko, żeby zamówił Airbusy w miejsce Boeningów z których zrezygnował... wtedy dopiero brytyjski RollsRoyce będzie się cieszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deos Re: Obliczylem,ze. . . IP: 80.47.92.* 28.01.10, 23:24 Z perspektywy pojedynczego ludzika najbardziej pomozesz gospodarce biorac sie do roboty na trzy zmiany 24/7 i zamiast oszczedzac, wszystko wydawac od razu na Cidery, a oprocz tego brac tyle kredytow ile mozna, wszystko wydawac od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
u_nasz_w_londynie Re: Obliczylem,ze. . . 29.01.10, 18:41 Gość portalu: deos napisał(a): > Z perspektywy pojedynczego ludzika najbardziej pomozesz gospodarce > biorac sie do roboty na trzy zmiany 24/7 i zamiast oszczedzac, > wszystko wydawac od razu na Cidery, a oprocz tego brac tyle kredytow > ile mozna, wszystko wydawac od razu. Jestem jeszcze sprytniejszy.Wspieram i PL i UK - pije TYSKIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infolinia Re: Obliczylem,ze. . . IP: *.bethere.co.uk 29.01.10, 19:04 u_nasz_w_londynie napisała: > Jestem jeszcze sprytniejszy.Wspieram i PL i UK - pije TYSKIE ! To jeszcze dodatkowo pomagasz RPA :-) Oby tak dalej, a swiat bedzie piekniejszy! Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
u_nasz_w_londynie Re: Obliczylem,ze. . . 29.01.10, 22:02 Gość portalu: Infolinia napisał(a): > u_nasz_w_londynie napisała: > > > Jestem jeszcze sprytniejszy.Wspieram i PL i UK - pije TYSKIE ! > > To jeszcze dodatkowo pomagasz RPA :-) > Oby tak dalej, a swiat bedzie piekniejszy! Cheers! Nie mozna tak sie zaglebiac !!! Wszystko straci smak !!! Odpowiedz Link Zgłoś